Здравей Гост

Астрологичен Празник и Астро Театър

• 142 Отговора
  • 22240 Прегледи
*

veshti4ka

Re: Астрологичен Празник и Астро Театър
« Отговор #60 -: Март 21, 2009, 11:28:21 am »

Атлантида... Египет... древна Гърция.... превъплъщения, превъплъщения... и всичките с една цел - даряването на мъдростта на хората...
прав си Уране - ти си източника  ::)  но без мен си загубен  :P  загубих хилядолетия в посяването на мъдростта в човешките умове, измислих астрологията за да мога да предам абстрактната ти мисъл на хората, станах безсмъртен заради тях и тяхното просвещение, нарекоха ме Трижди Великият Хермес... но всъщност вече се питам защо ли?!?! ... голяма част от хората си останаха непросветени  :( ... дали вече остарявам или селенията на Нептун ми навяват тези мисли... 
а ти така или иначе, ще ми предадеш начален старт днес или утре  ;)  за имам енергията да погостувам в селенията на Ариес  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #61 -: Март 21, 2009, 12:04:11 pm »
Ооо,на Нептун виното никога не свършва-това е част от моята магия,Дионисиевият елексир е дар от моята безлична любов за да изпаднат всички граници,когато душата отпие от него....

Пакостници малки и големи  :P -лика прилика сте във смута-Меркурий и Уране,двамата заедно способни сте на всичко, света да обърнете с краката на горе,не на празника няма нужда,щом аз съм тук -всяко мое дихание се превръща в литри от Дионисевия еликсир  :)

А ти играчо сред играчите-и Уран успя да завлечеш в капана на хамелеоновия си ум,намираш начини със сандалките си крилати да внушаваш мисли от дълбините до висините
  ;D

Хайде взимайте по един шезлонг и налягайте около басейна,стига сте се чудили какво ново да измислите , ето и Слънцето дойде и огря Олимп със Светлината си  :)   

Там долу хората страдат и студуват,но на божествения Олимп е безкрайно лято.
..

*

Синухе

• 4978
« Отговор #62 -: Март 21, 2009, 12:10:19 pm »
И рано рано ,верни на природата си спорите кой е измислил астрологията  ;D

Вие просто я познахте,първо Уран прозря за нея, после ти Меркурий я облече във форма,но ако не беше моята милост да разбуля тази мистерия,чрез вас-отдавна лежаща в безкрайните коридори на необятното ми извечно съзнание, вие може и да сте пили от водата,но не сте извора....

А и УМ само не се иска-трябва и Вдъхновение
  :P

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Март 21, 2009, 01:47:54 pm »
Днес ще ви говоря с поезия, нали съм ретроградна в Овен и сега е момента да си "ближа раните", а поезията ме успокоява...Абе, Марс и Юпитер нещо се покриха...Няма ги на хоризонта. Марс сигурно се теши с бутилка алкохол, щото е на гости при Нептун...А Юпитер вероятно има сериозни светски ангажименти.

ЛЮБОВ

Сама и нестинарка, и жарава,
над нас нощта изгрява в звезден транс.
Ту пламне цялата, ту в миг угасне,
за да избухне с нов протуберанс.

От обич и от страсти завладени,
навярно и душите ни така
изгарят с нестинарска всеотдайност
върху жарта на нашите тела.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #64 -: Март 21, 2009, 03:35:40 pm »
А какво да кажем ние мъжете, не стига че сме малцинство тук ами и без "мъжки" планети останахме - язък! :) Е, ще импровизираме. Всеки ще играе себе си....
И добре, че утре имаме празник на града, а и Първа Пролет!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Март 21, 2009, 04:01:56 pm »
ей ,мъ на ,прочетох ,,че асая предлага да поема лилит!много мило и много благодаря!ще ви изтригонирам ,квадратирам ,опозирам ,абе въобще ще ви аспектирам! ;D и ще ви разкажа,как приемам и виждам нещата!тук съм аз съм -лилитката! :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Март 21, 2009, 04:41:22 pm »
аз съм сянка на луната ,не съм плътно космическо тяло и по тази причина малко се знае за мен ,хората ме подценяват ,някой астролози също.омаловажават ме .
въобще не ме подценявайте и не си мислете ,че няма да ми обръщате внимание!
просто трябва да ми обърнете малко повече внимание ,за да разберете и осъзнаете значението ми. и така ако направите това,ще си обясните бариерите ,които се появяват ,както и объркват живота ви до невъзможност за корегиране в някой отношения.
моят стремеж е да консумирам енергия от вас  , и да ви тласкам към отдаване на вашата енергия ,която отново ще погълна!по тази причина , когато ви докосвам вие имате по-голяма интензивност и плътност на влияние.
аз не приемам вселенските закони ,аз харесвам своеволията ,обичам да изкушавам !обичам да се разхождам из дебрите на човешкото подсъзнание , да правя пътеки ,като пъртини със сянката си в еротичния ви свят , в тайните ви мисли.... :)но наред с това , аз съм ШАНСА , за корегиране на кармичния товар , нооо не допускам компромиси!

