Здравей Гост

ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ

• 232 Отговора
  • 35444 Прегледи
*

Skarlet

Re: ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ
« Отговор #140 -: Февруари 07, 2009, 04:42:41 pm »
Ако на някого му се занимава, ще се радвам да каже нещо за него - по-специално за това с какво привлича жените, за отношението му към секса.

Януари-28-1968  Варна

Трябва и час на раждане,защото са важни върховете на домовете-най-вече върховете на 5,7 и 8 домове в конкретния случай.И не по-маловажен е асцендента,както и управителите на тези томове и аспектите,които сключват с другите планети.Друг е въпросът дъли е етично да се разглежда хороскопът му във форума,защото аз лично не бих коментирала хороскопа и най-малко сексуалността на 3-то лице в публичното пространство.Извинявай!  :)

*

veshti4ka

« Отговор #141 -: Февруари 07, 2009, 06:22:00 pm »
Ако на някого му се занимава, ще се радвам да каже нещо за него - по-специално за това с какво привлича жените, за отношението му към секса.

Януари-28-1968  Варна

Трябва и час на раждане,защото са важни върховете на домовете-най-вече върховете на 5,7 и 8 домове в конкретния случай.И не по-маловажен е асцендента,както и управителите на тези томове и аспектите,които сключват с другите планети.Друг е въпросът дъли е етично да се разглежда хороскопът му във форума,защото аз лично не бих коментирала хороскопа и най-малко сексуалността на 3-то лице в публичното пространство.Извинявай!  :)

Точно сега не мога да го питам в колко часа е роден. А, можеш ли да ми кажеш за това как така жените толкова го харесват. Е, много е хубав наистина.  ;D   :P Вижда ли се в картата му такова нещо, че много привилча жените?  ;D  :P

карта без час не може да се направи - всъщност може, но точно домовете и асцедента няма да се видят, както ти обясни Скарлетка. асцедента е главният виновник за външният вид, а без час на раждане е немислимо  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Февруари 07, 2009, 07:46:37 pm »
Като сте се заговорили за късметлии, имам данните на един мъж, на когото ми се струва, че много му върви в любовта, но отношението му към секса е малко странно. Всъщност, така и не мога да го разбера какво му е отношеннието към секса, говори разни странни работи.
Но, мисля, че жените много го харесват. Той наистина е МНОГО красив и винаги привлича вниманието на жените. Ако на някого му се занимава, ще се радвам да каже нещо за него - по-специално за това с какво привлича жените, за отношението му към секса.

Януари-28-1968  Варна
за да е много красив би следвало да има асц везни .казват,че най-много физически красиви хора се раждат с асц везни.магнетизъм дава и скорпиона.всъщност красотата е много относително понятие.нещо ,което е красиво за мен,за теб може да не е ,както и обратното.както казват руснаците "на вкус и цвет товарищ нет."
марса в риби-това са невероятно магнетични мъже,при това и добри любовници....,магнетични и дълбоки са.предполагам,че с това слънце във водолей има изумрудени или сивосини очи.сигурно е добре сложен-слаб и с добре оформен череп... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Февруари 08, 2009, 12:43:52 pm »
асцедента е главният виновник за външният вид, а без час на раждане е немислимо  :-[

Тук бих добавила и знака на Луната, изгряващи планети и стелиуми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #144 -: Февруари 08, 2009, 01:03:27 pm »
Тук бих добавила и знака на Луната

именно нейното разположение ме впечатлява относно външния вид- не мисля,че може да се изведе константна зависимост по наличето й в знак или дом по-скоро по аспекти (макар,че  луна на един и същи ац дава съвсем различни външни показатели
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Февруари 08, 2009, 02:33:47 pm »
асцедента е главният виновник за външният вид, а без час на раждане е немислимо  :-[

Тук бих добавила и знака на Луната, изгряващи планети и стелиуми.
мисля,че по отношение на луната не съм съгласна,защото смятам,че тя е по-активна при определяне на женските черти.разбира се,ако не е управител на асц.в този случай ще работи и в мъжката и в женската карта с еднаква сила.за изгряващата планета съм абсолютно съгласна с теб лилие.тя има по-голямо значение дори от слънцето. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Февруари 08, 2009, 05:38:59 pm »
Във Ведическата астрология Луната е проявлението на духа в материята.
Външният вид на родения се определя най-малкото в зависимост от знака на Лагна и лунната накшатра. Например, има лунни накшатри, които дават красиви очи и т.н.
Дори ако знакът на Луната няма директна връзка с външния вид, т.е. с формите/извивките на тялото, чертите на лицето, той в повечето случаи се явява един от факторите, определящи излъчването.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Февруари 08, 2009, 08:06:11 pm »
Луната има важно значение за невербалното общуване - мимики, жестове.

