Здравей Гост

ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ

• 232 Отговора
  • 35280 Прегледи
*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
Re:ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ
« Отговор #220 -: Юни 22, 2010, 09:17:32 pm »
Козирозите сте прекрасни, аз лично имам амфинитет към Козирог и Телец, нямам си идея защо, Телец единственото за което се сещам е, че десцендента ми е там, та както ти казвам супер сте, но сте малко, по-голямата част не можете да погледнете по-далеч от  ограниченото си мислене.. извинете, но ако трябва да погледнем реално на статистиката вие сте тези с "най-здравия" разум, но не мога да отрека, че съм попадал на единици които въпреки това сте много в час, но като процент е нищожен пред останалата част.

Козирог и астрология - това е много рядко срещано, явно при теб и Синухе има такива предпоставки.  :blink: което ме радва
                                                                                                                                                                Хей Крис и аз съм коза и то 100 процентова та в тази връзка искам да ти кажа за 1 наше качество-помним като слонове  даже и повече от тях.Как така сме прекрасни като в 1 тема ни нарече едни от най-нечистоплътните а       

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #221 -: Юни 22, 2010, 09:56:18 pm »
Слънцето ми е в съвпад с Венера и Юпитер, всичките в Телец ~ и, да мога да кажа, че имам късмет...

Понякога ми идва в повече наталната позиция на Уран на Асц. в съвпад със Северния възел ~ много е трудно, за едно Слънце в Телец c подобна динамика :)))

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Nebesna

« Отговор #222 -: Юни 22, 2010, 09:57:01 pm »
Цитат
красивите и позитивни хора имат много по-голям късмет в живота, отколкото постоянните мрънкала и тъмните, негативни личности
Това е ясно.. аз говоря за астрология.. навлизаш в малко по-друга тематика   :blink:

Не е по-друга темата, защото мен точно асцендентът ми в Стрелец ме пази от негативизма. И още 3 планети в Риби имам, но не им позволявам "да ме дръпнат надолу". Всъщност никой не вижда многострадалното ми Рибешко лице, много рядко и само най-близките ми хора и то в много краен случай. Асцендентът е лицето, което показваме пред света, а при Срелец то е оптимистично. Освен ако Юпитер не е заточен, в падение и/или с много гадни аспекти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #223 -: Юли 17, 2010, 11:20:38 am »
Крис ,
кое те учудва?
слънце в 5-ти дом ,тук е и Юпитер , а управителя на асц-то се  е настанил също в пети дом!
момичето е родено с късмет!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Юли 17, 2010, 11:33:53 am »
Така е, така е, но Парс Фортуна ми прави по-голямо впечатление от това в 5-ти дом.
Не казвам, че е маловажно не в никакъв случай, но при нея е съвкупност от доста фактори!

интересно м/у уран и неговия диспозитор юпитер разтоянието е полуквадрат! същото е и м/у парс фортуна и юпитер...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #225 -: Юли 17, 2010, 07:05:56 pm »
с такива хубави планети в 5 дом, как да е! :49:
късметлийка си е, браво!
дай боже всекиму!

ПП: не знам дали сте забелязали, но за мен Водолеите по принцип са големи късметлии.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Юли 17, 2010, 08:33:40 pm »
Тъкмо тия дни ми се искаше да поразсъждаваме по темата. Утре, когато ми остане време ще кача картата на човек, спечелил 5-ца от тотото, разминал се на косъм от 6-ца. Точно това е интересния момент. Имаш в натала аспекти за внезапен късмет, носят ти редовни изненади, но как разбираме голяма или малка ще е печалбата. Щото от 5-ца до 6-ца все пак е значима разликата.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Октомври 08, 2010, 09:03:34 am »
Истинските късметлии всъщност не осъзнават, че имат късмет.  ;D

Из наблюдения на транзити последните няколко дни.

Крис, какво се е случило? :unsure: Нещо съм изпуснала.... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #228 -: Октомври 08, 2010, 09:20:08 am »
Всъщност те приемат късмета за нещо нормално и не му обръщат внимание просто, защото той е част от живота им. ;D

На НЕБЕСНА /СТЕЛА/ от леля или вуйна не помня точно съм запомнила една фраза:
Късмета , трябва да го накъсметиш!
Лека нощ Крис! :wub:
http://www.youtube.com/watch?v=DHyJTpDFgc8

*

Vision

• 3523
« Отговор #229 -: Октомври 09, 2010, 12:44:15 pm »
Истинските късметлии всъщност не осъзнават, че имат късмет.  ;D

Из наблюдения на транзити последните няколко дни.

май ти е излязъл късмета при последните транзити в скорпион?? ;D
а честито, да почерпиш!!  :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #230 -: Октомври 09, 2010, 01:37:05 pm »
Какво да черпи,като не осъзнава още кво си е накъсметил ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #231 -: Октомври 09, 2010, 03:31:56 pm »
Слънцето ми е в съвпад с Венера и Юпитер, всичките в Телец ~ и, да мога да кажа, че имам късмет...

Понякога ми идва в повече наталната позиция на Уран на Асц. в съвпад със Северния възел ~ много е трудно, за едно Слънце в Телец c подобна динамика :)))

Ей това е важно - аспектите и Юпитер. Може и да мрънкаме понякога срещу него, но той си е големия "благодетел" и "късмета". Съвпади и тригони с него и други лични планети носят късмет, взависимост и от това дали е в достойнство или не. И пак зависи от ценностите...кой как разбира късмета. За някои той е от финансово естество, за други от друго. Няма напълно щастливи хора. Ако имат много пари, няма да имат друго. И обратно.

*

Vision

• 3523
« Отговор #232 -: Октомври 09, 2010, 05:30:07 pm »
Какво да черпи,като не осъзнава още кво си е накъсметил ;)

как бе, нали каза, че е изгорЕл..или си е хванал гадже /виж колко е спокоен и го отнемА/, или не пише много, защото ръцете му са в мазоли /заради прекаляване със секса/..тежки скорпионски транзити, какво да се прави.. ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..