Здравей Гост

ИНЦИДЕНТИ

• 68 Отговора
  • 13442 Прегледи
*

Skarlet

Re: ИНЦИДЕНТИ
« Отговор #60 -: Ноември 04, 2008, 06:19:15 pm »
То това с трети дом, Док, много натопорчено става тогава, щото Уран връз луна, Сатурн в опозиция, на върха на трети дом козирог, вътре интерсептиран Уран.
А луната господар на девети.
Кво шъ ги праим сега?  :( :o
Сега ша върим в странство. ;) ;D А може и да поучим.В най-лошия случай може да станем попадии. :P

« Отговор #61 -: Ноември 07, 2008, 01:18:28 pm »

Съжалявам ,че не ми остава време през последните седмици да се застоя повече във форума ,но ми се иска да прочетем част от решетката ,която е поставила kaily .Първо се разглежда планетата ,която транзитира . След това природата на геометрията ,която образува ,а накрая точката,към която е насочен транзита.  В случая ще погледнем Луната ,защото тя е най-натоварена от влиянието на транзитите.
В транзита имаме включени Уран (започваме от него ,защото той сключва по-силния аспект ,съвпад към Луна. Съвпадът на Уран -Луна носи освобождаване от личните емоции;събитията се случват толкова бързо ,че човек няма възможност да реагира емоционално. Освобождаване от традиционния възглед за взаимоотношенията майка/дете .Уран се намира в девети дом в натала ,а в транзитната решетка той попада девети дом в горния ред на решетката. Значението на девети дом в горен ред ,показва,че благодарение на желанието на човек да учи ,да пътува и т.н. събитията се провокират в друга област от живота.С включен и четвърти дом в горен ред на решетката /позицията на Луната/ ,то означава ,че ситуацията се отнася за дома и семейството ,събитията  които се зараждат ще окажат своето влияние в друга сфера от живота. Към транзита на Уран включваме и влиянието на Сатурн,който допълва ситуацията и показва причината за събитията ,които ще се формират.Сатурн в аспект с Луна дава самота ,изолация, усещане за липса на подкрепа,необходимост да обеденим възможностите си.С включен втори дом в горен ред на решетката /позицията на Сатурн в натала/показва ,че благодарение на вашата позиция или отношение към физическата ,умствената или духовна сигурност събитията ще се случват. Може да не ви достигат пари или да попаднете на някакви пари. Може да сте получили някаква сигурност ,която да ви поведе към нова посока в живота.
Следва да погледнем геометрията на аспектите ,които са формирани по времето на транзита и кои домове се явяват арената в която се случва главното събитие.
Имаме два аспекта съвпад ,характеризиращ АЗА или даващ промени към нещо друго и опозиция която показва ,че някой или нещо е причина да вземете някакво решение.
Арена на дейсвието,където се случват събитията са четвърти дом в среден ред на решетката, зоната на дома и семейството и основните ви ангажименти свързани с  тях ще бъдат мястото където ще се случва събитието  повлияно от транзита . От друга страна включваме и влиянието на транзитен десети дом в среден ред на решетката ,чието значение е ;десети дом в среден ред на решетката показва начина по който ви вижда обществото ,е главната област на действие във вашия живот. Това може да е вашата кариера,женитба,развод,приемане ролята на родител или други неща,които да засегнат вашето обществено положение.
Накрая разглеждаме долния ред на решетката и откриваме кои области на живота ще бъдат засегнати от действието на транзита.
Имаме включени трети и девети дом в долен ред на решетката.
Значението на трети дом в долен ред на решетката е ;господарят на трети дом е транзитиращата планета или планетата,към която е насочен транзитът.Така последствията от събитието засягат познатите области на учене,братя и сестри и т.н. ,познатите модели се променят в резултат на събитията и биват научени нови неща. Границите на задния двор малко са се преместили.
Девети дом в долен ред на решетката ,подобно на господаря на пети дом показва ,че тази планета винаги ще носи разширяване по един конструктивен начин. Може би има малко късмет в действието на транзита и вие може упорито да се стремите към това ,което искате. Така събитията ,които са се случили ще се отразят върху индивида по отношение на пътуване,учене или начини да разшири своите хоризонти.Културният тласък предстои да се случи по начин ,който разширява ума и не го плаши.

