Здравей Гост

ИНЦИДЕНТИ

• 68 Отговора
  • 13442 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: ИНЦИДЕНТИ
« Отговор #40 -: Октомври 13, 2008, 05:10:34 pm »
да се обърнеш към вътрешната си честност, към усещането си за ....

Вътрешната ми честност гласи, че тоя етап от живота ми е вече минал и нищо повече няма да ми донесе-настоящия.
Така че ми трябва скок в неизвестното или в друг етап, или на друго място.
До степен да ме е страх понякога дали господ няма да си направи шега с мен да ме вкара на оня свят поради изчерпване на интересното в тоя.  :'(

Дето се вика света изчерпах на това ниво, задълженията си изпълних, отговорностите ми поотминаха, време е за шоу и забавления. Време е за безгрижие....а що не и за въплащаване на оставените на втори план разни детски мечти.  ::)  примерно ...

Но определено ще скачам в пустотата с празни ръце...само да събера смелост...

*

AH

• 2201
« Отговор #41 -: Октомври 13, 2008, 07:12:53 pm »

Аз обаче не бях раздразнена, по-скоро ми беше забавно.

[/quote]

А, в това е истината - правилно, трябва да реагираме, но не раздразнени:) - ти си постъпила правилно:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #42 -: Октомври 13, 2008, 08:54:26 pm »
Просто си вършех работата...както ми идваше отвътре.
Ама че не бях раздразнена - това се дължи на дългогодишния тренинг в клубовете на дира, когато ах ккак само се дразнееех... ;D
Нарича се натискане на бутоните. Раздразнението е бутон към определени ситуации, появява се ситуация и ти почваш много да се нервиш.
Не помня колко различни школи какви различни методи даваха за справяне с тоя феномен.
Обаче аз му намерих цаката чрез процесинг -натискане на бутони. То и господ прави същото, само че обтегнато във времето - праща те в една и съща ситуация, докато тя продължава да предизвиква реакция. Само че в процесинга е сгъстено.

Да се косиш, че се нервиш, е точно толкова безмислено, колкото и изобщо да се нервиш...ама я се спри... :P

Значи първо ти се нервиш, после като капак почваш и да се косиш, че го правиш, и става хептен лудница.
Процесингът вика -сяда треньорът на едно столче, сяда студентът срещу него и почват разговор. Целта на треньора е да му напипа бутоните и как напипа някой, почва да му го натиска и така с дни, седмици или месеци - до пълно изчерпване на реакциите и ...точните думи са докато студентът се развесели

Масово хората действат с отричане -е твоето косене относно твоето нервене си е отричане. После почват да пробват с приемане, ма това не върши работа. Лозето си сака мотика. Забиваш се в клубовете на дира и си дириш нервещи те. Дребни тирани. И после почваш да се нервиш дълго и напоително...лесно е   ;D

И донът не е прав за очакванията. Не са те които ти скапват битието. Претенциите са.
Това го установих от личен опит. Има голяма разлика между претенции и просто очаквания.
« Последна редакция: Октомври 13, 2008, 09:04:22 pm от kaily »

*

kaily

• 5145
« Отговор #43 -: Октомври 19, 2008, 04:36:03 pm »
АН, нещо се загуби пак, докъде го докара с вътрешната работа поради външни спънки.  :P :)

*

AH

• 2201
« Отговор #44 -: Октомври 19, 2008, 06:08:12 pm »
АН, нещо се загуби пак, докъде го докара с вътрешната работа поради външни спънки.  :P :)

Знаеш ли как на някои хора нетът им зависи от вятъра:) - още малко:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Октомври 20, 2008, 09:33:37 pm »
АААН, не си права!  >:(
Спомена ми тук преди няколко дена, че Венерата ми била малко по-силна от Марса, да се чуди човек как пък го измисли.
Викам си -да, да...влизам таз вечер в КК, чета Пътник да ме влачи за косите наляво надясно, наострям се, викам е сеа ти резнах главата безхаберна, домързява ме, нещо се замотах и ми мина мерака, влизам миролюбиво, чета Пътник ми се извинил и цветя ми подарил, лигавя му се нещо, после чета друг за друго, изказвам му благодарности.

Баф ма`а му, ще остане клубът без гилотина, ще осиротее милият... :(

*

Skarlet

« Отговор #46 -: Октомври 20, 2008, 10:46:26 pm »

Викам си -да, да...влизам таз вечер в КК, чета Пътник да ме влачи за косите наляво надясно, наострям се, викам е сеа ти резнах главата безхаберна, домързява ме,
Баф ма`а му, ще остане клубът без гилотина, ще осиротее милият... :(
Споко,имаш заместник.Току що прочетох един бисер на zoro_1972.Добре им го е подал.Астролозите били правили секс само,ако звездите го позволявали.Хихихихи,не бях чела подобно нещо.  ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Октомври 21, 2008, 09:16:49 am »
Току що прочетох един бисер на zoro_1972.Добре им го е подал.Астролозите били правили секс само,ако звездите го позволявали.Хихихихи,не бях чела подобно нещо.  ;D :P

Хахаха, и аз го видях  ;D
Да бе, специално си следим лунните фази и транзити за туй-онуй :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #48 -: Октомври 21, 2008, 11:51:06 am »
kaily това е една примерна  решетка ,която ти бях обещал от книжката на Бернадет Брейди.

