знаете ли, моя много близка приятелка беше в Индия за 6 месеца - там работеше като музикант. всъщност това е доста интересна история - в първият си роман я омъжих за интернетният и приятел и ги пратих с контракт в Индия. 1 месец след като ги ожених в романа - те се взеха наистина, 6 месеца след това съвсем "случайно" сключиха контракт за Индия и заминаха

ама мръсна уста имам бееее

сега се бъзикат с мен да не взема да изтърся нещо, че щели да ми посинят задника от бой

тааааааааа аз им бях поръчала да ми донесат статуя на Ганеша оттам. за рождения ми ден те бяха при мен и вече имам статуята
мисълта ми беше за историята на Ганеша и Кали. Кали не е толкова лоша. Значи Кали и Шива имат син Ганеша. поради каква причина не помня вече /абе като ми разказваха я бяхме подкарали на водка и вино и Нептуна ми омъгли всичко/ Ганеша си губи главата. тогава Кали и Шива пращат войните си да търсят глава от дете, чиято майка не го обича, за да съживят детето си. онези обикаляли, обикаляли но всички майки спяли гушнали децата си, а само слоницата и слончето спяли едно до друго, защото са големички все пак

та войните взели главата на слончето и я занесли на боговете си. така Ганеша оживява и е бог с човешко тяло и слонска глава - бога на късмета, просперитета и всички хубави работи, включително и на закрилата