Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83611 Прегледи
*

Nebesna

Re:самоубийството
« Отговор #280 -: Август 25, 2010, 09:50:58 pm »
По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си. Неговата Венера е в 9 дом - на път, на почивка, в университета, в съда и т.н. Нямаме инфо, но ако някой има, да го сподели.

А, може да е чужденка или от далеч.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #281 -: Август 25, 2010, 09:51:09 pm »
По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си.

Не винаги работи това.
По-често домът, в който е разположен У7, има връзка с мотива за сключване на брак и каква роля може да изиграе бракът в живота на родения.

Я кажи ти къде се запозна с твоя сериозен партньор....дето все него споменаваш...за последно и лягам.  :-[

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #282 -: Август 25, 2010, 09:51:59 pm »
По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си. Неговата Венера е в 9 дом - на път, на почивка, в университета, в съда и т.н. Нямаме инфо, но ако някой има, да го сподели.

А, може да е чужденка или от далеч.

Е, да де - на път, от път.... ;D

*

Nebesna

« Отговор #283 -: Август 25, 2010, 09:52:28 pm »

Не винаги работи това.
По-често домът, в който е разположен У7, има връзка с мотива за сключване на брак и каква роля може да изиграе бракът в живота на родения.

Аз съм го изследвала - работи в много висок процент от случаите и при мъжете и при жените.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #284 -: Август 25, 2010, 09:58:15 pm »

Не винаги работи това.

Аз съм го изследвала - работи в много висок процент от случаите и при мъжете и при жените.

И аз съм го изследвала и като че ли не работи, поне не толкова буквално.
Например, при У7 във 2 дом в някоя банка ли ще срещнеш съпруга си или докато си плащаш сметките, чакайки пред някоя каса?  ;D Но пък да ви кажа, бих се замислила, ако срещна мъж с У7 във 2 дом, особено ако в картата му има и други констелации, които загатват, че темата за материалното и парите е поставена на фокус в живота му.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #285 -: Август 25, 2010, 09:59:17 pm »
Раните му са били повърхностни. Първо се е опитал да си среже вените. Фатална е била тази в стомаха.

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=169196

« Отговор #286 -: Август 25, 2010, 10:01:14 pm »
Не знам само защо и хорара па никой не го погледна....на една от предните стреници е - У1 /т.е. 7 д/ е в 8 производен дом от 7.  

Гледах го, но нещо не ми проговори  :-\ Не съм съсредоточена тази вечер  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #287 -: Август 25, 2010, 10:05:44 pm »
Раните му са били повърхностни. Първо се е опитал да си среже вените. Фатална е била тази в стомаха.

Небесна , а това как ти изглежда?
оффф упр. на 7-ми явните врагове е Венера , а на тайните 12-ти марс и плутон. плутон е в 11-ти натален/групи ,приятели ,политика и е упр. на 1-ви изявата и физ.тяло/. В деня на събитието упр.на 7ми-12ти са в съвпад с управителя на 1-ви и 12-ти плутон ,като трансита е на к11 в опозе на к5.
Подозирани: любовник на съпругата /11-ти е 5-ти от 7-ми/ или заради любовни проблеми ,ревност ,отмъщение/плутон/.
спирам с това казуса до тук ,за мен е ясно!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #288 -: Август 25, 2010, 10:08:05 pm »

Например, при У7 във 2 дом в някоя банка ли ще срещнеш съпруга си или докато си плащаш сметките, чакайки пред някоя каса? 

:72: Можеш да го срещнеш, докато харчиш парите си или пред някой банкомат, или докато пазаруваш, или докато се храниш (символичен дом на Телеца - 2-ри /8-ми дом е оста на храненето/отделянето....В този ред на мислиш, ако У7 е в 8-ми дом, може да се сблъскате пред обществена тоалетна. Всичко е възможно..Понякога астрологията е много буквална.

поне те насочва къде да търсиш. Мой приятел има У7 в 3-ти дом и беше позакъснял с брака, та го регистрирах в Интернет и взе че се ожени. Няма лошо да търсиш, където трябва.

*

Nebesna

« Отговор #289 -: Август 25, 2010, 10:11:31 pm »

Небесна , а това как ти изглежда?
оффф упр. на 7-ми явните врагове е Венера , а на тайните 12-ти марс и плутон. плутон е в 11-ти натален/групи ,приятели ,политика и е упр. на 1-ви изявата и физ.тяло/. В деня на събитието упр.на 7ми-12ти са в съвпад с управителя на 1-ви и 12-ти плутон ,като трансита е на к11 в опозе на к5.

