Здравей Гост

Юпитер влезе във Водолей

• 106 Отговора
  • 18230 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re: Юпитер влезе във Водолей
« Отговор #40 -: Януари 07, 2009, 06:20:22 pm »
Честито!
Във Водолей ми е само Слънце. Управлява 5-ти дом.

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Януари 07, 2009, 09:53:18 pm »
Честито!
Във Водолей ми е само Слънце. Управлява 5-ти дом.
Аз ли препих?Нещо не разбрах за какво да честитим на Док.  ;D

*

holanda

« Отговор #42 -: Януари 07, 2009, 10:07:53 pm »
 ;D ;Dхаха,мисля,че това 'честито' е иронично отправено от автора към себе си  ::)

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Януари 07, 2009, 10:28:41 pm »
;D ;Dхаха,мисля,че това 'честито' е иронично отправено от автора към себе си  ::)

Че,защо трябва да се самоиронизира,като Водолеите ще са най-облагодетелствани от Юпитер тази година.Когато Юпитер премина през Слънцето ми,беше най-щастливия и успешен период.Чакам си с нетърпение следващото минаване там през 2014 година.  ;D

*

holanda

« Отговор #44 -: Януари 07, 2009, 10:51:43 pm »
оффф ,ми така ми прозвуча,специално това -на мен там ми е САМО слънцето.. :)..ама и аз съм започнала един Смирнофф ice,тъй че наздраве на пийващите и чакащите Юпитерчето да им кацне на хубаво място! ;D

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Януари 07, 2009, 10:53:30 pm »
Опитах се да се върна назад и да си припомня нещо изключително, което ми се е случило през 1997-98 г., когато Юпитер е транзитирал върху моите Слънце и Луна и ....нищо не се е запечатало. А тя каква била работата - транзитният Сатур в Овен е бил в секстил със светилата ми. Сатурн поставя известни граници пред разширяването на възможностите и върху оптимизма, който Юпитер дава. Но през тази година случаят е друг. Сатурн е в земен знак, така че дерзайте Водолеи! Стига да не ви е много зле аспектирано водолейското в хороскопа, щото Юпитер ще засили противоречията, смея да твърдя. Тоя има склонност да ни кара да прекаляваме във всичко.

« Отговор #46 -: Януари 08, 2009, 12:33:20 am »
Ей сега се зарових в картата на сестра ми и съм се хилил като първия човек.Юпитер ще и кацне на МС, а тя се надяваше да сваля килоглами :-X ;D,на всичко отгоре ще и прави аспекти с почти цялата карта.Такова чудо не бях виждал от доста време /квадратура към Слънце,собствената си позиция в натала,Сатурн,тригони Меркурий,Венера,Марс,Уран,Плутон и секстил към Нептун/ .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Януари 08, 2009, 05:52:17 am »
Ей сега се зарових в картата на сестра ми и съм се хилил като първия човек.Юпитер ще и кацне на МС, а тя се надяваше да сваля килоглами :-X ;D,на всичко отгоре ще и прави аспекти с почти цялата карта.Такова чудо не бях виждал от доста време /квадратура към Слънце,собствената си позиция в натала,Сатурн,тригони Меркурий,Венера,Марс,Уран,Плутон и секстил към Нептун/ .
юпитер на мс,смея да твърдя от опит,носи възможности свързани с кариерата,както и с дома.все пак е засегната оста 4-10-ти.няма да напълнее сестрата ти.сигурна съм.виж,ако беше на асц.на 1000% яко пълнеене.най-много да смени мъж или гадже. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #48 -: Януари 08, 2009, 07:21:32 am »
На мен пък Юпитер ми навлиза в 4-я дом и прави тауквадрат с Марса и Урана ми. >:( Транзитният Марс в Риби е в точен съвпад с наталния ЮЛВ.Баща ми има рожден Марс в Риби.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Януари 08, 2009, 03:26:29 pm »
Опитах се да се върна назад и да си припомня нещо изключително, което ми се е случило през 1997-98 г., когато Юпитер е транзитирал върху моите Слънце и Луна и ....нищо не се е запечатало. А тя каква била работата - транзитният Сатур в Овен е бил в секстил със светилата ми. Сатурн поставя известни граници пред разширяването на възможностите и върху оптимизма, който Юпитер дава. Но през тази година случаят е друг. Сатурн е в земен знак, така че дерзайте Водолеи! Стига да не ви е много зле аспектирано водолейското в хороскопа, щото Юпитер ще засили противоречията, смея да твърдя. Тоя има склонност да ни кара да прекаляваме във всичко.
97г получих изключително атрактивни предложения за работа, забременях и през 98-родих,
но тагава и Сатурн се е бил запътил към МЦ.

