Здравей Гост

Транзитиращ Сатурн на асцендента

• 89 Отговора
  • 22646 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #60 -: Октомври 08, 2006, 11:11:58 am »
Много съжалявам и аз  :unsure:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Гостенка

« Отговор #61 -: Октомври 11, 2006, 10:20:23 pm »
Цитат
оу, Джени, съжалявам за братовчед ти....

Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития....
Има такива периоди, в които трябва да се подсещаме за смъртта и на нейния фон да мислим за живота си....
Посвети малко от времето си на нещо, което братовчед ти е харесвал или обичал.
Здрасти, АН!
Благодаря,
 той също като мен много обича животни,  учеше за ветеринарен лекар,  ще опитам да обърна внимание на моето и местните кучета...на 23ти щеше да навърши 22 и все още обстоятелствата около тази катастрофа са доста мъгляви, единствения свидетел е избягал,  удара е бил челен с някакъв голям камион,при неправилно изпреварване от страна на камьона , другия шофьор е добре, докато братовчед ми нямаше здаво място по себе си, но обстоятелствата са странни, защото пътния участък е добър, с идеална видимост, без дървета... :ph34r:  Засега нищо не се знае с точностБез значение дали сме млади, или стари, когато и както и да ни свари смърта е тежък удар за близките. Може би е нормално да търсим причините, за случилото се, защото е  нелепо..така внезапно се случва нещо и вече нищо не е същото, няма и да бъде, остават само хубавите спомени
Колкото и да се взирам в картата му и да търся за съществуването на някакви опасни тенденции, немога да ги видя, защото и незнам къде да гледам. Разгледах на сайта темата за смъртта и видях "слънце в съвпад с плутон", че дава опасност за смърт при катастрофи, което той има като рожден аспект, но този същия го има и брат ми и баща ми, и доста мои познати,което може би не е толкова категорична предпоставка. Виждам при него и рожденни Слънце, Сатурн, Плутон и Меркурий все в 8мия дом..Незнам ,дали смъртта може категорично да бъде предсказана, но дали не е възможно поне да се узнае в деня на нещастния инцидент, дали не е имало някой лош аспект, който да е провокирал и предразполагал към инциденти. Някак все би трябвало да е отразено там..разбира се, нека никой не се чувства задължен, защото и въпроса е много деликатен, но ако все пак някой може да открие нещо подобно като тенденция, ще съм благодарна да разбера дали я има и каква е тя. това са му данните 23 Октомври 1984, 3:00 pm, Варна; Смъртта настъпва сутринта на 7 октомври 2006, засега точния час не е  ясен. :unsure:
"Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития...." За съжаление , той дълго ще се задържи там, а и пр. Луна е в 8ми Дом и тр. Уран е там.., страшничко ми става, но което трябва ще се случи и над някои неща нямаме никаква власт. Надявам се, дори и да е труден период ,подобни събития да няма вече( не го пожелавам на никого), но времето ще покаже.
Желая много здраве :)
Поздрави

« Отговор #62 -: Октомври 12, 2006, 01:32:43 am »
Цитат
Цитат
оу, Джени, съжалявам за братовчед ти....

Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития....
Има такива периоди, в които трябва да се подсещаме за смъртта и на нейния фон да мислим за живота си....
Посвети малко от времето си на нещо, което братовчед ти е харесвал или обичал.
Здрасти, АН!
Благодаря,
 той също като мен много обича животни,  учеше за ветеринарен лекар,  ще опитам да обърна внимание на моето и местните кучета...на 23ти щеше да навърши 22 и все още обстоятелствата около тази катастрофа са доста мъгляви, единствения свидетел е избягал,  удара е бил челен с някакъв голям камион,при неправилно изпреварване от страна на камьона , другия шофьор е добре, докато братовчед ми нямаше здаво място по себе си, но обстоятелствата са странни, защото пътния участък е добър, с идеална видимост, без дървета... :ph34r:  Засега нищо не се знае с точностБез значение дали сме млади, или стари, когато и както и да ни свари смърта е тежък удар за близките. Може би е нормално да търсим причините, за случилото се, защото е  нелепо..така внезапно се случва нещо и вече нищо не е същото, няма и да бъде, остават само хубавите спомени
Колкото и да се взирам в картата му и да търся за съществуването на някакви опасни тенденции, немога да ги видя, защото и незнам къде да гледам. Разгледах на сайта темата за смъртта и видях "слънце в съвпад с плутон", че дава опасност за смърт при катастрофи, което той има като рожден аспект, но този същия го има и брат ми и баща ми, и доста мои познати,което може би не е толкова категорична предпоставка. Виждам при него и рожденни Слънце, Сатурн, Плутон и Меркурий все в 8мия дом..Незнам ,дали смъртта може категорично да бъде предсказана, но дали не е възможно поне да се узнае в деня на нещастния инцидент, дали не е имало някой лош аспект, който да е провокирал и предразполагал към инциденти. Някак все би трябвало да е отразено там..разбира се, нека никой не се чувства задължен, защото и въпроса е много деликатен, но ако все пак някой може да открие нещо подобно като тенденция, ще съм благодарна да разбера дали я има и каква е тя. това са му данните 23 Октомври 1984, 3:00 pm, Варна; Смъртта настъпва сутринта на 7 октомври 2006, засега точния час не е  ясен. :unsure:
"Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития...." За съжаление , той дълго ще се задържи там, а и пр. Луна е в 8ми Дом и тр. Уран е там.., страшничко ми става, но което трябва ще се случи и над някои неща нямаме никаква власт. Надявам се, дори и да е труден период ,подобни събития да няма вече( не го пожелавам на никого), но времето ще покаже.
Поздрави
Съжалявам много,че сега ще ми се наложи да изброявам неща за един така трагично отнет млад човек и моля да ме извиниш!

Ще започна с датата за ,която попита направена е за 6ч. сутринта
има транзитна Венера в квадратура към Юпитер/натален/,Венера като елемент на трети и осми домове в случая може да се тълкува като неприятности на път и екстремална ситуация,травма,хирургическа операция.Марс /транзитен/съвпада с натална Луна -травма,техническа авария.
Наталната дъга на Меркурий към върха на осми дом-екстремална ситуация,хирургическа операция,нещастен случай,травма.Соларната дъга на Венера към върха на осми дом пак същото.

Извинявай,но не издържам да правя това повече.Ще спомена само,че и наталната карта има много индикации за екстремални ситуации от различен характер.

Приеми моите съболезнования и че Бог прибира при себе си най-напред тези,които най-много обича!
« Последна редакция: Октомври 12, 2006, 01:34:52 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Октомври 12, 2006, 08:12:01 am »
А ти уж нищо не разбираше от астрология, как така?  :blink: Надявам се, че нямаш навика да се шегуваш с такива теми  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Октомври 12, 2006, 10:00:18 am »
Цитат
А ти уж нищо не разбираше от астрология, как така?  :blink: Надявам се, че нямаш навика да се шегуваш с такива теми  :ph34r:
Помолих сестра ми да погледне картата и тя ми изпрати по мейла един списък,а аз трябваше да изброявам,но от това не ми е по-леко.

Риших,че на мъж се пада честта да направи нещо толкова трудно.
С риск да съм малко груб,мисля,че не е редно да пишем повече за смърта на младежа.
« Последна редакция: Октомври 12, 2006, 10:01:11 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Октомври 12, 2006, 10:41:47 am »
Случайно и аз така си мислех...  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #66 -: Октомври 12, 2006, 03:16:21 pm »
Цитат
Здрасти, АН!
Благодаря,
Поздрави
Джени,
ако се питаш, дали е било предопределено да се случи, то на всички ни е предопределено да умрем...
За някои хора времето да си тръгнат от тоя свят идва по-рано...
За всички ни при квадратура на транзитен и натален Уран са възможни катастрофи. При братовчед ти сега е точна и това е трайното влияние, съответстващо на събитието.
При хора в радикса със светила/Слънце и/или Луна/ в 8-ми дом, пък и при съвпад на Слънцето с Плутон, злополуките и катастрофите никак не са изключени през целия им живот. Всяка година, при активация на 8-ми дом от бързите транзити, имаме краткотрайно индикации за реализация на събитията на 8-ми дом, а конкретно при братовчед ти и на Слънцето и на Плутон, които са си в силата в тоя дом и знак......

