Здравей Гост

Хороскоп на началото на връзка

• 77 Отговора
  • 14977 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Хороскоп на началото на връзка
« Отговор #20 -: Март 18, 2009, 09:24:05 pm »
Значи на мен верно не ми се дава да навлизам в астрологията и това е от години.
Как ръгна да задълбавам, и се почват противоречиви обяснения и тълкувания.
Примерно за еди си кой аспект в положителен смисъл стигане до бога, ма в отрицателен смисъл сриване в ада.
И секи път е така - веднага след едното тълкуване, се натъквам на пълната му противоположност и така докато ми писне и дигна ръце.

Е сега да ме убиете, не мога да си изтълкувам картата, дето постнах.
От една страна така, ама от друга съвсем наопаки.  >:(

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #21 -: Март 18, 2009, 09:45:37 pm »
Аз не мога да си обясня картата на първата целувка, какво да очакваме да покаже. Ако е нещо като натал на целувката (според мен е това, а не на връзката) то е перфектен - Слънце и Уран в съвпад в 5 дом - има тръпка и двамата са го усетили, романтика и интерес (по Уран), същевременно целувката си е била съвсем класическа (Слънцето е по класиките), но Марс в 8 дом си знаем кво е :), сексуалната част е била добре,усетили сте тръпка в оранжавата чакра - под слънчевия сплит :) същевременно асц Везни, значи и афинитет между вас, тип взаимност, партньорство - това е действало в момента на целувката.
Но не мисля, че карта на 1-вата целувка дава инфо за връзката. Според мен първото виждане е наистина важно, не дори първата официална среща.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Март 18, 2009, 09:52:12 pm »
Събитийната карта показва външните обстоятелства, обстоятелствата извън нашия контрол. Всичко се разглежда в контекста на наталните карти.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #23 -: Март 18, 2009, 09:56:31 pm »
Ето Ви карта абсолютно точна, на 1-та ми среща с една личност. Странни събития последваха, ако искате пробвайте да направите анализ. За мен това беше поредното доказателство, че във Вселената всичкое единно и че астрологията действа.

После ще ви споделя всичко :)

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Март 18, 2009, 10:00:56 pm »
Ако тази астрологична ситуация не е задействала у вас ЕДНОВРЕМЕННО чувствителни интераспекти в синастрията, едва ли нещо е щяло да се получи. Външните транзити предизвикват СПОДЕЛЕН ОПИТ, СПОДЕЛЕНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ. Ако ти задам въпроса: "Защо именно с този човек?" Ти как ще ми отговориш?

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #25 -: Март 18, 2009, 10:09:07 pm »
Ако тази астрологична ситуация не е задействала у вас ЕДНОВРЕМЕННО чувствителни интераспекти в синастрията, едва ли нещо е щяло да се получи. Външните транзити предизвикват СПОДЕЛЕН ОПИТ, СПОДЕЛЕНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ. Ако ти задам въпроса: "Защо именно с този човек?" Ти как ще ми отговориш?

Това за кой е?

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Март 18, 2009, 10:15:45 pm »

Това за кой е?

За теб Jd_K? У-фффф! Що не си измисли някакъв псевдоним, дето да може да се изговаря и да звучи като обръщение. Много ми е тъпо така да се обръщам безлично.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #27 -: Март 18, 2009, 10:20:15 pm »
Защото на англ (Джей-ди-Кей) звучи мн добре :) и ми напомня нещо важно в моя живот :)

Значи случиха се много неща и всички са записани в картата, ама наистина "буквално", затова я пуснах, като доказателство, че 1-вото виждане хич и не е случайно.
Дайте да пробваме кой какво ще види и аз после ще кажа какво стана. 

Ето малка подсказака - Венерка на асцендент.... Юпи на К2.... :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #28 -: Март 18, 2009, 11:01:23 pm »
Но не мисля, че карта на 1-вата целувка дава инфо за връзката. Според мен първото виждане е наистина важно, не дори първата официална среща.

Ми господ да те поживи, то първата целувка е и първата среща. Като четох темата, някой пишеше, че кой ти помни първото запознанство, първата среща и т.н., та се присетих, че аз мога да си извадя по повод една връзка точния момент ако се напнем, мога и с точност до минутата да я извадя.  ;D
Но първата целувка е равна и на първата среща-така се случи.
Среща-целувка.  :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Март 18, 2009, 11:08:56 pm »
http://elfidka.mylivepage.com/image/1278/12101_astro_2gw_66_sreshata_74683_24686.gif

Е добре де Джей-ди, ти какво виждаш тогава в моята първа среща ?
« Последна редакция: Март 18, 2009, 11:27:46 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #30 -: Март 18, 2009, 11:36:43 pm »
http://elfidka.mylivepage.com/image/1278/12101_astro_2gw_66_sreshata_74683_24686.gif

