[quote author=ЗЪБОЛЕКАР link=topic=2844.msg30647#msg30647 date=123379167
maraj, миличка !
Преди няколко години много близък за мен човек беше в аналогична ситуация.Търпя точно три години същия вид отношение + още пикантерии.
След това един ден му търти майните и въпросния господин направи пътека до дома и. Първо от калдъръм ,а после и със здрав асфалт.
Повече не се събраха заедно ,но определено господина си научи урока какво е изгубил в живота си ,а тя си върна самоуважението .Мога с чиста съвест да заявя ,че тя е щастлива за разлика от него

[/quote]
имам хирон на 17гр40мин в риби.той има слънце на 20гр.20мин в риби.хирон е учителят,лечителят и пр.
това може ли да се приеме за съвпад?чела съм,че в кармичната астрология е допустим 1гр.
запознах се с него при възврата на неговия сатурн и то точно в деня на съвпада.разделих се при съвпада на юпитер с моя юлв.
мисля си,че уран в/у слънцето и на опозиция от наталния уран е нещо страшно.особенно когато не си се обърнал към духовното и при условие,че имаш натоварен 8-ми дом.надявам се,че след като уран премине през слънцето , а и на 24гр.в риби през луната му,той самият няма да повярва какво е сътворил...незнам или надеждата умира последна!благодаря ти !много и искренно!