Здравей Гост

женените мъже-кръшкачи

• 81 Отговора
  • 15969 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:женените мъже-кръшкачи
« Отговор #60 -: Август 22, 2009, 03:50:19 pm »
Според мен човек не може да обича двама едновременно и то еднакво.Винаги обича единия малко повече.Само да вметна,че съм със Слънце в Близнаци. ;)
Освен това,лично аз не вярвам,че мога и съм способна да обичам цял живот един и същ мъж.Но това,разбира се не означава,че ще го зарежа и ще хукна след първия срещнат,който ми е привлякъл вниманието по някакъв по особен начин.Все пак човек трябва да мисли и с мозъка си,особено ако става дума за семейство.
Аз мога да срещна човека,който ми "импонира интелектуално,емоционално,духовно,сексуално и т.н"както казва Вещичка,но не вярвам,че това ще остане постоянна величина.Всеки човек през целия си живот търпи развитие и не мисля,че мога да дам гаранция,че в друг момент няма да реша,че имам други преоритети и изисквания към човека с когото съм,или просто да искам нов човек.Кой може да даде гаранция за подобно нещо?!Според мен никой!Важното е човек сам за себе си да е наясно,кое да съхрани в живота си,иначе "всичко тече-всичко се променя"...
Па с такива,където си пускат мъжете да ходят тук-там и си мислят,че никога няма да бъдат зарязани,винаги съм се забавлявала. :)

« Отговор #61 -: Август 22, 2009, 03:52:00 pm »
някой срещал ли е човек , с който да има синастрични съвпади
твой юпитер/ чужди слънце или луна
чужд юпитер/ твой слънце или луна
и как сте се чувствали в присъствието на такъв човек?
нали това са аспекти на щастието ;D
« Последна редакция: Август 22, 2009, 04:08:40 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #62 -: Август 22, 2009, 03:55:33 pm »
не зная.... аз пък си мисля, че можеш да обожаваш и един човек цял живот...

ма явно аз съм сбъркана, защото вярвам тотално и безпрекословно в ИСТИНСКАТА И ЕДИНСТВЕНА ЛЮБОВ... /поне за едно прераждане/  :P

« Отговор #63 -: Август 22, 2009, 03:57:53 pm »

и аз така мисля, стига да си избрала да го  срещнеш, ма така мислят всички нептунови
венери  :(

*

veshti4ka

« Отговор #64 -: Август 22, 2009, 03:59:58 pm »

и аз така мисля, стига да си избрала да го  срещнеш

аз просто ЗНАМ, че ще го срещна и за това не ми трябват транзити, прогресии и тем подобни  :P

« Отговор #65 -: Август 22, 2009, 04:02:12 pm »

аз просто ЗНАМ, че ще го срещна и за това не ми трябват транзити, прогресии и тем подобни  :P

ми нали си имаш мъжко диване, значи си го срещнала вече

« Отговор #66 -: Август 22, 2009, 04:05:57 pm »
   И аз вярвам ама дали ще я има в този живот, не знам. Не съм престанала да търся  :P. Живея заради любовта...Има моменти, в които се бъзикам, че жената, която през живота си е била само с един мъж е на най-долното стъпало на стълбичката, водеща към Господ  ;D, а тези дето са раздавали любов, и то много много любов, са доста по напред по стълбичката... ;D ;D ;D. А и да не забравяме, че всичко е относително и кой каква роля играе в този живот не се знае, поне нямаме спомен за това, коя роля сме си избрали...Нямаме право да съдим никой, самият Господ също не съди...Но да използваш любовта като инструмент, за да доказаш нещо или да погазваш някой, или да нараняваш вече не приемам. Както и съзнателно да нараняваш човека, който обичаш и те обича - също не приемам...Темата е дълга и по-скоро философска, отколкото астрологична в случая...Та се отнесохме... :P

Re: женените мъже-кръшкачи
« Отговор #67 -: Август 22, 2009, 04:06:21 pm »

никога не съм изневерявала за 13 годишен брак, дори и през ума не ми е минавало.

е по това си приличаме с теб, знаех си, че сме от една порода, само,че при мен е вече 25 годишен
брака ;D ;) поздравления душа камбана си ти :P

*

veshti4ka

« Отговор #68 -: Август 22, 2009, 04:18:45 pm »

а бре то диването ми е син, аз говоря за мъжа на живота си  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #69 -: Август 22, 2009, 04:34:10 pm »
Вещичке,по тази твоя логика,трябва като се влюбиш в един човек,докато си жив,все той да ти е на очите. :)
Ти още ли си влюбена в първата си любов и то толкова силно както е било навремето?Я си признай честно...! ;) :)
« Последна редакция: Август 22, 2009, 04:44:28 pm от Мia21 »