Твоята е класика, Венера е в секстил сходящ с Луна, и Венерка е почти на К4 дом, но моята е по-интересна... аз зададох въпроса първа.:) и наистина е забавна.... И Слънчо там - К4, само, че връзката финансово е по-изгодна за жената. Обаче Юпитер в 7 дом или Везни все дава узаконяване на връзката, поне около мен, в композит, в синастрия...с такъв аспект все сключват брак не остават само на "семейни начала". Мисля, че Слънце в Козирог и Сатурн в рак дават устойчивост на семейството. И Рак в десети - целта да е семейство, род, може обаче опозицията Сатурн - Слънце да е имало проблем с родителя на мъжа или кариерата му нещо, не знам, спи ми се май :)
« Последна редакция: Март 18, 2009, 11:45:53 pm от Jd_K »

« Отговор #31 -: Март 18, 2009, 11:48:36 pm »
На мен ми трудно все още да ги разгадая тези карти и от няколко дни се опитвам да направя това и с моята такава.Но ми е интересно и ще следя за развръзката.Виждам,че има и доста конфигурации.Как се отразяват на връзката.И при мен има доста.Като приключите с твоята карта,ще помоля,за малко помощ и с моята. ::)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Март 19, 2009, 12:12:49 am »
Гледай ти как ги видя т.е. интерпретира тези работи  Джей-ди, благодаря ти много, а аз има още много хляб да изям за да се науча....брей.....ако ги знаех тези неща преди, щях да си спестя някои притеснения около случая... ::) ::) ::)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Март 19, 2009, 12:17:43 am »

Твоята е класика, Венера е в секстил сходящ с Луна, и Венерка е почти на К4 дом, но моята е по-интересна... аз зададох въпроса първа.:) и наистина е забавна.... И Слънчо там - К4, само, че връзката финансово е по-изгодна за жената. Обаче Юпитер в 7 дом или Везни все дава узаконяване на връзката, поне около мен, в композит, в синастрия...с такъв аспект все сключват брак не остават само на "семейни начала". Мисля, че Слънце в Козирог и Сатурн в рак дават устойчивост на семейството. И Рак в десети - целта да е семейство, род, може обаче опозицията Сатурн - Слънце да е имало проблем с родителя на мъжа или кариерата му нещо, не знам, спи ми се май :)

Секстилът на Венера с Луна е разходящ, защото Луната е по-бързо движещето се небесно тяло и вече е отминала точния секстил с Венера. Венера е в сходящ секстил с Уран, не с Луна. А Луна е в сходящ съвпад с Уран.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Март 19, 2009, 12:25:28 am »
Добре де, в такава карта, ясно Слънцето е мъжа, а жената Луната ли е или Венерката ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #35 -: Март 19, 2009, 12:22:49 pm »
Аз пък си мисля,че специално при карта на първа среща,първо трябва да се погледнат Венера за мъжа и Марс за жената,защото те показват какъв е бил най-първият трепет и импулс,дали изобщо го е имало,как и какво ги е привлякло един към друг.После,един поглед на Слънцето(мъжа) и Луната(жената),за да се види как ще се възприемат един друг и накрая връзката Слънце/Венера за мъжа и Луна/Марс за жената,която ще покаже дали има потенциал за развитие и т.н. :)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #36 -: Март 19, 2009, 12:35:19 pm »

Секстилът на Венера с Луна е разходящ, защото Луната е по-бързо движещето се небесно тяло и вече е отминала точния секстил с Венера. Венера е в сходящ секстил с Уран, не с Луна. А Луна е в сходящ съвпад с Уран.

Напротив -секстилът е сходящ - Венера е на 4 гр Козирог, Луната е на 27 гр Водолей, защо ме понтираш, когато не си видяла добре.....Луната след няколко градуса ще е в Риби , за да се случи секстил...ти вярваш ли, че не знам,че Луната е по-бърза........... хаххахаха
Което за мен означава, че образа на любовница - съпруга в случая ще е единен.

Айде като правиш забележки гледай по внимателно... защото се поставяш в глупаво положение.... и ме караш да се защитавам като в 3 клас....

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #37 -: Март 19, 2009, 01:00:42 pm »
Добре де, в такава карта, ясно Слънцето е мъжа, а жената Луната ли е или Венерката ?

