САСС
не забравяй, че форумът е с "научни" цели, ние не сме виждали личните Ви натали, композита, синастриите и навамшите, сега експериментираме с твойта карта, защото май никой не е специалист (поне 80-90% сигурен) върху карти 1-ва среща. Не взимай при-сърце какво пишем, само като съвет и възможност.
Аз също като видях картата се стреснах - много силно са застъпени кардиналните оси... но те са и най-важните в хороскора тъй или иначе, може би именно заради това тази връзка ще е толкова важна и за двамата.
А Юпитер в 8 дом, по мои наблюдения означава, че винаги ще получавате средства от други...винаги ще го има "получаването". Всички хора около мен със силен натален 8 дом, все получават, от родители, от партньори, приятели...
Аз гледам картата като ситуация, като "основен мотив", но мисля, че тя е с давност даден период, който свършва с промянана началните отношения. Примерно, сключвате брак...картата вече не действа, друга ще има за самия ден на брака....или момента, в който е прието предложението. Картата на 1-вата среща ще покаже целите, отношенията как ще протекат, до момента, до който се постигнат целите, но щом се дотигнат целите, трябва нова карта,за новите отношения.
При вас бих казала, че при силен 8 дом - Юпитер там и Плутон на 10К и силен 5 дом и Луна в съвпад с Уран, сексуалното привличане е било силно, Венера - жената е търсела сериозен партньор, Слънцето в 5 дом, също е търсело връзка, но с романтичен характер, любов... не съм сигурна, че е мислел за брак. Виж при Elfidka в картата наистина беше много силно, взаимното търсене на семейство...тук аз бих казала, мога и да греша, че жената е била водеща, че е имала нужда заради самата си личност от връзка (Луна в 1 дом - домът отговарящ за личността), някак тази връзка е стигнала до "най-дълбоките" части на душата и (Венера - К4 ) и че е било голяма любов, нищо,че са в опозиция, Венера и Плутон са обвързани.
Но ако вече живеят заедно на семейни начала с деца, мисля, че композитът и синастриите ще са по важни, защото вече няма да анализираме самата ситуация, а личностите как си влияят и какво представляват като 1 цяло.