Здравей Гост

Най-"същностната" зодия

• 55 Отговора
  • 10137 Прегледи
*

sovata

Re: Най-"същностната" зодия
« Отговор #40 -: Март 13, 2009, 10:15:47 pm »
не е така! напук на някои философии аз лично смятам, че един дух може да се прероди само в човешко тяло, но не и в животинско или в скала например  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
телата са важни от гледна точка на развитието на духа като част от божественият замисъл и точно поради това има огромно значение в какво се прераждаш  :P  ако ти не обичаш тялото в което си, никога няма да достигнеш до съвършенството на сегашната си карма...
Ако един човек истински харесва и цени тялото си, не би следвало да се противи на предполагаемия му еволюционен произход - просто ще го приема.

*

veshti4ka

« Отговор #41 -: Март 13, 2009, 10:27:26 pm »

Ако един човек истински харесва и цени тялото си, не би следвало да се противи на предполагаемия му еволюционен произход - просто ще го приема.

своето тяло си го приемам, но факта, че човек е произлязъл от маймуна не мога да приема, защото не е вярно!!!

именно липсващото звено в еволюционната картинка е ключа към палатката  :P ;D :-[

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #42 -: Март 13, 2009, 11:02:53 pm »
Маймуните са деградирали хора... от предишни цивилизации....

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Март 13, 2009, 11:08:57 pm »
не е така! напук на някои философии аз лично смятам, че един дух може да се прероди само в човешко тяло, но не и в животинско или в скала например  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
телата са важни от гледна точка на развитието на духа като част от божественият замисъл и точно поради това има огромно значение в какво се прераждаш  :P  ако ти не обичаш тялото в което си, никога няма да достигнеш до съвършенството на сегашната си карма...

Хе-хе-хееее! А какво означава "предполагаемия"? Имаш предвид общоприетото схващане, така ли?

*

sovata

« Отговор #44 -: Март 13, 2009, 11:09:23 pm »

своето тяло си го приемам, но факта, че човек е произлязъл от маймуна не мога да приема, защото не е вярно!!!

именно липсващото звено в еволюционната картинка е ключа към палатката  :P ;D :-[

Като намериш ключа, свирни - ще ти се извиня публично ;D Ще ме намериш в палатката :)

*

veshti4ka

« Отговор #45 -: Март 13, 2009, 11:12:08 pm »
аз не се засягам бе, за да има нужда ми се извиняваш  :P  ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ  ;D   все пак имам Мерк и Юпи във водолей в съвпад с Ас-то  :P

*

sovata

« Отговор #46 -: Март 13, 2009, 11:17:39 pm »

Хе-хе-хееее! А какво означава "предполагаемия"? Имаш предвид общоприетото схващане, така ли?

Аз нямам доказателства , ще сме произлезли от маймуните, та за това  "преполагаем", т.е хипотетичен. Но вероятно ти имаш някакво неопровержимо доказателство в подкрепа на човешкия произход, различен от маймунският :)

*

sovata

« Отговор #47 -: Март 13, 2009, 11:20:48 pm »
аз не се засягам бе, за да има нужда ми се извиняваш  :P  ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ  ;D   все пак имам Мерк и Юпи във водолей в съвпад с Ас-то  :P

Аз пък имам чувство за хумор, без да мога да го аргументирам астрологически ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #48 -: Март 13, 2009, 11:22:42 pm »
хахахааааааааааааааааааааааа аз не исках да мотивирам чувството си за хумор, а че приемам свободата на словото  ;D

*

sovata

« Отговор #49 -: Март 13, 2009, 11:32:08 pm »
От къде тръгнахме до къде стигнахме?! ??? ??? ??? Да му се не види и дядо ти Фройд, какъв е провокатор! :o Така де - да внимаваме на къде сме тръгнали, за да не стигнем на друго място ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #50 -: Март 13, 2009, 11:36:06 pm »
Сова, то в този форум винаги май така става - пък хеле нощно време  ;D  но пък това му е най-хубавото на хората тук  ::)  освен да чепкаш карти, можеш и да обсъждаш хиляда странични неща - то бива бива ама взех да се съмнявам, че Меркурия на форума е във водолей и е ретро /от личен опит с разпиляния ум/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

sovata

« Отговор #51 -: Март 13, 2009, 11:43:00 pm »
Беше ми приятно да си "побъбрим"....Хайде, аз отивам да разчепкам перушината, преди някой да е "налетял" и да ме оскубе едно хубаво, за това че разводнявам темата ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Март 14, 2009, 04:21:46 am »
Беше ми приятно да си "побъбрим"....Хайде, аз отивам да разчепкам перушината, преди някой да е "налетял" и да ме оскубе едно хубаво, за това че разводнявам темата ;D
абе нали има говорилня ,или не ви харесва ,като заглавие.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sovata

« Отговор #53 -: Март 14, 2009, 08:04:40 am »
Знаех си аз, че няма да ми се размине  ;D ;D пратиха ме в кокошкарника ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #54 -: Март 14, 2009, 09:46:43 am »
Сова, то в този форум винаги май така става - пък хеле нощно време  ;D  но пък това му е най-хубавото на хората тук  ::)  освен да чепкаш карти, можеш и да обсъждаш хиляда странични неща - то бива бива ама взех да се съмнявам, че Меркурия на форума е във водолей и е ретро /от личен опит с разпиляния ум/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:) :) :)Ретро Меркурий във Водолей, приятно ми е ;) ;)
И това за разпиляния ум и прескачането от тема в тема е точно в 10-та.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Март 14, 2009, 10:14:43 am »
Маймуните са деградирали хора... от предишни цивилизации....

В езотеричната литература има такава хипотеза, права си.
Приема се, че сегашните едри маймуни наред с "първобитните" пещерни хора са мутанти, възникнали в резултат на безразборно кръстосване... Още преди унищожението на Атлантида или след, не се сещам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.