Много добре ми изглежда - връзва се с политиката и с тайните врагове, но не съм убедена в хипотезата за ревност.

*

Nebesna

« Отговор #290 -: Август 25, 2010, 10:13:02 pm »
Дае е да, аз ще срещна любовта на живота си докато чета книга и тя ще е от приятелките на сестра ми. Даже vision ми предсказа, че ще бъда на 29-30 години. ;D ;D

мене ме запознаха съученички с моя съпруг и се залюбихме на път - У7 е във 2-ри дом, но е в съвпад с куспидата на 3-ти.

« Отговор #291 -: Август 25, 2010, 10:13:22 pm »
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=169196:
"Въпреки че официалните резултати от аутопсията все още не са готови, разследващите твърдят, че в случая категорично става въпрос за самоубийство. Същото потвърди и самият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов."

Да се съставя категорична версия за смъртта преди да е извършена аутопсия и да бъде изследвано оръдието на престъплението за отпечатъци е много непрофесионално. В "От местопрестъплението" не правят така. Както казва Гил Грисъм "Не трябва да се напасват доказателствата според хипотезата, а хипотезата според доказателствата."... Някои неща просто не пасват. Например самоубиецът ще си пререже дълбоко вените и до там. Кой ще се ръга 24 пъти? Убийство от ярост.

*

Vision

• 3523
« Отговор #292 -: Август 25, 2010, 10:13:46 pm »
Дае е да, аз ще срещна любовта на живота си докато чета книга и тя ще е от приятелките на сестра ми. Даже vision ми предсказа, че ще бъда на 29-30 години. ;D ;D

в нета ще я срещнеш, споко..после ще се видите наживо, и за да те познае ще носиш под мишница вестник ''работническо дело'', за да е пак по трети дом.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #293 -: Август 25, 2010, 10:14:49 pm »

Например, при У7 във 2 дом в някоя банка ли ще срещнеш съпруга си или докато си плащаш сметките, чакайки пред някоя каса?  ;D

2 дом се свързва и с тялото,може да го срещне в някои козметичен салон,докато си почиства лицето на парна баня или увиват тялото и в найлон и кърпи  :P след години ще разказват на внуците как  го e  опръскала с гнойна пъпка  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #294 -: Август 25, 2010, 10:15:03 pm »
Можеш да го срещнеш, докато харчиш парите си или пред някой банкомат...

Най-вече пред банкомат... някой обирджия.  ;D

ПП. Дотук не съм срещнала никоя от по-сериозните си половинки на място за забавление - имам управител на ДС в съвпад със съуправителя на 7 дом в пети.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #295 -: Август 25, 2010, 10:15:06 pm »
в нета ще я срещнеш, споко..после ще се видите наживо, и за да те познае ще носиш под мишница вестник ''работническо дело'', за да е пак по трети дом.. :P

:rolf:

*

Nebesna

« Отговор #296 -: Август 25, 2010, 10:17:31 pm »
2 дом се свързва и с тялото,може да го срещне в някои козметичен салон,докато си почиства лицето на парна баня или увиват тялото и в найлон и кърпи  :P след години ще разказвате на внуците как си го опръскала с гнойна пъпка  ;D

Хахахахахахахаха! Благодаря ти, много ме разтовари!  :91: :91: :91: :91:

*

Nebesna

« Отговор #297 -: Август 25, 2010, 10:20:02 pm »
Можеш да го срещнеш, докато харчиш парите си или пред някой банкомат...

Най-вече пред банкомат... някой обирджия.  ;D

ПП. Дотук не съм срещнала никоя от по-сериозните си половинки на място за забавление - имам управител на ДС в съвпад със съуправителя на 7 дом в пети.

Жалко е, значи малко се забаляваш. Нямаш брак с тях, значи не се брои.Просто по-често трябва да ходиш на места за забавление.

*

abroad

« Отговор #298 -: Август 25, 2010, 10:24:01 pm »
а, ако е в 1ви, го чакаме да звънне на звънеца ли
жалко, до сега не е сработило :-[ ;D

*

holanda

« Отговор #299 -: Август 25, 2010, 10:25:15 pm »
Хахахахахахахаха! Благодаря ти, много ме разтовари!  :91: :91: :91: :91:

милата  :P..споко де..може пък да си го избереш от Моден каталог   :mellow:

не разчитаи на някои от моите като стана дизайнер..моделите там ще са под прикритие/модел и още нещо/ и порочни  ;D