Здравей Гост

ИНЦИДЕНТИ

• 68 Отговора
  • 13443 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: ИНЦИДЕНТИ
« Отговор #20 -: Октомври 10, 2008, 08:49:14 pm »
Ми не знам какво имам предвид...впрочем знам де, ама пак ще ме биете.  ;D

Щото примерно аз съм чувала да имам какви ли не заложби в плюс и минус из хороскопа, па не се проявяват.
Т.е. то само да ги има не стига. И транзити да ги задействат пак не стига. Много транзити са ми минали кротко и неусетно, Плутон през АС примерно ми беше едно от най-спокойните и скучни времена.
Чат пат задействат, чат пат не задействат.

Е това чат пат ме интересува на какво се дължи.

Някак си имам усещането, че картата дава обяснение за поводите, ама не предизвиква и не е причината.

*

AH

• 2201
« Отговор #21 -: Октомври 11, 2008, 07:00:31 pm »
Ми не знам какво имам предвид...впрочем знам де, ама пак ще ме биете.  ;D

Щото примерно аз съм чувала да имам какви ли не заложби в плюс и минус из хороскопа, па не се проявяват.
Т.е. то само да ги има не стига. И транзити да ги задействат пак не стига. Много транзити са ми минали кротко и неусетно, Плутон през АС примерно ми беше едно от най-спокойните и скучни времена.
Чат пат задействат, чат пат не задействат.

Е това чат пат ме интересува на какво се дължи.

Някак си имам усещането, че картата дава обяснение за поводите, ама не предизвиква и не е причината.
Ти пък:)
Как ти хрумна да те смущава спор или разговор на окултна тема, само защото някой смята, че повече е чел или работил с астрологични карти:)
Нещата, както във всичко, опират до мислене и разбиране:)
Когато наистина знаеш нещо, можеш да го кажеш с пет прости думи, без да се позоваваш на книги и авторитети:)
Та по повод книгите – има из нета една книга на Б.Брейди – намери я – там се говори за транзитните решетки – те показват събитията, причините им и следствията. Провери си ги и ако установиш, че работят, ще си ги ползваш и може би по-лесно ще стигаш до осъзнаване:) Примерно имаш неразбирателство с колеги или шефове в събитиен план – според транзитните решетки можеш да установиш, че причините ги търсиш някъде в семейството си, а следствията – като пари:)- логично, нали:)
Искам да кажа, че астрологията винаги си работи, а не „чат-пат”:) – друг е въпросът, че ние не винаги стигаме до нужната дълбочина. Ако успеем да навлезем, може би ще си работи перфектно:) Но сигурно има неща, които е нормално да не можем да прозрем.....
Примерът с твоя тр. Плутон на асцендента – то това е било доста отдавна, като ти гледам хороскопа, но защо са ти външни събития, ако си си имала вътрешни трансформации, макар и без осъзнаване...... Според радикса ти, не ти е трудно да навлизаш в дълбочина на нещата, като поведение и модел на мислене и възприемане – защо да очакваме тогава, че Плутон ще ти носи драстични събития, за да те накара да научиш нещо.......

Сега например, тр. Юпитер ти е в бил в съвпад с наталния и ще направи съвпад с наталния Сатурн – ами похвали се нещо:)- ама не че са ти спрели топлата вода:)- ако някой си търси астрологичните съответствия за спирането на топлата вода, то той определено навлиза в дълбочина на нещата, на които е решил да обърне внимание и му се разминават много събития:) – може да си ги е изживял или отработил на ментално ниво:) – като една приятелка – цял месец избира и урежда една екскурзия до Божи гроб, а преди два дни ми каза, че е най-добре да се откажем:)- на мен ми беше безразлично, това си беше нейна идея и организацията си я правеше тя, та явно и се е наситила:)
Но благоприятните транзити на Юпитер е най-добре да не си ги изживяваме само ментално:) – и оная тр. Венера на асцендента, макар че е само за няколко дни там:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #22 -: Октомври 11, 2008, 10:05:34 pm »
Аз докато ги прочета и превъртя решетките, то събитието ще мине и замине.
Честно казано, нищо не ми говори да си диря причините нам си къде, а следствията еди си къде. Много по-бързо, лесно и удобно ми е да си бръкна в подсъзнанието и да стигна до същия резултат.
Венерата сега я забелязах, ти като ми каза.
Освен де писах "любовно писмо" за една фен книга, де после ще се комплектова и подарява на Идола на феновете, тия дни нищо друго любовно не ми се е случило.
Ма пък емоциите ми си бяха съвсем истински.  ;D

А За Юпитер какво да се хваля, може би благодарение на него тая година ми беше сравнително спокойна откъм финанси. За сефте от толкова време насам. Като си тръгне,  как ли ще е занапред. Дотук прилична година откъм спокойна работа и прилични финанси. Което пак не е лошо.

А пък другата трябва да ми е на любов, с Венера съвпад със себе си в солара на върха на седми и Слънце в пети  ::), асцендент лъв в девети натален.  :P
Пък във венара Венерата съвпада със себе си на ИС точно.

Та си викам - ако другата година не оползотворя голямата любов, време не остана.

Кво ще кажеш за намеренията ми?  :D

« Отговор #23 -: Октомври 12, 2008, 12:14:33 am »
Та по повод книгите – има из нета една книга на Б.Брейди – намери я – там се говори за транзитните решетки – те показват събитията, причините им и следствията. Провери си ги и ако установиш, че работят, ще си ги ползваш и може би по-лесно ще стигаш до осъзнаване :)

Книгата е класика в жанра  ;D "Предсказателна астрология"
(това го пиша да се намърдам в разговора и да кажа едно здравей на АН ;D  ;))

*

kaily

• 5145
« Отговор #24 -: Октомври 12, 2008, 12:31:31 am »
Метни я тая книга и на нас, низвергнатите де.  :-\
Че то, като гледам, откъде и да тръгне разговора, аз все до краставицата съдържа 96% вода стигам.  :-X

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #25 -: Октомври 12, 2008, 11:48:54 am »
Че то, като гледам, откъде и да тръгне разговора, аз все до краставицата съдържа 96% вода стигам.  :-X

Адаш, това е линк към книгата от една руска виртуална библиотека /адресът й е любезно предоставен от Небесна в темата с полезни сайтове/.

И аз като Док от вчера са чудя как да кажа на АН, че се радвам, че е сред нас   :).
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
« Отговор #26 -: Октомври 12, 2008, 02:43:53 pm »
Мерси, адаш, голяма да порастнеш.  ;D

сега ще се помъча да имам търпение да изчета квото мога... :-[

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Октомври 12, 2008, 04:13:49 pm »
На всички им се случват инциденти, но на някои хора им е заложено в радикса:)

Всичко,което ни се случва,е заложено в радикса.Искате ли да ви пусна две карти и да видите какви инциденти са заложени в тях?Много са интересни. :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #28 -: Октомври 12, 2008, 04:57:45 pm »
Е не е всичко.
Никой не знае какво ще се случи.
Метнах поглед на тая книга, ма то ги няма картите и като няма картинки, ми е трудно да чета.  :-[ :-X

Ама току що прочетох ето какво: Будущее не полностью сформировано. Судьба дает нам мрамор для работы, а человек,
 подобно скульптору, придает ему окончательную форму. Именно скульптор диктует
окончательный результат.

А какво ще направи точно скулптурът, нито бог, нито той самият знаят предварително.
И в това е красотата на битието -то е живо, диша и е непредсказуемо.

Напук на идеите на една моя приятелка, която наскоро изгоних от един клуб.

« Отговор #29 -: Октомври 12, 2008, 06:08:07 pm »
Имам я както Лилито обича да се изразява на хартиен носител ;D,но мога да се постарая в свободното време да направя схемата на решетката и да пусна основните неща във форума.

*

kaily

• 5145
« Отговор #30 -: Октомври 12, 2008, 06:47:07 pm »
Ооооо, това би било нещо, за което даже не смеех да мечтая.  ::)
Таман си помислих -баси що тест, кой ще го изчете това нещо, тц тц тц...па и да го осмисли...бе мани...дали няма някоя добра душица да бъде прилъгана да ни го сдъвче некак си... :P

*

AH

• 2201
« Отговор #31 -: Октомври 12, 2008, 07:16:27 pm »

(това го пиша да се намърдам в разговора и да кажа едно здравей на АН ;D  ;))
[/quote]О, аз всеки ден си следя какво се случва из сайта, но ползвам един нестабилен фри уайарлес и ми е малко трудно писането онлайн:)
Не на всякъде по света нета е лесно достъпен за временно пребиваващите:)
Щом не оставяме въпрос без отговор и нов гост без внимание, значи си имаме добро форумче, чиято основна амбиция е да бъде приятно място за среща на хора, които са привлечени от духовни и окултни науки:) – няма значение за какво ще си говорят във форума – за времето, за политика, за мода или за цени:) – свързва ги нещо, далеч по- значимо:)
За тия 6-7 години, все чакам да се появи някоя дама, на която и идва „отвътре” да си пише за мода, козметика и т.н.:) – все някак щяхме да предадем „астрологичен” вид на темите и:)
Селестичката переодично покрива потребността ми да чета нещо за топла вода, Б.Борисов, политика и пр.:)- доста по-интересно е да прочетеш някакво инфо, пречупено през погледа на Кайли/това е Селеста от клубовете на дир.бг/, отколкото от линковете в ол.бг:)
Ти се справяш перфектно със „съновник”:)
Обаче да си и похвалим админа – сайтът се отваря удивително бързо и безпроблемно,  за разлика от всички други сайтове, които отварям:)

*

AH

• 2201
« Отговор #32 -: Октомври 12, 2008, 07:26:18 pm »

А За Юпитер какво да се хваля, може би благодарение на него тая година ми беше сравнително спокойна откъм финанси. За сефте от толкова време насам. Като си тръгне,  как ли ще е занапред. Дотук прилична година откъм спокойна работа и прилични финанси. Което пак не е лошо.

А пък другата трябва да ми е на любов, с Венера съвпад със себе си в солара на върха на седми и Слънце в пети  ::), асцендент лъв в девети натален.  :P
Пък във венара Венерата съвпада със себе си на ИС точно.

Та си викам - ако другата година не оползотворя голямата любов, време не остана.

Кво ще кажеш за намеренията ми?  :D
[/quote]
Що, то май всичкото ни време е само за любов и еволюция на тая земя:)
Значи нямаш оплаквания от Юпитер до тук:)
За какво мащабно смяташ да си го ползваш, когато направи съвпад с управителя на Слънцето ти?
Или ще си мъдра и без амбиции, които обслужват Аза:)- предполага се, че любовта трябва да е лишена от амбиции:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Октомври 12, 2008, 07:29:32 pm »
За тия 6-7 години, все чакам да се появи някоя дама, на която и идва „отвътре” да си пише за мода, козметика и т.н.:) – все някак щяхме да предадем „астрологичен” вид на темите и:)

О, АН, не си казала - не съм го направила!  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #34 -: Октомври 12, 2008, 07:31:31 pm »

Напук на идеите на една моя приятелка, която наскоро изгоних от един клуб.
[/quote]

И що ги вършиш тия работи?:)- ама дай някакво обяснение по КК или пък астрологично:)

*

AH

• 2201
« Отговор #35 -: Октомври 12, 2008, 07:34:57 pm »

О, АН, не си казала - не съм го направила!  :P ;D
[/quote]

Ами хайде де:)- виждаш, че хората някъде в мистика си говорят как успяват да променят външния си вид, с помощта на мисленето:)

А при първият прочит на книги на Дънов, от тая му идея бях силно впечатлена - за въздействие върху външния вид чрез мислите:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #36 -: Октомври 12, 2008, 07:43:56 pm »

Обаче да си и похвалим админа – сайтът се отваря удивително бързо и безпроблемно,  за разлика от всички други сайтове, които отварям:)

Какъв админ бе, админ нема в сайта, Сърча от толко сънуване вече спи с отворени очи.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #37 -: Октомври 12, 2008, 07:57:13 pm »
А при първият прочит на книги на Дънов, от тая му идея бях силно впечатлена - за въздействие върху външния вид чрез мислите:)

Оооо, че аз това го практикувам от пеленаче.  :P...и само него...такъв съм мързел, почнах каланетика и да се мажа с някакви боклуци срещу целулит. И това трая ден до пладне. Днес тъкмо си мислех, че май ще взема да си възнамеря да ми се оправят бедрата и ако до пролетта не стане с възнамеряване, ще пробвам и с мотика... ;D

А иначе пак за това си мисля напоследък. Гледам хората по улицата, по телевизора, има лица с много неправилни черти, пък харизматични. И наопаки. И си викам - хората приемат от другите не външните форми, а вътрешните, вътрешното излъчване.
Значи нема нужда се абим с упражнения или пластични операции, променям духа си и оттук въздействам по друг начин на хората и готово...хем най-лесно и най-мързеливо.  :P

А що съм изгонила там едно същество...щото беше узурпирала един астроклуб и не даваше дума да се изговори за нещо друго, освен за нейните собствени разбирания за това какво трябва да се говори в астрологията. Че беше много чела, повече и от гугле. Ама аз гугле не ща да питам как ще ми се развие живота.

Защо така ме питаш за Юпитер? Той откак влезе в 12-и и взе да ми подарява разни работи. Какво трябва да чакам от транзита му връз Сатурн?
Иначе аз си говорех за следващия солар....

