Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 104078 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #400 -: Февруари 03, 2013, 03:41:05 pm »
Проблемът много често не е чисто визуален , както си мислите жените  :P .

Нищо не си мислим, тук наистина си прав. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nukta

• 29
« Отговор #401 -: Февруари 03, 2013, 11:01:53 pm »
Изказвам се много компетентно -> Благодаря на всички, че ме взехте на сериозно и също, че не ме взехте.  :mellow: Всеки има право. Красотата е най-отвлеченото нещо на света и понеже имам Меркурии в солара в Първи дом искам да си обяснявам абсолютно всичко. Май бил в съвпд с транзитна Венерка и е станало мазало. Така или иначе като се погледна в огледалото виждам хубава визия, нямам против нея нищо. Всичко е в главата ми, всеки един проблем, който имам и трябва да се науча да понясам някакви неща без да драматизирам. в моята глава: знам, че ще пътувам много, имам физическа нижда от това. Освен това ми харесва да бъда забелязана, а виждам че тук съм инвизибъл. Факт, обаче, че в чужбина дори тая година и половина беше все едно съм на почивка, нямах тези проблеми, които имам тук. това си е доста тормозещо и си личи в погледа :wub: Няма да се се обяснавам по тоя въпрос много.  :rolleyes: По другия сега, съжалявам че ви наспамих хубавата тема с глупости просто в моят свят нещата стоят така, обяснявам си една част от нещата, ситуациите и уроците в живота ми с астрология.

Много ми уютно в тоя форум.  :P

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #402 -: Февруари 04, 2013, 09:03:06 pm »
Nukta, мързи ме да се върна назад за да погледна картата ти, но сега ми мина нещо през ума. При мен периода инвизибъл е вече няколко години.Дали откакто Уран ми е в 12 дом или откакто Плутон застана на МС, или нещо друго, което не мога да си обясня  :unsure:Може и при теб да се е случил някакъв аспект и просто да е съвпадение, да няма нищо общо с БГ.

*

Nukta

• 29
« Отговор #403 -: Февруари 05, 2013, 11:58:52 am »
Lina, не мисля. Цял живот съм инвизъл тук. От детската градина още. Некой не ем харесваше там, освен един едно момче, ама мисля, че аз го тормозех много и искх да си държим ръцете.  :-[ но не съм сигурна, има само една снимка за доказателство. Мисля, че всико е пътуване, чужбина, ала бала. Пък ако не е, ще стане  :P

Но да ви се похваля! Понеже Венерка ми е в момента в първи дом, а той е много голям дом, мам интерсептирам знак даже :P, диетата ми има ефект и някоя от вас беше написала ТУНИНГ по-горе и това допълнително ме мотивира, тъй че освен страшен мозък, ще имам и хубава опаковка за моренцето или за Варшава. Та ... взех си и двата изпита вчера!!! не съм пила алкохол от 2 седмици и съм много доволна.  :-[ Красота е тоя живот.

И да добавя, от руската статийка за красотата в началото на форума, става ясно, че Венера в падение и в екзалтация действат най-силно. Един приятел беше казал, че въобще не е импулсивен и за това прави непрекъснато импулсивни неща. За тва става дума.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #404 -: Февруари 05, 2013, 12:40:08 pm »
Абе, ти с тези Нептун и Луна в 12ти, квадратирани от Марс... Сигурна ли си, че не гледаш през цветни очила? Нарочно не казвам розови.

Според мин дават склонност за заблуда и нереално възприемане, пък са и в 12 дом, вид неоснователно идеализиране на емоциите. Пък и квадратът с Марс може да ти докарва нехаресване на хората, които не са съгласни с твоята гл.т. Марс ти управлява 3 и 10 дом, все пак.... За 3 дом разбрахме, но в работата как реагираш на хора, които не са много съгласни с теб?
А и Сатурн и Уран на К12 са си орел, рак и щука.... да не забравяме, че и домово са ти свързани доста силно.
Аз, като човек със силен Сатурн бих дала превес на него в твоята карта, може пък да се променят нещата.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Nukta