доскоро бях на разходка в съзвездието стрелец!той нали е огнен?леле,колко бели направих , колко пожари запалих.стрелците ги подтикнах към активност-не ,че те я нямат,а някой ,които бяха по-плахи , им дадох още повече смирение ,за да усетят чуждата воля! докато си пътувах си мислех , колко срещи и какви направих ,колко квадратчета и опозиций сътворих! ВСЪЩНОСТ ВИНАГИ СЪМ СИ МИСЛИЛА ,ЧЕ МОЯ АСПЕКТ Е КВАДРАТА!АЗ СЪМ ПРОВОКАЦИЯТА И ИЗКУШЕНИЕТО!

сега съм тук ,танцувам в сянката на целеустремения и толкова скученза мен козирог.тук няма изненади като при онзи импулсивен и бърз стрелец!.тук търсят кариеризъм и индивидуализъм.този е сериозен и на всяка цена иска кариера!стремеж към власт-ще изкуша много сигурна съм , но наред с това някой ще ги направя още по-безотговорни!
предстои ми среща със сатурн .ще ви разкажа за нея , защото ще бъде интересна тригонално ще го накарам да ми даде от неговата енергия. ще се срещна и с уран по някое време ,той сега е зает с дома на рибите ,а те горките как се чувстват с неговия неубоздан характер хич не искам да ги мисля!само ,че сега ще го аспектирам и него ,за да почерпя и от неговата вселенска енергия....... ;)

чувствам се добре , защото навсякъде обирам енергий ,но не съм толкова лоша!обичам изкуството и мога да бъда добър художник , велик поет!добре боравя със сенките и светлосенките , нали затова търся непрестанно енергия , отразявам и провокирам отразяването.
творчеството е важно за мен.
харесвам срещите на марс и венера,нептун и винера , учителя хирон , а с уран е много  ;Dинтригуващо -искри и мълний , проблясъци ,особенно когато всички те по двойки ,понякога по тройки ;D ;D ;D/ето го и подсъзнанието , абе какво ви казвам-винаги съм там и има толкова сексуалност/ се докосват във вселенска космическа поза ;D ;D ;D и аз просто лекичко премина или от едната страна на венера или от другия ъгъл на уран и взема ,че отразя един страхотен космически тригон ,или някоя напрегната тао квадратура ,ох боли в тези дни! ;D
а тогава кагато се срещна с плутон ставам непредсказуема!той е страшничък защото носи карма и болезнена любов , но винаги придружена с трансформация.там ми е хем трудно ,хем леко.много секс и много мощна енергия.чак аз се уморявам , а сянката ми се осветява.какво пък?-как иначе ще ми отредите подобяващо място в натала , в хорара , в елекцията , в синастрията , в комбина , в композита , в солара , в прогресията , в дирекцията , в профекцията?!!!! разбирате ли , без мен астрологията и астролозите не могат!
въобще нямам предпочитания към вас и никой не игнорирам!всички вие носите така нужната ми енергия за фокусиране.аз ви свързвам по един или друг начин ,защото съм тъмната сянка на вашите мисли и желания ,на вашите щтения.знаете ли , понякога дори си мисля , че тази моя сянка са вашите подсъзнателни изкушения.а всички вие ги имате , при това без изключение , като почнем от сестрицата луна и приключим след плутон. хирон , юнона ,веста , палада и другите астероиди също имат необходимост от моята сянка. това ми е хубавото щете ме -нещете ме , аз от време на време ви изкушавам напомняйки за себе си!
а толкова много се нуждае света от астрология , че нуждата е въпиюща! колкото повече се знае за тази наука и колкото повече се използва тя  на земята , толкова по-лесно и леко ще преминават космическите влияния за индивида.

