Етооо я и моята. Аз пак си пускам картата с малко закъснение, но тепърва навлизам в тези прогностични методи и сега за първи път използвам и Венерин възврат. Ето, пак съм събрала червеничкото от зодиака, и пак си имам натоварени кардинални оси (вече взе да ми писва да ги гледам във всяка карта, която отворя за себе си).

За това, което се случи през досега годината и мога да го отнеса към тази карта ... действам странно очарователно на хората и странно много ме понасят, всъщност и аз странно много ги понасям, попринцип не съм човек, който се набива на очи, който привлича внимание, но в момента е факт. Предполагам покрай тоя така весело изгрял Лъвски стелиум в 10 дом, така се случва.

По отношение на творчески проекти, не мога да се похваля с кой знае колко много като брой, но за сметка на това са качествени ... уж ... в очите на другите, аз просто виждам как не мога да си изкарам душата изобщо като трябва. Мисля, че напрегнатите аспекти на Венера спрямо Нептун и Луната може да си играят ролята, както и ретро Мерка, всъщност, понеже аз главно ако ще правя нещо, е да пиша. :rolleyes:
Оттървах се от един досадник някъде по това време, за което много се радвам, де, но не помня на коя точно дата е било това.

Та досега това е, което ми донесе възврата, ще видим дали до следващия ще подейства по някакъв начин и по отношение на любовните дела. :rolleyes: За сега не мога да се похваля, но и като го гледам, трудно май би се получило нещо градивно за момента.