• 29
« Отговор #405 -: Февруари 05, 2013, 02:26:30 pm »
Няма да лъжа, що се отнася до моите емоции, разбирам какви са били след време, в конкретния момент не мога да преценя и винаги търся съвет от приятел. Ако нямам възможност изчаквам малко и ако не може да се реши от само себе си, избухвам. но той ми е ретрограден Марса, тъй че е някак като че ли е добре. В работата... научих се да не се набивам на учи в началото, защото така или иначе пак се опира до мен. Някой казва нещо, аз си мълча, правилно, неправлино трая си. Като виждам, че съм права  :P ;), което се случва в повечето случаи предлагам на човека, с когото можехме да имаме сблъсък още на началото да работим заедно, но всъщност аз си оправям нещата и по дипломатично-манипулативен начин излизам спасител и победител, но тва е в най-лошата ситуация, когато опонента е лайно. Иначе направо и си казвам и ако не ме чуя в началото идват сами да ме търсят като се закучат нещата. Така е било винаги, предполагам, че така ще бъде.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #406 -: Февруари 05, 2013, 03:15:41 pm »
Абе, не знам, нямам нищо против самочувствието на човек, дори го адмирирам...., но четейки постовете на Nukta, си мисля, че не е много обективна. По-скоро леко заблудена и самодостатъчна.
Извинявай, не се обиждай, разбирам, че тук анонимно можеш да си кажеш мислите и чистите емоции. Поздравявам те за което. Но, със съвпад на упр. на АЦ с Уран си по-скоро нестандартна, първосигнална. Не знам кое те вдига на пиедестал... Луната съвпада с Нептун, Венерата в падение. Вероятно се харесваш заради тригона й с Луната. Тя съвпада и с ЮЛВ.... 
Да не би да бъркаш възхитен с учуден поглед? Ако в чужбина се обръщат след теб, може би външният ти вид не е на неземна красавица, а по-скоро нестандартен тип обличане, поведение....

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #407 -: Февруари 05, 2013, 03:16:37 pm »
Я бързо двете красиви мацки да си сложат снимките да ви се порадваме

П.п. Щях да се изкефя някой да беше написал: "Нукта, не знам как се чувстваш, аз винаги съм била най-грозната в компанията". Но не-всички са много красиви и успешни, а околните (прост народ ейй)- само пречат и не отразяват дарбите

*

Papy

• 4343
« Отговор #408 -: Февруари 05, 2013, 03:58:40 pm »
А така, мерси за снимката :)
Ем симпатяга си-да
Устата ти истинска ли е

*

Lillie

• 30532
« Отговор #409 -: Февруари 05, 2013, 04:00:46 pm »
Сатин, за мен си доста светъл тип, но не точно скандинавски, те са с малко по-различни черти.
По-скоро на нещо сръбско ми прилича, срещат се доста такива блондинки там. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nukta

• 29
« Отговор #410 -: Февруари 05, 2013, 04:02:44 pm »
Уф, факт ,че написаното от мен на моменти звучи доста отчаяно, самозаблудено и доста в цикъл. Това ми харесва на форумите, че ги няма тия неща "уф, ами сега какво ще кажат, ако направя това и това, няма ли да им навляза в територията, как ще ми го покажат и бла бла" и тук е така, но поне на мен не ми действа така както езика на тялото. Ако ме бяхте отрязали, щях да го преживея. Можехте спокойно да ми кажете, че съм побъркана и бла бла и да не ми обърнете внимание въобще. Мисля още, че си прося внимание осъзнато или не толкова. Бях много разтроена, когато писах в тази тема и не постнах снимки тогава, защото исках да сте обективни, понеже и да си с правилни черти, с други думи красив, нямаш ли излъчване все тая, пък мисля, че това излъчване го има в наталната карта. Колко пъти сме се питали в няква част от живота си, "Добре, сега тая за кво е звезда? кое и е красивото?" и след години почнах да осъзнавам, оое е важното, но често забравям и изпадам в такива шокови състояния, преполагам заради това, че седя нон стоп вкъщи и уча. Човек изперква... сега ще ги постна, обаче, снимките, щото и без тва направих май голям цирк, поне да е до край. Като е гарга да е рошава.  :rolleyes:

иначе не знам, обръщат се, заради очната линия, или заради червеното зимно палто. Не знам... получава ми се. Ще се опитам и в България, да ми се случват по същия начин нещата, тук ще си преодолявам преградите и страха от комуникация. Та всичко ми беше като по мед и масло, Не знам, въпрос на усещане, илюзорно или не, ще ви държа в течение ;) 

леле satin, уникални очииии!!!!!!!!!!

