Здравей Гост

ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!

• 78 Отговора
  • 12360 Прегледи
Re: ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!
« Отговор #60 -: Февруари 05, 2009, 09:24:08 pm »

точно тези фази на осъзнаване ги носи планетата уран при опозицията си.а в тези периоди действа още една опозиция -сатурновата.затова за мен това е катарзис,който носи очистване и не само това,възможност да се изкачих по-нагоре в духовен план.

maraj,
Урановата опозиция, нептунова квадратура и аз скоро ги преживях....
урановото опозе е нещо като втори шанс, това което не си постигнала на урановата квадратура на 21год
можеш да повториш опита, да хванеш последният влак по темите на уран в натала, като позиция и управление,
да започнеш нещо ново, което да ти донесе чувство на освобождение, е трябва и доза
смелост за да скочиш.
При мен се повториха събития , подобни на тези когато бях на 21 год. и последваха две години с много
позитивни емоции и много нови приятелства, е все пак и уран ми е на Асц.по рождение....
Това, че споделяш е първата стъпка към рещаването на проблема, но не и последната...
себеуважението е част от това човек да се чувства добре ,
 а миналото понякога затваря вратата на бъдещето и човек се лута в едно безвремие без ясна представа защо си го причинява,
 но винаги в природата - бурята започва с гръм и трясък и нищо не е същото след това....

лека вечер и сънувай, че си скочила и летиш, усещането е неповторимо... :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #61 -: Февруари 05, 2009, 10:50:34 pm »
Цял ден си обещавам да не пиша повече по темата ,но не съм в състояние да се стърпя и ще допълня още нещо.
maraj, със Скорпион на АСЦ ,Венера във втори дом и Марс в аспект с Плутон си склонна да се впримчваш в брачния партньор,в самия брак като институция ит.н.
В комбина асцендента ви е Везна и това задейства оста Везни Овен или иначе казано единия от представителите отговаря на Марс ,а другия на Венера. Марс търси млада ,изящна ,пасивна жена ,а венера търси истинския силен , активен ,спортен тип мъж. Проблемите при този тип връзки се задействат ,когато младата ,девойка ,не е толкова млада , изяществото се превърне в грубост и покорството премине в непокорство,Спортния тип се обърне на дебелак ,който често обича да се залежава на диванчето  и по типично български стандарт да си посръбва биричка.
Ако мислиш да завладяваш отново този господин ,направи си там необходимите козметични и оперативни процедури и започни да изглеждаш тъпо и да пърхаш с мигли ,не показвай никакъв интелект и т.н.

« Отговор #62 -: Февруари 05, 2009, 11:06:22 pm »
Важните периоди в живота ви като двойка можеш да си ги следиш ,като сравняваш ,комбина с позициите на  Марс и Венера при транзитите и прогресиите . При ретро движение ,ще се връщате към старите отношения .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Февруари 05, 2009, 11:23:05 pm »
Цял ден си обещавам да не пиша повече по темата ,но не съм в състояние да се стърпя и ще допълня още нещо.
maraj, със Скорпион на АСЦ ,Венера във втори дом и Марс в аспект с Плутон си склонна да се впримчваш в брачния партньор,в самия брак като институция ит.н.
В комбина асцендента ви е Везна и това задейства оста Везни Овен или иначе казано единия от представителите отговаря на Марс ,а другия на Венера. Марс търси млада ,изящна ,пасивна жена ,а венера търси истинския силен , активен ,спортен тип мъж. Проблемите при този тип връзки се задействат ,когато младата ,девойка ,не е толкова млада , изяществото се превърне в грубост и покорството премине в непокорство,Спортния тип се обърне на дебелак ,който често обича да се залежава на диванчето  и по типично български стандарт да си посръбва биричка.
Ако мислиш да завладяваш отново този господин ,направи си там необходимите козметични и оперативни процедури и започни да изглеждаш тъпо и да пърхаш с мигли ,не показвай никакъв интелект и т.н.

