Здравей Гост

Eлектвна карта

• 169 Отговора
  • 20015 Прегледи
*

Nebesna

Re:Eлектвна карта
« Отговор #20 -: Декември 18, 2009, 06:25:41 pm »
Една по-различна интерпретация на елективната астрология.

http://www.myastrodata.com/library/magiyata-na-elektivnata-astrologiya/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Декември 18, 2009, 07:33:37 pm »
чудесна работа върши еетивната астрология.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Декември 20, 2009, 12:07:30 pm »
Една приятелка, която живее в чужбина реши да се жени в БГ през февруари и искаше дата за сватба. Говорихме с нея за 24.02. след 16,30 ч като си мислех, че има време още да го обсъдим и да погледна и други дати и часове. Да, но тя се прибра в София и взела, че свършила тази работа. Записала се е за 24.02. в 16 ч. От картата се вижда, че ще има доста страст в този брак, но и без друго там секса е доста буен.  8) Както се казва - дай Боже всекиму  ;D

От АС-то в Лъв се вижда, че социалното положение ще е от значение в брака. Интересното е, че двамата са с различно такова. Тя е по-образованата, с по-високата заплата и т.н.
Луната не прави квадратури до излизането си от знака. Предстоят й тригони пъврвият от който с У5-ти - детето може да е на път. За това има предпоставки и в наталния й хороскоп.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Януари 04, 2010, 11:24:33 pm »
Има тема за елективната астрология. Ако ти са задават въпроси можеш да го направиши и тук.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 04, 2010, 11:28:47 pm »
мерси! :)с търсачка търссих и нищо не намерих ,явно е заради ключовите думи....
мерси!да ,в скоро време ще г задам :) , на лични ;D .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Януари 04, 2010, 11:42:25 pm »

Не на лични, моля те! Нямам никакво време да отговарям на въпроси. По-добре в сайта. С общи усилия можем да направим повече. В момента правя 3 отчета и план за работа за новата година....И от време на време надничам в сайта, щото ..."И аз съм човек".....Даааа! Периодът е такъв. Сори!

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 05, 2010, 12:01:11 am »

Не на лични, моля те! Нямам никакво време да отговарям на въпроси. По-добре в сайта. С общи усилия можем да направим повече. В момента правя 3 отчета и план за работа за новата година....И от време на време надничам в сайта, щото ..."И аз съм човек".....Даааа! Периодът е такъв. Сори!

:( :( ,еее тлкова ли няма да намериш време до 10 дни? :(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Януари 06, 2010, 09:57:57 am »
Въпрос - ретро Меркурий и ретро Марс абсолютно противопоказни ли са за извършване на повторна операция. Става въпрос за "рутинна" (според лекарите) несложна интервенция на половата система, първата операция е неуспешна. Ретро фазите на двете планети има ли шанс да се разчетат като "Види му се края, тоя път ш'са свърши!" Или са си "Не пипай, да не се налага да потретяш!!"  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #28 -: Февруари 21, 2010, 11:09:42 am »
Качвам карта на момиче,което на посочената дата с транзитите-31.3.2009 -е правила ринопластика.Сега предстои втора-моли,ако е възможно да я насочим към подходяща дата през март/април.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #29 -: Февруари 21, 2010, 11:16:28 am »
В контекста на таз-сутрешния разговор, ако приемем, че пластичната разкрасителна хирургия е по Венера, пък и в случая Венера е управител на Асц. - възможно ли е натална ретро Венера в Овен - главата, да сигнифицира неуспешната първа операция?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #30 -: Февруари 21, 2010, 11:34:18 am »
Тя е била неуспешна първата-с незадоволителен резултат и очевадни несъвършенства,с тежка стрептококова инфекция .За това предстоящата ще е безплатна-което показва,че резултата не е само субективно незадоволителен,а и от медицинска гледна точка.Тя и за това толкова се тревожи

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 21, 2010, 12:10:14 pm »
spored men q nai podxodqsho e vremeto prez parvite 15 dni na mai.

p.p. skapa mi se kirilizata , izvinete me!

