Здравей Гост

Eлектвна карта

• 169 Отговора
  • 20093 Прегледи
*

kristalina76

• 15
  • Много леко хамава.......
Re:Eлектвна карта
« Отговор #60 -: Март 29, 2010, 12:23:25 pm »
Лили,от това,което прочетох ми се стори,че според теб най-удачната дата за втората ми ринопластика,би била 16-ти април........Ако действително е така,моля те потвърди ми,за да преговарям още от сега с доктора,за да не стане като предния път и да я изтърва/поради независещи от нас обстоятелства/.Предварително ти благодаря и ти пожелавам цялото щастие на света!!!!!!!!! :-[
Брак-това са такъв вид отношения,при които едната страна е винаги права,а другата-мъж.......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 29, 2010, 12:30:40 pm »
Да, така ми се струва.
Но предупреждавам, че нямам много опит в елективната астрология. Първата елективна карта, която направих, бе за операцията на котката ми, всичко мина добре. Втората беше твоята, за дата 26 март.
Опитах се да приложа всички правила, за които бях чела, постарах се да избера дата, когато Луната няма сходящи негативни аспекти, както и сигнификаторите.
Надявах се някой от колегите да се включи за доуточняване, но дотук никой не се е обадил в темата. Така че според мен остава тази дата, само че се колебая кой от двата часа да се избере - картата с изгряващ Лъв или картата с изгряваща Дева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Март 29, 2010, 03:36:54 pm »
Наред с тази дата потърсих в ефемеридите и друга подходяща дата, след 10 май.
След 12-ти същия месец Меркурий тръгва директно, но пък до края на месеца Венера има негативни аспекти с малефици, а доколкото от процедурата се очаква в крайна сметка и разкрасяващ ефект, не мисля, че една ранена Венера би била подходяща...
Затова се спирам на дата 16 април, по-благоприятна от тази в рамките на посочения период не можах да издиря.
Някой от съфорумците ако иска да се включи със забележка, нека заповяда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Март 29, 2010, 03:42:28 pm »
Още се колебая между двете карти за посочената от мен дата.
Имам един въпрос. Колко време трае една такава операция - час, два или повече?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Март 29, 2010, 04:34:32 pm »
След дълго мислене и колебания стигнах до извода, че картата с изгряващ Лъв е подходяща за слагане на упойка, т.е. стартираме след 14.30 часа, а самата операция, т.е. първото порязване със скалпел е добре да започне след преминаване на Асцендента в Дева. Не знам обаче какъв е времевият интервал между упойката и интервенцията в тъканите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kristalina76

• 15
« Отговор #65 -: Март 29, 2010, 04:37:15 pm »
Продължителността на такава операция е от 40-50 минути и 4-5 часа............просто е невъзможно да се каже точно-това зависи от належащите корекции и уменията на доктора :'(
За да съм по-конкретна,ще кажа,че моята първа е била с продължителност 1,5-2 часа/приблизително/...Тази,която ми предстои,би трябвало да е доста по-кратка,тъй като до колкото знам няма да има повече чупене,а само малко изпиляване на предната част/от горе на гърба на носа/,тъй като има останала мастна тъкан,която в профил стои издигната спрямо горната част м/у очите и върха и се получава нещо като бабуна.Така,че предполагам,че би трябвало тази операция да е не по-дълга от 1 час.......Лошото в случая обаче е,че мога да се боря и да преговарям с доктора за определена дата,но едва ли мога да изисквам и точен час/тъй като операционните се ползват от няколко лекаря и те си имат график за ползването им/........
Брак-това са такъв вид отношения,при които едната страна е винаги права,а другата-мъж.......

*

kristalina76

• 15
« Отговор #66 -: Март 29, 2010, 04:40:28 pm »
След поставянето на упойката мисля,че бяха минали около 10-15-тина минути,преди да почне операцията.После не помня.......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Март 29, 2010, 04:41:00 pm »
Добре, тогава поне се опитай да си резервираш тази дата, майната му на часа, щом не може.
И ти желая от сърце да се радваш на новата си визия. Дано и за пластичния хирург това да е един от най-успешните му дни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Март 29, 2010, 04:48:20 pm »
След поставянето на упойката мисля,че бяха минали около 10-15-тина минути,преди да почне операцията.