ееее,НЕ ТОЯ ПЪТ МЕ РАЗБИ!точно в това е проблема.не се подчинявам,не пърхам около него.живота ме направи повече от мъжко момиче,но не ми отне женското.ще ти споделя с няколко думи нещо лично!преди година и половина,когато нещата придобиха селскостопански характер,за да му докажа , а и най-вече на себе си завъртях любовна интрижка с 12год.по-млад мъж.не се чувствах комфортно,но бях в еуфория.той не вярваше докато мъжа не си призна./позволявам си да ти го кажа така и нека не звучи като самохвалство,защото това е истината/на всичкото отгоре съм адски контактна и имам много хора около себе си.въртях бизнеса докато той ходеше да плува и да си вее байрака с онази никаквица.казвам и така ,защото добре я познавам.тя мълчи когато той крещи,тя върши всичко което той поиска,няма собствено мнение по въпросите.докато аз -аз не мълча,аз имам мнение и позиция.на всичкото отгоре ,когато някой ти каже:"ААА,така кажи,че си мъжа на марая" той лудваше.смяташе,че хората трябва да го помнят него.
не ме боли за друго....,а за децата ми.в много моменти,той е инфантилен,раним и уязвим.без правилна преценка за нещата,живота,семейството.децата,децата и пак те!там е болката.искам лека и мека раздяла.и искам да си остана приятелка с него пак в тяхно име.
не съм стояла да го чакам...,напротив живях известно време с един мъж/семеен и на години-така си мислеше той/,стечение на обстоятелствата семеен бизнес,тежки кредити,зет-мутра,дъщеря фукла и прочие ...,и една жена с точен съвпад до минута на сатурн и марс в стрелец.зла и безпощадна...разделихме се лятото.този герой"дон жуана"беше откачил,меко казано.манипулираше децата,много му се искаше да остана сама.
аз понякога обичам да бъда сама.споделям ти тези неща,защото съм провокирана от 100%-та точност на последния ти пост.искам да знам,според теб този мъж сейки карма,няма ли да плаща чрез децата и близките си?
страхотен беше,точно в десятката.прости ми,ако съм те натоварила! :-* :-* :-* :) :)
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 12:31:48 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Февруари 05, 2009, 11:31:54 pm »
Важните периоди в живота ви като двойка можеш да си ги следиш ,като сравняваш ,комбина с позициите на  Марс и Венера при транзитите и прогресиите . При ретро движение ,ще се връщате към старите отношения .
исам да те питам :D,комбина прогресираш ли го?и най-вече , комбин или композит,?защото знам,че повечето астролози предпочитат композита.аз също мисля,че комбина е по-правилното решение,защото става дума за средните точки на персоните... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #65 -: Февруари 05, 2009, 11:40:26 pm »
Не мога да ти кажа как ще се отрази това на децата ,защото първо си зависи от аспектите ,които те имат в наталните си карти и второ защото предпочитам да не гледам детски карти.

Към гореспоменатото ,мога да допълня ,че връзката на твоя с въэпросната дама ,ще е продължителна . Пусто ме сърби езика и трудно си го държа зад зъбите,затова ще ти кажа защо съм на това мнение .Имат АСЦ в комбина в Козирог,което определя отношения с голяма продължителност . Отношенията по АСЦ Козирог са формирани по линия Сатурн /Луна,което определя връзката като ;
Сатурн търси в нейно лице домакиня ,майка както за себе си ,така и за бъдещите си деца,п а тя търси за нея си баща ,както за нея така и за децата си.
Проблемите при тях могат да възникнат ,когато тя реши ,че може да поеме грижите за себе си или когато на него му писне .Техните критични периоди са на седмата и 29 година ,докато при теб комбинацията от планетите ви реагира на двугодишен период от време.

« Отговор #66 -: Февруари 05, 2009, 11:43:27 pm »
исам да те питам :D,комбина прогресираш ли го?и най-вече , комбин или композит,?защото знам,че повечето астролози предпочитат композита.аз също мисля,че комбина е по-правилното решение,защото става дума за средните точки на персоните... :)
Не ,не го прогресирам , а го сравнявам с транзитите или правя сравнение на прогресивните карти и в частност на управителя на АСЦ и ДСЦ къде попадат в комбина. Това показва местата на които двойката реагира за определен момент .

« Отговор #67 -: Февруари 05, 2009, 11:56:09 pm »
Повечето астролози предпочитат кампозита ,защото той дама мегдан и при неустановени отношения , а моите предпочитания към комбина са защото ми дава ясен краен резултата за евентуални бъдещи отношения . ПРи прекъснати отношения си служа и с композитни карти за проследяването на събитията отново като използвам същата схема .Управителите на АСЦ/ДСЦ къде попадат в композитната карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Февруари 06, 2009, 12:02:41 am »
Не мога да ти кажа как ще се отрази това на децата ,защото първо си зависи от аспектите ,които те имат в наталните си карти и второ защото предпочитам да не гледам детски карти.