на мен пък ми приличаш на чиста българка, според тва дето го има в генофонда си, може и тракийка да си, но професионлано от северния средиземноморски тип си. Супер, уверена, със сила в очите и сексапил.
« Последна редакция: Февруари 05, 2013, 04:07:55 pm от Nukta »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #411 -: Февруари 05, 2013, 04:13:04 pm »
Nukta, много си сладка.

Но между другото за мен беше полезно да разбера докъде съм аз със самочувствието. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #412 -: Февруари 05, 2013, 04:18:10 pm »
И двете сте много готини, момичета, забравете ги тия скрупули и притеснения, малко по-уверено стъпвайте, стига терзания
Може би няма в кой конкретен мъж да се огледате и оттам идва проблемът, но и това ще стане, млади сте-животът е пред вас

П.п. Нукта, да не съм чула да мрънкаш повече-който не се обръща след теб-или е сляп, или е сляп

*

Nukta

• 29
« Отговор #413 -: Февруари 05, 2013, 05:39:33 pm »
Спирам! вече като ми стане пак такова гадно, ще поглеждам темата и ще гледам какво сте ми писали. Много благодаря още веднъж.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #414 -: Февруари 06, 2013, 12:00:55 am »
Нукта имам си една поговорка "Който го кефа - добре, който не го кефя - пак добре", та в тоя ред на мисли както ти предпоръчаха дамите по назад огледай се първо в себе си и открии отговора, не го търси при другите, защото няма да го откриеш при тях.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Yaya

• 2265
« Отговор #415 -: Февруари 06, 2013, 12:13:36 am »
Pappy устата ми е натурална  ;D

Lillie нямам наблюдения за сръбкините, но на живо съм си точно съм си Маша  ;D

Ако съм задоволила любопитството трия снимката да не се окаже, че има познати тук, които да ми видят кирливите ризи  ;D

Пфууууууууууууу и аз да пропусна снимката!!!!!  :41:

А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #416 -: Февруари 06, 2013, 06:56:13 pm »
А за тази карта какво ще кажете 17,01,1982 15,30,00 Пирдоп.Според доста хора минавам така да се каже за красива жена,макар че аз не се смятам за такава.Интересно ми е да чуя мнението ви от астрологична гледна точка.  :rolleyes: :rolleyes:

Според мен става въпрос най-вече за сексапил.Може би дори в повече.Може би на моменти ти се иска да те приемат не само като красива жена.

Благодаря ти за отговора .

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #417 -: Февруари 06, 2013, 07:17:40 pm »
А за тази карта какво ще кажете 17,01,1982 15,30,00 Пирдоп.Според доста хора минавам така да се каже за красива жена,макар че аз не се смятам за такава.Интересно ми е да чуя мнението ви от астрологична гледна точка.  :rolleyes: :rolleyes:

Според мен става въпрос най-вече за сексапил.Може би дори в повече.Може би на моменти ти се иска да те приемат не само като красива жена.

Благодаря ти за отговора .

А така ли е наистина? Имаш воден Асц., водна Луна в съвпад С Юпитер - би трябвало да имаш в повече женственост.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #418 -: Февруари 06, 2013, 07:25:01 pm »
Ами да позна на лице е.Поне според повечето хора около мен.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #419 -: Февруари 06, 2013, 08:13:20 pm »
Yaya не се ядосвай, нищо интересно не си пропуснала  ;D

да, бе, така ще кажеш ти.... така си въртим проблемите тук, а не си знаем фейса и един път ми се е паднало да се облажа, а аз пак да съм неразбрала  ;D ;D ;D ;D

А Шопенхауер