Здравей Гост

Хороскоп на началото на връзка

• 77 Отговора
  • 15019 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хороскоп на началото на връзка
« Отговор #40 -: Март 19, 2009, 01:36:56 pm »
Ние се запознахме по интернет и от четвъртия ден на запознанството ни, започнахме връзка, а след месец живеехме вече заедно. Всичко стана много бързо. Е имахме си нашите демони разбира се. Аз израстнах благодарение на трудностите в тази връзка и осъзнах как всъшност работят отношенията между хората. Нещата, които изчетох за синастрията само потвърдиха вече случващите се неща. Съвпада на неговата Лилитка с моето Слънце си каза думата, както и квадратурата на моята Луна и неговия Плутон също. Отказах се съвсем съзнателно от всякакви игрички и разбрах че най-ценното нещо е търпението. Научих се да проявявам любов, а не само да я изпитвам и изживявам под различните ѝ форми. А бе то е много за казване няма да ми стигне цял ден    ;D ;D ;D Любовта е велико нещо, но трябва да ѝ дадеш свобода на проявлението, пък тя нека си свърши работата, разбира се че ще има и сълзи, пресичане на интереси, различия в стиловете на живот, както и заварени навици за това и онова. Важното е да се разбере, че каквото и решение да взима едната или другата страна - света няма да свърши с това !   
« Последна редакция: Март 19, 2009, 01:45:12 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #41 -: Март 19, 2009, 04:14:31 pm »
А какво ще кажете за тези аспекти по време на първата среща,има ли някой запознат: Слънце съвпад Меркурий
   Луна тригон Юпитер
   Луна съвпад Уран    Венера секстил Марс 
   Венера тригон Нептун
   Венера опозиция Плутон
   Марс опозиция Нептун
   Марс тригон Плутон
   Юпитер квадрат Сатурн
   Юпитер тригон Уран
   Сатурн опозиция Нептун

*

elfidka

• 3129
« Отговор #42 -: Март 19, 2009, 04:42:25 pm »
Е има значение и в кои домове са даи ни данни за съставяне на карта   :) :) :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #43 -: Март 19, 2009, 05:05:38 pm »
Първо мерси за вниманието,но тъй като не намерих сайт който да ми покаже картата ето данните 14.07.2006 в 23.20 в София  :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #44 -: Март 19, 2009, 11:38:43 pm »
Ето я картата, давайте да анализираме. Поне САСС дапочне :)

обаче и тази карта е класическа,....само виж опозициите и Уранчо със Луна... но повече нищо няма да кажа, не е целта да си говоря сама :)

но ако искаш честното ми мнение, жената в тази връзка ще е много по потърпевша от мъжа...ако е само 1 жена, и със сигурност ще и се отрази повече, защото и двете женски планети са накупсидите на кардиналния кръст - асц и К4. Мисля си, че все пак е 1 жена, защото Луна е в опозиция на 7 дом (мундален венерин) , а Венера е в 4 (семейство, мундален лунен) или и двете знаят една за друга и е много трудна ситуацията. И двете планети са в двоен знак и са в квадрат от 13 градуса, ама сходящ.... две жени ли са? Или една, която не знае какво иска?
Спирамза тази вечер нещо съм уморена :)
« Последна редакция: Март 19, 2009, 11:49:53 pm от Jd_K »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Март 20, 2009, 12:43:50 am »
 ;D ;D ;D , ах този асц на 29гр. в скорпион ,колко много знае и колко много може!магнетичен , изискващт и неустоим. и аз много се гордея с него! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Март 20, 2009, 09:44:12 am »
по картата на сасс

Венера К4 в опозе на Плутон К10 в квадрат с възлите -пари/ власт и фаталност,
и обреченост до гроб, кланова влезеш ли ,няма излизане, изходът е един,
и заключени везни в 7 д. асоциирам със златна клетка и пиленце затворено в нея,
 но Луната упр. Слънцето, и в тригон с него и Юпитер
изгодно и е това положение, но в съвпад с Уран е супер непредсказуема и кой на
кого дърпа конците в даден момент, зависи от бозата на Нептун 12
във взаимна рецепция с Уран срещу слаб Сатурн
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #47 -: Март 20, 2009, 12:09:27 pm »
по картата на сасс

Венера К4 в опозе на Плутон К10 в квадрат с възлите -пари/ власт и фаталност,
и обреченост до гроб, кланова влезеш ли ,няма излизане, изходът е един,
и заключени везни в 7 д. асоциирам със златна клетка и пиленце затворено в нея,
 но Луната упр. Слънцето, и в тригон с него и Юпитер
изгодно и е това положение, но в съвпад с Уран е супер непредсказуема и кой на
кого дърпа конците в даден момент, зависи от бозата на Нептун 12
във взаимна рецепция с Уран срещу слаб Сатурн

Точно, аз съвсем бях изключила/не-видяла, че Слънце се подчинява на Луна :):):) и Слънце в съвпад с Меркурий (упр 7 дом - брак и 4 дом-семейство, а и упр Венера.... в 5дом, защото мъжът ще е влюбен или ще му е приятна връзката), но жената ще е водеща, на кардиналните оси.
Чудя се обаче, дали всъщност жената не е по-добре материално, и дали няма тя повече власт, заради опозицията на Плутон и Венера- в смисъл тя да е влюбена в мъж, с по-ниско социално положение от нея защото и тригонът Луна Юпитер е по точен, въпреки, че е разходящ. А и 6 дом - на подчинените, работа като служене, не кариера, е също доста засегнат, но не знам как да тълкувам там Сатур и Марс...освен, че ще поставят изпитания в тази сфера в опозиция с Нептун - като символ на вселенската любов, силен в 12 дом и в Водолей, диспозират се с изгряващ Уран. Явно жената ще усеща силна духовна връзка с партньора, предопределеност, ще има много вяра в него (Луна е и в Риби) или много илюзии. Но все още не знам колко са жените...
САСС да се включва :) и да каже защо Плутон е толкова засегнат ?

Най - важното според мен - упр 5 дом Луна е в съвпад с упр 12 дом -Уран на АСЦ - или ще се разпадне връзката, защото сте предпочели да е само за удоволствие и взаимна забава (12 дом - разпад и 5 дом - удоволствия, влюбване) или ще се научите какво е универсална любов и това ще доведе до семейство и доста интересни деца (12 дом - универсом, 5 дом - деца), обаче няма да е лека връзка.....но наистина може да е до живот с тази опозиция на Плутон и Венера. Аз като видя Плутон и Венерка.... просто винаги е толкова силно всичко, до предела на човешките възможности... и тригон и съвпад все дават "ексцесии", не знам за опозиция,но Плутон е в тригон с Марс - ВОЛЯ за поддържане на връзката.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #48 -: Март 20, 2009, 12:10:02 pm »
;D ;D ;D , ах този асц на 29гр. в скорпион ,колко много знае и колко много може!магнетичен , изискващт и неустоим. и аз много се гордея с него! :)
и ти ли имаш нещо в тази позиция :)  :P

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #49 -: Март 20, 2009, 12:34:33 pm »
Jd_K ,жената е една и е на еднакво материално положение с мъжа.Може би Луната в риби,предопределя многото илюзии от нейна страна.А сатурн и марс в 6 дом,можеби да се тълкуват,като някакви спорове,относно това,че според мъжа,жената би трябвало да работи з ада буде независима,и че жена която стои вкъщи ,гледа деца и се грижи за домакинството не е интерсна и е отживяло твърдение,техмите спорова за това май се дължат на този натоварен 6 дом.А е отделен въпро вече,че жената му има огромно доверие, и смята че той е иделания и наистина усеща силна духовна връзка с него.Но мен главно ме притеснява квадратурата на Сатурн и Юпитер.Ккаво ли означава,в такъв вид хороскоп

*

Kaya

• 2893
« Отговор #50 -: Март 20, 2009, 01:44:50 pm »
 добре  кога ще сложите час на  връзката:  например, ако запознанството е същия ден, като осъществяването на контакта? от това зависи как ще се завъртят домовете
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #51 -: Март 20, 2009, 02:34:34 pm »
запознанството е на 14.07.2006 в 23.30 в София :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Март 20, 2009, 02:51:15 pm »
и ти ли имаш нещо в тази позиция :)  :P
само асц на 29 гр. в скорпион имам ;D ;D боже ,нищо случайно няма в случайностите!винаги съм го казвала и ще продължавам да го твърдя!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #53 -: Март 20, 2009, 05:09:33 pm »
Цитат
Но мен главно ме притеснява квадратурата на Сатурн и Юпитер.Ккаво ли означава,в такъв вид хороскоп

Парите, начинът им на добиване, служебната ангажираност, наследствата ще са подложени на ожесточени спорове, или притокът на блага би бил блокиран.Сатурн ще дисциплинира склонното към разширяване съзнание и подсъзнателни тайни страхове или зловредни наклонности на единия от партньорите( 8 дом - Юпи). Ще изисква служене и себеотдаване в полза на егрегора.
Да ви кажа честно, като я видях тази карта, първата ми реакция беше :" Леле, тия няма да ги бъде! Много трудни аспекти!" Но сигурно греша, човешките възможности винаги ни изненадват.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #54 -: Март 20, 2009, 06:04:45 pm »
САСС
не забравяй, че форумът е с "научни" цели, ние не сме виждали личните Ви натали, композита, синастриите и навамшите, сега експериментираме с твойта карта, защото май никой не е специалист (поне 80-90% сигурен) върху карти 1-ва среща. Не взимай при-сърце какво пишем, само като съвет и възможност.

