Здравей Гост

Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))

• 142 Отговора
  • 22798 Прегледи
Re: Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))
« Отговор #80 -: Февруари 12, 2009, 10:19:37 am »
стар ергенски трик - уж за готвенето иде реч, пък стръвта е пусната в дълбокото и ето,че рибката клъв- клъв хайде в тигана....
забелязала съм, че само неженените мъже говорят за готвене, останалите просто са вече
в графата - консуматори на това, което сами са си избрали, е ако е някоя повлекана ще
им се наложи или да се научат да готвят ,или да си наемат някой да го прави, или в ресторанти, или да се разведат....
все пак хапването е ката ден, не може да караш на буламачи цял живот...
за мен най- сладко се готви и хапва с приятели , край някоя рекичка , цър- пър, сладки приказки, пък ако и хванем някоя златна рибка, удоволствието е пълно.
Е, ако се случи голям улов имаме добър повод пред блока лятото да съберем комшийте, желаещи винаги има, имаме си и гъбар- професионалист, които ни изненадва с гъбени вкусотий от де що има планини .....
 та астрологическо обяснение на написаното е,че  имам Венера/Луна/Нептун в 3 дом
в Скорпи опозе на Юпитер Телец 9 - Луна е упр. на 11 дом

хубав ден ви желая 
да видим в синастрията на Док - дали ще са удоволетворени всичките му нужди :)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #81 -: Февруари 12, 2009, 12:44:35 pm »
Виждам че кума сте си намерили - аз имам опит с попуването - само посочете вероизповеданието :)))

*

Helo

« Отговор #82 -: Февруари 12, 2009, 12:47:27 pm »
Виждам че кума сте си намерили - аз имам опит с попуването - само посочете вероизповеданието :)))

А опит с астрологията имаш ли, та да кажеш какво виждаш?  ::)  :-\  ;D

После и на теб ще се направи синастрия с някоя от потребителките, не се безпокой.  8)  ;D  ;)  ;D

*

Helo

« Отговор #83 -: Февруари 12, 2009, 01:14:20 pm »

Може ли да те питам нещо? Ти зодия Близнаци ли си? Питам, защото като те гледам на снимката, а и като ти видях видеоклиповете в youtube, а и понеже разбирам английски и видях какъв тип чувство за хумор имаш, ми се струва, че ти си именно зодия Близнаци. Така ли е? В краен случай ще да си някоя друга въздушна зодия, но засега си мисля, че си Близнаци.

;D ;D ;D

« Отговор #84 -: Февруари 12, 2009, 01:17:22 pm »
Дето има хляб и вино ще се намери :))

*

Helo

« Отговор #85 -: Февруари 12, 2009, 01:24:03 pm »
Дето има хляб и вино ще се намери :))

:o  :-\

Не разбрах! Ти зодия Близнаци ли си?  ;)

« Отговор #86 -: Февруари 12, 2009, 01:35:09 pm »
Много огън, чадо при мен - въздух почти няма :))

*

Kaya

• 2893
« Отговор #87 -: Февруари 12, 2009, 01:44:31 pm »
 хаххха на огъня ли  разчиташ да изгаря ниски страсти падре ;D
ама ще да е силен нептунчо, че са ти бавни  "проповедите" :)  в youtube :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Февруари 12, 2009, 02:23:49 pm »
Не разбрах! Ти зодия Близнаци ли си?  ;)

Да взема да изклюкаря ли?  :P
Надявам се РаХари да няма нищо против.  :-[
Не е Близнаци, а Стрелец, при това с Луна в Лъв - мноого огън!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #89 -: Февруари 12, 2009, 03:33:46 pm »
Грешка и правя редакция а после ще коментирам

« Отговор #90 -: Февруари 12, 2009, 03:45:08 pm »
Цитат

Не е Близнаци, а Стрелец, при това с Луна в Лъв - мноого огън!

поздрави за Ра Хари от друг Стрелец

Док, по ми мяза на бойно поле - твойте Марс/ Сатурн срещу нейна Луна и огледални
твоя Луна в каре с нейните Плутон и Меркурий
нейна Луна в каре с твой Плутон и Меркурий
за съвместно съжителство не става, ще си изкарвате всички демони на паша

виж твоя Асц / Юпитер/ Венера са близо до куспида на нейния 5 дом в каре към урана
нейния Асц в твоя 8,началото може да е вълнуващо, но .....абе градусите не се виждат хубаво  :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #91 -: Февруари 12, 2009, 03:57:42 pm »
Няма нужда от синастрията ,щото композита е с АСЦ Стрелец и Нептун съвпадащ с него само шъ си хабим патроните . След това има Слънце ранено от Хирон и в композита и то в пети дом , а и в наталните карти и при двамата има същата конфигурация . Плутон е на МС  .

« Отговор #92 -: Февруари 12, 2009, 04:15:56 pm »
Няма нужда от синастрията ,щото композита е с АСЦ Стрелец и Нептун съвпадащ с него само шъ си хабим патроните . След това има Слънце ранено от Хирон и в композита и то в пети дом , а и в наталните карти и при двамата има същата конфигурация . Плутон е на МС  .

Добре. Ама, няма и все пак да ми кажете за какво става въпрос? Много ли ще се караме?  ;D 8) :P ;D ::) ;D
За трета световна говорили ти се  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #93 -: Февруари 12, 2009, 06:39:56 pm »
Голямо астроготвене му правите :P

Да се включа и аз в кулинарията.

Само за някакви си 2 минути, след 16 часа раждане, съм се родила с Асцендент Рак на 1вия градус, и със северен възел в Рак, обаче за мой "късмет" Луната попада в Скорпион, но е в съвпад с Юпитер.

Готвех усърдно като станах студентка, даже като са идвали на купон в квартирата са ме питали "Някой да няма рожден ден", а пък на рожденния ми ден как се приготвях ( е й благодарение на мама, с това което пращаше). Сега вече не ме влече, наготвих се. Обаче като реша да готвя все пак с мерак, влиза в сила Венерата, много обичам да доукрасявам ястието, т.е. естетиката излиза на преден план.

Майка ми обаче готви много вкусно , и не само, винаги сервира по-много ястия и предястия, и ако има време дори по-няколко десерта. С нея не мога да се меря още. Тя е зодия Телец, с Юпитер съвпад Уран в Рак.

*

Skarlet

« Отговор #94 -: Февруари 12, 2009, 07:10:36 pm »
Добре. Ама, няма и все пак да ми кажете за какво става въпрос? Много ли ще се караме?  ;D 8) :P ;D ::) ;D

Значи и двамата сме неотстъпчиви и нито един от нас няма да иска да прави компромиси, така ли?  ::)  ;D

Я разкажи по-подробно. Любопитно ми е.  ;D
[/quote]

Еееее,ама не е чак за 3-та световна,де. ;D Момичето е чаровно-с асц. Везни,пък и на Док Слънцето му е на куспидата на 7 дом.Има двойно подчертаване на тригоните на Слънцата към Луните.Нейният Марс и Сатурн са в тригон с неговата Венера и Юпитер.Вие искате перфектна синастрия ли?Нали знаете,че такива няма.Много сексапил лъха от Марса в Скорпион. ;D Квадратите и опозициите са вкус. :P

« Отговор #95 -: Февруари 12, 2009, 08:06:05 pm »

Значи и двамата сме неотстъпчиви и нито един от нас няма да иска да прави компромиси, така ли?  ::)  ;D

Я разкажи по-подробно. Любопитно ми е.  ;D

Еееее,ама не е чак за 3-та световна,де. ;D Момичето е чаровно-с асц. Везни,пък и на Док Слънцето му е на куспидата на 7 дом.Има двойно подчертаване на тригоните на Слънцата към Луните.Нейният Марс и Сатурн са в тригон с неговата Венера и Юпитер.Вие искате перфектна синастрия ли?Нали знаете,че такива няма.Много сексапил лъха от Марса в Скорпион. ;D Квадратите и опозициите са вкус. :P
[/quote] Скарлет , що мислиш лошото на момичето  :P
Виж ми само Нептун ,че ми е кацнал на Мс ,което ме прави потенциално известен алкохолик. Марс съвпадащ със сатурн  /Куцам/ ,освен това съм и с очила , С тая Луна в Козирог съм кат консерва по отношение на емоциите  ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Февруари 12, 2009, 10:29:50 pm »
Скарлет , що мислиш лошото на момичето  :P
Виж ми само Нептун ,че ми е кацнал на Мс ,което ме прави потенциално известен алкохолик. Марс съвпадащ със сатурн  /Куцам/ ,освен това съм и с очила , С тая Луна в Козирог съм кат консерва по отношение на емоциите  ;D ;D ;D ;D

Да,това го пише по дебелите книжки.Но аз не чувствам така нещата.Няма да те водя пред олтара с пушка  ;D ,но неемоционален Овен не познавам.  ;D Знаеш ли,преди години ме среща една невроложка,която също учеше астрология.Взе да ме разпитва за рождените ми планети.И като й казах,че съм с Марс в Телец,с Луна в Овен,със Сатурн в Козирог и като прибавиш негативните аспекти,тя ме попита:" Как живеят хората около теб?" Ми,засега все още ме търпят-тази година ще празнуваме сребърна сватба.Така че,тези консервативни планети си имат и положителни прояви като сериозност,постоянство и чувство за отговорност. И не ми се прави на лош,не вървиш.  :P ;D

*

veshti4ka

« Отговор #97 -: Февруари 12, 2009, 10:31:34 pm »
хахаааааааааааааааа Док, май само се правиш на лош да плашиш мацките, защото май теб те е страх от тях а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #98 -: Февруари 12, 2009, 10:37:38 pm »
Действително съм с много тежък характер ,макар с тези Юпитер и Венера в Риби  кацнали на АСЦ да създавам погрешно впечатление  ;D

*

Skarlet

« Отговор #99 -: Февруари 12, 2009, 10:42:55 pm »
Действително съм с много тежък характер ,макар с тези Юпитер и Венера в Риби  кацнали на АСЦ да създавам погрешно впечатление  ;D

Тежкият характер за едни е трудно смилаем,за друг-чувство на стабилност.Не си единствен с тежък характер.  ;D И моя не е цвете.