Добре де, в такава карта, ясно Слънцето е мъжа, а жената Луната ли е или Венерката ?
В картата, която аз сложих Луна и Венера са в квадрат и мъжа, с който се запознах бе "женен" -семеен,без сключен брак, но пожела да му стана любовница, при Еlfidka, те са в секстил, което си значи, че любовницата и жената ще са или една и съща жена или ще са в добри отношения, но при нея е много силно засегнат момента със семейството, ясно е, че мъжът няма друго семейство, иначе не би бил заинтересован да има още деца и още "отговорности", а той напротив точно това е търсел,

при моята карта, съвсем други аспекти са наблегнати и наистина нито единот двамата не иска семейство, а и опозицията Сатурн - Уран съвсем точно показва, че възрастовата ни разлика е 20 години и, че всъщност проблемите дойдоха от там - различни поколения, различни разбирания за света. Освен това сме в един бранш и сме работохолици - 10 и 11 дом - социални и кариеристично ориентирани, не сме подчинени. И Плутон в 1 дом - кой ще властва, манипулации... Венера изгряваща... още щом ме видя въпросната личност (по професионални въпроси се запознахме) веднага просто си ме хареса....и Юпитер във 2 дом доведе до финансово изгодно споразумение за мен (пак професионално, все още никаква връзка и до момента).
Интересно е, че аз се запознах с жена му (изрично подчертавам пак между нас не е имало нищо) и тя наистина е тип Дева (Луна в дева), докато аз в случая приличамна Венера в Стрелец - много енергия, млада, асц ми е на 29 гр Скорпион....приличам си на Стрелец (и Слънц в съвпад с Юпитер).
Освен това Луната в съвпад с Сатурн, който е в тригон с Юпитер, в Козирог аз интерпретирах - жена му е финансово зависима от него (не са сключвали брак, но имат дете) и работи за него, и взаимо-отношенията са им на ниво "взаимно мирно съжителство, с цел сигурност, но не любов".... но същевременно Слънчо е в секстил с Луна - и наистина са приятели....но е ясно, че рано или късно ще си намерят други....
Венера е в секстил само с Меркурий и наистина съм сравнително умна и той обичаше да си приказва с мен, в смисъл 20 години разлика не ни пречеха да комуникираме, Меркурий е в тригон с Нептун - на моменти съм го манипулирала, признавам си, но той си бе виновен, аз никога не нападам.
Така.... вече не работим заедно, засега са така нещата, аз не започнах връзка с него точно защото мисля, че му е невъзможно да ме възприеме като Луна (жена, сериозна връзка), а само като Венера (любовница - веселба за 2-3 месеца)
Затова за мен 1-вата среща е изключително важна. Затова си и правя карти, за важните хора.
Скорпион и Плутон са много засегнати в картата - играехме нон стоп игрички тип Нервно-лингвистично програмиране (той дори като шеф бе минавал такива курсове и съвсем съзнателно се опитваше да ме "програмира"......откъде да знае, че се занимавам с астрология и окултизъм

)
А и Венерка в 12 дом край на К1 - добре ме описва като човек - силен Марс и силен Нептун...и връзка, която предполага официална любовница, защото мъжът бе финансово много добреи му оставаше, за да закрепи статута си на елит - образована,млада любовница, с която да се фука пред богатите дружки (имало е такива случаи - имамепрофесионална среща, на която неподходящо присъстват и други мъже, с които се обсъжда кой с коя е спал, лятото по време на ваканцията им в КУба....)
Лилит в 1 дом - на мен всичко ми бе ясно, още от 1-вата среща, в смисъл усетих му непочтенните намерения, защото е мн лесно от позицията, която заемаше и възрастта да ме манипулира и използва и аз в случая се проявих като Лилита ..... с неговите камъни по неговата глава. Поставих си условията,неприемливи естествено и всичко се оправи... стресна се от "изискванията ми" и изобщо от възможността някой да му поставя условия, явно бе очаквал друга развръзка, да съм добро, скромно дете, защото мога да му бъда дъщеря.
Резултат - чувствах се много зле, презрях мъжете и разбрах колко са наивни.