оу, Джени, съжалявам за братовчед ти....
Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития....
Има такива периоди, в които трябва да се подсещаме за смъртта и на нейния фон да мислим за живота си....
Посвети малко от времето си на нещо, което братовчед ти е харесвал или обичал.
Здрасти, АН!
Благодаря,
той също като мен много обича животни, учеше за ветеринарен лекар, ще опитам да обърна внимание на моето и местните кучета...на 23ти щеше да навърши 22 и все още обстоятелствата около тази катастрофа са доста мъгляви, единствения свидетел е избягал, удара е бил челен с някакъв голям камион,при неправилно изпреварване от страна на камьона , другия шофьор е добре, докато братовчед ми нямаше здаво място по себе си, но обстоятелствата са странни, защото пътния участък е добър, с идеална видимост, без дървета... :ph34r: Засега нищо не се знае с точностБез значение дали сме млади, или стари, когато и както и да ни свари смърта е тежък удар за близките. Може би е нормално да търсим причините, за случилото се, защото е нелепо..така внезапно се случва нещо и вече нищо не е същото, няма и да бъде, остават само хубавите спомени
Колкото и да се взирам в картата му и да търся за съществуването на някакви опасни тенденции, немога да ги видя, защото и незнам къде да гледам. Разгледах на сайта темата за смъртта и видях "слънце в съвпад с плутон", че дава опасност за смърт при катастрофи, което той има като рожден аспект, но този същия го има и брат ми и баща ми, и доста мои познати,което може би не е толкова категорична предпоставка. Виждам при него и рожденни Слънце, Сатурн, Плутон и Меркурий все в 8мия дом..Незнам ,дали смъртта може категорично да бъде предсказана, но дали не е възможно поне да се узнае в деня на нещастния инцидент, дали не е имало някой лош аспект, който да е провокирал и предразполагал към инциденти. Някак все би трябвало да е отразено там..разбира се, нека никой не се чувства задължен, защото и въпроса е много деликатен, но ако все пак някой може да открие нещо подобно като тенденция, ще съм благодарна да разбера дали я има и каква е тя. това са му данните 23 Октомври 1984, 3:00 pm, Варна; Смъртта настъпва сутринта на 7 октомври 2006, засега точния час не е ясен. :unsure:
"Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития...." За съжаление , той дълго ще се задържи там, а и пр. Луна е в 8ми Дом и тр. Уран е там.., страшничко ми става, но което трябва ще се случи и над някои неща нямаме никаква власт. Надявам се, дори и да е труден период ,подобни събития да няма вече( не го пожелавам на никого), но времето ще покаже.
Желая много здраве

Поздрави