Здравей Гост

Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))

• 142 Отговора
  • 22761 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))
« Отговор #140 -: Февруари 13, 2009, 03:06:49 pm »
"А Плутон хич ли не го броиш?"

Ти пък сега-подробности!  ;D

Като оставим майтапа настрана,веднъж имах една жена позната която искаше да и видя картата-гледам ли гледам  ;D и 1то което изстрелях беше "Боже,ма ти си била голяма манипулаторка!",като преди това я предупредих,че ще и кажа нещо не до там приятно.Реакцията беше-"Естествено!Трябва да има кой да манипулира хората иначе не знаят какво да правят!" /нещо от сорта,с продължение на репликата,че още малко това и е мисията на света  ;D /.Та ставаше въпрос за тау-квадрат на върха Слънце,Меркурий,Марс във Везни,в Рак беше АСЦ и нещо си,в Козирог не помня,мнооого отдавна беше това  ;D ;D ;D
/едит: най-смешното в случая беше,че ставаше въпрос за богословка(уф така ли се пише  ???) ;D/
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 03:13:09 pm от Sinyhe »

*

Kali

• **
  • 1411
Re: Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))
« Отговор #141 -: Февруари 13, 2009, 05:31:37 pm »
На мен до скоро манипулациите ми бяха познати почти само на думи, в смисъл като израз, но напоследък събрах доста материал за осмисляне и асимилиране.
Сега погледнах една женска карта на изкусна манипулаторка и едновременно страхотна актриса. Единствените аспекти на Плутон са сектил със съвпада на СЛВ, ретро Юпитер и Нептун и широк тригон със Сатурн. Във Везни няма нищо. Жената май си е разработила Северния възел, то й е време.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

Re:Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))
« Отговор #142 -: Април 21, 2009, 01:51:58 pm »
Работя като готвач не че ми харесва но това е положението.