От няколко дни психясах в търсене на това какъв избор да направя...февруари Сатурн направи точен съвпад с АСЦ ми и разбира се все още си е там..донякъде изненадващо трябваше да поема отговорността да гледам детето си сама за неопределен засега период и в рамките на 20 дни след това получих и предложение за ръководна позиция в работата ми ,още една отговорност,която също не очаквах. Днес отказах повишението, но се питам отказа от отговорност,в случай когато Сатурн го налага след време не се ли стоварва дори с по-голяма сила? Сатурн в натала ми е в Д10, сега тр.Сатурн прави секстил едновременно към натален Марс и Сатурн и освен с Асцендента съвпада и с Уран, някак си малко по учебник се случват нещата, тр.Юпитер ми е върху Слънцето,а скоро ще направи и съвпад с У10, но прогресивната ми Луна е в Д5 и може би с това се обяснява астрологично избора ми...така или иначе въпроса който си задавам е дали стопирайки тези нови отговорности и възможности,които ми се дават не тласкам енергията в последвало негативно изражение на силата на Сатурн?