*

momi

• 12
« Отговор #148 -: Февруари 09, 2009, 10:14:37 pm »

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Февруари 13, 2009, 08:25:25 pm »
Ето картата на една късметлийка, според мен. Първото нещо, което ми прави впечатление в картите на големите късметлии са съвпадите на щастливи звезди с планети или с чувствителни точки от хороскопа. В случая СЛВ е в съвпад с Регул.

Според, мен има два вида късметлии 1)Хора, които успяват да преодоляват превратностите на съдбата, благодарение на собствените си заложби, да пропътуват трудните етапи от живота си и да продължат да се движат напред и нагоре; 2) Хора, които са споходени от т.нар. "чудо" в живота си (от "щастливия случай").

Какво ви прави впечатление в тази карта: професия, брак, развод, деца, работа, ценности? Аз после ще разкажа за нея. Надявам се да доразвием темата за късметлиите.

« Отговор #150 -: Февруари 15, 2009, 11:00:38 am »
Небесна ,

В тази карта правят впечатление два много точни аспекта

-тригон Слънце / Нептун , като последният в 10 д., винаги хора
с ъглов Нептун могат да те изненадат

- квадрат Венера / Уран , с възлите става тау квадрат , като
Венера е на трон по знак и радост по дом,

с Асц./Дсц в подв. знаци и ретро Меркурий упр. на Дсц  с упр.
Луна Водолей съвпад Юпитер едва ли има един брак до тук,
но Сатурн в 1 дом Козирог в тригон Венера може много да промени
първоначалната нагласа на човек  към връзките,не изключвам дори и брак по сметка, или заради децата , сатурн е силен , уран е слаб
по знак, но не и по дом и е в съвпад със СЛВ, внезапни успехи и
загуби по темите на Венера .
четири ретро планети
интерсептирани Телец / Скорпион и натоварени 2/8 дом и възлите там
умее да привлича чужди срества чрез партньорства и умело
лавиране/ комуникиране - Слънце упр. 8 съвпад Мерка упр.7 и 9
съпруг чужденец, или имащ бизнес с чужбина.
Слънце в 7 д. има нужда от постоянна подкрепа, от партньор, както и
от неговите финанси за да се чувства значима, реализирана и пълноценна.
създава впечатление за свободолюбив, разкрепостен , оптимистичен
и фриволен човек, но в същността си е консервативено/материалистичен човек.
Сама привлича късмета Асц. Стрелец с упр. Юпитер Вд./2 д. с упр.
Сатурн в тригон Венера и двамата на трон  2/ 5- постоянно ще има нечие стабилно рамо,
което да я подкрепа и да й носи стабилност и да реализира мечтите й.

скоро е преживяла  втори юпитеров възврат  със сигурност понеже е
в съвпад с Луна по рождение е донесъл промени  свързани с работа, 
семейство, деца.
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 11:16:51 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #151 -: Февруари 15, 2009, 11:26:45 am »
Счетоводител по професия-собствена кантора. Развод преди три години, две деца от първия брак. Успява да си изплати жилището и да си върне заемите. Назначава нови хора в счетоводната кантора. Купува нов офис. В момента започва и нов бизнес, свързан със здравето и красотата и смята да го направи основен. Зная още, че е доволна от себе си.

*

Nebesna

« Отговор #152 -: Февруари 15, 2009, 02:51:46 pm »
Съвпад на СЛВ със щастливата звезда Регул.

