Според мен човек не може да обича двама едновременно и то еднакво.Винаги обича единия малко повече.Само да вметна,че съм със Слънце в Близнаци.

Освен това,лично аз не вярвам,че мога и съм способна да обичам цял живот един и същ мъж.Но това,разбира се не означава,че ще го зарежа и ще хукна след първия срещнат,който ми е привлякъл вниманието по някакъв по особен начин.Все пак човек трябва да мисли и с мозъка си,особено ако става дума за семейство.
Аз мога да срещна човека,който ми "импонира интелектуално,емоционално,духовно,сексуално и т.н"както казва Вещичка,но не вярвам,че това ще остане постоянна величина.Всеки човек през целия си живот търпи развитие и не мисля,че мога да дам гаранция,че в друг момент няма да реша,че имам други преоритети и изисквания към човека с когото съм,или просто да искам нов човек.Кой може да даде гаранция за подобно нещо?!Според мен никой!Важното е човек сам за себе си да е наясно,кое да съхрани в живота си,иначе "всичко тече-всичко се променя"...
Па с такива,където си пускат мъжете да ходят тук-там и си мислят,че никога няма да бъдат зарязани,винаги съм се забавлявала.