*

AH

• 2201
« Отговор #38 -: Октомври 13, 2008, 04:50:31 pm »

А що съм изгонила там едно същество...щото беше узурпирала един астроклуб и не даваше дума да се изговори за нещо друго, освен за нейните собствени разбирания за това какво трябва да се говори в астрологията. Че беше много чела, повече и от гугле. Ама аз гугле не ща да питам как ще ми се развие живота.

Защо така ме питаш за Юпитер? Той откак влезе в 12-и и взе да ми подарява разни работи. Какво трябва да чакам от транзита му връз Сатурн?
Иначе аз си говорех за следващия солар....
[/quote]
Питах те за тая приятелка, защото нали се сещаш какво ни учат духовните науки- като почнеш от Библията, минеш през КК с ония дребни тиранчета и пр.......
За мен е понятно тия дни, че не мога да сдържам раздразнението си и реагирам – тр.Марс ми активира Слънцето и въпреки че наталната ми Венера в знака и дома си лесно ми дава възможност да съм добронамерена и дипломатична, не помагат нито поученията на духовните науки, нито назоваването на ролите, които играят другите:) На „насилник” отвръщам с насилие:)- това беше от Селестинското пророчество:)- просто Марс ми е по-силен от Венера в радикса и му слугувам:)
При теб Венера е мъничко по-силна от Марс, така че трябва да ти е по-лесно винаги да контактуваш хармонично:) – ако го желаеш, ако си убедена, че го желаеш – нали нямаме нужда от демонстрации на сила:)- такива примитивни и смешни борбички и налагания изобщо не ни подхождат:) -  само че, както си е обикновено, на думи е по-лесно, отколкото на дела:)
Ами ще се учим.......:)

А колкото до Юпитер...........- трансформациите, които носи, ги свързваме с далечните планове за бъдещето. Понякога „пробужда” стремежите и усъвършенстването – когато активира така силно със съвпад наталния Сатурн, може да засили желанието ти за сигурност – материална, професионална, семейна и пр. Най-често влияе пряко работата и парите, но може да се прояви като любов и брак, ако те ще те направят сигурна и спокойна:)Но ако нещо го желаем на думи, пък вътрешно, ако сме честни, не сме съвсем сигурни, че го искаме, надали ще го получим от Юпитер – ще ни даде някаква компенсация, но компенсация:) Сещаш се, че ако си духовно „пробудена”, то не си пряко зависима от от външната енергия, която лесно получаваме от любовта към друг човек. Затова и тая любов към конкретен друг човек идва трудно – трябва да сте на много близки нива, за да сте заедно:) И тук провокативно вероятно ще попиташ дали ще го срещнеш :) – и ще трябва да ти отговоря да се обърнеш към вътрешната си честност, към усещането си за сигурност с друг или без друг човек:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #39 -: Октомври 13, 2008, 05:05:10 pm »
Гледай в какъв синхрон се появяваме.  ;D

Значи за егото, ЧСЗ-то, духовните учения и т.н....не, не беше заради това. Няма да ми повярваш, ма ще ти го кажа. В последните години все по-често се чувствам войник на съдбата - където ме прати, там ходя да мироопазвам. И спрях да се замислям и да се питам ма това от егото ли ми е, от раздразнението ли ми е, праща ли ме съдбата или само си внушавам - полза никаква от тия умствени клизми.

Та изгоних я щото така трябваше. Ако на некой му се философства да заповяда...сега се сещам, че преди неколко години дупето на Азис висеше на паметника Левски и интелектуалците половин година го дъвчеха докато не мина бат Бойко и нареди да го свалят. И след два часа вече немаше дупе. Иди го питай чел ли е той Карлитко и какво ще каже за ЧСЗ-то си.  ;D
И дали трябваше Бойко со кротце и со благо да ходи да се мазни на рекламодателите да свалят въпросния гъз.

да съм добронамерена и дипломатична, не помагат нито поученията

Ми хубаво, ама да те питам кой кога е казал, че дипломатичните и меките само ще стигнат царството божие? Ти за пиданя йога чувала ли си? Има такъв тип учители, които обучават учениците си с тояга.  ;)
Накой те е заблудил, че трябва непрекъснато да си обръщаш и другата буза, иначе лошо ти се пише, това е зомбиране. Човек трябва да е адекватен на света, а не да реагира по схеми,било то лоши или добри, дипломатични и нам си какви.

Аз обаче не бях раздразнена, по-скоро ми беше забавно.