Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83761 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:самоубийството
« Отговор #180 -: Август 25, 2010, 05:18:10 pm »
Дева и Рак се свързват с корема и червата, а съвпада на Марс с Юпитер в Рак дава обилен кръвоизлив и вероятно това е крайната причина за смъртта - кръвозагуба и наранен корем /Рак/, черва /Дева/ или черен дроб /Юпитер/.

Това обаче не е самоубийството , причината за фижически край-ДА ,но не и причината!

Като се разпениш и ни четеш, ни мислиш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #181 -: Август 25, 2010, 05:19:19 pm »
 :57: Ох. Да.

Аз ще се махам, че тука стана много пренаселено и емоциите пак надделяха над другото.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Август 25, 2010, 05:22:08 pm »
Дева и Рак се свързват с корема и червата, а съвпада на Марс с Юпитер в Рак дава обилен кръвоизлив и вероятно т[b]ова е крайната причина за смъртта - кръвозагуба и наранен корем /Рак/, черва /Дева/ или черен дроб /Юпитер/. [/b]

Това обаче не е самоубийството , причината за фижически край-ДА ,но не и причината!

Като се разпениш и ни четеш, ни мислиш.

Виж какво си написала! Цитирала съм те!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #183 -: Август 25, 2010, 05:27:15 pm »

Виж какво си написала! Цитирала съм те!

Аз съм написала, че това е причината за неговата смърт, а ти пишеш, че това е причината за фактическия край.....което прави коментара ти нелогичен.
« Последна редакция: Август 25, 2010, 06:27:24 pm от Скарлет »

*

Uran

• 6041
« Отговор #184 -: Август 25, 2010, 05:29:05 pm »
Имам позната с У1-Нептун в 8 дом.Нептун май имаше само една опозиция и 1-2 секстила. Много се грижи за себе си.Изявата на тази констелация при нея е доста манипулативна.
Преди време съпругът и искаше развод. В отговор Тя се нагълта с няколко лексотана, но не го остави в тайна. В рамките на следващите 30-40 минути и беше промит стомаха.
"Слабостта" е само привидна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Август 25, 2010, 05:35:09 pm »
упр. на к4 е нептун/юпитер/, на к 8 меркурий , на к 12 марс/плутон/. имат по два управителя 4-ти и 12-ти , а 8-ми /упр.мерк/ управлява 2 знака! :o Много е показателна картата...
мера е на квадрат от единия управител и на секстил от другия ,който е екзалтиран/юпитер/ , а самия упр. на 8-ми е на трон в дева-ретро в 10-ти.

упр. на 12-ти марс е на секстил от упр. на 8-ми , на тригон от ИЦ. Силна сексуалност мисля ,че е имал! та дали не е имал и друг афенитет? :-[ :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Август 25, 2010, 05:37:15 pm »
Дева и Рак се свързват с корема и червата, а съвпада на Марс с Юпитер в Рак дава обилен кръвоизлив и вероятно това е крайната причина за смъртта - кръвозагуба и наранен корем /Рак/, черва /Дева/ или черен дроб /Юпитер/.

ето Скарлет , какво съм написала и защо! защото сятам ,че си права за астрологическата обосновка на физическия край ,но не и на причината за самоубийството ,което всъщност е предмет на разговора ни!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Август 25, 2010, 05:40:56 pm »
Преди време съпругът и искаше развод. В отговор Тя се нагълта с няколко лексотана, но не го остави в тайна. В рамките на следващите 30-40 минути и беше промит стомаха.

Познавам друг такъв случай - управител на АС в 6 дом, а съуправител на 1 дом в 8ми (и двете планети в т-квадрат с У8). Показно нагълтване с хапчета и веднага след това обаждане на съседка да извика линейка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #188 -: Август 25, 2010, 05:50:17 pm »
Имам позната с У1-Нептун в 8 дом.Нептун май имаше само една опозиция и 1-2 секстила. Много се грижи за себе си.Изявата на тази констелация при нея е доста манипулативна.
"Слабостта" е само привидна.

За каква слабост говорим при асц. Скорпион и Марс на трон по дом? Напротив, негативното му влияние е още по силно, поради факта че е в падение по знак и в квадрат с У1 дом. От там е основния проблем. Не всеки с У1 в 8 дом се самобива, но по някакъв начин ще си бъде сам виновен за смъртта. Така съм го учила от всички източници. Освен това, трябва да има поне още две индикации за самобийство или убийство в хороскопа, което да го потвърждава.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #189 -: Август 25, 2010, 06:13:27 pm »
Ето на руски тълкуването за звездата Капелла, която в хороскопа на Петър е в съвпад с Луната му:

