Уф, факт ,че написаното от мен на моменти звучи доста отчаяно, самозаблудено и доста в цикъл. Това ми харесва на форумите, че ги няма тия неща
"уф, ами сега какво ще кажат, ако направя това и това, няма ли да им навляза в територията, как ще ми го покажат и бла бла" и тук е така, но поне на мен не ми действа така както езика на тялото. Ако ме бяхте отрязали, щях да го преживея. Можехте спокойно да ми кажете, че съм побъркана и бла бла и да не ми обърнете внимание въобще. Мисля още, че си прося внимание осъзнато или не толкова. Бях много разтроена, когато писах в тази тема и не постнах снимки тогава, защото исках да сте обективни, понеже и да си с правилни черти, с други думи красив, нямаш ли излъчване все тая, пък мисля, че това излъчване го има в наталната карта. Колко пъти сме се питали в няква част от живота си, "Добре, сега тая за кво е звезда? кое и е красивото?" и след години почнах да осъзнавам, оое е важното, но често забравям и изпадам в такива шокови състояния, преполагам заради това, че седя нон стоп вкъщи и уча. Човек изперква... сега ще ги постна, обаче, снимките, щото и без тва направих май голям цирк, поне да е до край. Като е гарга да е рошава. :rolleyes:

иначе не знам, обръщат се, заради очната линия, или заради червеното зимно палто. Не знам... получава ми се. Ще се опитам и в България, да ми се случват по същия начин нещата, тук ще си преодолявам преградите и страха от комуникация. Та всичко ми беше като по мед и масло, Не знам, въпрос на усещане, илюзорно или не, ще ви държа в течение
леле satin, уникални очииии!!!!!!!!!!
на мен пък ми приличаш на чиста българка, според тва дето го има в генофонда си, може и тракийка да си, но професионлано от северния средиземноморски тип си. Супер, уверена, със сила в очите и сексапил.