« Отговор #50 -: Януари 08, 2009, 03:57:17 pm »
юпитер на мс,смея да твърдя от опит,носи възможности свързани с кариерата,както и с дома.все пак е засегната оста 4-10-ти.няма да напълнее сестрата ти.сигурна съм.виж,ако беше на асц.на 1000% яко пълнеене.най-много да смени мъж или гадже. :)
Пропуснал съм да спомена ,че и прави тригонче към АСЦ :)

*

123

« Отговор #51 -: Януари 08, 2009, 05:54:34 pm »
е, то ако бяха толкова просто обясними нещата, два ли щеше да има нужда от висша математика ;D

юпитер ми е силно поставен в картата и упр на асц, при преминаването му през мц и после през ас не напълнях, а отслабнах... :)

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Януари 08, 2009, 09:21:26 pm »
Аз много остслабвам, когато Сатурн прави съвпад, квадрат или опозиция с рождената Венера, (която ми управлява 5-ти и 10-ти дом, а се намира в 3-ти). С Юпитер в Асцендента не напълнявам, но се чувствам подпухнала и правя коремче. (Между другото Венера прави широка квадратура с Асцендента и оказва влияние върху външния ми вид по рождение).

« Отговор #53 -: Януари 08, 2009, 11:38:17 pm »
Аз много остслабвам, когато Сатурн прави съвпад, квадрат или опозиция с рождената Венера, (която ми управлява 5-ти и 10-ти дом, а се намира в 3-ти). С Юпитер в Асцендента не напълнявам, но се чувствам подпухнала и правя коремче. (Между другото Венера прави широка квадратура с Асцендента и оказва влияние върху външния ми вид по рождение).

Сестрата ,при съвпада на Сатурн с АСЦ и Венера беше започнала да тренира  за Бухенвалд,но след раждането е като ходеща реклама на "Мишелин".Като напълня изглежда уникално смешно ,защото има малка глава,ръце и крака и ми прилича на картофче с набоцкани карфички. ;D

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Януари 08, 2009, 11:40:59 pm »

Сестрата ,при съвпада на Сатурн с АСЦ и Венера беше започнала да тренира  за Бухенвалд,но след раждането е като ходеща реклама на "Мишелин".Като напълня изглежда уникално смешно ,защото има малка глава,ръце и крака и ми прилича на картофче с набоцкани карфички. ;D

;D ;D ;D ;D Уникален си в сравненията! Много ме изкефи!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #55 -: Януари 09, 2009, 04:02:47 am »
[/quote]
е нямам думи за аналога! ;D ;D ;D просто ме кефиш максимално!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #56 -: Януари 09, 2009, 10:00:00 am »
А на мен сега като тр юпитер ми прави опозиция на АС,секстил слънце,тригон луна,марс,сатурн,плутон
съвпад сев възел,секстил нептун....ще отслабна ли? ???

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #57 -: Януари 09, 2009, 10:59:03 am »
А на мен сега като тр юпитер ми прави опозиция на АС,секстил слънце,тригон луна,марс,сатурн,плутон
съвпад сев възел,секстил нептун....ще отслабна ли? ???

Ще придобиеш кралски вид  ;D

Виж си настоящия Солар-той по-може да покаже дали ще имаш някакви физически изменения,следи и прогресиите на Луната и особено дали ще сменя знак и като цяло енергията на знака. ;)

*

mamma_mia

« Отговор #58 -: Януари 09, 2009, 01:43:35 pm »
В солара кой дом да гледам? За напълняване 6ти ли?
Защото за тази 2009 г .ще имам съвпад на луна с  плутон съвпад с нат юпитер (от 6дом)пак в 6ти.
А венера ще съвпада с МС.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #59 -: Януари 09, 2009, 01:58:15 pm »
Основно 1 и 6 дом в Солара и кои соларни планети попадат там в натала(1 и 6 дом).Допълнително може да се гледа и 2 дом,който има отношение към самото хранене.АСЦ в Телец,Везни и Стрелец(+Рак екзал на Юпитер) засилва тенденция за закръгляне на положението  ;D,особено ако и попада в 1/6 натален дом.Гледа се и какво става с Юпитер.За отслабване се гледа Сатурн,за повече подвижност-Меркурий,знаците Козирог,Дева и Близнаци като Асц може да са отслабващи физиката.