Здравей Гост

Харесването в синастрията

• 140 Отговора
  • 58338 Прегледи
Re: Харесването в синастрията
« Отговор #40 -: Октомври 03, 2008, 04:36:21 pm »
Здравейте, имам една голяма молба, моля ви, направете ми една характеристика за съвпадането /синастрията/ между мен и човека когото обичам. Моля ви.
Наистина молбата ми е силна.
Пишете ми абсолютно всичко, което може да се даде като характеристика за нас двамата, за нашето бъдеще и съвместимост. Благодаря ви от сърце.
Живка - 24.04.1979г. Ямбол 23.30ч.
Красимир - 21.08.1979г. Ямбол 15.20ч.
« Последна редакция: Октомври 06, 2008, 05:24:17 pm от jiki »

« Отговор #41 -: Октомври 22, 2008, 03:57:26 pm »
Здравейте, имам една голяма молба, моля ви, направете ми една характеристика за съвпадането /синастрията/ между мен и човека когото обичам. Моля ви.
Наистина молбата ми е силна.
Пишете ми абсолютно всичко, което може да се даде като характеристика за нас двамата, за нашето бъдеще и съвместимост. Благодаря ви от сърце.
Живка - 24.04.1979г. Ямбол 23.30ч.
Красимир - 21.08.1979г. Ямбол 15.20ч.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #42 -: Октомври 22, 2008, 07:02:09 pm »
В картите ви има много неща, които ви свързват. Имате еднакви Асценденти, което може да означава, че на външен вид имате доста прилики или  приятелите ви да ви казват, че си отивате един с друг.  Може да означава и че по сходен начин се представяте в нови ситуации.

Неговият Марс и твоята Венера са в квадрат-това се свързва с първоначално привличане, но и трудности, забавяния, пречки в началото на връзката, ако има такава.

Стелиумите ви в Овен и Лъв образуват тригон, в тях са включени личните ви планети и това също е добър знак за съвместимост.

Имате един интересен двоен аспект-Сатурн съвпад СЛВ.

И двамата сега преживявате Сатурновите си революции, това е период, в който израстваме, правим преоценка на живота си, разделяме се с ненужни навици, черти от характера, хора.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Октомври 22, 2008, 09:47:32 pm »
Един въпрос-какво е значението на Слънце на партньора в твоя 10,в съвпад с МЦ-то ти,и комбин и композит с преобладаващи планети по остта 4-10-ти?
Четвърти дом дава информация за общите корени на двойката ,за дома .Десети се свързва с техните общи стремежи . Оста 4/10 показва техния личен и обществен живот.Слънце съвпадащо с ваш МС показва ,че партньора представен от Слънцето ,ще спомогне и ще влияе добре на придвижването в кариерата на партньора представен от МС.
Дано :) ;) дано .Партньорското Слънце, Луна и Марс са върху моето МЦ.

« Отговор #44 -: Октомври 26, 2008, 08:29:37 am »
Първоначалната тема беше за привличането - аз искам да засегна въпроса за сексуалното такова.
Какво бихте казали за съвпад на Марсовете?
По мои лични наблюдения това се оказва гаранция за добра, дори много добра сексуална съвместимост. Дори и в случаите, когато на първо ниво привличането е трудно.
Подобно нещо се получава и при Марс в същия знак като Венерата, но това си е ясно по принцип..
А как бихте преценили 2-ма партньори, всеки с Уран в 7 дом по натал, като на единият този Уран е в съвпад с наталния съвпад на Венера и Плутон на другия? И съвпад на негова Венера с неин Хирон в неин 1 дом + негов Северен възел с неин Нептун?
За възлите съм чувала, че общо взето означават "съдбовна връзка". Но никога не съм чела нищо за ролята на Хирон в синастрията. 8)

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Октомври 26, 2008, 02:57:32 pm »
Първоначалната тема беше за привличането - аз искам да засегна въпроса за сексуалното такова.
Какво бихте казали за съвпад на Марсовете?
По мои лични наблюдения това се оказва гаранция за добра, дори много добра сексуална съвместимост. Дори и в случаите, когато на първо ниво привличането е трудно.
Подобно нещо се получава и при Марс в същия знак като Венерата, но това си е ясно по принцип..
А как бихте преценили 2-ма партньори, всеки с Уран в 7 дом по натал, като на единият този Уран е в съвпад с наталния съвпад на Венера и Плутон на другия? И съвпад на негова Венера с неин Хирон в неин 1 дом + негов Северен възел с неин Нептун?
За възлите съм чувала, че общо взето означават "съдбовна връзка". Но никога не съм чела нищо за ролята на Хирон в синастрията. 8)

Съвпад на марсовете? Много съвместима сексуална енергия и сходство в начините на изразяване на и.
Но може да се появи известна доза конструктивна конкуренция. Така е при Слънцата в един и същи знак. И двамата искат да блестят по един и същи  начин. Обаче.....нещата се променят в зависимост от домовете, които планетите заемат в наталната карта.

Например, ако ти имаш Марс във Водолей в 12 дом. А господинът има Марс във водолей в 6-ти дом. Отначало имате силното усещане за единство. След което обаче, установявате, че вашите пътища са различни. Ти ще изпитваш удовлетворение, действайки  в уединение (12 дом), а той - на работното място (6-ти дом). Ти ще предпочиташ самотата и изолацията, а той може и да е работохолик. Нали ме разбираш: съвпадът при теб ще се случва в 12-ти, а при него в 6-ти.

Уран на партньора ще влияе повече на твоята лична планета - Венера, отколкото на рождения ти Плутон.

Хирон е лечителя, в съвпад с Венера дава чувствителна връзка. Това е положителен аспект.
« Последна редакция: Октомври 26, 2008, 04:40:09 pm от Nebesna »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #46 -: Октомври 26, 2008, 03:44:35 pm »
При много хора съм забелязал следното-за близки познанства,приятелства и връзки,в непозната среда и всякакви ситуации-първо се "надушват" еднаквите Марсове!/преди останалите планетни връзки,то е ясно Марс иска винаги да е пръв  ;D/ Това действа много привличащо,при някои всичко започва и завършва със секса  :P В смисъл след 5 мин вече се желаят,особено съм наблюдавал Марсове в Риби за това и преди това се изразих за тях ( в смисъл най-много в сравнение с останалите,в класацията от моите наблюдения следва Марс в Скорпион,Водолей и Близнаци),не че те са най-запалимите,но съм на мнение,че Марсовата сродност в Риби действа най-прелъстително и "магично".

Пак от моите наблюдения съм стигнал до извода,че еднакви Луни води до отблъскване/съревнование/отдръпване, опозициите са обратното.Съвпадите на Венера са едни от най-добрите за естествена симпатия.Хора с квадратни Меркуриеви позиции,по-добре да не си хабят енергията-напразно е,всеки си знае неговата и неотстъпва,важно е от рано да се приеме,че няма да мислят за повечето въпроси еднакво и да приемат другия такъв какъвто е,макар че се изпитва някакво странно влечение в общуването,нещо като Меркуриева загадка,където Меркурий е по-добре да не си вре носа.Това хем на шега,хем на сериозно  ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Октомври 26, 2008, 05:46:40 pm »
При много хора съм забелязал следното-за близки познанства,приятелства и връзки,в непозната среда и всякакви ситуации-първо се "надушват" еднаквите Марсове!

Имам подобни наблюдения за еднаквите Луни. Независимо дали става въпрос за разнополова или еднополова синастрия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #48 -: Октомври 26, 2008, 05:57:17 pm »
лилит има отношение към харесването!казвам го от опит.връзките по нея са тежки,силни,обсебващи.няма бягане.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #49 -: Октомври 26, 2008, 06:11:31 pm »
Абсолютно съм съгласна за еднаквите Луни - става нещо като "конкуренция" между тях. Но ми се струва, че има и някаква дълбока симпатия или искрено харесване в дъното на всичко. Познавам хора с Луна в съвпад с моята или почти в съвпад - като се има предвид, че това е в Козирог, още по-лошо  ::) Не ги разбирам тези хора и това си е  :-\ Има някаква отчужденост между нас - дори когато става въпрос за близки същества. Но ми се струва, че ако опре ножа до кокъла, не биха ми погодили някой мръсен номер.
За марсовете - в случая, цитиран от мен не стана точно веднага привличането на сексуално ниво. Забелязала съм обаче, че мъжете по-лесно надушват подходящите според Марса им жени, а жените малко се церемоним в началото - някак май Венера повече говори.
Имах един познат с Марс на АС във Везни. И моята Венера - отгоре на Марса и асцедента му! Той беше много влюбен, направо обсебен от мен. Имах чувството, че съм го омагьосала и каквото и да кажа, той го приема за логично и нормално... Накрая настоях да прекратим взаимоотношенията си (само приятелски!), защото се уплаших, че заради мене ще остане сам цял живот... и разбрах, че не ми харесва да имам толкова власт над някого.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Октомври 26, 2008, 06:19:37 pm »
За сексуално привличане  :-[

Марс в съвпад/опозиция с Луната на партньора
Венера в квадрат/опозиция с Марс
Марс в съвпад/опозиция със Сатурн (колкото и невероятно да звучи!); квадратите също могат да бъдат стимулиращи, поне в началото.
................
Луна в съвпад с Лилит
(последното е малко по-различна "опера"  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Октомври 26, 2008, 06:46:39 pm »
Аз се чувствам перфектно в присъствието на хора, които имат Луна в същия знак. Реагираме еднакво на външни стимули и дразнители. Потребностите ни са едни и същи. Настроенията са в синхрон. Не трябва много да си обясняваме от какво имаме нужда и кой какво чувства в момента. Усещам лекота и конфорт в присъствието на такива хора. Настъпва някаква идентификация с емоциите и несъзнателните нужди на другия.