;D светът трябва да покаже тъмната част на нещата , да ги освети ,да сподели бързите мисли на меркурий с тайните възвишени чувства на нептун , с красивите намерения на венера ,с напредничавите идей на уран , с прагматичния стоп на сатурн , с широката и духовна мисъл на юпитер , с агресивната доктрина на марс , със силното желание за власт и манипулация на плутон!светът трябва да ги освети , за да го бъде!
« Последна редакция: Март 21, 2009, 06:08:59 pm от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Март 21, 2009, 04:56:10 pm »
Венера,Венера ... :-[

С тези стихове ме накарахте да се смъкна още по-надолу,там където вълните се превръщат в пяна и се улавя аромата на земната изпълнена с божественост любов...

Ще остана там до изгрева,докато вълните на другата хармония не ме повикат в своята прегръдка...
ей,нептуне , твойта божественна любов не може да бъде постоянна , особено когато премине мойта сянка покрай теб!толкова изкушения , толкова ефирни отношения!дори не се замисляш колко страда венера ,когато се запътиш към друга луна! а ,мойта сянка върви до теб ,обгърнала те в свойте прегръдки...,а ти търсиш още повече романтика ,още повече божественна любов и просветления...,създаваш си илюзий ,че в следващия прилив е перлата на светлината..... :)

« Отговор #68 -: Март 21, 2009, 06:21:13 pm »
нещо моя съуправител  Марс, бога на войната и " още нещо" ми се губи, сигурно е срещнал Нептун и са се получили хаотични обиколки  в кръга на безвремието, изпуснах му контрола аз на него, ще го пусна за издирване от агентурата, я  Венерката, я Луницата , или
бъбривеца- информатор с летящите сандали,Питър Пан ще го прихване и рапортува местопозицията му, ако ли не ще се включи и
тежката артилерия Сатурн, при него празно няма, стопира го още
докато си помисли за действие..... 8)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #69 -: Март 21, 2009, 07:01:44 pm »
А какво да кажем ние мъжете, не стига че сме малцинство тук ами и без "мъжки" планети останахме - язък! :) Е, ще импровизираме. Всеки ще играе себе си....
И добре, че утре имаме празник на града, а и Първа Пролет!

Нептун ти казва драго-бъди Лечителят Хирон и бъди моста между миналото и бъдещето,между тук и между там, липсващата брънка съзнание между Сатурн и Уран !  :)

;)Хайде,вземи си една чаша от моята необятност-Дионисиев елексир и се присъедини към празненството! 

А то май може и да продължи и утре ,нали сме богове всемогъщи-като почнем да празнуваме, по 3 дни и нощи задължително ! :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #70 -: Март 21, 2009, 07:17:01 pm »

ей,нептуне , твойта божественна любов не може да бъде постоянна , особено когато премине мойта сянка покрай теб!толкова изкушения , толкова ефирни отношения!дори не се замисляш колко страда венера ,когато се запътиш към друга луна! а ,мойта сянка върви до теб ,обгърнала те в свойте прегръдки...,а ти търсиш още повече романтика ,още повече божественна любов и просветления...,създаваш си илюзий ,че в следващия прилив е перлата на светлината..... :)

Любовта ми непостоянна е най-омайна !  :P

Дори и ти Лилит си имаш своя блян над който аз владея и все някога ще бъдеш покорена !  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #71 -: Март 21, 2009, 07:30:57 pm »
Блажено излегнал се не мръднал 10 часа от шезлонга, Нептун се чуди:

"Хм,къде забегна тоя чаровник-виночерпец Меркурий ? Кой ще ми сипе винце,изпил съм само няколко литра,а устните ми бързо почват да пресъхват "   :(   ::)

След като не мога да вкуся от виното на опиянението (мързи ме да отида до масата,а телепатията ми след няколко литра ,вече ми прави номерца  ;D) ,отправям взора си там където се упойвам с впечатления и музика...

http://www.youtube.com/watch?v=zMZETRh8iOw&feature=related
« Последна редакция: Март 21, 2009, 07:41:19 pm от Sinyhe »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Март 21, 2009, 07:40:47 pm »
Страхотни сте !
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #73 -: Март 21, 2009, 07:43:32 pm »
Страхотни сте !