*

missKapriz

« Отговор #32 -: Февруари 21, 2010, 12:50:46 pm »
Благодаря ти,а би ли погледнала 31 март-на мен тази дата също ми се вижда добра

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Февруари 21, 2010, 01:08:45 pm »
Доколкото знам, следва да се избягват козметични интервенции по време на ретроградна Венера, защото резултатът впоследствие може да ни изненада или да се окаже незадоволителен. Особено щом става въпрос за пластична операция, чиято цел е разкрасяваща или да елиминира някое несъвършенство, дефект.
А в картата на момичето има заложен стремеж към съвършенство - Венера в съвпад с Нептун, и повишена взискателност в някои отношения - ретрограден Сатурн е най-издигнатата планета в картата, аспектира Луната и Меркурий и има рецепция със Слънцето, но все ми се струва, че вътрешният й стремеж към съвършенство трудно може да бъде удовлетворен, за което загатва опозицията на Марс към Венера/Нептун.

Доколкото Раху в индийската астрология се свързва с новите технологии, позицията му във втори дом в Раши наистина може да предразполага към пластични интервенции. Едно от значенията на втори дом е "лицето", макар че с носа се свързва Юпитер. Но пък Раху се намира във втори дом в накшатра Вишакха, чийто управител е Юпитер. Венера, управляваща втори дом, получава мажорен аспект от Марс и са в рецепция. Лагна е в накшатра Читра, чийто символ е "перла", и често тази накшатра дава на родения стремеж да се харесва на всички, да блести, затова най-малкото несъвършенство може да се превърне в екзистенциален проблем, докато Луна в един знак с Кету понякога дава усещане за вътрешна неудовлетвореност независимо от това как изглежда човек, а в картата на момичето тя е разположена в 8 дом (по индийска система).

Интересното е, че първата пластична операция е правена, когато транз. Раху преминава през управителя на Лагна, Меркурий, като активира опозицията му със Сатурн, неговия диспозитор. Същевременно ретроградна Венера аспектира Лагна от отсрещния 7 дом - отражението в огледалото след направената операция в крайна сметка не се харесва на момичето. Марс по време на операцията транзитира през 6 дом и аспектира Лагна. Шести дом се свързва и с инфекциите.

Не е било спазено класическото правило в астрологията - да не се правят пластични интервенции, когато Венера е с ретроградно движение. Същото се отнася и за козметичните процедури, които предполагат по-траен ефект и някаква промяна във външния вид - химичен пилинг, дермоабразио, лазерна терапия, терапия срещу бръчки и пигментни петна, а също така нова прическа, драстична промяна в цвета на косата или най-малкото с няколко тона.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Февруари 21, 2010, 02:04:16 pm »
Благодаря ти,а би ли погледнала 31 март-на мен тази дата също ми се вижда добра

venera e r. ne e podxodqsho....

*

missKapriz

« Отговор #35 -: Февруари 21, 2010, 02:08:02 pm »
Уфф,писала съм 31-извинявай-имам предвид 1 /първи/март

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Февруари 21, 2010, 02:14:31 pm »

upiter kvadratura venera :o i neptun????!!!
v nikakav slu4ai

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Февруари 21, 2010, 02:23:27 pm »

На 1.03 е пълнолуние, Меркурий сменя знак, Марс все още е ретрограден, а последният сходящ аспект на транз. Луна, ако не вземаме предвид транссатурновите, е опозиция с Венера. И при условие, че става въпрос за пластична операция, според мен трябва да се обърне внимание най-вече на аспектите на Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #38 -: Февруари 21, 2010, 02:28:01 pm »
Това за ретро марса-много ли е лошо да е ретро по време на операцията?Защото тя иска да избегне горещините,тъй като носи някаква маска дълго време и се образува инфекция от запарването.Това,че нейния Марс е ретро в натала,не е ли смекчаващо спрямо ретроградието на тр.Марс-в една тема беше писано,че за хора с ретро натален меркурий,периода на ретро транзитен е добър.Дали и за Мрас се отнаса??

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 21, 2010, 02:33:35 pm »
По принцип желателно е да се избегне, а и съвсем скоро /след 11 март/ тръгва директно. Но в крайна сметка може да се толерира, докато периодите на ретро Меркурий и ретро Венера трябва да бъдат избягвани.

Също така забелязвам, че СД Марс ще е в точен съвпад с наталния й Сатурн в 0 гр. 18 мин. Лъв. Вероятно това е знак, че независимо от обстоятелствата повторна операция ще има, щом корекцията е наложителна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.