Проблем има, когато Луната на единия е хармонична, а на другият-сключва негативни аспекти. Тогава се проектират собствените противоречия върху партньора и това става несъзнателно.

« Отговор #52 -: Октомври 27, 2008, 08:13:52 am »
Аз се чувствам перфектно в присъствието на хора, които имат Луна в същия знак. Реагираме еднакво на външни стимули и дразнители. Потребностите ни са едни и същи. Настроенията са в синхрон. Не трябва много да си обясняваме от какво имаме нужда и кой какво чувства в момента. Усещам лекота и конфорт в присъствието на такива хора. Настъпва някаква идентификация с емоциите и несъзнателните нужди на другия.

Проблем има, когато Луната на единия е хармонична, а на другият-сключва негативни аспекти. Тогава се проектират собствените противоречия върху партньора и това става несъзнателно.
Козирожките луни сме особени хора. Преди време една астроложка ми беше казала (тя самата с такава луна), че тези хора рядко намират половинката си рано, а най-често след 30-те. И май наистина е така. Просто сме много предпазливи, понякога изглеждаме студени дори. Трябва някой да те предразположи, за да изразяваш правилно емоциите си. Забелязвам, че с други такива индивиди не се предразполагаме, напротив стряскаме се взаимно с леденото си излъчване, които другите луни понякога не улавят.
Примерно една близнашка Луна или в Телец не би се уплашила от друга такава, според мен. Напротив, биха се харесали...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Октомври 27, 2008, 08:31:28 am »
За сексуално привличане  :-[

Ех, как можах да забравя да спомена и за Слънце/Марс аспекта!?  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Октомври 27, 2008, 09:31:51 am »
Луна в съвпад с Лилит

Какво по-конкретно имаш предвид, че ме загриза любопитството?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #55 -: Октомври 27, 2008, 03:48:34 pm »
Луна в съвпад с Лилит

Искрено ти пожелавам да не ти се случва.... :-\Ставаш кукла на конци ...Или кукловод съответно... ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #56 -: Октомври 27, 2008, 03:55:44 pm »
За еднаквите Луни и аз съм съгласна със Sinyhe.Около мен гъмжи от рачешки-цялата фамилия и скорпионски-две трети от познатите ми...Предвидими са  ,а близнашкия ми Марс бързо се отегчава от това... ::)Аман от чуства,смяна на настроенията и сълзливи истории...
Много по-интригуващи са ми непредсказуемите водолейски или невъзмутимите козирожки... ;) ;

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Октомври 27, 2008, 03:59:40 pm »
Луна в съвпад с Лилит

Искрено ти пожелавам да не ти се случва.... :-\Ставаш кукла на конци ...Или кукловод съответно... ;D

Ако аспектът е огледален, шоуто е пълно  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #58 -: Октомври 27, 2008, 09:29:28 pm »
Lillie-"Марс в съвпад/опозиция със Сатурн (колкото и невероятно да звучи!)"

хм, случи ми се огледално съвпадите

и за Лилит- нямам връзка без нейна намеса и  на вертекса (много са ми близко)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mamma_mia

« Отговор #59 -: Октомври 27, 2008, 10:04:34 pm »
Здравейте,
а дали е удобно да ми кажете,как ви се виждат някои от аспектите с мъжът ми? ???
само едно предисловие:Аз никога не съм го харесвала,той е този който ме е видял и харесал.Запознанството ни стана доста съдбовно и по неочакван начин.по време на връзката ни(която беше бурна като цяло) винаги съм изпитвала някаква нервност и желание да се разделим.Нещата между нас обаче се развиха скорострелно и след една година заживяхме и сега си гледаме детето :)
Нервността и непрекъснатите дразги си остават обаче.
Ето и едни от главните съвпади(ако може да ми кажете какво означават)
Моята Лилит съвпада с неговата венера и уран които са в съвпад.
Моят Вертекс с неговия Меркурий.
Моите меркурий и хирон които са в съвпад,съвпадат с неговия юпитер.
Моят СЛВ съвпада с неговата луна.

Благодаря ви :)