Цитат
Капелла (Айшма)
"Коза". Её слуги - Меркурий и Марс. Связана с дьявольским обольщением, хитростью. Часто даёт потерю состояния и постоянные подлости вокруг. Шекспир имел её в соединении с Венерой. В худшем случае рождаются альфонсы и содержанки. Коварство и тайная магическая власть над людьми, которых превращают в рабов. Склонность к тайным обществам, путаница понятий добра и зла.
Имеет меркурианско-марсианскую природу. Свойства Меркурия более значительны и проявляются в любви к учению, познанию, исследовательском интересе. Эти качества акцентируются, если Капелла соединяется с Луной, Меркурием или Асцендентом. Обыкновенных людей эти качества делают настойчивыми, докучливыми, назойливо любопытными. В соответствии с традицией эта звезда делает людей несколько странноватыми, эксцентричными, способными на всяческие выходки. Это можно считать другим проявлением слабого влияния Нептуна. Если имеется соединение с благодетельными планетами, рожденный будет иметь популярность, почести и успех в материальных делах.

Нека се абстрахираме и да помислим логично. Като пише някой, че счита нещо, моля да го подплъти с астрологично обяснение. Така има повече шанс да разберем истината. В какво вярваме ние, май няма голямо значение. С Нептун - У4 Петър според мен е имал емоционални проблеми и предразположения за психически проблем по наследство. У4 - в 1 дом също е един показател на поставяне края на живота си сам. Кажете ми, моля ви, къде и защо виждате възможност за убийство. Още повече, че е намерен в банята в дома му, където е била и съпругата му. Не разбирам..... :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #190 -: Август 25, 2010, 06:22:31 pm »
Имах съмнение и за направена магия на Петър и като се разтърсих за подобно инфо в нета, вижте какво намерих: това е мнение на много уважаваната от мен варненска астроложка /от руски произход/ с никнейм в олл.бг Магистра:
Цитат
Чест показател на магии или родови проклятия са Лилит съвпад Луна

http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=0&Number=1120438&page=0&vc=1&PHPSESSID=7d69c65747774f6165cb1ae5face9f21
« Последна редакция: Август 25, 2010, 06:40:20 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #191 -: Август 25, 2010, 06:32:27 pm »
Ето на руски тълкуването за звездата Капелла, която в хороскопа на Петър е в съвпад с Луната му:

Цитат
Капелла (Айшма)
"Коза". Её слуги - Меркурий и Марс. Связана с дьявольским обольщением, хитростью. Часто даёт потерю состояния и постоянные подлости вокруг. Шекспир имел её в соединении с Венерой. В худшем случае рождаются альфонсы и содержанки. Коварство и тайная магическая власть над людьми, которых превращают в рабов. Склонность к тайным обществам, путаница понятий добра и зла.
Имеет меркурианско-марсианскую природу. Свойства Меркурия более значительны и проявляются в любви к учению, познанию, исследовательском интересе. Эти качества акцентируются, если Капелла соединяется с Луной, Меркурием или Асцендентом. Обыкновенных людей эти качества делают настойчивыми, докучливыми, назойливо любопытными. В соответствии с традицией эта звезда делает людей несколько странноватыми, эксцентричными, способными на всяческие выходки. Это можно считать другим проявлением слабого влияния Нептуна. Если имеется соединение с благодетельными планетами, рожденный будет иметь популярность, почести и успех в материальных делах.

Нека се абстрахираме и да помислим логично. Като пише някой, че счита нещо, моля да го подплъти с астрологично обяснение. Така има повече шанс да разберем истината. В какво вярваме ние, май няма голямо значение. С Нептун - У4 Петър според мен е имал емоционални проблеми и предразположения за психически проблем по наследство. У4 - в 1 дом също е един показател на поставяне края на живота си сам. Кажете ми, моля ви, къде и защо виждате възможност за убийство. Още повече, че е намерен в банята в дома му, където е била и съпругата му. Не разбирам..... :-\

Всички ,го подплатяваме астрологически ,ама видно до никъде не стигаме.
На ИЦ е риби , приют на уединение , домът е пристан , трудности със семейството...,тайни ,но и обич и болка.
упр. на 4-ти в 1-ви означава ,че този човек навсякъде се чувства у дома си. Нещо повече Нептун е добре поставен в стрелец. Нептун обаче е в квадратура и с двете светила , а в картата слънце е упр. на 9-ти дом , а се намира в 10-ти , а луната е в 7-ми и в знака на близнаци.
Аз мисля , че той е имал много разговори и приказки с майка си , но никога не я е усещал емоционално , а по-скоро приятелски , несигурна е била тя в очите му ,колеблива.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Август 25, 2010, 06:42:16 pm »
Имах съмнение и за направена магия на Петър и като се разтърсих за подобно инфо в нета, вижте какво намерих: това е мнение на много уважаваната от мен варненска астроложка /от руски произход/ с никнейм в олл.бг Магистра:
Цитат
Чест показател на магии или родови проклятия са Лилит съвпад Луна
[/size][/b]

http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=0&Number=1120438&page=0&vc=1&PHPSESSID=7d69c65747774f6165cb1ae5face9f21

