Здравей Гост

Харесването в синастрията

• 140 Отговора
  • 58420 Прегледи
*

Nebesna

Re: Харесването в синастрията
« Отговор #60 -: Октомври 27, 2008, 10:25:35 pm »
Ох, този съвпад Марс-Сатурн. Много е потискащ. Сатурн не позволява на Марс никакви фриволности.
Но май си има значение в кой знак се намира съвпада.
Ако е във Везни, където горкият Марс е в заточение, екзалтираният Сатурн ще му разкаже играта.  :( Предполагам, че по-различна ще е ситуацията в Овен, където Марс е на трон и общо взето той ще контролира положението.
Мислила съм си на тази тема, понеже с един човек имахме огледален съвпад в Риби и във Везни (в почти точен куинконс). Много е дразнещо и смущаващо. Поне на мен ми се е искало да се телепортирам някъде, където ще се чувствам по-освободена. А той вероятно е чувствал някакво превъзходство в случая - Сатурн му беше във Везни.  >:(

А представете си Марс в съвпад със Сатурн в Козирог, Мале-е-е-е-!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Октомври 27, 2008, 10:46:54 pm »
[quote author=Nebesna link=topic=2533.msg27384#msg27384 date=1225142735

[/quote]
това въобще не е за представяне!пратено е отгоре-урок по издръжливост!по-голямо ограничение на енергията и непрекъснати уроци и структуриране на същата тази енергия-здраве му кажи!ужаааассссс!това не е за всеки! 8)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #62 -: Октомври 28, 2008, 09:04:57 pm »
Здравейте,
а дали е удобно да ми кажете,как ви се виждат някои от аспектите с мъжът ми? ???
само едно предисловие:Аз никога не съм го харесвала,той е този който ме е видял и харесал.Запознанството ни стана доста съдбовно и по неочакван начин.по време на връзката ни(която беше бурна като цяло) винаги съм изпитвала някаква нервност и желание да се разделим.Нещата между нас обаче се развиха скорострелно и след една година заживяхме и сега си гледаме детето :)
Нервността и непрекъснатите дразги си остават обаче.
Ето и едни от главните съвпади(ако може да ми кажете какво означават)
Моята Лилит съвпада с неговата венера и уран които са в съвпад.
Моят Вертекс с неговия Меркурий.
Моите меркурий и хирон които са в съвпад,съвпадат с неговия юпитер.
Моят СЛВ съвпада с неговата луна.

Благодаря ви :)

Може да не сте го видяли ::)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #63 -: Октомври 29, 2008, 09:49:51 am »
[quote author=Nebesna link=topic=2533.msg27384#msg27384 date=1225142735

това въобще не е за представяне!пратено е отгоре-урок по издръжливост!по-голямо ограничение на енергията и непрекъснати уроци и структуриране на същата тази енергия-здраве му кажи!ужаааассссс!това не е за всеки! 8)
[/quote]

подобно е :сатурн и марс в 10 дом в лъв  (другия съвпад  е рак)- хм,  разгледах някои статии и като чели отношенията марс- сатурн са доста чести
мда и трудно се търпи такъв съвад >:(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #64 -: Октомври 29, 2008, 10:04:08 am »
Луна-СЛВ дава много добра съвместимост.
Нервността може да идва от Вертекс-Меркурий.

« Отговор #65 -: Октомври 29, 2008, 04:02:19 pm »
Имам нужда от вашата компетентна помощ толкова много неща прочетох за синастрия,композит,комбин но както винаги се случва човек на хората може да даде съвет но на себе си не може!Връзката ми е близо от 2 години но е претъртяла много обрати и имам чуството че е най-странната и обсебваща връзка и за двамата!По същество :имаме съвпад на господарите на 7-ми дом венера и меркурий,секстил на господарите на 4ти дом луна и марс,съвпад в рак на Сатурн и марс,квадрат на слънце и уран съвпат на антивертеск с меркурий,съвпад на неговия нептун с асцедента ми в в 8-мия му дом,неговия асцедент попада в моя 5 дом,моя сатурн прави тригон,а марса ми квадрат с асцедента му и за капак на всичко неговите марс и венера които са в квинкокс в наталния му хороскоп правят аспект с плутона му съответно са съответно марс в тригон,а венера в квадрат,марса е в опозиция на моя нептун и последно неговия вертекс е в секстил с ацендента му!ако ви кажа че съм правила че какво ли не сме правили раздели събирания понякога имам чувството че съм на дъното и няма измъкване!ако някой може да ми даде съвет ще съм ви много благодарна!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #66 -: Октомври 29, 2008, 04:07:41 pm »
В момента съм толкова отнесана,е съм допуснала 2 грешки венера е в квадрат с моя плутон,а марса му съответно в тригон и неговия вертекс е в секстил с асцендента ми!
Докато дишаш...надявай се!

*

mamma_mia

« Отговор #67 -: Октомври 29, 2008, 05:26:35 pm »
Луна-СЛВ дава много добра съвместимост.
Нервността може да идва от Вертекс-Меркурий.