Достатъчно индикации има и изобщо за случването и за конкретния ден, но те не са толкова важни вече.....

Както сама отбелязваш, някои от индикациите ги има и в хороскопите на други хора, но те не са катастрофирали.....

Ние е важно да си дадем сметка колко за кратко сме тук и колко внезапно можем да си тръгнем - понякога на другите им се случват лоши неща, за да се поучим ние  :)  

*

Guest

« Отговор #67 -: Октомври 12, 2006, 03:53:11 pm »
Цитат
Цитат
А ти уж нищо не разбираше от астрология, как така?  :blink: Надявам се, че нямаш навика да се шегуваш с такива теми  :ph34r:
Помолих сестра ми да погледне картата и тя ми изпрати по мейла един списък,а аз трябваше да изброявам,но от това не ми е по-леко.

Риших,че на мъж се пада честта да направи нещо толкова трудно.
С риск да съм малко груб,мисля,че не е редно да пишем повече за смърта на младежа.
Благодаря ,
съзнавам, че темата е много, много деликатна и, че Ви е струвало много да преглеждате за подобни индикации.., но , близките му и особено майка му, го преживяват много тежко и се опитва всячески да разбера защо как така можа да се случи подобно нещо, просто търси отговори и понеже знае, че се интересувам от астрология, ме беше попитала, обясних и, че аз лично немога да разбера..и така, после е посетила някаква гледачка, която и е наговорила разни работи за някакви магии и затова се реших все пак да попитам, за да си обясни някак случилото се може би, защото на мен астролгично като ми се обясняват нещата ми е милиарди пъти по правдоподобно, отколкото която и да е магия( може би магиите наистина се получават понякога, но не вярвам, че някой ще се занимава, или поне не така масово както твърдят тези гледачки , и че за всяка трудна житейска ситуация, обяснението е някакви си магии ) ,. Знаете, че случи ли се нещо подобно, остават много въпроси, които не ни дават мира..Аз самата немога да проумея все още станалото, и въобще никога не съм и допускала , че такива теми ще са ми на дневен ред  

Re: Транзитиращ Сатурн на асцендента
« Отговор #68 -: Април 23, 2013, 09:05:19 am »
Здравейте,
Не съм много запозната с астрологията,искам да попитам какво се случва когато сатурна преминава през АЦ имам Сатурн в скорпион в 12 дом, асцендент скорпион и венера в скорпион,зодия везни съм
много се притеснявам от този сатурн :(

*

Константин

« Отговор #69 -: Април 23, 2013, 09:36:28 am »
Здравейте,
Не съм много запозната с астрологията,искам да попитам какво се случва когато сатурна преминава през АЦ имам Сатурн в скорпион в 12 дом, асцендент скорпион и венера в скорпион,зодия везни съм
много се притеснявам от този сатурн :(
И аз съм в сходна ситуация като теб :) Еми...какво да става - сблъсък с вътрешните страхове и слабости в името на това да се "измете" всичко ненужно :) Когато преминава през К1 са възможни според мен и здравословни проблеми, затова наблягай на превантивните мерки (не че има период, в който не трябва да го правиш :) Естествено, недей да си внушаваш, че задължително ще се разболееш, но просто отдели повече внимание на здравето :)

