Здравей Гост

Силата на мисълта

• 113 Отговора
  • 39632 Прегледи
*

holanda

Re: Силата на мисълта
« Отговор #20 -: Януари 04, 2009, 02:38:58 am »
мисля,че мнимата бременност е добър пример за силата на мисълта и самовнушението.четох една книга на Норман Винсънт(май така се казваше)Силата на положителното мислене-в нея той разкрива как човек може да промени мисленето си като визуализира себе си в желаната светлина,казва няколко библейски цитата и след известно време номера се получавал.Същия писател споделя за себе си как искал да издаде книгата си в голям тираж и затова взел една банкнота от 2 долара и добавил няколко нули,залепил си я на видно място и след няколко месеца желаната сума била в банковата му сметка.държа да отбелеа,че човека не е материалист,а бивш пастор в много лошо финансово полоение,та затова такава му била мечтата.а аз пиша с леки иронични нотки,защото сам в добро настроение. :)

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Януари 31, 2009, 10:17:33 am »
Здравейте  ;D! Току що се регистрирах тук и се надявам да си изкарваме страхотно! Скарлетка и Небесна здрасти  :P

силата на мисълта. тя се подчинява на един от херметичните закони "каквото долу, това и горе! каквото горе, това и долу!". истински силната проектирана мисъл в астралното пространство се връща обратно да се материализира на земята. това си е факт от хиляди години. срещала съм много интерпретации на този "феномен", но това си е чисто човешка възможност. за съжаление много малко хора се възползват от нея  :-[ . лично аз преди половин година смъкнах 5кг за една седмица само с медитация и визуализиране. отдавна не съм си играла по този начин с тялото си, но важното е, че съм опитала и се е получило... но възможностите са необятно много, където може да се прилагат различни прийоми и с помоща на мисълта да се постигат резултати. най-елементарното нещо е да си повтаряте всяка сутрин, че сте прекрасни и се чувствате прекрасно и че никой не може да вгорчи денят ви!  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 09, 2009, 09:42:30 pm »
Здравейте  ;D! Току що се регистрирах тук и се надявам да си изкарваме страхотно! Скарлетка и Небесна здрасти  :P

силата на мисълта. тя се подчинява на един от херметичните закони "каквото долу, това и горе! каквото горе, това и долу!". истински силната проектирана мисъл в астралното пространство се връща обратно да се материализира на земята. това си е факт от хиляди години. срещала съм много интерпретации на този "феномен", но това си е чисто човешка възможност. за съжаление много малко хора се възползват от нея  :-[ . лично аз преди половин година смъкнах 5кг за една седмица само с медитация и визуализиране. отдавна не съм си играла по този начин с тялото си, но важното е, че съм опитала и се е получило... но възможностите са необятно много, където може да се прилагат различни прийоми и с помоща на мисълта да се постигат резултати. най-елементарното нещо е да си повтаряте всяка сутрин, че сте прекрасни и се чувствате прекрасно и че никой не може да вгорчи денят ви!  ;D
ще го пробвам това с отслабването...,дано има ефект.не че имам въпиюща нужда,ноо...,тези петте най-трудно се свалят!дано успея! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Февруари 09, 2009, 09:53:14 pm »

ще го пробвам това с отслабването...,дано има ефект.не че имам въпиюща нужда,ноо...,тези петте най-трудно се свалят!дано успея! :)
Протеиновата диета помогна на сестрата , за една седмица бутна 7кг ,много ми я хвали .

« Отговор #24 -: Февруари 09, 2009, 10:01:06 pm »

Протеиновата диета помогна на сестрата , за една седмица бутна 7кг ,много ми я хвали .

Аз с нея отслабнах 17 кг и ги поддържам успешно. Прочетете внимателно книгата, ако започнете по нея.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Февруари 11, 2009, 01:30:00 am »
Как за една седмица 7 кила? А чувала ли е за йо-йо ефекта. То се слабее бавно, за да  има траен ефект, щото клетките имат "памет" и си помнят старото тегло и после бързо си го възстановяват. Та трябва да ги "излъжем" постепенно, ако искаме да постигнем продължителни резултати. Разумното темпо е на седмица по 2 кг. максимум. А най-здравословния начин е да пие нещо за изчистване на шлаките - 3-4 кг се смъкват само от т.нар. мъртво тегло. Аз пия зеолит, съчетавам го с магнитна вода и така отслабнах с 3 кг за 10 дни. Освен това потиска апетита и не ти се яде.

