Здравейте ! Току що се регистрирах тук и се надявам да си изкарваме страхотно! Скарлетка и Небесна здрасти силата на мисълта. тя се подчинява на един от херметичните закони "каквото долу, това и горе! каквото горе, това и долу!". истински силната проектирана мисъл в астралното пространство се връща обратно да се материализира на земята. това си е факт от хиляди години. срещала съм много интерпретации на този "феномен", но това си е чисто човешка възможност. за съжаление много малко хора се възползват от нея . лично аз преди половин година смъкнах 5кг за една седмица само с медитация и визуализиране. отдавна не съм си играла по този начин с тялото си, но важното е, че съм опитала и се е получило... но възможностите са необятно много, където може да се прилагат различни прийоми и с помоща на мисълта да се постигат резултати. най-елементарното нещо е да си повтаряте всяка сутрин, че сте прекрасни и се чувствате прекрасно и че никой не може да вгорчи денят ви!
Цитат на: veshti4ka в Януари 31, 2009, 10:17:33 amЗдравейте ! Току що се регистрирах тук и се надявам да си изкарваме страхотно! Скарлетка и Небесна здрасти силата на мисълта. тя се подчинява на един от херметичните закони "каквото долу, това и горе! каквото горе, това и долу!". истински силната проектирана мисъл в астралното пространство се връща обратно да се материализира на земята. това си е факт от хиляди години. срещала съм много интерпретации на този "феномен", но това си е чисто човешка възможност. за съжаление много малко хора се възползват от нея . лично аз преди половин година смъкнах 5кг за една седмица само с медитация и визуализиране. отдавна не съм си играла по този начин с тялото си, но важното е, че съм опитала и се е получило... но възможностите са необятно много, където може да се прилагат различни прийоми и с помоща на мисълта да се постигат резултати. най-елементарното нещо е да си повтаряте всяка сутрин, че сте прекрасни и се чувствате прекрасно и че никой не може да вгорчи денят ви! ще го пробвам това с отслабването...,дано има ефект.не че имам въпиюща нужда,ноо...,тези петте най-трудно се свалят!дано успея!
Цитат на: maraj в Февруари 09, 2009, 09:42:30 pmЦитат на: veshti4ka в Януари 31, 2009, 10:17:33 amЗдравейте ! Току що се регистрирах тук и се надявам да си изкарваме страхотно! Скарлетка и Небесна здрасти силата на мисълта. тя се подчинява на един от херметичните закони "каквото долу, това и горе! каквото горе, това и долу!". истински силната проектирана мисъл в астралното пространство се връща обратно да се материализира на земята. това си е факт от хиляди години. срещала съм много интерпретации на този "феномен", но това си е чисто човешка възможност. за съжаление много малко хора се възползват от нея . лично аз преди половин година смъкнах 5кг за една седмица само с медитация и визуализиране. отдавна не съм си играла по този начин с тялото си, но важното е, че съм опитала и се е получило... но възможностите са необятно много, където може да се прилагат различни прийоми и с помоща на мисълта да се постигат резултати. най-елементарното нещо е да си повтаряте всяка сутрин, че сте прекрасни и се чувствате прекрасно и че никой не може да вгорчи денят ви! ще го пробвам това с отслабването...,дано има ефект.не че имам въпиюща нужда,ноо...,тези петте най-трудно се свалят!дано успея! Протеиновата диета помогна на сестрата , за една седмица бутна 7кг ,много ми я хвали .
Как за една седмица 7 кила? А чувала ми е за йо-йо ефекта. То се слабее постепенно, за да има траен ефект, щото клетките имат "памет" и си помнят старото тегло и после ръбзо си го възстановяват. Та трябва да ги "излъжем" постепенно, ако искаме да постигнем продължителни резултати. Разумното темпо е на седмица по 2 кг. максимум.
Цитат на: Nebesna в Февруари 11, 2009, 01:30:00 amКак за една седмица 7 кила? А чувала ми е за йо-йо ефекта. То се слабее постепенно, за да има траен ефект, щото клетките имат "памет" и си помнят старото тегло и после ръбзо си го възстановяват. Та трябва да ги "излъжем" постепенно, ако искаме да постигнем продължителни резултати. Разумното темпо е на седмица по 2 кг. максимум.С протеиновата било нормално , а и на нея и изрязаха жлъчката и по принцип протеиновата диета се вписва с режима на хранене ,който трябва да следва . Йо-йо -то можеше и да се случи ако не и се налага да пази хранителен режим.
аре стига бре, етърва ми беше на протеинова диета не знам колко време, но накрая корема и беше по-голям от моя ... принципно имам и двете книги на ДюкЯн, ама неам нерви да пазя диети - аз съм лакомия по принцип преди много години изкупих всички книги за диети и изчетох всички статии, които можах да намеря за здравословното хранене - от всичко това разбрах едно - състоянието на организма е огледало на състоянието на душата ако душевният ви дискомфорт е прекалено голям, то вие никога няма да си харесвате тялото, защото подсъзнателно не приемате себе си преди 5 години бях рагу и зъби /43кг на височина 160см/ - според общите стандарти бях "пичка та дрънках", ама уви - душевният ми дискомфорт беше заврян някъде и съответно организма ми се беше свил ... сега съм 63кг и според общоприетите стандарти съм кюфте от класа, но вече хич и не ми пука - аз съм се приела отдавна и се обичам такава каквато съм... сега ... ако евентуално успея да смъкна едни 5-7кг да не ми тежат - хубаво, но не го превръщам в основна цел на живота си
хахахаааааааааааааа еееее те това не зная ... ама според мен изобщо не е мръднала от там откъдето тръгна
ха добре дошъл в клуба на "овцете" тогаз /ся дан са засегнеш - аз тъй си говоря / аре пак оспамихме темата
Тц тц отиде ти руното,сега ще оставим Язон без работа Имам приятел къдровел с Асц и Луна в Овен