« Отговор #70 -: Април 23, 2013, 09:50:40 am »
При мен транзита на Сатурн ме удари в здравето-разболях се от варицела,после за няма и два месеца 4 пъти получих гнойна ангина,което доведе до оперативно отстраняване на сливиците и за капак развих някакво странно усещане все едно ми е заседнала топка в гърлото. Тая топка не ми даваше покой денонощно.В последствие разбрах,че въпросното състояние даже си имало име-Глобус Хистерикус,демек хистерична топка и се излекувах с прием на леки успокоителни. При една друга жена преминаването на Сатурн през Асцендента също я удари в здравето.Тежко изгаряне на 30% от кожата на тялото и в последствие тежка гинекологична операция.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Константин

« Отговор #71 -: Април 23, 2013, 10:29:57 am »
При мен транзита на Сатурн ме удари в здравето-разболях се от варицела,после за няма и два месеца 4 пъти получих гнойна ангина,което доведе до оперативно отстраняване на сливиците и за капак развих някакво странно усещане все едно ми е заседнала топка в гърлото. Тая топка не ми даваше покой денонощно.В последствие разбрах,че въпросното състояние даже си имало име-Глобус Хистерикус,демек хистерична топка и се излекувах с прием на леки успокоителни. При една друга жена преминаването на Сатурн през Асцендента също я удари в здравето.Тежко изгаряне на 30% от кожата на тялото и в последствие тежка гинекологична операция.
Сега вече се успокоихме, че всичко ще е наред с нас :D

« Отговор #72 -: Април 23, 2013, 10:46:19 am »
Не е задължително и вас да удари в здравето! Може просто да ви направи по-отговорни! Пък и в крайна сметка всичко е добре,когато свършва добре  :aquariuss:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Grace

• 2257
« Отговор #73 -: Април 23, 2013, 10:48:08 am »
Сега вече се успокоихме, че всичко ще е наред с нас :D

спокойно, при теб ще се отрази като настъпване на житейска зрялост и поемане на отговорности :)

*

Константин

« Отговор #74 -: Април 23, 2013, 10:51:36 am »
Иска ти се, Грейс :D

*

Grace

• 2257
« Отговор #75 -: Април 23, 2013, 11:00:10 am »
искам - не искам, дойде ли Сатурн, хич няма да те пита :) тъй че стягай се, че проявлението ще е финансово .. ще положиш здрави основи и ще стъпиш на крака  ;)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #76 -: Април 23, 2013, 11:18:55 am »
А аз какво да очаквам от него като транзитира през пети и е в съвпад с юпитер а по натал уптавлява седми и се намира в пети

*

Константин

« Отговор #77 -: Април 23, 2013, 11:19:15 am »
Ако това стане, имаш един чай от мен :X Вече в зависимост от размерите на финансовото проявление ще разберем, дали ще е с мед или със захар  :mellow:

« Отговор #78 -: Април 24, 2013, 07:43:34 am »
Случи ми се преди седем години. Асцендент Лъв съм. Ясно си спомням, че беше период на избори, на промени. Реших да си сменя работата и точно в месеца, в който Сатурн премина на асцендента, получих предложение, което приех. Беше рисковано, но се оказа много добър избор, от който се възползвам и досега.  :blink: Смених изцяло средата и започнах да работя и да се движа почти винаги сама, без да имам нужда от хора и комуникации, като се посветих изцяло на семейството и най - вече на децата. Някак...изчезна всичко леко в мен, не бях вече забавна, готина и харесвана, все едно се скрих от света. Седем години по - късно пресякох дъното на хороскопа и всичко се промени отново. Усетих го, като изцяло нов етап от живота си. Все едно завесата се вдигна и аз излязох отново на сцената на живота.  :blink:

« Отговор #79 -: Април 24, 2013, 08:47:16 am »
Благодаря много :) дано не ме тормози много Сатурнчо :)
2 години беше във везни и ми правише съвпад със слънцето,през този период почина баща ми :(
сега  е в скорпион на мен асцендента ми е скорпион и Венера в скорпион
дано нещата да са по леки сега:)