Едно примерно тълкуване на решетката на Кайлито е ,че на нея и идва като гръм от ясно небе възможността на детето и да учи в чужбина. Гони я финансова криза и колкото и да се опита да изкопчи максимално финансии от работа /като поема нови отговорности / и се налага да се обърне за помощ към родителите . Това от своя страна води до опънати отношения с брят/сестра ,но има късмета и получава парите ,което води до разширяване на нейните хоризонти било като посещава детенце до мястото където учи или посредством общуването ,което осъществява с него.

« Последна редакция: Ноември 07, 2008, 01:34:17 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Ноември 07, 2008, 03:19:17 pm »
Игати, дай друго примерно тълкуване.
Не може ли на мен да ми се отвори парашута да уча в чужбина, що на детенце точно?  :-[

Нека иде и детенце де, ма що гледаш в мойта карта и пращаш детенце.  >:(

*

Skarlet

« Отговор #63 -: Ноември 07, 2008, 03:43:43 pm »
Направо се хващате двамца с детенце и да учите заедно в странство. ;D Знаеш ли колко е гот?Така ще се подмладиш с поне 10-на годинки.  ;D

« Отговор #64 -: Ноември 07, 2008, 05:37:07 pm »
Игати, дай друго примерно тълкуване.
Не може ли на мен да ми се отвори парашута да уча в чужбина, що на детенце точно?  :-[

Нека иде и детенце де, ма що гледаш в мойта карта и пращаш детенце.  >:(
Ами това ми дойде най-първо ,а кат не ти аресва имаш си всички значения земи си го нагласи както на теб ти изнася :P ;D,но ако ме питаш туй най-пасва макар да не ти харесва.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #65 -: Ноември 07, 2008, 07:34:30 pm »
Ми пък да ти кажа, сестра ми е в Германия и отдавна няма нищо общо с нашите, че даже и с мен.
Така че опънатите отношения си ги имаме и връзка не поддържаме от години. Освен чат пат по мейла.

А акцентиран трети дом не може ли да се тълкува също като смяна на близкото обкръжение със съвсем нова обстановка?

Обаче би ли ми обяснил откъде намеси децата, щото аз не вдянах, от кой дом тва?  :-[

« Отговор #66 -: Ноември 09, 2008, 08:32:46 pm »
Ми пък да ти кажа, сестра ми е в Германия и отдавна няма нищо общо с нашите, че даже и с мен.
Така че опънатите отношения си ги имаме и връзка не поддържаме от години. Освен чат пат по мейла.

А акцентиран трети дом не може ли да се тълкува също като смяна на близкото обкръжение със съвсем нова обстановка?

Обаче би ли ми обяснил откъде намеси децата, щото аз не вдянах, от кой дом тва?  :-[
Аспектите са насочени към Луна и от там е засегнат въпроса с майчинството и децата.

*

Jeni

« Отговор #67 -: Ноември 09, 2008, 10:05:56 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:53:33 pm от Jeni »

*

Skarlet

« Отговор #68 -: Ноември 10, 2008, 10:03:51 pm »
Предполагам,доста от вас са виждали тази карта,но ми се иска да я видят и тези,които не са виждали картата на мексиканската художничка Фрида Кало:

Съвпад на Марс и Уран,предпоставка за инцидент.Марс управлява 9 дом и прави опозиция със Слънцето-управител на асцендента/физическото тяло/.Сатурн,диспотитор на Марс и Уран,в 8 дом и квадратира Венера/упр. на 3 дом-транспортните средства/ и Плутон,управител на 4 дом/дом на края/.Претърпява много операции,ампутират й крак.Слънцето прави съвпад с Нептун,управител на 8 дом.На 6 годишна възраст се разболява от полиомиелит.Тежка съдба!!!  :(