Ако са толкова минутите, тогава може да се започне с упойката в 14.45-14.50 ч, а от 14.55-15.00 с хирургичната интервенция. Стига да е възможно този часови интервал да се спази. Ако не може, тогава поне да се спази денят.

ПП. Само да уточня, че картите са сметнати за гр. Варна, не си казала къде ще се прави операцията, а и останах с такова впечатление...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kristalina76

• 15
« Отговор #69 -: Март 29, 2010, 04:53:45 pm »
Да мила,правилно си разбрала,че за Варна става въпрос. :rolleyes:Първата беше в частната клиника на Темелков,а сега ще бъде в Терапията........за сметка на доктора уж.... :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Март 29, 2010, 05:01:11 pm »
Трябва да се види и на докторчето хороскопа, но няма как... шегувам се.  :blink:
Успех ти желая! Дано този път уцели в десятката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kristalina76

• 15
« Отговор #71 -: Март 29, 2010, 05:27:52 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО ОТ СЪРЦЕ!!!!!!!!!!!Невероятна си-да знаеш!!!!!!!! :blink:

*

kristalina76

• 15
« Отговор #72 -: Април 12, 2010, 04:01:43 pm »
Днес говорих с д-ра.Първи работен ден след отпуската му е.Записана съм за операция на 16-ти.........,лошото обаче е,че майка ми е от 10 дни в болница и постоянно и вливат системи,кръв и плазма........Всеки ден ходя,за да й нося храна и изпраните й дрехи..........Разкъсвам се от вътрешни противоречия дали да направя тази крачка,за която мечтая от 1 година или да остана добра дъщеря..........Винаги съм си знаела,че съм кърък,но така стеклите се обстоятелства го доказаха за пореден път........

*

missKapriz

« Отговор #73 -: Април 12, 2010, 04:30:01 pm »
Криси,няма ли кой да те замести в грижите за майка ти :(

*

kristalina76

• 15
« Отговор #74 -: Април 12, 2010, 05:18:28 pm »
По принцип и баща ми ходи при нея,Капризче,но той работи и е по-трудно........Аз се сополивя от 3 дена..........и ще видя.........Дано намеря вариант........Ще ходя утре при д-ра,за да ми каже какви изследвания да правя.........

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Април 12, 2010, 05:39:09 pm »
лошото обаче е,че майка ми е от 10 дни в болница и постоянно и вливат системи,кръв и плазма........Всеки ден ходя,за да й нося храна и изпраните й дрехи..........

Милата, същия кошмар изживях и аз преди няколко месеца.  :(
Няма ли друг близък, който да поеме тази грижа поне за ден-два? Имаш ли някакви роднини?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Юли 07, 2010, 08:50:59 pm »
Избутвам тази тема, макар винаги да ме дразни правописната грешка, но Лилавка може да си зададе тук датите за пътуване.

*

holanda

« Отговор #77 -: Юли 07, 2010, 08:53:40 pm »
колебая се между 2 дати за полет към БГ. Самолета ще лети от Еindhoven,незнам дали тази информация е от значение.

едната дата е 20 Юли в 14.55 ,а другата е 31.Юли в 14.55

p.с.мерси,Небесна,темата я намерих,но се бавя с кирилицата :-[

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Юли 07, 2010, 08:56:53 pm »
колебая се между 2 дати за полет към БГ. Самолета ще лети от Еindhoven,незнам дали тази информация е от значение.
едната дата е 20 Юли в 14.55 ,а другата е 31.Юли в 14.55
p.с.мерси,Небесна,темата я намерих,но се бавя с кирилицата :-[

В кой град си в момента?

*

holanda

« Отговор #79 -: Юли 07, 2010, 08:59:09 pm »
Alkmaar