В картата на радикса Плутон е в пети  дом ,а радикалната Луна в единадесети. Горният ред на решетката се използва да покаже рожденното положение на участващите планети в домовете от натала ,така че числата 5 и 11 са съответно поставени там. Горният ред дава ПРИЧИНАТА или зоната от живота ,където се случват събитията повлияни от транзита.

Средния ред се използва да покаже дома в натала през който преминава транзитиращата планета в момента или в случая Плутон транзитира през седми натален дом. Транзита прави аспект към Луната ,която се явява стационарна точка и затова средният ред под Луната се оставя празен. Средният ред е ДЕЙСТВИЕТО  или зоната ,където се случва събитието.

Долният ред показва  домовете в рожденната карта управлявани от двете планети.Плутон управлява Скорпион ,а Скорпион е на върха на осми дом.Така числото 8 се поставя на долния ред под Плутон. Луна управлява Рак и четвърти дом  Имум цели и поставяме на долния ред под Луна  числото 4 или ІС .
Долния ред ни дава СЛЕДСТВИЕТО и показва областите от живота ,които са засегнати от транзита.

Ето и един линк ,който да улесни прочита на транзитната решетка ,а като имам време ще го преведа на български.
http://mnashe.h1.ru/astrolog/bready1.htm

*

kaily

• 5145
« Отговор #49 -: Октомври 26, 2008, 01:29:54 pm »
Док, и като знакът е интерсептиран?
Уран съвпад луната ми, Сатурн опозиция, водолей интерсептиран в трети.
По твои сметки, резултатът трябва да се прояви в трети ли?

« Отговор #50 -: Октомври 26, 2008, 11:46:09 pm »
Док, и като знакът е интерсептиран?
Уран съвпад луната ми, Сатурн опозиция, водолей интерсептиран в трети.
По твои сметки, резултатът трябва да се прояви в трети ли?
Отчиташ трети дом ,макар да е итерсептиран знака . В книгата се описва ,че така значението на знака  расте ,все едно че Уран се бори за господството на 3-ти дом и това е изпитание.

« Отговор #51 -: Октомври 27, 2008, 01:01:21 pm »
На всички им се случват инциденти, но на някои хора им е заложено в радикса:)
Как мислиш, защо им е заложено?:)

Заради опита, който душата има нужда да изживее. А защо има нужда от този опит е специфично за всеки :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Октомври 27, 2008, 10:29:38 pm »
На всички им се случват инциденти, но на някои хора им е заложено в радикса:)
Как мислиш, защо им е заложено?:)

Заради опита, който душата има нужда да изживее. А защо има нужда от този опит е специфично за всеки :)
защото това е космическата програма на всеки един от нас.да се учим и предаваме уроците в различните области от живата.всичко е карма.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #53 -: Октомври 27, 2008, 10:48:58 pm »
Бе я ми кажете кое и какво отговаря за женствеността, дамата, лейди, мадам, госпожа, усещането за жена?

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Октомври 27, 2008, 10:50:07 pm »
То това с трети дом, Док, много натопорчено става тогава, щото Уран връз луна, Сатурн в опозиция, на върха на трети дом козирог, вътре интерсептиран Уран.
А луната господар на девети.
Кво шъ ги праим сега?  :( :o

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #55 -: Октомври 28, 2008, 09:18:40 am »
Бе я ми кажете кое и какво отговаря за женствеността, дамата, лейди, мадам, госпожа, усещането за жена?

Женствеността трябва да е по Венера, а усещането-по Луна. Аспектите ще покажат нюансите.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Октомври 28, 2008, 10:38:38 am »
В събота майка ми я блъсна кола.СЛАВА БОГУ без сериозни последици.
Тр. Сатурн е бил в съвпад с наталния Марс -опозиция на натална Луна в съвпад с тр.Уран и това по оста 3-9 дом. :( :(

*

mamma_mia

« Отговор #57 -: Октомври 28, 2008, 08:56:59 pm »
В събота майка ми я блъсна кола.СЛАВА БОГУ без сериозни последици.
Тр. Сатурн е бил в съвпад с наталния Марс -опозиция на натална Луна в съвпад с тр.Уран и това по оста 3-9 дом. :( :(

Много съжалявам Уран :(
Дано бързо се съвземе от шока  :(
Радвам се,че няма сериозни последици.

*

kaily

• 5145
« Отговор #58 -: Ноември 03, 2008, 05:10:23 pm »
Оле оле оле и по метода на тая решетка и Сатурн опозиция Луна, Уран съвпад Луна, Плутон съвпад Слънце

Слънце и луна въвлечени в тумбата управляват 9-и.
Уран и Сатурн и те са се изхитрили да управляват един и същи дом.
И аз по средата, е не, ще се мре.  >:(

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Ноември 03, 2008, 07:29:18 pm »
Все пак, ако си посипя главата с много пепел и се потръшкам малко, някой ще ми обясни ли какво ли може да значи това засилено влияние на 3 и 9 дом според решетките де АН и зъболекар си нямаха работа да ги пуснат, точно по времето, по което въпросните домове придобиват ключова важност за мен.  :-[