постройх карта на новата госпожа паси

с час 12:00,защото мисля,че най-подходящото място за нейното слънце е 10 дом. асц попада на 20гр. в дева,съответно дсц е риби. тя има в 4-ти в козирог слв.юпитер е в 5-ти във водолей ретрограден.управителя му е във втори във везни.тригона е в рамките на 7гр. като пропуснах юпито е ретро. наред с това в трети дом се намира луната в точен съвпад с нептут ,който също е ретро.марс е в риби в 7-ми дом почти в/у дсц./ах този марс в риби

/хирон е в осми дом в овен. и най-същественото предстой: слънце в точен съвпад със сатурн в десети дом /перфектна позиция по дом за сатурн/.той е казими /в сърцето на слънцето/,венера и меркурий са в рак отново в десети дом.
щастливите възможности ги носи уран , аспекта ,който прави планетата със слънце,сатурн и юпитер е тригон.домовете,който са ангажирани с този тригон са 2-ри /енергетиката,собствените ценности при това не само материални

/ пети дом-/дома на късмета и сърцето

/ и 10-ти ,като мс е в съвпад със слънцето -отново в близнаци.тук е и юлв,а това ме навежда на мисълта,че тя идва с тази карма от предишни инкарнаций.венера няма нито един положителен аспект в картата./като планета наричана малкото щастие ,тук ми се струва дори и лоша/.юпитер като планета на голямото щастие е на 135гр.от сатурн.единственните положителни аспекти,който прави са с уран и мс.разбира се това не е никак малко.слънцето не е от най-добре аспектираните слънца,като изключим тригона с уран. при така разчоплената плетка

, с този дсц риби ми се струва,че и това няма да е последния брак на г-жа паси. в момента има възврат на юпитер и това е показателно за сключването на брак.сатурн току-що е преминал асц. та в синтес уран може да бъде приета ,като виновник за късмета в тази карта. би било погрешно да приемаме само теоретичните , клиширани юпитер,венера за "виновниците" за големия късмет.струва ми се,че тук е повече от очеваден факта,как една планета ,която се смята за не особенно добра и щастлива е щастливата случайност и носителка на големия късмет в картата на г-жа паси.друг е въпроса,че същата е онази,която управлява политиката

,нека не пропусна и астрологията .да е жива и здрава г-жа паси. ще се радвам,ако се включите с вашите мнения и разсъждения по тази карта.

п.п. май е дошло времето да поработи в/у слв -семейство,дом.какво ли ще се случи при възврата на слв?! все ми се струва,че този брак не е сключен без консултацията с астролог. при тези аспекти на уран не би могла да бъде безразлична към астрологията.