Здравей Гост

Децата в хороскопа

• 70 Отговора
  • 18820 Прегледи
Re:Децата в хороскопа
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2010, 01:15:15 am »
В тази карта Слънцето е мажорно неаспектирано.  :-\ Поне на мен орбисите ми се струват много големи. Ти си скрил датат, но аз мисля, че ще има забременяване около 35тата /+/- 1 година/ година и може и да са близнаци. Що не инвитро?  :rolleyes:

Едно познато момиче имаше накаква преграда в матката и въпреки това роди. Голямо лежане падна, но го изтърпя.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2010, 02:06:05 am »
Слънцето е в сходяща опозиция с Юпитер, при това Юпитер е ретрограден и не "бяга" от Слънцето, а се движи към него. За светилата отпускам по-широки орбиси (мажорни /твърди аспекти) - десетина градуса са окей според мен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Ноември 05, 2010, 02:07:24 am »
Слънцето е в сходяща опозиция с Юпитер, при това Юпитер е ретрограден и не "бяга" от Слънцето, а се движи към него. За светилата отпускам по-широки орбиси (мажорни /твърди аспекти) - десетина градуса са окей според мен.  :blink:

A има и астролози които допускат и 15* за светилата... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Ноември 05, 2010, 02:09:22 am »

A има и астролози които допускат и 15* за светилата... :blink:

Класиците, от 12 до 15.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Ноември 05, 2010, 02:13:25 am »
Мисля , че е редно да се допускат по-широки орбиси...Ако натива има потенциал да го изработи О.К. , ако ли не е за негова сметка...Но не би следвало астролога да стеснява периметъра на действие на конкретната планета.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Ноември 05, 2010, 02:26:02 am »
Еми както виждаш, различни астролози - различни мнения...
За някой, който е с по-широки пръсти, 15 градуса са си ок, за други планетата е неаспектирана.
Опитвам се да се придържам към "златната среда", доколкото е възможно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Ноември 05, 2010, 02:32:59 am »
За секстили и тригони не давам такива орбиси, но има случаи, когато се налага да се абстрахираме от орбисите и да гледаме знаковите аспекти. Има карти, в които преобладават аспекти с широки орбиси и липсват планетарни конфигурации (тау-квадрати, кръстове, хвърчила и т.н.).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Ноември 05, 2010, 02:40:39 am »
За секстили и тригони не давам такива орбиси, но има случаи, когато се налага да се абстрахираме от орбисите и да гледаме знаковите аспекти. Има карти, в които преобладават аспекти с широки орбиси и липсват планетарни конфигурации (тау-квадрати, кръстове, хвърчила и т.н.).

Lili ,говориш за дълбоките води.... ;D ;D

« Отговор #68 -: Декември 16, 2010, 07:31:01 pm »
Преди време бях чела в книгата на Линда Гудман "Знаци на сродните души" за синастричния съвпад/секстил/тригон между Луна и Марс в близнаци, че има вероятност да се родят близнаци.

Някой има ли наблюдения?
Въпреки че това е генетично заложено и те се чрез унаследяване.

Re: Децата в хороскопа
« Отговор #69 -: Юни 14, 2013, 02:40:32 pm »
Като изчетох темата със сигурност ще имам проблем ако реша,че искам дете. У5 не стига,че ми е Сатурн ами е и в падащ дом. Планетното ядро там-в 5-ти също не е обещаващо! Слънцето е (У12),Венера е изгорена от Слънцето,а Меркурий,така и така си е безплоден.  :blink:
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 11:01:45 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Децата в хороскопа
« Отговор #70 -: Юни 14, 2013, 06:15:37 pm »
Моя У5 Сатурн е в съвпад с МС в 10 дом-Ъглов дом
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 08:12:50 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК