maraj , извинявам се за късното включване, но рс ми накацаха някви гадни, мръсни и ужасни скайп вируси и до преди малко беше на чичо доктор

сега, трябва да ти кажа, че имах същия проблем - 10 годишен брак и поява на някаква фръцла /5 години по-голяма от сина ми/, 2 деца, общи фирмени дела ... 3 години търпях това, защото с пословичната си доброта /до идиотизъм/ се опитвах да го вкарам в пътя, но уви. на края на 3-тата година го изгоних от вкъщи /всъщност неговата къща

/ ... 3 години вече сме разделени, а едва сега успях да го накарам на развод /най-сетне

/ ... при нас има силно кармични аспекти... вече обаче го усещам като непослушният си брат, а не като нещо повече... единственият изход е да го разкараш със светлинна скорост от живота си!!! аз лично захвърлих всичко фирмено на негово име - отказах се от всичко в името на собственото си спокойствие... просто не съм човек който за нещо материално ще си развали рахатлъка

- има и по-важни неща! оставям му всичко /движимо и недвижимо - просто не го искам/ и взимам само една издръжка и обещанието му да ми покрие част от кредитите /той вече си го изпълнява/... това е! не ти обяснявам от астрологична гледна точка, а от човешка и психологична... всички болести идват от стрес / само трипера от кеф/ - това е лаф на личната ми докторка

и е много верен... децата ти ще пораснат и ще си поемат пътя, а ти какво ще правиш тогава?!?!? - с разбит живот, разбито здраве ... просто най-важното е да решиш да бъдеш ти самата щастлива / а в тази ситуация ти си нещастна /...
има и още нещо - дори и да се съберете отново кое ти гарантира, че след 3 месеца, 5 месеца, година, две той няма да свърши същата простотия и отново да те хвърли в оркестъра? яяяяяяяяя му тегли една майна и го пращай по живо по здраво!!! моите деца приеха тази ситуация. верно е, че не бяха много съгласни, но са достатъчно големи да осъзнаят простотийте на родителя си. това е! има един лаф за кучето дето се научила да яде лай... на и повече не се отучило - вярна е приказката, вярвай ми