Здравей Гост

ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!

• 78 Отговора
  • 12353 Прегледи
*

Nebesna

Re: ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!
« Отговор #20 -: Февруари 05, 2009, 12:22:02 am »
Юпитер на Десц. не е гаранция за брак. По скоро гарантира, че тя без потенциален партньор няма да остане. Аз имам Юпитер на границата на 7/8 дом. Забелязала съм такава тенденция при мен, която работи безотказно: когато прекратя дадена връзка, веднага се появява нов персонаж на хоризонта. Няма пропуск.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Февруари 05, 2009, 12:24:04 am »
Цитат
Здравей най-напред, Марая. Плачещ
Страшно ме трогна твоята изповед. Чак се просълзих. Мисля си, каква вътрешна сила трябва да притежава една дама, за да допусне подобна ситуация. Защото повярвай ми, това което ти си преживяла, много жени не познават, само по сапунени сериали са гледали.

Тя е много достойна дама. Духовно силен и извисен човек. Отлична майка и добър професионалист.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 05, 2009, 12:26:51 am »
Здравей най-напред, Марая. :'(
Страшно ме трогна твоята изповед. Чак се просълзих. Мисля си, каква вътрешна сила трябва да притежава една дама, за да допусне подобна ситуация. Защото повярвай ми, това което ти си преживяла, много жени не познават, само по сапунени сериали са гледали. Тук не става дума за ревност и некви подобни махленски изпълнения. А за едно предателство, и въпреки това ти си простила, даже си приела наложените обстоятелства. Минава време, и ти тепърва започваш  да се чувстваш психически зле от всичко това. Както казваш и психоаналитик си ходила и т.н. Според мен, лично ти си тази, която трябва да вземе решение, да постави нещата, пред все още закония съпруг. Защото изход от тази ситуация НЯМА да има. Няма наука, или врачка или нещо друго което би могло 100% да ти посочи правилния път. Въпросът е как ти усещаш нещата. Казваш, че имате много общи неща. Ами нормално. Всички семейства имат общи неща. Но първата крачка трябва да направиш ти, промяна трябва. И тогава твоя съпруг ще преосмисли отношението си. На него му е удобно, кеф му жената, кеф му децата, кеф му любовницата, кеф му другото дете. Доста егоистично според мен е това. Но до голяма степен, Марая, ти си виновна. Проявила си едно великодушие, още от самото начало, което сега ти коства много нерви. Не искам да бъда крайна в изказа си. Но тука не става дума за обикновена забежка. Има намесено и дете.  Да е живо и здраво, детето няма никаква вина.
Ще продължа да чета темата, интересни са ми астрологичните прогнози. Без да разбирам от синастрии, мисля че любовницата и мъжът ти не постъпват правилно и нищо не ги оправдава. Надявам се да има справедливост и ти да намериш душевен покой час по скоро. Без да съм врачка си мисля, че твоя хубавец ще те моли за прошка и на колене ще ти падне. Само да не е омагьосан  :-\   Но даже да е, пак ще се оправят нещата в твоя полза. За да не се изтормозваш повече, мисля че като за начало трябва да поговориш с него, на 4 очи и да му кажеш директно какво чувстваш. В зависимост от неговата реакция, вземаш решение смело.  :(
Надявам се скоро да пишеш добри новини!

ПП Извини ме, че говорих на ''ти''.
благодаря ти за топлите думи и подкрепата!в такива моменти това не може да се измери с нищо освен с онази космическа любов във всичките и измерения.бъди щастлива!много се иска да бъдеш силна и да ги приемеш тези неща....,но за да преминеш на друго духовно ниво е нужен катарзис.явно това е мойта съдба.и знаеш ли,аз обичам това дете...... :)колкото и невероятно да звучи.имам мои  деца..изглеждам страхотно,наистина и то нека не звучи самохвално ,но нямам онази любов за която давах всичко.знам едно уран не прощава и на никого няма да прости!още веднъж ти благодаря!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 12:34:31 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #23 -: Февруари 05, 2009, 12:29:02 am »
Мъжете се плашат от силни жени, добри майки и професионалисти, тоест тя е перфектната съпруга, а той по всяка вероятност е в сянката й. Още едно доказателство. Мъжете харесват разни прости "дунди" с извинение, които да  си  манипулират както искат. Защото например една дама с достойнство, няма да се подчини на това да прави френска любов в 1 ч през ноща, докато дундата ще скочи моментално. Извинявам се за дръзкия изказ, но страшно ме яд на жени, които разбиват семейства.  >:(

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Февруари 05, 2009, 12:34:22 am »
Мъжете се плашат от силни жени, добри майки и професионалисти, тоест тя е перфектната съпруга, а той по всяка вероятност е в сянката й. Още едно доказателство. Мъжете харесват разни прости "дунди" с извинение, които да  си  манипулират както искат. Защото например една дама с достойнство, няма да се подчини на това да прави френска любов в 1 ч през ноща, докато дундата ще скочи моментално. Извинявам се за дръзкия изказ, но страшно ме яд на жени, които разбиват семейства.  >:(

Тя, жената не му е разбила семейството. Той сам си го е "разбил" и сега не желае да понесе последиците. Така му е изгодно. Той е виновен за създалата се ситуация. Защото е наранил едно човешко същество. А другата само му е помогнала. И, ако те двамата са "двойка" в момента, то страдащият решава дали да продължи да страда или не.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 05, 2009, 12:35:38 am »
Юпитер на Десц. не е гаранция за брак. По скоро гарантира, че тя без потенциален партньор няма да остане. Аз имам Юпитер на границата на 7/8 дом. Забелязала съм такава тенденция при мен, която работи безотказно: когато прекратя дадена връзка, веднага се появява нов персонаж на хоризонта. Няма пропуск.
скъпа ми приятелко,много ти благодаря за топлите думички. :-*ние с теб си имаме нещо общо в много отношения.но на въпроса за юпитер!-ти ми имаш личните данни и знаеш,че и моя е горе-долу на края на 7-ми и началото на 8-ми.това,че не оставаме без партньори е повече от ясно,но...винаги търсиме в следващия нещо от предишния.не мислиш ли?!или само при мен  е така.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Февруари 05, 2009, 12:37:34 am »
скъпа ми приятелко,много ти благодаря за топлите думички. :-*ние с теб си имаме нещо общо в много отношения.но на въпроса за юпитер!-ти ми имаш личните данни и знаеш,че и моя е горе-долу на края на 7-ми и началото на 8-ми.това,че не оставаме без партньори е повече от ясно,но...винаги търсиме в следващия нещо от предишния.не мислиш ли?!или само при мен  е така.

При мен е точно обратното. Не си приличат. Ама изобщо.

*

aiia

« Отговор #27 -: Февруари 05, 2009, 12:38:54 am »
Небесна, мила. Знам че си по-голяма от мен на години, със сигурност имаш повече опит от мен. Но това което аз знам, мойте наблюдения, в 95% от случеите жените разбиват семействата. На мъжете са им слаби ангелите и така стават нещата. Жените са много по-натрапчиви, обсебващи и по-агресивни. Просто го омаяла, нещо което му е липсвало го е намерил у нея. Това е.
Но аз си мисля, че щом не е поискал развод досега, няма да предприеме такава стъпка. Все още си я обича. Но има нещо друго, което са Марая си знае. Причините и т.н.

на границата съм м/у живота и смъртта!не издържам!повярвайте ми!дори не търся разбирането,съчувствието,съпричаността ви!МНОГО МИ Е ТРУДНО!МНОГООООО...КРЕЩИ ДУШАТА МИ!
това са много тежки думи според мен, и Марая трябва да сподели това с него!  :-\

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Февруари 05, 2009, 12:41:54 am »
Между другото, Маричка, ти можеш да получиш служебен развод след 5 години като докажеш в съда с помощта на свидетели, че вие не сте консумирали брака си през това време и той не е живял с теб. Това, че има дете от друга жена, просто ще бъде в твоя полза. Засуга просто се постарай да ограничиш контактите, за да не се измъчваш повече. Просто стани по-хладна към тях и комуникирай само служебно. Той не може да не обърне внимание на промяната в отношението ти. Мисля, че така ще спре да те тормози.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 05, 2009, 12:45:25 am »

Тя, жената не му е разбила семейството. Той сам си го е "разбил" и сега не желае да понесе последиците. Така му е изгодно. Той е виновен за създалата се ситуация. Защото е наранил едно човешко същество. А другата само му е помогнала. И, ако те двамата са "двойка" в момента, то страдащият решава дали да продължи да страда или не.
според мен,вината е и в трима ни.това,което ме тревожи,е ,че тя пък и той твърдят,че са заедно от години,от 92 примерно.това ме изнервя защото на въпроса ми:"защо не си отиде от живота му и моя живот след като разбра,че той се жени за мен?!защо оставяш децата ви сами? ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ЩЕ ИЗГРАДИШ ЩАСТИЕТО СИ В/У НЕЩАСТИЕТО НА НАШТЕ ДВЕ ДЕЦА?!",ТЯ НЕВЪЗМУТИМО ПОВДИГНА РАМЕНЕ И НИЩО НЕ КАЗА! написала съм около 100стр. книгата се казва "в сянката на другата".не се гордея ,че съм главна героиня в сапунен сериал,но такива сапунки има не само в латинска америка ,а и тук и много...ама много боли.... :'(

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Февруари 05, 2009, 12:48:18 am »
Небесна, мила. Знам че си по-голяма от мен на години, със сигурност имаш повече опит от мен. Но това което аз знам, мойте наблюдения, в 95% от случеите жените разбиват семействата. На мъжете са им слаби ангелите и така стават нещата. Жените са много по-натрапчиви, обсебващи и по-агресивни. Просто го омаяла, нещо което му е липсвало го е намерил у нея. Това е.
Но аз си мисля, че щом не е поискал развод досега, няма да предприеме такава стъпка. Все още си я обича. Но има нещо друго, което са Марая си знае. Причините и т.н.

на границата съм м/у живота и смъртта!не издържам!повярвайте ми!дори не търся разбирането,съчувствието,съпричаността ви!МНОГО МИ Е ТРУДНО!МНОГООООО...КРЕЩИ ДУШАТА МИ!
това са много тежки думи според мен, и Марая трябва да сподели това с него!  :-\

КОГО ОБИЧА? Какви ги говориш? Това не е любов. Този човек обича само себе си. Той се възползва и от двете жени едновременно. Само, че другата няма нищо против това положение. Като им са слаби ангелите на мъжете, какво - да ги защитаваме ли? Според мен той е една гнида. Не ми говори, че жените разбиват семейства. Поне 80% от хората, които познавам си имат съпрузи и любовници едновременно, живеят така и балансират по някакъв начин, но не нараняват близките си същества.

« Отговор #31 -: Февруари 05, 2009, 12:54:32 am »
Ами обича го жената  ;D. Може да се противи ,да го ругае ,да се навива ,че е заради общи дела и т.н.,но това е човекът ,който я кара да се чувства жива , а мисълта ,че може да го загуби я изпълва в ужас .
Само голямата обич я кара да допуща подобно държание .Предполагам ,че отдавна е загърбила собственото си достойнство и сега я крепи само надеждата ,че мъжът и ще прогледне.

maraj, миличка !

Преди няколко години много близък за мен човек беше в аналогична ситуация.Търпя точно три години същия вид отношение + още пикантерии.
След това един ден му търти майните  и въпросния господин направи пътека до дома и. Първо от калдъръм ,а после и със здрав асфалт.
Повече не се събраха заедно ,но определено господина си научи урока какво е изгубил в живота си ,а тя си върна самоуважението .Мога с чиста съвест да заявя ,че тя е щастлива за разлика от него ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 05, 2009, 12:55:04 am »

[/quote]
тури му пепел.сигурно е от юлв в стрелец в първи дом.слв в 7-ми.партньори и все партньори....и много мразя разделите.всяка раздяла е смърт за мен!визуално не си приличат,но все са ....,абе по-слаби от мен!

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Февруари 05, 2009, 01:03:24 am »
Цитат
Ами обича го жената=

Изразих съмнение в неговите чувства, не в нейните.

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Февруари 05, 2009, 01:05:40 am »

тури му пепел.сигурно е от юлв в стрелец в първи дом.слв в 7-ми.партньори и все партньори....и много мразя разделите.всяка раздяла е смърт за мен!визуално не си приличат,но все са ....,абе по-слаби от мен!
[/quote]

Да, права си. Имаш да изживяваш партньорска карма, не индивидуалистична. С ЮЛВ в първи дом си била индивидуалист и си разчитала предимно на себе си. Със СЛВ в 7-ми ще трябва да преминеш през много партньорски отношения, за да се придвижиш напред.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 05, 2009, 01:06:36 am »
[quote author=ЗЪБОЛЕКАР link=topic=2844.msg30647#msg30647 date=123379167
maraj, миличка !

Преди няколко години много близък за мен човек беше в аналогична ситуация.Търпя точно три години същия вид отношение + още пикантерии.
След това един ден му търти майните  и въпросния господин направи пътека до дома и. Първо от калдъръм ,а после и със здрав асфалт.
Повече не се събраха заедно ,но определено господина си научи урока какво е изгубил в живота си ,а тя си върна самоуважението .Мога с чиста съвест да заявя ,че тя е щастлива за разлика от него ;) ;D
[/quote]
имам хирон на 17гр40мин в риби.той има слънце на 20гр.20мин в риби.хирон е учителят,лечителят и пр.
това може ли да се приеме за съвпад?чела съм,че в кармичната астрология е допустим 1гр.
запознах се с него при възврата на неговия сатурн и то точно в деня на съвпада.разделих се при съвпада на юпитер с моя юлв.
мисля си,че уран в/у слънцето и на опозиция от наталния уран е нещо страшно.особенно когато не си се обърнал към духовното и при условие,че имаш натоварен 8-ми дом.надявам се,че след като уран премине през слънцето , а и на 24гр.в риби през луната му,той самият няма да повярва какво е сътворил...незнам или надеждата умира последна!благодаря ти !много и искренно! :-*

« Отговор #36 -: Февруари 05, 2009, 01:30:49 am »
Позволи ми да бъда откровен,моля те!

Предполагам ,че мъжът ти ще сключи брак с нея .Това ми е виждането  от разглеждането на картите до този момент.
Ще ги разгледам когато се наспя ,че съм доста разсеян в момента , а ми се иска да погледна и още нещица ,но това ми е мнението до този момент.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 05, 2009, 01:36:08 am »
Позволи ми да бъда откровен,моля те!

Предполагам ,че мъжът ти ще сключи брак с нея .Това ми е виждането  от разглеждането на картите до този момент.
Ще ги разгледам когато се наспя ,че съм доста разсеян в момента , а ми се иска да погледна и още нещица ,но това ми е мнението до този момент.
:)да,прекалено много харесвам истината!ще ти бъда безкрайно благодарна и признателна!лека нощ от мен!

« Отговор #38 -: Февруари 05, 2009, 01:52:35 am »
Няма ги планетите използвани във хороскопите.Не съществуват.И да има някоя планета, тя /те/ не оказва влияние върху човека на Земята по простата причина че конфигурации не могат да се образуват - те са в различни орбити ,движат се,а движещо се тяло не създава контактна линия Зямя-Планета-Планета т.е.нищо не се създава.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Февруари 05, 2009, 08:49:49 am »
Няма ги планетите използвани във хороскопите.Не съществуват.И да има някоя планета, тя /те/ не оказва влияние върху човека на Земята по простата причина че конфигурации не могат да се образуват - те са в различни орбити ,движат се,а движещо се тяло не създава контактна линия Зямя-Планета-Планета т.е.нищо не се създава.
;D ;D ;D ;D ;D,интересно какво правиш в този сайт?!! ;D