В картата, която аз сложих Луна и Венера са в квадрат и мъжа, с който се запознах бе "женен" -семеен,без сключен брак, но пожела да му стана любовница, при Еlfidka, те са в секстил, което си значи, че любовницата и жената ще са или една и съща жена или ще са в добри отношения, но при нея е много силно засегнат момента със семейството, ясно е, че мъжът няма друго семейство, иначе не би бил заинтересован да има още деца и още "отговорности", а той напротив точно това е търсел, :)
при моята карта, съвсем други аспекти са наблегнати и наистина нито единот двамата не иска семейство, а и опозицията Сатурн - Уран съвсем точно показва, че възрастовата ни разлика е 20 години и, че всъщност проблемите дойдоха от там - различни поколения, различни разбирания за света. Освен това сме в един бранш и сме работохолици - 10 и 11 дом - социални и кариеристично ориентирани, не сме подчинени. И Плутон в 1 дом - кой ще властва, манипулации... Венера изгряваща... още щом ме видя въпросната личност (по професионални въпроси се запознахме) веднага просто си ме хареса....и Юпитер във 2 дом доведе до финансово изгодно споразумение за мен (пак професионално, все още никаква връзка и до момента).
Интересно е, че аз се запознах с жена му (изрично подчертавам пак между нас не е имало нищо) и тя наистина е тип Дева (Луна в дева), докато аз в случая приличамна Венера в Стрелец - много енергия, млада, асц ми е на 29 гр Скорпион....приличам си на Стрелец (и Слънц в съвпад с Юпитер).
Освен това Луната в съвпад с Сатурн, който е в тригон с Юпитер, в Козирог аз интерпретирах - жена му е финансово зависима от него (не са сключвали брак, но имат дете) и работи за него, и взаимо-отношенията са им на ниво "взаимно мирно съжителство, с цел сигурност, но не любов".... но същевременно Слънчо е в секстил с Луна - и наистина са приятели....но е ясно, че рано или късно ще си намерят други....
Венера е в секстил само с Меркурий и наистина съм сравнително умна и той обичаше да си приказва с мен, в смисъл 20 години разлика не ни пречеха да комуникираме, Меркурий е в тригон с Нептун - на моменти съм го манипулирала, признавам си, но той си бе виновен, аз никога не нападам.
Така.... вече не работим заедно, засега са така нещата, аз не започнах връзка с него точно защото мисля, че му е невъзможно да ме възприеме като Луна (жена, сериозна връзка), а само като Венера (любовница - веселба за 2-3 месеца)
Затова за мен 1-вата среща е изключително важна. Затова си и правя карти, за важните хора.
Скорпион и Плутон са много засегнати в картата - играехме нон стоп игрички тип Нервно-лингвистично програмиране (той дори като шеф бе минавал такива курсове и съвсем съзнателно се опитваше да ме "програмира"......откъде да знае, че се занимавам с астрология и окултизъм :) )
А и Венерка в 12 дом край на К1 - добре ме описва като човек - силен Марс и силен Нептун...и връзка, която предполага официална любовница, защото мъжът бе финансово много добреи му оставаше, за да закрепи статута си на елит - образована,млада любовница, с която да се фука пред богатите дружки (имало е такива случаи - имамепрофесионална среща, на която неподходящо присъстват и други мъже, с които се обсъжда кой с коя е спал, лятото по време на ваканцията им в КУба....)
Лилит в 1 дом - на мен всичко ми бе ясно, още от 1-вата среща, в смисъл усетих му непочтенните намерения, защото е мн лесно от позицията, която заемаше и възрастта да ме манипулира и използва и  аз в случая се проявих като Лилита ..... с неговите камъни по неговата глава. Поставих си условията,неприемливи естествено и всичко се оправи... стресна се от "изискванията ми" и изобщо от възможността някой да му поставя условия, явно бе очаквал друга развръзка, да съм добро, скромно дете, защото мога да му бъда дъщеря.
Резултат - чувствах се много зле, презрях мъжете и разбрах колко са наивни.
« Последна редакция: Март 19, 2009, 01:18:21 pm от Jd_K »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Март 19, 2009, 01:18:11 pm »
Джей-ди , ама така хубаво си представила нещата, че вече почна да ми се просветлява положението. Много Добре си интерпретирала всичко, а и самите примери се оказаха перфектни за това. А иначе всяка жена в един етап от живота си, осъзнава, какви глупаци са мъжете и колко простичко може да се приема всичко, което преди ни се е струвало супер сложно....
« Последна редакция: Март 19, 2009, 08:43:17 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #39 -: Март 19, 2009, 01:21:02 pm »
Джей-ди , ама така хубаво си представила нещата, че вече почна да ми се просветлява положението. Много Добре си интерпретирала всичко, а и самите примери се оказаха перфектни за това.
Да примерите наистина са много добри - разликата между сериозна връзка, семейство и връзка тип любовница и забава и професионални взаимоотношения :)
Ако искаш се пробвай и ти по твоята карта по-подробно да разкажеш за вас. Уран е интерес при вас, сигурно сте се запозналипри неочаквани обстоятелства.