Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56503 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re: Транзитите и сънищата
« Отговор #20 -: Март 05, 2009, 02:24:06 pm »
Също така имам и аспект тригон на Хирон с Венера натално и Хенд Клоу е права като твърди,че причините за сложност се крият в кармичните първични сексуални преживявания и взаимоотношения. :)

и как  го усещаш в самите взаимоотношения? и  спрямо  съновиденията?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #21 -: Март 05, 2009, 02:42:25 pm »
 :)
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:09:19 am от Синухе »

« Отговор #22 -: Март 05, 2009, 03:00:30 pm »
А защо в БГ всички /с изключение на Люмиер/ пишат "мУнданен" /прим. аспект/, а не мОнданен, след като monde е свят? Това като нОмерология...
Ако повечето се бъркаме (което е възможно),ми изкарай речник където е дадена точната българска литеризация на тази чуждица.
Въпросът ме беше риторичен. Не ми е необходимо да търся в речници, след като знам корена на думата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #23 -: Март 05, 2009, 03:10:50 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:09:30 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #24 -: Март 05, 2009, 03:24:54 pm »
 :-\

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:09:39 am от Синухе »

« Отговор #25 -: Март 05, 2009, 03:29:53 pm »
Aurora ,а за стремежа ти сега да се заяждаш с мен ,нямам думи,не че се впечатлявам особено,но както виждаш първо е тъпо заради самия стремеж,а второ дори и нямаш покритието за да го правиш (което си личи и от невъзможността да разграничаваш творчество от изкуство). :-\
Нямам стремеж да се заяждам. Благодаря за примера, който даваш за думата. Наистина е полезен. Не си мисли, че ме познаваш, за да знаеш какво ми е покритието. А това какво мнение си си създал, за мен е просто резултат на собствената ти мнителност.

« Отговор #27 -: Март 05, 2009, 04:25:31 pm »
Даже е модерно написана с едно "Н" Мундана астрологија   :) Така, както модерно пишат "беСплатно" само и само да са различни от нас.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #28 -: Март 05, 2009, 11:11:30 pm »

Разбирам желанието да разбереш,но това е много дълго и лично за обяснение.Ще кажа само това,че моделите ми на взаимоотношения и многото кармични срещи в живота ми се дължат на този аспект (заедно с Венера/Сатурн, но там нещата се свеждат до едно ниво,което реалните ми винаги са надвишавали и за това по показателен е аспекта Хирон/Венера и Хирон/Марс,имам реални съмнения,че не всички в минали инкарнации с които съм имал силна връзка са били само човешки същества,което е нормално след като съм получавал често информация в този живот,че и аз не винаги съм бил в точно такава форма). И са доста многоизмерни :)

с това  :P интересът ми не намалява
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Инти

• 2068
« Отговор #29 -: Март 05, 2009, 11:58:19 pm »
Mi Mundo -МОЯТ СВЯТ - на испански

*

Синухе

• 4978
« Отговор #30 -: Март 06, 2009, 12:04:24 pm »
 ;)

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:09:51 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #31 -: Март 06, 2009, 03:50:48 pm »
 ;)
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:10:33 am от Синухе »

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Март 06, 2009, 03:53:15 pm »
и аз имам едно такова преживяване на сън ... е те такъв секс няма наяве братче  :P ;D ;D ;D ;D
но всъщност идея си нямам как стана  :-[  но определено съществото си беше добричко - просто го знаех  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Март 06, 2009, 04:31:04 pm »
да не би да усещам нотки на завист... а Хело???  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #34 -: Март 06, 2009, 05:33:41 pm »
Това тука го трия да не ви развалям разговора за секса  :P
« Последна редакция: Март 06, 2009, 10:58:26 pm от Aurora Borealis »