А по Джйотиш Луна в съвпад с Раху, особено ако има връзка и с други малефици, слаба по знак. Разбира се, само по наличието на такъв съвпад не може да се съди за направена "магия", но по принцип психиката на такива хора е по-чувствителна към всякакви външни влияния, вкл. онези, дето идват от "други" светове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #193 -: Август 25, 2010, 06:47:54 pm »
Голяма кучка е Лилитката , аз обаче имам спомени да съм го чувала това за аспекта лилит/луна /мисля ,че зъболекар го имаше тоя аспект/ , но мисля ,че и с плутон се получаваше същата бира! Лилит/плутон- да ,точно така и в квадратура на сатурн.
А и за ЮЛВ в съвпад със Сатурн и Луна може да се говори за родово проклятие , особенно ако домовете на края са засегнати -директно или индиректно...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Август 25, 2010, 06:53:20 pm »
А и за ЮЛВ в съвпад със Сатурн и Луна може да се говори за родово проклятие , особенно ако домовете на края са засегнати -директно или индиректно...

Дали е точно проклятие не знам, но това със сигурност е знак, че има нещо "недоизчистено" в семейството, което се предава по женска линия. По принцип това е и един от аспектите на аскетизма, изолацията, а понякога роденият може и сам да си наложи някакво ограничение без да го осъзнава ("всичко е в ума").
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Август 25, 2010, 06:54:47 pm »
По дирекции упр. на 8-ми меркурий е в съвпад с СЛВ, -диспосиран от венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Август 25, 2010, 06:57:22 pm »

Дали е точно проклятие не знам, но това със сигурност е знак, че има нещо "недоизчистено" в семейството, което се предава по женска линия. По принцип това е и един от аспектите на аскетизма, изолацията, а понякога роденият може и сам да си наложи някакво ограничение без да го осъзнава ("всичко е в ума").

Знаеш ли Лили , в картите на няколко жени ,които живеят сами /две от тях са сключвали брак/ съм виждала този аспект....ЮЛВ в съвпад с Луна. Но луната при едната е рибешка ,при другата е водолейска....

*

Марая

• 28287
« Отговор #197 -: Август 25, 2010, 07:06:39 pm »
Много са страшни минорните аспекти , а много се подценяват. сега видях ,че луната е на 135* от уран и 45 от венера...

*

Nebesna

« Отговор #198 -: Август 25, 2010, 07:15:13 pm »
Не всеки с У1 в 8 дом се самобива, но по някакъв начин ще си бъде сам виновен за смъртта. Така съм го учила от всички източници.

И аз точно така съм го чела - роденият с господар на 1-ви дом в 8-ми дом има склонност да попада в рискови за живота ситуации и сам ще бъде причина за смъртта си. При това тук става дума за Марс, който е малефик.

И аз съм в същата категория - имам Юпитер в 8-ми, който управлява първи, но при мен У1 е в тригон със Сатурн, който в известна степен ме прави консервативна и ме предпазва от необмислени постъпки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #199 -: Август 25, 2010, 07:17:41 pm »
По дирекции упр. на 8-ми меркурий е в съвпад с СЛВ, -диспосиран от венера.

Интересно, но в момента на смъртта прогресивната Луна няма мажорни аспекти, тъкмо е навлязла в Дева.
Има само прогресивно Слънце в съвпад със СЛВ и това е, съвпадът му с Плутон е отминал отдавна...

Дирекционно МС обаче е в сходящ съвпад с наталния му Плутон, има и разходящ съвпад на дир. Меркурий с нат. Плутон! Според мен това говори за тежка депресия, с която не съумява да се пребори. Дир. Уран (У3) е в точен квадрат с нат. Меркурий. Мисля, че проблемът наистина е на психическа основа. И засега не виждам показатели за насилствена смърт, ако гледаме дирекциите.
Също така интересно е да се отбележи, че наталният квадрат Слънце-Нептун по дирекции аспектира нодалната ос. Слънцето е в съвпад с нодалната ос, а Нептун я квадратира. И това също е потвърждение, не нещата се случват на психическа основа. Луната в радикса управлява интерсептиран в 8 дом знак и в годината на смъртта по дирекции е в точен тригон с Асцендента, ако часът на раждане е точен. Като че ли липсват показатели за външна намеса, за посегателство върху физическото му тяло от страна на друг човек, както и за нарушаване на целостта му в резултат на нещастен случай, катастрофа... Всички изброени фактори по-скоро говорят за това, че проблемът е ментален.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.