Аз също като видях картата се стреснах - много силно са застъпени кардиналните оси... но те са и най-важните в хороскора тъй или иначе, може би именно заради това тази връзка ще е толкова важна и за двамата.

А Юпитер в 8 дом, по мои наблюдения означава, че винаги ще получавате средства от други...винаги ще го има "получаването". Всички хора около мен със силен натален 8 дом, все получават, от родители, от партньори, приятели...

Аз гледам картата като ситуация, като "основен мотив", но мисля, че тя е с давност даден период, който свършва с промянана началните отношения. Примерно, сключвате брак...картата вече не действа, друга ще има за самия ден на брака....или момента, в който е прието предложението. Картата на 1-вата среща ще покаже целите, отношенията как ще протекат, до момента, до който се постигнат целите, но щом се дотигнат целите, трябва нова карта,за новите отношения.

При вас бих казала, че при силен 8 дом - Юпитер там и Плутон на 10К и силен 5 дом и Луна в съвпад с Уран, сексуалното привличане е било силно, Венера - жената е търсела сериозен партньор, Слънцето в 5 дом, също е търсело връзка, но с романтичен характер, любов... не съм сигурна, че е мислел за брак. Виж при Elfidka в картата наистина беше много силно, взаимното търсене на семейство...тук аз бих казала, мога и да греша, че жената е била водеща, че е имала нужда заради самата си личност от връзка (Луна в 1 дом - домът отговарящ за личността), някак тази връзка е стигнала до "най-дълбоките" части на душата и (Венера - К4 ) и че е било голяма любов, нищо,че са в опозиция, Венера и Плутон са обвързани.
Но ако вече живеят заедно на семейни начала с деца, мисля, че композитът и синастриите ще са по важни, защото вече няма да анализираме самата ситуация, а личностите как си влияят и какво представляват като 1 цяло.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #55 -: Март 21, 2009, 08:30:41 pm »
Джей ди ето една карта на първа среща на една приятелка, която ми позволи да я обсъдим. Забележи Асцедента и Юпитера, до тук добре ама....има Луна съвпад с Сатурн в тао квадратура с Юпитера и Слънцето.
Връзката беше много дълбока за нея и донесе много попарени надежди.  Имаше годеж, подготовка за сватба....караници.....раздели....В крайна сметка не са заедно, а тя милата още ближе рани. Не мога да ти кажа какво стана с гадняра, знам само, че все още е с въпросната луна, която много ясно се вижда в картата .
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 08:49:16 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Kaya

• 2893
« Отговор #56 -: Март 21, 2009, 11:37:02 pm »
 аз мисля,че доста неща са "били" наред особено в началото- той е изглеждал стабилният, този, който ще я "излекува", който  обещава, стимулира интелктуално и е станало отведнъж със съответното привличане...... е трудно е било с него лично, но не толкова с връзката.

хирон е  на ИЦ( за връзки особено съдбовни е характерно  "сценичното му появяване"- критика към липсата му  в астродрамата :P) сексил  възлите(5д) и 30  плутон ( често 30 гр  аспекти за хирон са много показатаелни  при "стари свръзки"); опозицията всички я виждат....

тези карти много често преповтарят  някои аспекти от синастричните ( а също и някои по-изявени в наталите им) на двамата партньори. приемрно единият  да е риби, с изразен стрелец,  марс или венера във водолей и тн. ще ми бъде интересно да споделиш някои от техните аспекти:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #57 -: Март 22, 2009, 04:57:45 pm »
Въпреки добрите аспекти, този човек е бил ангажиран и то много сериозно...оказало се е, че моята приятелка е била една приятна ваканция за него. Ще трябва да я питам за личните ѝ данни, За да проверя за това което казваш, непременно.
Давам тяхната карта като пример, именно заради интересната развръзка накрая.
п.с. Всъщност, с Уран в 5 дом и управител на 4 ...и слв в 5 дом, май нещата си идват на място.
« Последна редакция: Март 22, 2009, 05:47:37 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #58 -: Март 22, 2009, 05:17:55 pm »
Може ли и аз да помоля за малко помощ.Понеже не знам как да кача картата на първа среща,а в тази в астрокома има аспекти с твърде големи орбиси ще дам данните-30.10.2007г,15.10ч,Русе(плюс-минус 10мин).Тъй като картата ме засяга лично,интерпретацииките,които си правя са твърде субективни и се нуждая от обективно мнение.От самото начало имам усещането за една кармична обвързаност и си мисля,дали не е заради съвпада на Сатурн със ЮЛВ.Освен това съвпада на Луна и Марс също оказа съществена роля при мен.Не ми е ясно обаче,как стоят нещата от другата страна.Дайте си мнението,плиийззз :(!
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

sunrain

• 6710
« Отговор #59 -: Март 22, 2009, 06:03:41 pm »
elfidka, може ли да уточниш какво имаш предвид нещата си идват на мястото? По-специално те питам за северния възел в 5 дом.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.