« Отговор #26 -: Февруари 11, 2009, 01:33:42 am »
Как за една седмица 7 кила? А чувала ми е за йо-йо ефекта. То се слабее постепенно, за да  има траен ефект, щото клетките имат "памет" и си помнят старото тегло и после ръбзо си го възстановяват. Та трябва да ги "излъжем" постепенно, ако искаме да постигнем продължителни резултати. Разумното темпо е на седмица по 2 кг. максимум.
С протеиновата било нормално , а и на нея и изрязаха жлъчката  и по принцип протеиновата диета се вписва с режима на хранене ,който трябва да следва . Йо-йо -то  можеше и да се случи ако не и се налага да пази хранителен режим.

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Февруари 11, 2009, 01:49:54 am »
Как за една седмица 7 кила? А чувала ми е за йо-йо ефекта. То се слабее постепенно, за да  има траен ефект, щото клетките имат "памет" и си помнят старото тегло и после ръбзо си го възстановяват. Та трябва да ги "излъжем" постепенно, ако искаме да постигнем продължителни резултати. Разумното темпо е на седмица по 2 кг. максимум.
С протеиновата било нормално , а и на нея и изрязаха жлъчката  и по принцип протеиновата диета се вписва с режима на хранене ,който трябва да следва . Йо-йо -то  можеше и да се случи ако не и се налага да пази хранителен режим.

Ясно.

*

veshti4ka

« Отговор #28 -: Февруари 11, 2009, 08:35:28 pm »
аре стига бре, етърва ми беше на протеинова диета не знам колко време, но накрая корема и беше по-голям от моя  ;D ;D ;D ... принципно имам и двете книги на ДюкЯн, ама неам нерви да пазя диети - аз съм лакомия по принцип  ;D ;D ;D

преди много години изкупих всички книги за диети и изчетох всички статии, които можах да намеря за здравословното хранене - от всичко това разбрах едно - състоянието на организма е огледало на състоянието на душата  ;)  ако душевният ви дискомфорт е прекалено голям, то вие никога няма да си харесвате тялото, защото подсъзнателно не приемате себе си  ;D

преди 5 години бях рагу и зъби /43кг на височина 160см/ - според общите стандарти бях "пичка та дрънках", ама уви - душевният ми дискомфорт беше заврян някъде и съответно организма ми се беше свил ... сега съм 63кг и според общоприетите стандарти съм кюфте от класа, но вече хич и не ми пука - аз съм се приела отдавна и се обичам такава каквато съм... сега ... ако евентуално успея да смъкна едни 5-7кг да не ми тежат - хубаво, но не го превръщам в основна цел на живота си  ::) :P :-[

« Отговор #29 -: Февруари 11, 2009, 08:59:49 pm »
аре стига бре, етърва ми беше на протеинова диета не знам колко време, но накрая корема и беше по-голям от моя  ;D ;D ;D ... принципно имам и двете книги на ДюкЯн, ама неам нерви да пазя диети - аз съм лакомия по принцип  ;D ;D ;D

преди много години изкупих всички книги за диети и изчетох всички статии, които можах да намеря за здравословното хранене - от всичко това разбрах едно - състоянието на организма е огледало на състоянието на душата  ;)  ако душевният ви дискомфорт е прекалено голям, то вие никога няма да си харесвате тялото, защото подсъзнателно не приемате себе си  ;D

преди 5 години бях рагу и зъби /43кг на височина 160см/ - според общите стандарти бях "пичка та дрънках", ама уви - душевният ми дискомфорт беше заврян някъде и съответно организма ми се беше свил ... сега съм 63кг и според общоприетите стандарти съм кюфте от класа, но вече хич и не ми пука - аз съм се приела отдавна и се обичам такава каквато съм... сега ... ако евентуално успея да смъкна едни 5-7кг да не ми тежат - хубаво, но не го превръщам в основна цел на живота си  ::) :P :-[
етърва ти да не е пазила диетата с глава навряна в хладилника? ;D

*

veshti4ka

« Отговор #30 -: Февруари 11, 2009, 09:02:24 pm »
хахахаааааааааааааа еееее те това не зная  ;D ;D ;D ... ама според мен изобщо не е мръднала от там откъдето тръгна  ;D

