Здравей Гост

ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!

• 78 Отговора
  • 12339 Прегледи
Re: ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!
« Отговор #40 -: Февруари 05, 2009, 10:02:59 am »
визуално не си приличат,но все са ....,абе по-слаби от мен!

какво да ти кажа от всичко, което прочетох - ти в случая си преминала от ролята на съпруга на мъжа ти
в негова - майка, простила си , приемаш всичко, продължаваш да се грижиш с общия бизнес, да го движиш, не давам съвет, но за момент четейки се поставих на твоето място и първото нещо, което ми дойде на ум е да си поставя граници, да не им позволя да ми размиват моя свят, след като са го напуснали по своя воля, избирайки друг човек, поставяш си граници,
 отвъд които те нямат достъп и не могат да те нараняват постоянно...
допускаш ги прекалено близо- в твоя дом, болката е не само твоя , а и на децата предполагам
дистанцията ни помага да придобием по обективно виждане за нещата, особено ако не те захранват
с негативни емоции със свойте посещения,това е мое мнение, прости ми ако думите ми те наранят ,  но ти си човекът, който след като каже "писна ми"! има собств. свободната воля да реши и да го направи или да продължи да живее в агония - изборът си е твой и ти плащаш за него, помисли животът е кратък за да го прекараш в очакване на нещо, което може и да не се случи или ако се случи да се върне при теб - може от дългото чакане вече да не го желаеш...

поздрави и с най- добри чувства  :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Февруари 05, 2009, 10:12:40 am »
визуално не си приличат,но все са ....,абе по-слаби от мен!

дистанцията ни помага да придобием по обективно виждане за нещата, особено ако не те захранват
с негативни емоции със свойте посещения......изборът си е твой и ти плащаш за него, помисли животът е кратък за да го прекараш в очакване на нещо, което може и да не се случи или ако се случи да се върне при теб - може от дългото чакане вече да не го желаеш...

поздрави и с най- добри чувства  :)
благодаря ти,"дистанцията" е много важно нещо,но когато има деца-трудно се постига дистанция.съгласна съм с теб ,вероятно ще сложа края на тази връзка ,незнам само каква ще бъде цената.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #42 -: Февруари 05, 2009, 12:18:32 pm »
Марая написа на стреличка: съгласна съм с теб ,вероятно ще сложа края на тази връзка ,незнам само каква ще бъде цената.

Това е добре като за първа крачка. Не знаеш каква ще бъде цената!?! А каква е цената като си на една ръка разстояние до него?! Май е по-висока цената, за твоето здраве. Започни с промените, гардероба, косата / прическа, цвят/ и т.н. Покажи на целия свят една нова Марая. :D 8) :-*

*

veshti4ka

« Отговор #43 -: Февруари 05, 2009, 12:19:11 pm »
maraj , извинявам се за късното включване, но рс ми накацаха някви гадни, мръсни и ужасни скайп вируси и до преди малко беше на чичо доктор  ::)
сега, трябва да ти кажа, че имах същия проблем - 10 годишен брак и поява на някаква фръцла /5 години по-голяма от сина ми/, 2 деца, общи фирмени дела ... 3 години търпях това, защото с пословичната си доброта /до идиотизъм/ се опитвах да го вкарам в пътя, но уви. на края на 3-тата година го изгоних от вкъщи /всъщност неговата къща  :P / ... 3 години вече сме разделени, а едва сега успях да го накарам на развод /най-сетне  ;D / ... при нас има силно кармични аспекти... вече обаче го усещам като непослушният си брат, а не като нещо повече... единственият изход е да го разкараш със светлинна скорост от живота си!!! аз лично захвърлих всичко фирмено на негово име - отказах се от всичко в името на собственото си спокойствие... просто не съм човек който за нещо материално ще си развали рахатлъка  ;D - има и по-важни неща! оставям му всичко /движимо и недвижимо - просто не го искам/ и взимам само една издръжка и обещанието му да ми покрие част от кредитите /той вече си го изпълнява/... това е! не ти обяснявам от астрологична гледна точка, а от човешка и психологична... всички болести идват от стрес / само трипера от кеф/ - това е лаф на личната ми докторка  ;D ;D ;D и е много верен... децата ти ще пораснат и ще си поемат пътя, а ти какво ще правиш тогава?!?!? - с разбит живот, разбито здраве ... просто най-важното е да решиш да бъдеш ти самата щастлива / а в тази ситуация ти си нещастна /...
има и още нещо - дори и да се съберете отново кое ти гарантира, че след 3 месеца, 5 месеца, година, две той няма да свърши същата простотия и отново да те хвърли в оркестъра? яяяяяяяяя му тегли една майна и го пращай по живо по здраво!!! моите деца приеха тази ситуация. верно е, че не бяха много съгласни, но са достатъчно големи да осъзнаят простотийте на родителя си. това е! има един лаф за кучето дето се научила да яде лай... на и повече не се отучило - вярна е приказката, вярвай ми  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 05, 2009, 12:55:39 pm »
е,имало още някой като мен.с опит при това.много благодаря вещичке!казват , че времето лекува.но може ли да се излекува предателството на човек с който си бил постоянно.?!!опитвам се да погледна ситуацията от всеки ъгъл/доколкото мога разбира се/и не мога да си я изясня.това е гадното.понякога си мисля,че това е работа на уран.по този начин се опитвам да игнорирам и оправдая проблема.със сигурност аз съм много силен човек.със същата сигурност мога да кажа,че всяка болка е и радост.вероятно този мъж е бил поредния урок в живота ми.урок по партньорство.благодаря ти!хубав ден и успехи! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #45 -: Февруари 05, 2009, 01:24:13 pm »
виж, времето наистина лекува. първите месеци се бях затворила в къщи и ревях нон стоп... но знаеш ли осъзнах едно нещо - по този начин само доставях медец на егото му и туй то  :'(  и се взех в ръце. в крайна сметка ние живеем собственият си живот, а не техният! в момента, в който успееш да му простиш - тогава ще осъзнаеш, че това е трябвало да се случи, за да се научиш да обичаш себе си, а това е най-важното  ;D
в твоя си живот - ти си най-важният човек! а този човек трябва да бъде щастлив!!!

« Отговор #46 -: Февруари 05, 2009, 01:26:31 pm »
maraj, през 98 година ли се събра с твоя човек?

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Февруари 05, 2009, 01:32:10 pm »

през 98 се роди първото ни дете.три,четири месеца след като останах вдовица през 1996г.т.е през ноември 96л

*

veshti4ka

« Отговор #48 -: Февруари 05, 2009, 01:41:36 pm »
maraj, сетих се и още нещо. колкото и кармична да е била връзката ви, може би кармата ви е била да създадете две прекрасни деца  ;) и толкова...

"Никой няма право да те унижава, освен с твое собствено съгласие!" - Елинор Рузвелт - велика мисъл от велика жена  ;)

« Отговор #49 -: Февруари 05, 2009, 01:45:27 pm »

през 98 се роди първото ни дете.три,четири месеца след като останах вдовица през 1996г.т.е през ноември 96л
Тогава ли сключихте брак? ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Февруари 05, 2009, 01:51:27 pm »

не!брака го сключихме на 6-ти декември 2001г.при възврата на моя юпитер :)

« Отговор #51 -: Февруари 05, 2009, 02:10:12 pm »

не!брака го сключихме на 6-ти декември 2001г.при възврата на моя юпитер :)
И искама да те питам ,какви събития увенчават периода юли/август 2004г

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Февруари 05, 2009, 02:15:17 pm »
Това, което ми се набива на очи е съвпад на Венера с партньорски Хирон и в опозиция с Уран на партньора. Този аспект дава нестандартни връзки, многобрачие, групови изпълнения и незачитане на обществените норми.
ама толкова си права,,колкото не можеш да си представиш особенно в онзи абзац за незачитането на обществените норми.многобрачие,че тя е стара мома.и все ми се струва,че ще има брак с този юпитер на дсц вероятно и богат и по-стар от нея ,дай боже и учител да и бъде по отношение на дом,семейство,духовно израстване.....
Юпитер на десцендента от към 7 дом в женски карти, съм забелязала, че води до паразитизъм. Паразитизъм от този тип, в който ползваш партньора като ракета носител. Присвояваш приятелствата му, контактите и ...парите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #53 -: Февруари 05, 2009, 02:36:16 pm »
виж, времето наистина лекува. първите месеци се бях затворила в къщи и ревях нон стоп... но знаеш ли осъзнах едно нещо - по този начин само доставях медец на егото му и туй то  :'(  и се взех в ръце.