« Отговор #70 -: Август 22, 2009, 04:47:26 pm »
Много хубаво звучи, ама няма нищо съвършено на тоя свят все пак, включително и една връзка. Ест, че ако това не е сродната ти душа, по-добре да си сам. Но все пак не винаги е толкова лесно, аз нямам проблем да прекратя някоя връзка (все пак и аз съм въздух като теб и не се страхувам от самотата, наричам я свобода), но не всички са така и нямаме право да ги съдим заради това. Не оправдавам ничия изневяра, но и не я осъждам.
И ще те питам - възможно ли е според теб някой да обича истински двама души? Според мен е напълно възможно. И все си мисля, че когато има истинска любов, няма ревност. Всъщност сигурна съм, че ревността и любовта нямат нищо общо, тъй като съдя по себе си - ревнувала съм някой, без въобще да го обичам.
Не винаги мога да правя разлика ревност и егоизъм....Венерата ми в Скорпион е много претенциозна и взискателна ,недоловимо поставя условия......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #71 -: Август 22, 2009, 04:53:18 pm »
Според мен човек не може да обича двама едновременно и то еднакво.Винаги обича единия малко повече.Само да вметна,че съм със Слънце в Близнаци. ;)

А не може ли да обичаш двама души по различен начин заради различни неща, които виждаш в тях?

Не.Има различни неща,които те привличат и всеки може да те допълва по свой си начин,но винаги обичаш единия повече.Това е лично мое мнение.Може да има друг тип хора,които да го могат това,знам ли...При мен не се получава.

*

veshti4ka

« Отговор #72 -: Август 22, 2009, 04:55:04 pm »
Вещичке,по тази твоя логика,трябва като се влюбиш в един човек,докато си жив,все той да ти е на очите. :)
Ти още ли си влюбена в първата си любов и то толкова силно както е било навремето?Я си признай честно...! ;) :)

Мияяяяяяяяя ти си луда за връзване бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #73 -: Август 22, 2009, 05:01:21 pm »

Мияяяяяяяяя ти си луда за връзване бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ами защо,бре гълъбице???Нали тогава си виждала принца в него на бял кон?Що не я съхрани досега???А...?Остана само коня накрая и веднага се преориентира към друг!Къде се изпари святата,чистата,единствената,вечната любов?????????Едва ли тогава си мислела,че това не е ТОЙ-ЕДИНСТВЕНИЯТ,СРОДНАТА ДУША!? ;D ;D ;D

PC:После що съм чакала транзитите?!Ами ето затова,защото искам нова любов! ;D
« Последна редакция: Август 22, 2009, 05:07:40 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Август 22, 2009, 05:20:55 pm »
някой срещал ли е човек , с който да има синастрични съвпади
твой юпитер/ чужди слънце или луна
чужд юпитер/ твой слънце или луна
и как сте се чувствали в присъствието на такъв човек?
нали това са аспекти на щастието ;D

Да,имала съм такъв човек-неговия Юпитер,с моята Луна.Не беше огледален.На мен лично много ми радваше душата.Не зная при него как е било. :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Август 22, 2009, 05:30:14 pm »
Напоследък често ми се сблъсквам с женени мъже,които си търсят любовница ей така за спорта  ;D - просто секс!Изневеряват на половинките си,но в същото време не се развеждат,защото си държат на семейството и ми стана интересно какви са индикациите в натала на такъв тип мъже! ;)
Доста от тези търсещи мъже не са по природа кръшкачи.
Мотивите им може да са-липса на емоционална и интелектуална близост с "партньора" им, а разводът е скъпо нещо в наше време.

« Отговор #76 -: Август 22, 2009, 05:35:45 pm »

Да,имала съм такъв човек-неговия Юпитер,с моята Луна.Не беше огледален.На мен лично много ми радваше душата.Не зная при него как е било. :-\
усещането е за пълнота

« Отговор #77 -: Август 22, 2009, 05:38:48 pm »

и аз така мисля, стига да си избрала да го  срещнеш

аз просто ЗНАМ, че ще го срещна и за това не ми трябват транзити, прогресии и тем подобни  :P

а бре то диването ми е син, аз говоря за мъжа на живота си  ;D ;D ;D

додохме си на думата, за да търсиш и намериш мъжа на живота си ,трябва да го обичаш както
майката обича сина , за нея той е единствен и няма друга такава любов, която да прощава всичко и пак да обича :)точната дума си я написала- да обожаваш
хората кръшкат, защото все търсят някой,който да ги боготвори и обожава

*

missKapriz

« Отговор #78 -: Август 23, 2009, 05:18:46 pm »
Цитат
хората кръшкат, защото все търсят някой,който да ги боготвори и обожава
Бих добавила и ,че чуждата кокошка патка се вижда.Има ли смисъл заради някакво мимолетно и незряло увлечение да се разруши една дълга връзка,едно семейство??Отчайвам се като гледам как са се разгонили всички!Твърдо съм против изневярата.Някой по-долу писа,че само Бог може да съди,съгласна съм,но инстиктивно заемам отбранителна позиция ,когато попадна в компания на свалячи и свалячки.И започвам да се държа ужасно с такива индивиди.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: женените мъже-кръшкачи
« Отговор #79 -: Ноември 02, 2010, 01:23:17 am »
според мен , повече от една планета в 7-ми дом.меркурий и луна,уран и нептун също.най-вече подвижни знаци на в-ха на 7-ми. 8)

Малко спомени от близкото минало... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците