замесени плутон ,слв и сатурн....
?ми всичкото това е карма?!

Ааа, това ли? Съвсем нескромно мога да добавя още няколко кармични щриха -
1.Най-точният аспект в натала - точност под пет сек. е квадрата между Сатурн /съвп. с Асц. откъм 12-ти и точен съвпад с Кету/ и Плутон, който пък си съвпада с Слънцето, и освен това владее другото светило, което пък е господар на Асц.
2. Луната е в последния - кармичен - градус на Скорпион в падение.
3. Юпитер стационарен в осми дом в сатурнов знак, пък Сатурн, който е владетел на 8 дом - в 12 дом.
4. 6 от десет "планети", включително двете светила са в изгнание или падение. Интерсептирани знаци в 6-12 домове.
5. Ос Асц. - Дсц. върху остта Южен - Северен възел, съответно Рак - Козирог, пък Сатурн, който е владетел на СЛВ, е в Рак, в съвпад с ЮЛВ.
6. МС в Риби, управител Юпитер в 8 дом, съуправител Нептун - в 6-ти дом.
7. В натала Плутон е на мидпойнт СЛВ/Сатурн, Сатурн=Нептун/Юпитер
8. Пренаталното новолуние е в съвпад със Слънце/Плутон, а пренаталното пълнолуние е в малко по-широк съвпад с МС в Риби.
9. Имам дор до шест Йода или Пръста на съдбата в картата си, като в тоя тюрлюгювеч са забъркани възлите, светилата, плутон, марс, юпитер, сатурн, нептун.
10. Асц. ми е в градус на убийството, пък единият възел в градус на самоубийството - известна компенсация е че все пак другия възел е в градуса на гениалността

11. Марс, най-издигната ми планета е ретрограден и в заточение. Пък Хирон ми е в градуса на постанаталното пълнолуние и в опозиция на Уран/Меркурий - е, трябваше и тях да ги спомена най-после, че хартисаха някак самотно и некармично в точките от 1 до 11.
Сто на сто има и още неща, които все някъде някой е нарекъл кармични. Дори не съм включила в настройките си така наречените кармични аспекти, хеле пък минорните... При всички гореизброени, вероятно трябваше да се парализирам от уплах. А аз не се оплаквам от моите си кармични работи, всичките си ми трябват, животът ми е пълен и интересен и има от всичко.
Заради това на мен ми е по-удобно да мисля, че всичко в картата е карма, всички аспекти са кармични... и кармата е пътя ни, онова, заради което сме дошли тук да си го изживеем. И няма лоша карма.