« Отговор #153 -: Февруари 15, 2009, 03:26:20 pm »
явно при нея транз. опозицията на Сатурн Дева / Уран Риби по оста 2/8 се е отразила
в посока -  позитивни промени :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Февруари 15, 2009, 07:20:04 pm »
постройх карта на новата госпожа паси :) с час 12:00,защото мисля,че най-подходящото място за нейното слънце е 10 дом. асц попада на 20гр. в дева,съответно дсц е риби. тя има в 4-ти в козирог слв.юпитер е в 5-ти във водолей ретрограден.управителя му е във втори във везни.тригона е в рамките на 7гр. като пропуснах юпито е ретро. наред с това в трети дом се намира луната в точен съвпад с нептут ,който също е ретро.марс е в риби в 7-ми дом почти в/у дсц./ах този марс в риби ;D/хирон е в осми дом в овен. и най-същественото предстой: слънце в точен съвпад със сатурн в десети дом /перфектна позиция по дом за сатурн/.той е казими /в сърцето на слънцето/,венера и меркурий са в рак отново в десети дом.
щастливите възможности ги носи уран , аспекта ,който прави планетата със слънце,сатурн и юпитер е тригон.домовете,който са ангажирани с този тригон са 2-ри /енергетиката,собствените ценности при това не само материални :)/ пети дом-/дома на късмета и сърцето ;D/ и 10-ти ,като мс е в съвпад със слънцето -отново в близнаци.тук е и юлв,а това ме навежда на мисълта,че тя идва с тази карма от предишни инкарнаций.венера няма нито един положителен аспект в картата./като планета наричана малкото щастие ,тук ми се струва дори и лоша/.юпитер като планета на голямото щастие е на 135гр.от сатурн.единственните положителни аспекти,който прави са с уран и мс.разбира се това не е никак малко.слънцето не е от най-добре аспектираните слънца,като изключим тригона с уран. при така разчоплената плетка ;D , с този дсц риби ми се струва,че и това няма да е последния брак на г-жа паси. в момента има възврат на юпитер и това е показателно за сключването на брак.сатурн току-що е преминал асц. та в синтес уран може да бъде приета ,като виновник за късмета в тази карта. би било погрешно да приемаме само теоретичните , клиширани юпитер,венера за "виновниците" за големия късмет.струва ми се,че тук е повече от очеваден факта,как една планета ,която се смята за не особенно добра и щастлива е щастливата случайност и носителка на големия късмет в картата на г-жа паси.друг е въпроса,че същата е онази,която управлява политиката ;D ,нека не пропусна и астрологията .да е жива и здрава г-жа паси. ще се радвам,ако се включите с вашите мнения и разсъждения по тази карта. :)

п.п. май е дошло времето да поработи в/у слв -семейство,дом.какво ли ще се случи при възврата на слв?! все ми се струва,че този брак не е сключен без консултацията с астролог. при тези аспекти на уран не би могла да бъде безразлична към астрологията.
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 07:38:54 pm от maraj »

*

Skarlet

« Отговор #155 -: Февруари 15, 2009, 07:47:19 pm »
По коя карта да се включа,бе,Марайче,като такава няма. ;D И как без час на раждане й определи куспидите на домовете,че и прецени,че това няма да й е последния брак?  ??? Ако искаш,качи картата със Слънцето в 1 дом,пък да се изходим по въпроса.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Февруари 15, 2009, 08:11:48 pm »
По коя карта да се включа,бе,Марайче,като такава няма. ;D И как без час на раждане й определи куспидите на домовете,че и прецени,че това няма да й е последния брак?  ??? Ако искаш,качи картата със Слънцето в 1 дом,пък да се изходим по въпроса.  :P
много ми е трудно с качването на картите. ;D изходила съм се по въпроса ;D с час 12 на обяд и се обосновах защо. ако искаш качи ти , със слънцето в 1-ви,ама не смятам,че е най-подходящо...,но казва ли ти някой,може да стане по-интересно да видиме тъкмо и коя карта ще е по-работна :)

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Февруари 15, 2009, 09:57:08 pm »
Аз не мога да коментирам без точен час на раждане. Нали така се бях заблудила и по моята карта.

« Отговор #158 -: Февруари 16, 2009, 09:34:28 am »
Зная още, че е доволна от себе си.

ако постигаш това, което искаш ще си доволна, но как го свързваш с късмета
 така

"Колкото повече се упражнявам, толкова по – късметлия ставам."
"От всички пътеки, които водят до късмета, най сигурни си остават постоянството и трудът."Мари Р. Рейбо
"Обстоятелства ли? Какво значи обстоятелства? Аз съм обстоятелствата!"Наполеон Бонапарт

какво казва
уикипедия - Късмет -означава както предопределението на човека, неговата съдба
така и особеното, необяснимо щастие, „вървене“, което облагодетелства някои хора без оглед на това дали са го заслужили или не. „Има късмет“ се казва за някого, който успява да свърши или получи нещо добро и желано или да се спаси от нещо неприятно и опасно независимо от обстоятелствата. Късмета предопределя хода на съдбата. Което обуславя, че съдбата е производно на късмета. Късмета може да промени живота ти на 180 градуса за части от милисекундата.

*

lolitta

« Отговор #159 -: Март 12, 2009, 12:53:54 pm »
според мен хората, които имат късмет в живота са тези, които винаги са на точното място в точното време, които постигат с лекота целите си и също така тези, при които нещата се случват без много услия и трудности... това са хора, които дори без да осъзнават късмета ги настига  :)

аз лично имам тригон между юпитер и венера и действително мога да кажа, че имам късмет - просто попадам на правилното място в правилния момент, постигам с лекота желанията си... също така никога не съм грешала фатално, правила съм много грешки, от които съм успявала да се измъкна някакси или да ги поправя..
тригоните и секстилите между юпитер и марс/венера действат като "проводници на късмета"
луната в аспект с венера мисля че действа много положително също :)