аз съм сянка на луната ,не съм плътно космическо тяло и по тази причина малко се знае за мен ,хората ме подценяват ,някой астролози също.омаловажават ме .
въобще не ме подценявайте и не си мислете ,че няма да ми обръщате внимание!
просто трябва да ми обърнете малко повече внимание ,за да разберете и осъзнаете значението ми. и така ако направите това,ще си обясните бариерите ,които се появяват ,както и объркват живота ви до невъзможност за корегиране в някой отношения.
моят стремеж е да
консумирам енергия от вас , и да ви тласкам към отдаване на вашата енергия ,която отново ще погълна!по тази причина , когато ви докосвам вие имате по-голяма интензивност и плътност на влияние.
аз не приемам вселенските закони ,аз харесвам своеволията ,обичам да изкушавам !обичам да се разхождам из дебрите на човешкото подсъзнание , да правя пътеки ,като пъртини със сянката си в еротичния ви свят , в тайните ви мисли.... :)но наред с това , аз съм
ШАНСА , за корегиране на кармичния товар , нооо не допускам компромиси!
доскоро бях на разходка в съзвездието стрелец!той нали е огнен?леле,колко бели направих , колко пожари запалих.стрелците ги подтикнах към активност-не ,че те я нямат,а някой ,които бяха по-плахи , им дадох още повече смирение ,за да усетят чуждата воля! докато си пътувах си мислех , колко срещи и какви направих ,колко квадратчета и опозиций сътворих! ВСЪЩНОСТ ВИНАГИ СЪМ СИ МИСЛИЛА ,ЧЕ МОЯ АСПЕКТ Е КВАДРАТА!АЗ СЪМ ПРОВОКАЦИЯТА И ИЗКУШЕНИЕТО!сега съм тук ,танцувам в сянката на целеустремения и толкова скученза мен козирог.тук няма изненади като при онзи импулсивен и бърз стрелец!.тук търсят кариеризъм и индивидуализъм.този е сериозен и на всяка цена иска кариера!стремеж към власт-ще изкуша много сигурна съм , но наред с това някой ще ги направя още по-безотговорни!
предстои ми среща със сатурн .ще ви разкажа за нея , защото ще бъде интересна тригонално ще го накарам да ми даде от неговата енергия. ще се срещна и с уран по някое време ,той сега е зает с дома на рибите ,а те горките как се чувстват с неговия неубоздан характер хич не искам да ги мисля!само ,че сега ще го аспектирам и него ,за да почерпя и от неговата вселенска енергия.......

чувствам се добре , защото навсякъде обирам енергий ,но не съм толкова лоша!обичам изкуството и мога да бъда добър художник , велик поет!добре боравя със сенките и светлосенките , нали затова търся непрестанно енергия , отразявам и провокирам отразяването.
творчеството е важно за мен.
харесвам срещите на марс и венера,нептун и винера , учителя хирон , а с уран е много ;Dинтригуващо -искри и мълний , проблясъци ,особенно когато всички те по двойки ,понякога по тройки

/ето го и подсъзнанието , абе какво ви казвам-винаги съм там и има толкова сексуалност/ се докосват във вселенска космическа поза

и аз просто лекичко премина или от едната страна на венера или от другия ъгъл на уран и взема ,че отразя един страхотен космически тригон ,или някоя напрегната тао квадратура ,ох боли в тези дни!

а тогава кагато се срещна с плутон ставам непредсказуема!той е страшничък защото носи карма и болезнена любов , но винаги придружена с трансформация.там ми е хем трудно ,хем леко.много секс и много мощна енергия.чак аз се уморявам , а сянката ми се осветява.какво пък?-как иначе
ще ми отредите подобяващо място в натала , в хорара , в елекцията , в синастрията , в комбина , в композита , в солара , в прогресията , в дирекцията , в профекцията?!!!! разбирате ли , без мен астрологията и астролозите не могат!
въобще нямам предпочитания към вас и никой не игнорирам!всички вие носите така нужната ми енергия за фокусиране.аз ви свързвам по един или друг начин ,защото съм тъмната сянка на вашите мисли и желания ,на вашите щтения.знаете ли , понякога дори си мисля , че тази моя сянка са вашите подсъзнателни изкушения.а всички вие ги имате , при това без изключение , като почнем от сестрицата луна и приключим след плутон. хирон , юнона ,веста , палада и другите астероиди също имат необходимост от моята сянка. това ми е хубавото щете ме -нещете ме , аз от време на време ви изкушавам напомняйки за себе си!
а толкова много се нуждае света от астрология , че нуждата е въпиюща! колкото повече се знае за тази наука и колкото повече се използва тя на земята , толкова по-лесно и леко ще преминават космическите влияния за индивида.
светът трябва да покаже тъмната част на нещата , да ги освети ,да сподели бързите мисли на меркурий с тайните възвишени чувства на нептун , с красивите намерения на венера ,с напредничавите идей на уран , с прагматичния стоп на сатурн , с широката и духовна мисъл на юпитер , с агресивната доктрина на марс , със силното желание за власт и манипулация на плутон!светът трябва да ги освети , за да го бъде!