Към гореспоменатото ,мога да допълня ,че връзката на твоя с въэпросната дама ,ще е продължителна ..Техните критични периоди са на седмата и 29 година ,докато при теб комбинацията от планетите ви реагира на двугодишен период от време.
критични за него...,без пари накъде?за нея също-разбита мечта за богат живот и лъжи,много много лъжи!не ми се вярва да не му писне.риби-управляват краката ;D :(и асц лъв-при това в критичен градус.страхотен комплексар!

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Февруари 06, 2009, 12:05:38 am »

[/quote]Не ,не го прогресирам , а го сравнявам с транзитите или правя сравнение на прогресивните карти и в частност на управителя на АСЦ и ДСЦ къде попадат в комбина. Това показва местата на които двойката реагира за определен момент .
[/quote]
много ти благодаря! :-*

« Отговор #70 -: Февруари 06, 2009, 01:06:09 am »
 ;D ако ще ти олекне от малко злобичка ,ще ти кажа ,че съвместното им съжителство ,няма да е много весело.
На него му е заложено домошарството в комбина ,а на нея стремежа към хайманосване ,при това при нея е особенно подчертан в наталната и карта. Двете планети управляващи АСЦ и ДСЦ са в опозиция ,та има много да се опъват в съвместния си живот. С гаранция тя е тази ,която не иска да сключва брак от страх ,че любовта ще си замине.
Има АСц Лъв,венера  в 11д, в аспект със Слънце ,Луна в 11д което подчертава стремежа и към свободни отношения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Февруари 06, 2009, 01:14:46 am »
;D ако ще ти олекне от малко злобичка ,ще ти кажа ,че съвместното им съжителство ,няма да е много весело.
На него му е заложено домошарството в комбина ,а на нея стремежа към хайманосване ,при това при нея е особенно подчертан в наталната и карта. Двете планети управляващи АСЦ и ДСЦ са в опозиция ,та има много да се опъват в съвместния си живот. С гаранция тя е тази ,която не иска да сключва брак от страх ,че любовта ще си замине.
Има АСц Лъв,венера  в 11д, в аспект със Слънце ,Луна в 11д което подчертава стремежа и към свободни отношения.
;D ;D ;D,добре го каза...,ама няма злоба.просто не ми е познато това чувство.да ти кажа даже я съжалявам .който разваля семейство,остава без семейство-това е валидно за всички.в крайна сметка,аз ще изляза ли от тази игра читава? :)много ме изкефи с това!

« Отговор #72 -: Февруари 06, 2009, 01:39:15 am »
;D ;D ;D,добре го каза...,ама няма злоба.просто не ми е познато това чувство.да ти кажа даже я съжалявам .който разваля семейство,остава без семейство-това е валидно за всички.в крайна сметка,аз ще изляза ли от тази игра читава? :)много ме изкефи с това!
За теб най-важното,което трябва да запомниш за връзките си занапред е ,че не си склонна да комуникираш с партньорите. Трябва да смениш подхода и вместо да изживяваш нещата в себе си, да споделяш тревогите и проблемите с човека до теб.
Имаш подчертан стремеж към затваряне навътре и нежелание за комуникация ,което е показано от разположението на С.Л.В в близнаци и Юпитер в седми дом.
Връзките ти ще са много трудни ,което е почертано от разположението ти на Венера в критичен градус и всеки един мъж ще е приеман като евентуален брачен партньор (обясних от какво е подчертано някъде по-горе).
Друг е момента ,че си склонна към връзки с мъже към които не изпитваш чувства,което е показано от разположението ти на Луна в шести дом.Тук действаш на принципа ,че дори и да има обич не всеки е в състояние да задоволи всички твои ежедневни нужди ,което те вкарва в коловоза ,че трябва да откриеш такъв партньор ,който да може да ти предостави ,това от което се нуждаеш в ежедневието ,па макар и без обич.
И т.н.  ..............все неща ,които си знаеш ;) ;D
« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 01:49:42 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Февруари 06, 2009, 01:56:04 am »

