Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47826 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:възврат на венера
« Отговор #60 -: Декември 27, 2009, 02:43:58 pm »
Хм, интересно, тъкмо щях да добавям, че тези на Меркурий не са от чак толкова голямо значение, тъй като Меркурий се движи най-бързо, а и аналогиите му се знае какви са... Докато Венера и Марс по имат връзка с личния и социален живот, не само с ежедневните контакти, комуникацията и обмена на мисли и идеи. Забелязвам, че в периода около завръщането на Венера на наталното й място винаги се чувствам като възродена, с прилив на енергия, докато към края на марсовия цикъл съм като изцедена, изживявам енергиен спад в най-ниската му точка. Но очевидно, и ти го потърждаваш, всеки от нас изживява завръщането на дадена планета по различен начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Декември 27, 2009, 05:52:38 pm »
Възвратът на марс ми е много отчетлив период. И аз го усещам като отлив на енергия. Докато Венериният възврат е един спокоен период.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #62 -: Април 04, 2010, 07:02:16 pm »
До 2 седмици ще имам възврат на венера в 10ти-телец.
И квооооооо.....?

Преди 2 години нищо не ми се случи....може би и сега ще е така.

« Отговор #63 -: Април 04, 2010, 07:04:19 pm »
И квооооооо.....?

точно така  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #64 -: Април 04, 2010, 07:19:04 pm »
Абе аз ви разправям в другата тема, че на мен цял Юпитер ми минава през МЦ и нищо, вие тука за една Венера се чудите. :57:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #65 -: Април 04, 2010, 07:41:03 pm »
Бе девойки вие не разбрахте ли, че в тая астрология действа законът за всеобщата гадост?

ЗАКОН на астрологията: Откъдето и каквото да чакаш, никога не идва това и оттам, откъдето го чакаш.
СЛЕДСТВИЕ 1: Ако злотворец прави лоши аспекти, спукана ти е работата.
СЛЕДСТВИЕ 2: Ако злотворец прави добри аспекти, работата ти е спукана.
СЛЕДСТВИЕ 3: Ако добротворец прави лоши аспекти, тая работа не е на добре.
СЛЕДСТВИЕ 4: Ако добротворец прави добри аспекти, нищо добро не чакай.
СЛЕДСТВИЕ 5: Ако все пак дочакаш добро, на носа ще ти излезе.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Април 04, 2010, 08:16:52 pm »
Бе девойки вие не разбрахте ли, че в тая астрология действа законът за всеобщата гадост?

ЗАКОН на астрологията: Откъдето и каквото да чакаш, никога не идва това и оттам, откъдето го чакаш.

СЛЕДСТВИЕ 5: Ако все пак дочакаш добро, на носа ще ти излезе.

;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Април 04, 2010, 08:20:31 pm »
Възвратът на Венера е най-спокойният ми и безметежен период, ако въобще може да се нарече период. Абее, Венера докато е в Риби ми е гот.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Април 04, 2010, 09:19:16 pm »
Възвратът на Венера е най-спокойният ми и безметежен период, ако въобще може да се нарече период.

И при мен мина така, без да се случи нищо забележително.
Но общо взето преобладава усещане за душевен комфорт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #69 -: Април 04, 2010, 09:40:37 pm »
В априлския лунар Венера ми е в съвпад с нат. Марс, а в юнския - със Слънцето. Тогава и Марс е в съвпад с Регул. Чакай и аз да питам като другите: И кво да очаквам?  :86: :57:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #70 -: Април 04, 2010, 11:06:53 pm »
И сега какво, Скарлетина?! ;D Искаш на стар краставичар, краставички да продаваме. ;D  В априлския - Венера в съвпад с Марс към секс ми отива работата, а в юнския - кинти откъм мъж...нещо такова си го обяснявам аз... ;) ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #71 -: Април 05, 2010, 09:15:37 am »
Ми, и аз гледам да се наредя на опашката. Друго си е да ти каже още някой нещо.  :93:

« Отговор #72 -: Април 05, 2010, 11:09:14 am »
Ми, и аз гледам да се наредя на опашката. Друго си е да ти каже още някой нещо.  :93:

С най-голямо удоволствие. Ти винаги си бал толкова отзивчива....но с нищо конкретно не свързват тези съвпади.  :-[ ;D Срам, срам, срам.  :-[ Ако получа проблясък ще пиша  :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #73 -: Април 05, 2010, 12:21:57 pm »
Аз миналогодишния солар имах съвпад Венера Венера на върха на 7-и дом откъмто 7.
Знаете ли колко му се радвах.  :-X

Айде сега кой имаше теория, че соларът почва да действа половин година след рождения ден, та да ми остане време до средата на тая година да се надам на тоя съвпад.
Слънце възврат в пети, Венера възврат на върха на 7.
Кррасота.  :rolleyes:
...и квоооо?... :'(

« Последна редакция: Април 05, 2010, 12:26:28 pm от kaily »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #74 -: Април 05, 2010, 12:27:58 pm »

С най-голямо удоволствие. Ти винаги си бал толкова отзивчива....но с нищо конкретно не свързват тези съвпади.  :-[ ;D Срам, срам, срам.  :-[ Ако получа проблясък ще пиша  :wub:

Споко, като ти дойде проблясъка,тогава. Аз се научих да не бързам и умея да чакам дълго.  :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #75 -: Април 05, 2010, 12:31:40 pm »
Към 18-20 и аз ще имам възврат на Венера, ще ви кажа какво се случва. Ама се кръстя преди това да мине по-плавно квадратурата на транзитен Марс към нат. Уран, че все ме повдигат отвътре.... :-[ ;D
Казала съм до 15 април никой да не ме закача.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #76 -: Април 05, 2010, 01:40:55 pm »
Към 18-20 и аз ще имам възврат на Венера, ще ви кажа какво се случва. Ама се кръстя преди това да мине по-плавно квадратурата на транзитен Марс към нат. Уран, че все ме повдигат отвътре.... :-[ ;D
Казала съм до 15 април никой да не ме закача.  :blink:

може и нищо да не се случи в същия ден.
възвратните карти на венера ,марс ,меркурий ни показват ,как и къде ще се фокусира енергията на планетата. гледа се асдендента къде попада и аспектите които прави с венера. както и домефикацията.
 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #77 -: Април 05, 2010, 03:05:40 pm »
Аз миналогодишния солар имах съвпад Венера Венера на върха на 7-и дом откъмто 7.

Айде сега кой имаше теория, че соларът почва да действа половин година след рождения ден, та да ми остане време до средата на тая година да се надам на тоя съвпад.
Слънце възврат в пети, Венера възврат на върха на 7.
Кррасота.  :rolleyes:
...и квоооо?... :'(

Е, убууу, ама защо отчиташ само Венера в 7 дом? А Венера в съвпад с Нептун и в квадрат с Луна в Скорпион в падение???? Това що не го отчиташ или то няма значение? За съвпада на Слънцето с Плутон няма да коментирам, ти си го знаеш.

*

abroad

« Отговор #78 -: Април 05, 2010, 03:42:51 pm »

Kaily, ми аз не знам една Венера пролет, пардон любов да прави :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #79 -: Април 12, 2010, 07:58:13 am »
И квооооооо.....?

Днес и до няколко дни ми е точния възврат на венера :blink:
И искам да споделя какво чувствам.
Просто имам голямо желание да се срещам с хора,да ходя на театри,клубове,да общувам.Както и да изглеждам добре,повече се контя,държа на външността си :blink:Вчера дори отидох на фризьор да променя нещо малко в прическата си(въпреки неподходящата фаза на луната).В натала венера ми сключва тригон с юпитер.
Е,това е.