Хм,този глас ми е познат,не беше ли гласа на една от Богините на астероидите ?  ??? ::)

*

Инти

• 2068
« Отговор #74 -: Март 21, 2009, 07:48:26 pm »
И аз го диря Нептуне!

Уж днес сме в съвкупление ( 21. 03.2009 Уран-23.05 гр. в Риби, Меркурий- 22.08 гр. в Риби ), пък той се  крие в царството на Хадес. Страх го е от Зевса гръмовержеца, да не го мерне с ширикообхватния си поглед.Тъкмо си мислех за един виртуален секс с него, по водолейски, та се чудя какво ли е усещането да се съединят в едно две андрогинни същества, цялостни сами по-себе си.

- Излез, Хермес, излез да те даря с просветление за бъдещето на човечеството. Предай на хората моето послание:" Настъпи моя час, моята ЕРА. Аз им нося ЕДИНСТВОТО."

-Хора, бъдете не само приятели, а единомишленици, работете за да въздигнете колективната енергия, бъдете ТВОРЦИ, божествени проводници. Ако Ви напусне вярата, повикайте Юпитер, ако Ви е тъжно нека лунните лъчи ви погалят, подайте ръка и Нептун ще прелее във вашето сърце. Сатурне, сине мой, дойде време и ти да изпълниш мисията си ,  въздай ред сред този хаос !

« Последна редакция: Март 21, 2009, 07:53:29 pm от Asaia »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #75 -: Март 21, 2009, 07:58:26 pm »
Уране,ти нямаш ли намерение да ми върнеш ключовете за в къщи ?   :'(

Все ти пращам вълни и все ни ги хващаш,потъна във моя океан да търсиш просветление,виж са целия си прогизнал и ушите ти пълни с вода-не чуват !

Хайде ела насам да те завия с перлената ми хавлия,да те вкарам във вид,тия водорасли по косите на теб не ти ходят!

Днес,Вселената ми шепне-Уран така ще те изненада,че не само ти ,но и той ще се изненада от себе си !  ;) ::) :P :-[

*

Инти

• 2068
« Отговор #76 -: Март 21, 2009, 08:18:37 pm »
  -Нептуне, откакто съм в Риби не мога да намеря пътя за вкъщи, забравил си, с тая твоя отнесена натура, да включиш ветровентилатора!

Плувам ли , плувам, но в тази мъгла, дори и по звездите не мога да се ориентирам вече. Как искаш да работи телепатията, твоята вибрира на друга честота, нали си олицетворение на божественото сърце, та твоите сигнали стигат само до моята 4та чакра, по-нагоре не могат да се изкачат. Уф, добре че не си Плутон, че щеше да ми даде на късо втора чакра ;D

*

veshti4ka

« Отговор #77 -: Март 21, 2009, 08:26:04 pm »
хихиииииииииииии затъжихте се за мене аааа  ;D 
ей го на Хермес се завърна след една кратка дрямка в обятията на Хадес - много ми дойде днес разбиването на Дионисиевата изба и препиването с Еликсира на Боговете  :P 

*

veshti4ka

« Отговор #78 -: Март 21, 2009, 08:31:56 pm »
имах намерение да закача срамежливата Венера  ;D ;D  ;D

Ооо ти  тъжна днес богиньо,
редиш слова изящни тука.
Отпий от Еликсир божествен.
Ела и ми седни във скута 
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #79 -: Март 21, 2009, 08:33:30 pm »
Абе Хермесе-Меркурий къде си ми ти заспал хитрецо-знам та аз! Някой пак сладкодумно си омягьосал да не намира пътя към себе си  ::)

Сега като си вече тук можеш да ми подадеш един пълен бокал,че взех да изтрезнявам  ;) ;D

Уране,не се оплаквай-в моите обятия никой не може да се оплаква,не виждаш ли ауричната музика в сърцето ми звучаща в Епохата на Водолея- пее то твоята песен и вече свикнал с нея,те усещам все по-близо ...