*

Helo

« Отговор #31 -: Февруари 11, 2009, 09:06:51 pm »
хахахаааааааааааааа еееее те това не зная  ;D ;D ;D ... ама според мен изобщо не е мръднала от там откъдето тръгна  ;D

А би ли ми казала как поддържаш тази разкошна гъста коса? Някакви маски за коса правиш ли?  ;D  :P   ::) ;D

« Отговор #32 -: Февруари 11, 2009, 09:10:19 pm »
Тази вечер видях една дама от нашия блок .Миналата година направо се търкаляше ,но днес като я видях се оцъклих. Изглеждаше като манекенка  :o. Естествено ,че ме загложди любопитството и щото не съм много тактичен си я запитах направо да не е минала на въздух и слънчеви лъчи. Спазвала е протеиновата диета и е свалила близо 40 кг за една година , а и изглежда безупречно ,не като тези ,които като отслабнат в кратки срокове се отвисват и изглеждат като спаружени като мушмули. ;D

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Февруари 11, 2009, 09:22:02 pm »

[/quote]

А би ли ми казала как поддържаш тази разкошна гъста коса? Някакви маски за коса правиш ли?  ;D  :P   ::) ;D
[/quote]

амиииииииии хич и не я поддържам  ;D - мързи ме ... принципно се занимавам с ароматерапия и билки и сама си приготвям козметиките, но напоследък /последните около 10 месеца/ съм позарязала грижите за коса /то и не съм им била фен де/ ... дълга е, гъста е, къдрава е, като овча вълна е и ми е омръзнало да се занимавам с нея... понякога я мажа със студенопресован зехтин за около 30 минути преди баня - само това ...

« Отговор #34 -: Февруари 11, 2009, 09:48:17 pm »

[/quote]

амиииииииии хич и не я поддържам  ;D - мързи ме ... принципно се занимавам с ароматерапия и билки и сама си приготвям козметиките, но напоследък /последните около 10 месеца/ съм позарязала грижите за коса /то и не съм им била фен де/ ... дълга е, гъста е, къдрава е, като овча вълна е и ми е омръзнало да се занимавам с нея... понякога я мажа със студенопресован зехтин за около 30 минути преди баня - само това ...
[/quote]Да се похваля и моята е такава :P

*

veshti4ka

« Отговор #35 -: Февруари 11, 2009, 09:57:43 pm »
ха добре дошъл в клуба на "овцете" тогаз /ся дан са засегнеш - аз тъй си говоря  ;) / ;D ;D ;D  аре пак оспамихме темата  ::) :P ;D

« Отговор #36 -: Февруари 11, 2009, 10:04:58 pm »
ха добре дошъл в клуба на "овцете" тогаз /ся дан са засегнеш - аз тъй си говоря  ;) / ;D ;D ;D  аре пак оспамихме темата  ::) :P ;D
Що да се обиждам ,че аз съм си зодия овцъ ;) :P.
Ама, честно да си кажа от пет години не съм си я пущал дълга. Преди това я носех дълга до раменете ,но като счупих два гребена един след друг в опит да я среша ,посетих първия бръснар ,който ми се изпречи пред погледа.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #37 -: Февруари 11, 2009, 10:12:18 pm »
Тц тц отиде ти руното,сега ще оставим Язон без работа  ;D

Имам приятел къдровел с Асц и Луна в Овен  ;D

« Отговор #38 -: Февруари 11, 2009, 10:19:52 pm »
Тц тц отиде ти руното,сега ще оставим Язон без работа  ;D

Имам приятел къдровел с Асц и Луна в Овен  ;D
Ха,ха ,ха .........Язон и руното ....хахаха  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #39 -: Февруари 11, 2009, 11:13:41 pm »
Да-да! Да си стоим дебели е по-здравословно. Около мен е пълно с хора, които се провалиха с диетата ама точно както пише в книжката - през първите три месеца след приключването й. А спазването на режима след приключването е доста жесток за провеждане и напълно разбирам провалилите се. РАдвам се, че аз не съм една от тях...все още  ;D

И не е казано, че това е еднинствената. Ако искате да се храните балансирано и да сте сигурни, че дадена храна е подходяща за вас, можете да си направите вега тест.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.