« Отговор #35 -: Март 06, 2009, 10:52:07 pm »
Разбирам за какви астрално-сексуални преживявания говори Синухе-нещо сходно е и тантрическият
 секс.Техниката е описана  още в Кама сутра-мъжът и жената са изобразени как стоят на метри един от друг и се активира шестата им чакра,чрез мисълта си те осъществяват сливане на енергиите им.Говорила съм с хора,които са преживели подобна опитност(нещо сходно на това,което Синухе описва) и твърдят,че е изключително неземно преживяване.Но,забележете,тези хора практикуват йога и други медитативни техники от години.Не всеки го може,а и не става с кого да е.
Относно правописа-мунданна се пише според българския правопис с "у",но думите нУмерология и нОмерология са дублетни форми(едното е по българското "номер",другото-според латинското  numero).Не че за мен има значение кой как го пише тук.... :P
« Последна редакция: Март 06, 2009, 11:00:03 pm от Rosinda »

« Отговор #36 -: Март 06, 2009, 10:57:50 pm »
В "съновника" от заглавната страница на форума  забелязах,че Док демонстрира завидни умения по тълкуване на сънищата.Дали да не го включим и тук???  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Март 06, 2009, 11:03:45 pm »
Иначе както и преди съм споделял,твърдите Хиронови аспекти много често ги преживявам или с астрални проекции или  с проектиране на съзнанието ми в многоизмерния ми Аз в паралелни реалности (в различни тела и личности,които съм аз-имам ретро Хирон в 9 дом в квадрат с Марс,Възлите и Меркурий/Упр на АСЦ).Някои аспекти от/към  на Лилит съм ги преживявал като негативни (с намеса на тъмна сила)или много сексуални астрални преживявания.

Би ли обяснил какво означава сексуални астрални преживявания?
;D  :P  8)  ;D  ;D

Тук вече не можах да се сдържа.  :-[
Sinyhe, би ли споделил как е, да го направим и ние?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #38 -: Март 06, 2009, 11:35:54 pm »
Разбирам за какви астрално-сексуални преживявания говори Синухе-нещо сходно е и тантрическият
 секс.Техниката е описана  още в Кама сутра-мъжът и жената са изобразени как стоят на метри един от друг и се активира шестата им чакра,чрез мисълта си те осъществяват сливане на енергиите им.Говорила съм с хора,които са преживели подобна опитност(нещо сходно на това,което Синухе описва) и твърдят,че е изключително неземно преживяване.Но,забележете,тези хора практикуват йога и други медитативни техники от години.Не всеки го може,а и не става с кого да е.

Росинда, права си - необходими са тренировки, но никой от нас не е сигурен какви ги е вършил в минали животи нали  :P  а определени умения се предават през преражданията и особено духовните умения   ::)  според дебелите книги знаеш ли как описват медитацията - като продължително, обикновено с часове стоене на едно място и кански мъки да си изпразниш мозъка... е опитвах се дълги години да го направя и нъц - накрая се отказах, защото сметнах, че по-голямо дръво от мен няма и определено нищо не става от мен в това направление  :-\  е след един разговор с моя приятелка /тя ми наби лимките в главата/ стигнахме до извода, че:
1. това, което пише в дебелите книги за медитацията е вярно!!!
2. но е вярно само за начинаещите в това занимание /разбирай наистина начинаещи - за първи път в преражданията да се направи/
3. никой не знае колко пъти се е прераждал на този свят и съответно не знае какви ги е вършил в миналото!!!
4. най-висшата форма на медитация е да медитираш с отворени очи докато си вършиш работата  ;)  или се разхождаш.

е след всички тези размисли реших да медитирам - получи се  :P  медитацията ми траеше около 2-3 минути и ми даде информацията, която ми трябваше... та в тоя ред на мисли искам да кажа, че и за останалите неща въпросът седи по същия начин  ;D  това в съня ми идея си нямам как стана - то просто си стана и това е... на мен ми остана само спомена за преживяването и точка  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

отделно духовният "секс" според Хермес Тот води до безсмъртие, защото по този начин се зачевало безсмъртно дете та покрай детето намазвали и родителите ;D ;D ;D ;D ;D 

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Март 06, 2009, 11:38:55 pm »
аааааа и забравих - Хело, между сън и съзнателно сънуване има огромна разлика  ;)