Аз си ги наричам фази на осъзнаване. 
Не, че времето лекува, просто помага да намериш пътя, нямаш избор така да се каже ... но за съжаление не носи забрава на болката. Тя обаче от своя страна може да бъде страшен двигател.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #54 -: Февруари 05, 2009, 02:48:28 pm »
За мен връзката им е от този период ,затова те питах. В  комбините ,при теб и мъжът ти Сатурн е на МС , а при нея и твоичкия ,е на ДСЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Февруари 05, 2009, 02:50:46 pm »

Аз си ги наричам фази на осъзнаване. 
Не, че времето лекува, просто помага да намериш пътя, нямаш избор така да се каже ... но за съжаление не носи забрава на болката. Тя обаче от своя страна може да бъде страшен двигател.
[/quote]
точно тези фази на осъзнаване ги носи планетата уран при опозицията си.а в тези периоди действа още една опозиция -сатурновата.затова за мен това е катарзис,който носи очистване и не само това,възможност да се изкачих по-нагоре в духовен план.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Февруари 05, 2009, 02:56:30 pm »
За мен връзката им е от този период ,затова те питах. В  комбините ,при теб и мъжът ти Сатурн е на МС , а при нея и твоичкия ,е на ДСЦ.
аз имам същото съмнение,защото доколкото си спомням като гледах прогресийте,точно тогава имаше нейният марс в/у неговия иц.не помня точно...,ще го погледна.но те се опитват да ми кажат,че са взели решение той да се ожени за мен и да си живеят така.че се познават от 1992г.аз разбира се се съмнявам.знам,че тя иска да се омъжи за него-сигурна съм.знам също,че той не е постоянен и ,че тя не е и няма да бъде последната жена в живота му.но се питам кога той ще се осъзнае и кога ще се разделят.?!

« Отговор #57 -: Февруари 05, 2009, 03:07:15 pm »
 Поне до 2011 отношенията ги виждам все в същият дух ,освен ако ти не предприемеш нещо , а това съм на 80% сигурен ,че няма да го направиш :(.
Не искам да се влияеш много от мнението ми ,защото още от снощи ,съм с особена нагласа към вашите карти и предпочитам ,Лили да сподели мнението си по въпроса (ако има желание ) .В случая съм прекалено податлив към емоции за да съм в състояние ,безпристрастно да разглеждам картите.
Съжалявам!

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Февруари 05, 2009, 03:17:55 pm »
Поне до 2011 отношенията ги виждам все в същият дух ,освен ако ти не предприемеш нещо , а това съм на 80% сигурен ,че няма да го направиш :(.
Не искам да се влияеш много от мнението ми ,защото още от снощи ,съм с особена нагласа към вашите карти и предпочитам ,Лили да сподели мнението си по въпроса (ако има желание ) .В случая съм прекалено податлив към емоции за да съм в състояние ,безпристрастно да разглеждам картите.
Съжалявам!
благодаря ти!точно в това безпристрастно отношение , се крие и липсата на обективност по въпроса от моя страна.той има 2 развода преди мен.с мен ще бъде 3-ти.явно проблема е в него,а не в жените му. ;) :)ти на какво мнение си?!

« Отговор #59 -: Февруари 05, 2009, 03:57:35 pm »
Съжалявам!
благодаря ти!точно в това безпристрастно отношение , се крие и липсата на обективност по въпроса от моя страна.той има 2 развода преди мен.с мен ще бъде 3-ти.явно проблема е в него,а не в жените му. ;) :)ти на какво мнение си?!
Аз лично не бих издържал  подобни отношения ,а какво остава да тръгна да търся хладнокръвие да се измъчвам с разглеждане на карти.
Чудя ти се на акъла ,защо още не си му търтила сиктирите . За мен вината в случая е твоя (може да съм груб,но няма да се извинявам) ,че си позволила да ти се качат на главата и да ти тропат ръченица.
Щом ти самата позволяваш да те мачкат ,как очакваш ,тоя "господин" да те приема като нещо по-различно от домашна трябка.
Задай си въпроса как ти изглеждаш в неговите очи и дали би се върнал при теб?