Цял ден си обещавам да не пиша повече по темата ,но не съм в състояние да се стърпя и ще допълня още нещо.
maraj, със Скорпион на АСЦ ,Венера във втори дом и Марс в аспект с Плутон си склонна да се впримчваш в брачния партньор,в самия брак като институция ит.н.
В комбина асцендента ви е Везна и това задейства оста Везни Овен или иначе казано единия от представителите отговаря на Марс ,а другия на Венера. Марс търси млада ,изящна ,пасивна жена ,а венера търси истинския силен , активен ,спортен тип мъж. Проблемите при този тип връзки се задействат ,когато младата ,девойка ,не е толкова млада , изяществото се превърне в грубост и покорството премине в непокорство,Спортния тип се обърне на дебелак ,който често обича да се залежава на диванчето и по типично български стандарт да си посръбва биричка.
Ако мислиш да завладяваш отново този господин ,направи си там необходимите козметични и оперативни процедури и започни да изглеждаш тъпо и да пърхаш с мигли ,не показвай никакъв интелект и т.н.
ееее,НЕ ТОЯ ПЪТ МЕ РАЗБИ!точно в това е проблема.не се подчинявам,не пърхам около него.живота ме направи повече от мъжко момиче,но не ми отне женското.ще ти споделя с няколко думи нещо лично!преди година и половина,когато нещата придобиха селскостопански характер,за да му докажа , а и най-вече на себе си завъртях любовна интрижка с 12год.по-млад мъж.не се чувствах комфортно,но бях в еуфория.той не вярваше докато мъжа не си призна./позволявам си да ти го кажа така и нека не звучи като самохвалство,защото това е истината/на всичкото отгоре съм адски контактна и имам много хора около себе си.въртях бизнеса докато той ходеше да плува и да си вее байрака с онази никаквица.казвам и така ,защото добре я познавам.тя мълчи когато той крещи,тя върши всичко което той поиска,няма собствено мнение по въпросите.докато аз -аз не мълча,аз имам мнение и позиция.на всичкото отгоре ,когато някой ти каже:"ААА,така кажи,че си мъжа на марая" той лудваше.смяташе,че хората трябва да го помнят него.
не ме боли за друго....,а за децата ми.в много моменти,той е инфантилен,раним и уязвим.без правилна преценка за нещата,живота,семейството.децата,децата и пак те!там е болката.искам лека и мека раздяла.и искам да си остана приятелка с него пак в тяхно име.
не съм стояла да го чакам...,напротив живях известно време с един мъж/семеен и на години-така си мислеше той/,стечение на обстоятелствата семеен бизнес,тежки кредити,зет-мутра,дъщеря фукла и прочие ...,и една жена с точен съвпад до минута на сатурн и марс в стрелец.зла и безпощадна...разделихме се лятото.този герой"дон жуана"беше откачил,меко казано.манипулираше децата,много му се искаше да остана сама.
аз понякога обичам да бъда сама.споделям ти тези неща,защото съм провокирана от 100%-та точност на последния ти пост.искам да знам,според теб този мъж сейки карма,няма ли да плаща чрез децата и близките си?
страхотен беше,точно в десятката.прости ми,ако съм те натоварила!