Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46728 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #220 -: Януари 07, 2011, 07:30:22 am »
На жена с опозиция между Венера и Нептун, алкохолът е противопоказен г-н Доби...Тя е без вино пияна... ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #221 -: Януари 07, 2011, 07:32:01 am »

Каква приятелка може да е, като има задни мисли зад гърба й???

Хе хе Що за глупост! Ти, ако тайно искаш да убиеш единия от родителите си, но не го осъзнаваш, това означава ли, че не го обичаш, защото подсъзнателно искаш да го убиеш?

Хе, хе ... ще си грабна чукалата и ще отида на психолог ако имам тоя проблем. Я се замисли малко? Мислиш ли, че е нормално толкова години да играеш някакви игрички със себе си и с хората дето ги слагаш в графата приятели.
Тя не играе игрички- посреща ги , изпраща ги семейно.... и се радва да всеки момент когато е до Него - много нептуновско нали?

*

Divna

• 2478
« Отговор #222 -: Януари 07, 2011, 07:32:53 am »
Наталия, ти семейна ли си?

*

Stella

• 7765
« Отговор #223 -: Януари 07, 2011, 07:33:02 am »
Аз мисля че няма време да излезе с мъж, понеже е страх да се влюби, и затова е по лесно да си го мечтай, той да е намери. От една страна виждам че не и е важно да има семейство, а от друга страна иска дълбока връзка, както и се спасява успешно от такава. В момента е влюбена в някой, който не знае за неговото щастие, пък може и да знае пък да не иска. Така и така рискува да чака, ще е по хубаво да рискува да си отвори душата и най после намери начин да си изрази чувствата. Аз бих препоръчал преди това чашка алкохол като медицина. Ако успей да намери начин как да изрази чувствата си, може да загуби само мъките си. :wink2:

Е.....за каво да му се обяснява тогава на този човек и да му разваля семейството,
като може дискретно да го "заведе" ......и да опита някой неща дали ще се получат  :mellow:

В хороскопа пише, че и той е обича. Колкото до разваляне на семейството, е само тогава възможно, когата е било преди това развалено. Стабилно семейство не може да се развали така лесно. :72:
Доби,осъзнаваш ли какъв смут може да създадеш в представите на тази жена само с изречениението " и той я обича"ние тук си чешим езиците ,а това са реални лица с реални страдания и  проблеми и мисля,че човек трябва да е 99% сигурен в това което прогнозира - преди да го обяви по този начин.нали осъзнаваш ,какво ще се случи в съзнанието на тази жена ,ако и кажа : един пекан астролого каза ,че и .... той те обича?"Става въпрос за зрели хора със семейсва.

Много правилно! Тя има Венера опозе Нептун - малко и трябва да си въобрази..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #224 -: Януари 07, 2011, 07:35:25 am »
да - за втори път - надявам се последен :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #225 -: Януари 07, 2011, 07:35:42 am »
Аз мисля че няма време да излезе с мъж, понеже е страх да се влюби, и затова е по лесно да си го мечтай, той да е намери. От една страна виждам че не и е важно да има семейство, а от друга страна иска дълбока връзка, както и се спасява успешно от такава. В момента е влюбена в някой, който не знае за неговото щастие, пък може и да знае пък да не иска. Така и така рискува да чака, ще е по хубаво да рискува да си отвори душата и най после намери начин да си изрази чувствата. Аз бих препоръчал преди това чашка алкохол като медицина. Ако успей да намери начин как да изрази чувствата си, може да загуби само мъките си. :wink2:

Е.....за каво да му се обяснява тогава на този човек и да му разваля семейството,
като може дискретно да го "заведе" ......и да опита някой неща дали ще се получат  :mellow:

В хороскопа пише, че и той е обича. Колкото до разваляне на семейството, е само тогава възможно, когата е било преди това развалено. Стабилно семейство не може да се развали така лесно. :72:
Доби,осъзнаваш ли какъв смут може да създадеш в представите на тази жена само с изречениението " и той я обича"ние тук си чешим езиците ,а това са реални лица с реални страдания и  проблеми и мисля,че човек трябва да е 99% сигурен в това което прогнозира - преди да го обяви по този начин.нали осъзнаваш ,какво ще се случи в съзнанието на тази жена ,ако и кажа : един пекан астролого каза ,че и .... той те обича?"Става въпрос за зрели хора със семейсва.

Аз нося само отговорност за това което казвам тук. Задаваш въпрос и всеки отговаря, както и аз. Какво ще си помисли всеки, не е в мойта сила.  
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Feia

« Отговор #226 -: Януари 07, 2011, 07:37:19 am »
Като се влюбва в мъж, когото не може да има, просто се предпазва от несъзнателния страх да има връзка. Така може да е спокойна. Влюбена е, обаче каква съдба - той е женен!

Освен това, като няма мъже наоколо, се хваща за този, когото срещне.

Това е самосаботаж! При това несъзнаван.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #227 -: Януари 07, 2011, 07:37:33 am »
Наталия , я си пусни картата да гледаме кога е
най-подходящия момент за бебето и остави приятелката
да се справи със себе си и да реши какво иска  :-\

Естествени минерали и амулети

« Отговор #228 -: Януари 07, 2011, 07:39:09 am »

като може дискретно да го "заведе" ......и да опита някой неща дали ще се получат  :mellow:

Аз нося само отговорност за това което казвам тук. Задаваш въпрос и всеки отговаря, както и аз. Какво ще си помисли всеки, не е в мойта сила.  
Доби,сигурен ли си в това ,че и отсрещата страна има интерес - дали си струва унижението да му споделя чувствата си ?