[/quote]
За теб най-важното,което трябва да запомниш за връзките си занапред е ,че не си склонна да комуникираш с партньорите. Трябва да смениш подхода и вместо да изживяваш нещата в себе си, да споделяш тревогите и проблемите с човека до теб.
Имаш подчертан стремеж към затваряне навътре и нежелание за комуникация ,което е показано от разположението на С.Л.В в близнаци и Юпитер в седми дом.
Връзките ти ще са много трудни ,което е почертано от разположението ти на Венера в критичен градус и всеки един мъж ще е приеман като евентуален брачен партньор (обясних от какво е подчертано някъде по-горе).
Друг е момента ,че си склонна към връзки с мъже към които не изпитваш чувства,което е показано от разположението ти на Луна в шести дом.Тук действаш на принципа ,че дори и да има обич не всеки е в състояние да задоволи всички твои ежедневни нужди ,което те вкарва в коловоза ,че трябва да откриеш такъв партньор ,който да може да ти предостави ,това от което се нуждаеш в ежедневието ,па макар и без обич.
И т.н.  ..............все неща ,които си знаеш ;) ;D
[/quote]
винаги има проблеми с партньорите,жалко.а знаеш ли каква необходимос имам точно сега от ново гадже... :)много ми се иска да обичам....

« Отговор #74 -: Февруари 06, 2009, 02:00:37 am »
Обичай първо себе си ,а любовта сама ще дойде ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Февруари 06, 2009, 10:01:05 am »
Към гореспоменатото ,мога да допълня ,че връзката на твоя с въэпросната дама ,ще е продължителна . Пусто ме сърби езика и трудно си го държа зад зъбите,затова ще ти кажа защо съм на това мнение .Имат АСЦ в комбина в Козирог,което определя отношения с голяма продължителност .
разгледах снощи комбин м/у мен и другия партньор за който ти споменах.асц е в козирог.ми какво да ти кажа,живях с него на семейни начала точно 8 месеца.след което връзката приключи внезапно.... :(склонна съм да мисля,че този асц дава сериозни връзки,в смисъл сериозно отношение към другия ,но колко ще са продължителни май зависи и от други аспекти в картата.кой са те? :D ::)
« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 10:18:48 am от maraj »

« Отговор #76 -: Февруари 06, 2009, 02:19:47 pm »
 ;D Естествено ,че и другите планети са важни,но най лесно се ориентираш с положението на Сатурн и Луна в кои знаци са попаднали ,в кой дом са . (това в случая с този от 8 месечната връзка). Отношението на мъжа към жената ,го търсиш по мястото на Сатурн в комбина, а отношението на жената към мъжа по Луната.

« Отговор #77 -: Февруари 06, 2009, 03:17:11 pm »
Зачудих се дали ще разбереш какво имам предвид и затова ще вкарам още малко пояснение.Пример ще са комбина на твоя и въпросната жена.
Упр.На АСЦ Сатурн е в четвърти дом и в знак Телец,което показва стабилност от негова страна по отношение на връзката,Луната е в Скорпион и девети дом . Сатурн и Луна са поставени в неподвижните знаци ,което дава стабилност.Луната е разположена в девети дом и прави съвпад с МС,което я прави малко по-непостоянна в убежденията и за връзката и на всичко отгоре е в съвпад с Юпитер ,но въпреки всичко и двете планети са в знака на Скорпиона ,което може да доведе до желание за повече власт от нейна страна ,едва ли това нейно желание е осъзнато ,но от друга страна статута на връзката любовници /семейство е много задоволителен за нея.
Тя е тази ,която се грижи за външния облик на двойката или минава на предна линия при социалните контакти ,а той е този ,който се грижи за семейните отношения.Него в случая може да го дразни нейното желание да се показва като самостоятелна жена ,но пък от друга страна е способен да и доставя отличен сексуален контрол ,който я кротва.
Двамата имат еднаква нагласа за партньора си ,което както Небесна някъде спомена е представено от еднаквите им натални АСЦ и ДСЦ. Факторите ,които се проследяват са доста , а мен ме хваща мързел  ;D ;D ;D........
Задължително е да запомниш ,че първо трябва да видиш наталните карти ,да проследиш ,кой какви потребности има ,после на дневен план идват и другите неща.

*

momi

• 12
« Отговор #78 -: Февруари 09, 2009, 10:16:17 pm »