Много ти благодаря Уране :)

*

holanda

Re:Харесването в синастрията
« Отговор #68 -: Януари 06, 2011, 10:05:48 pm »
намерих един интересен експеримент,споделям  :blink:

http://www.astrovdm.com/attract.htm

« Отговор #69 -: Януари 07, 2011, 05:02:02 am »
Мисля ,че харесването  в синастриите се дължи до голяма степен на положителните аспектите м/у Нептуновците,луните и Венера.Дава нежност в отношнията и чувство на приятното присъствие на другия. Имам такъв аспект със съпруга ми и колкото и да сме различни понякога изпадаме в някакви  умиления един към друг.
Аспектите са - луна съвпад нептун,луна тригон нептун.Венера полусекстил нептун....абе нептун му е майката - розовите очила :blink:

*

Santi

« Отговор #70 -: Януари 07, 2011, 07:33:30 am »
При мене силното харесване се е случвало, когато Луната ми е поразена от Марсове, Венери, Слънца и т.н .. Нептуновите лиготии не са присъствали в нито една връзка .. Възли в/у осите, в/у лична планета също, попадения в 5 и 8 дом .

« Отговор #71 -: Януари 07, 2011, 07:56:07 am »
Моя луна в съвпад марс?

« Отговор #72 -: Януари 07, 2011, 08:11:37 am »
Знете ли какви гадни аспекти имам с мъжете си - ами  аз ги избирам такива. Нормално ли е да имаш почти еднакви аспекти с първия и с втория си мъж?

*

Santi

« Отговор #73 -: Януари 07, 2011, 04:46:14 pm »
Сподели какви  ;D .

« Отговор #74 -: Януари 07, 2011, 06:32:07 pm »
Привети, кой  според вас за аспектите в една синастрия които ни показват до колко той/ тя ни харесват чисто  физически. освен може би нейната Венера на асц му или неговия Марс на неиния асц., интересува ме  просто обикновенното харесване м/у него и нея :). Ей че пубертетски въпроси, срамувам се но  ми е любопитно...

Аспекти между планети :

Слънце / Луна съвпад,  опозиция, тригон, секстил.
Венера / Марс съвпад, квадрат,  опозиция, тригон, секстил.
Венера / Плутон съвпад, квадрат,  опозиция, тригон, секстил.
Луна / Плутон съвпад, квадрат,  опозиция, тригон, секстил.
Марс / Луна съвпад, квадрат,  опозиция, тригон, секстил.

Тези са аспектите, при които има и физическо/сексуално привличане, а не само  харесване, като при приятели.

ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА С КВАДРАТИТЕ И ОПОЗИЦИИТЕ, КАКТО ПРИ СЪВПАДА НА ЛУНА С МАРС - там физическото привличане си го има, не няма непременно хармония и следват проблемите.  

п.п. Опозицията Луна / Слънце носи и много позитивни страни, наред с някои трудности.

« Последна редакция: Януари 07, 2011, 07:18:35 pm от Ropotamo »

« Отговор #75 -: Януари 07, 2011, 06:44:03 pm »
Здравейте,
а дали е удобно да ми кажете,как ви се виждат някои от аспектите с мъжът ми? ???
само едно предисловие:Аз никога не съм го харесвала,той е този който ме е видял и харесал.Запознанството ни стана доста съдбовно и по неочакван начин.по време на връзката ни(която беше бурна като цяло) винаги съм изпитвала някаква нервност и желание да се разделим.Нещата между нас обаче се развиха скорострелно и след една година заживяхме и сега си гледаме детето :)
Нервността и непрекъснатите дразги си остават обаче.
Ето и едни от главните съвпади(ако може да ми кажете какво означават)
Моята Лилит съвпада с неговата венера и уран които са в съвпад.
Моят Вертекс с неговия Меркурий.
Моите меркурий и хирон които са в съвпад,съвпадат с неговия юпитер.
Моят СЛВ съвпада с неговата луна.

Благодаря ви :)

Не даваш аспектите на Уран. Твой Уран в квадрат или опозиция с негови Луна, Слънце, Венера би обяснил твоето желание за раздяла, както и внезапно запознанство при уникални обстоятелства.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Януари 07, 2011, 08:11:54 pm »
ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА С КВАДРАТИТЕ И ОПОЗИЦИИТЕ, КАКТО ПРИ СЪВПАДА НА ЛУНА С МАРС - там физическото привличане си го има, не няма непременно хармония и следват проблемите.  

Е не мога да повярвам какво си написала, точно това снощи си го сънувах като разсъждение, че този аспект може да се окаже понякога дразнещ за Луната особено, освен "положителния" момент с привличането. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #77 -: Януари 08, 2011, 12:19:57 am »

Е не мога да повярвам какво си написала, точно това снощи си го сънувах като разсъждение, че този аспект може да се окаже понякога дразнещ за Луната особено, освен "положителния" момент с привличането. 

: ) Да, обаче не съм се изразила точно, благодаря, че ми привлече вниманието. Трябва да се чете ДА СЕ ВНИМАВА ПРИ КВАДРАТИТЕ И ОПОЗИЦИИТЕ ПРИ ВСИЧКИ ЦИТИРАНИ АСПЕКТИ ПО-ГОРЕ, А СЪЩО И ПРИ СЪВПАДА ЛУНА/МАРС.

Луната в съвпад с Марс ще даде спорове, конфликти, напрежение, взаимно изнервяне. В същото време приличането е силно. Кофти работа.

« Отговор #78 -: Януари 08, 2011, 12:23:01 am »
А Луна квадратура Марс?  :-\

*

holanda

« Отговор #79 -: Януари 08, 2011, 12:35:46 am »
не си ли усещате динамичното място в натала? Някакъв ваш си съвпад или силна планета (Слънце,Венера,Марс,Луна,понякога Меркурии в 5,8,12 дом)
По мои впечатления,..като ми се залепи партньорска планета на Венерата или дори само да присъства в знака Скорпион,има привличане.
Квадрати към Слънцето също действат.

« Последна редакция: Януари 17, 2011, 07:20:08 pm от жълтолилава »