*

Feia

« Отговор #229 -: Януари 07, 2011, 07:39:54 am »
Кажи и да отиде на психотерапевт.

« Отговор #230 -: Януари 07, 2011, 07:40:22 am »
Наталия , я си пусни картата да гледаме кога е
най-подходящия момент за бебето и остави приятелката
да се справи със себе си и да реши какво иска  :-\

мойта ли?

*

Divna

• 2478
« Отговор #231 -: Януари 07, 2011, 07:40:34 am »

Аз доколкото разбирам тя вече си има достатъчен смут. Може пък това да и харесва.  ;)

Ще ме извиняваш Наталия, но някак това поведение на приятелката ти не ми звучи като на поведение на зрял човек. Един зрял човек си решава проблемите максимално бързо, а ако не е в състояние да го направи тогава търси помощ от квалифицирано лице, което може да му помогне.

« Отговор #232 -: Януари 07, 2011, 07:44:18 am »

Аз доколкото разбирам тя вече си има достатъчен смут. Може пък това да и харесва.  ;)

Ще ме извиняваш Наталия, но някак това поведение на приятелката ти не ми звучи като на поведение на зрял човек. Един зрял човек си решава проблемите максимално бързо, а ако не е в състояние да го направи тогава търси помощ от квалифицирано лице, което може да му помогне.
тази жена жена е много зрял човек- но не в емоционален план - нищо не и се е случило на това поле .Тя е емоционално незряла и единственото което би и помогнало е някой мъж да я отрезви - моце и за малко да е ,но пак е опитност

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #233 -: Януари 07, 2011, 07:44:49 am »

Доби,сигурен ли си в това ,че и отсрещата страна има интерес - дали си струва унижението да му споделя чувствата си ?

Аз ти казах най важното, и не обичам да се повтарям. Тя да си решава сама дали си струва да подтиска любовните си чувства или не. 33 години ги подтиска, защо да не ги подтиска и нататък, след като е намерила начин да се аранжира с мъките си, нали така? :49:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #234 -: Януари 07, 2011, 07:47:34 am »

Искаш ли да се разделиш с мъжа си?

Ако приятелката ти е влюбена също и в твоя мъж, какво ще предпочетеш да стане? Да ти го каже или години наред да и се доверяваш за твоя семеен живот, да я посрещаш и изпращаш, да я обгрижваш като истинска приятелка, която уважаваш, а тя да желае тайничко един ден да се забавлява с мъжа, който ти обичаш?

Какво ще направиш ако в картат й ясно се вижда, че тя обича определени мъже, фиксирана е в определен тип мъже и че тези мъже най-вероятно са винаги много семейни?  :-[

« Отговор #235 -: Януари 07, 2011, 08:07:12 am »

Искаш ли да се разделиш с мъжа си?

Ако приятелката ти е влюбена също и в твоя мъж, какво ще предпочетеш да стане? Да ти го каже или години наред да и се доверяваш за твоя семеен живот, да я посрещаш и изпращаш, да я обгрижваш като истинска приятелка, която уважаваш, а тя да желае тайничко един ден да се забавлява с мъжа, който ти обичаш?

Какво ще направиш ако в картат й ясно се вижда, че тя обича определени мъже, фиксирана е в определен тип мъже и че тези мъже най-вероятно са винаги много семейни?  :-[
[/quote
Права си Дивна, аз просто исках да помогна на една жена и да и вдъхна надежада ,изваждайки я от неиното 3 годишно упомомрачение  и да и кажа - предстои ти голяма любов!затова пу снах картата и тук

« Отговор #236 -: Януари 07, 2011, 08:13:35 am »
права си Дивна!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #237 -: Януари 07, 2011, 08:16:09 am »
Не мога да си представя....на 33 години да не искаш да кажеш че е
още " двица "   :-\   ( в кой век живее....)
Изобщо не става въпрос за " привлекателност", защото
непривлекателни жени няма, но ако тя си е дръпнала перденцето,
каквато и лИбов да и предскажеш, тя няма да направи нищо по въпроса
( поне да се научи да прави кекс )

Наталия пусни си тема и твоята карта да видим кога е най-подходящия период за
тебе да направите бебето  :-\
Естествени минерали и амулети

« Отговор #238 -: Януари 07, 2011, 08:23:04 am »
Не мога да си представя....на 33 години да не искаш да кажеш че е
още " двица "   :-\   ( в кой век живее....)
Изобщо не става въпрос за " привлекателност", защото
непривлекателни жени няма, но ако тя си е дръпнала перденцето,
каквато и лИбов да и предскажеш, тя няма да направи нищо по въпроса
( поне да се научи да прави кекс )

Наталия пусни си тема и твоята карта да видим кога е най-подходящия период за
тебе да направите бебето  :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #239 -: Януари 07, 2011, 08:23:45 am »
Наталия, аз не държа да съм права. Просто казвам нещата така, като ги мисля и чувствам.

И според мен остави приятелката си, тя е достатъчно голямо момиче, за да взима сама решения. Не съм уверена, че ще послуша нечий съвет, защото ако го е направила, досега да е излязла отдавна от този омагьосан кръг, в който се намира.

Сложи си картата и дай да разгледаме твоя казус с бебчето.  ;)