Здравей Гост

кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще

• 208 Отговора
  • 33842 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Никой не е казал, че това бижу трябва да се носи постоянно, да си ляга и става с него. То е ясно, че всяко нещо като се предозира може да изгуби положителния си ефект, не важи само за кристали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Лили, благодаря ти страшно много  :wub:
Ами сега какво да правя с аметиста и тигровото око според теб :-\ Мисля да ги преместя в друга стая :rolleyes:
Как да се ориентирам кои са камъните на Венера, Меркурий и Луна, освен розовия кварц и лунния камък? В една книга намерих това - Луна - перла, сребро; Венера - брилянт, сребро; Меркурий - изумруд, злато. Какво мислиш?
Благодаря още веднъж  :blink:

*

Lillie

• 30532
Чак да ги преместваш оттатък не мисля, че има смисъл. Просто всяко нещо трябва да се ползва и прилага умерено, това важи за всякакъв вид терапии, без прекалено силно да се привързваме към резултата, без обсебване и самовнушения. Ползвай си камъчетата, но с мярка.  :blink: И аз така правя с моите бижута - държа ги в една кутийка и само от време на време слагам някое според настроението. Сдобих се с три гривнички - аметист, авантюрин и малахит, тях също не ги нося постоянно, доста рядко. С аметистовата гривна лягах да спя всяка вечер миналата зима, но не усетих кой знае какъв ефект, както и от аметистовата друза под възглавницата. На мен не ми е нужно да си стимулирам допълнително сънищата и сетивата с кристали, имам си го като даденост по принцип.
Диамантът е камък на Венера, но има и по-достъпни заместители - бял сапфир, бял циркон. Перлата и лунният камък се свързват с Луната, това всеки го знае, предполагам. Меркурий - изумруд, турмалин, хризопраз, жадеит.

ПП. Имаше тема, специално посветена на кристалите и скъпоценните камъни, ние взехме, че я пренесохме тук, при кармата.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Супер си, мерси много Лили  :blink:

Re: кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще
« Отговор #204 -: Октомври 19, 2012, 08:20:53 am »
Здравейте!

Интересуваме какво мислите за парите, които идват при нас посредством някакво наследство?

Ето и за какво става въпрос конкретно при мен:
Получавам минимална сума пари от известно време от наследствен имот, който се дава под наем. Имотът не е мой, а на баща ми, но преди време е имало конфликти за наследяването му след смъртта на дядо. Плюс това имотът е и братски.
Тр. Сатурн в 8-ми дом, тр. СЛВ горе-долу на К9 опозиция нат. Марс (У2).

Дали чрез парите, които получавам баща ми се освобождава един вид от кармата и всичко се стоварва върху мен или не? В грешка ли съм, какво мислите :-\

« Отговор #205 -: Октомври 19, 2012, 08:33:26 am »
Здравейте!

Интересуваме какво мислите за парите, които идват при нас посредством някакво наследство?

Ето и за какво става въпрос конкретно при мен:
Получавам минимална сума пари от известно време от наследствен имот, който се дава под наем. Имотът не е мой, а на баща ми, но преди време е имало конфликти за наследяването му след смъртта на дядо. Плюс това имотът е и братски.
Тр. Сатурн в 8-ми дом, тр. СЛВ горе-долу на К9 опозиция нат. Марс (У2).

Дали чрез парите, които получавам баща ми се освобождава един вид от кармата и всичко се стоварва върху мен или не? В грешка ли съм, какво мислите :-\

Карма ( в смисъла да правя/не правя неща, защото в следващият живот или след смърта...еди какво си ) няма според мен. Това е измислица за контрол на хората. Бъдете добрички, не вършете неща които биха НИ попречили на НАС (тези които сме я измисли ли) и т.н.
Взимайте каквото можете от живота и не се оставяйте някой да ви кукловоди ;). До колкото е възможно разбира се ... и... е... винаги има последствия  :blink:, ама няма начин, щом има действие има и резултат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #206 -: Октомври 19, 2012, 08:53:50 am »
От гледна точка на това, че в природата енергията не се губи, а само се трансформира, има логика да има карма. Ако думите имат сила, какво остава за действията. Друг е въпросът колко и къде можем да я разчетем.

Относно въпросът на романтика-ако имаш избор-постъпи както намираш за справедливо.

« Отговор #207 -: Октомври 19, 2012, 09:00:55 am »
Благодаря ви!

Парите са с ниска Е имам чувството, че повече от всичко носят карма. А и като има намесени различни Е, наследства, имоти и пр. ми се струва още по-гадничко. Но не съм спец, не знам  :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #208 -: Октомври 19, 2012, 09:04:22 am »
В повечето случаи важи правилото, че каквото значение ти вложиш в нещо, такава сила ще има то за теб. Тоест-фокусът е важен