Здравей Гост

Астрологичен Празник и Астро Театър

• 142 Отговора
  • 22276 Прегледи
*

veshti4ka

Re: Астрологичен Празник и Астро Театър
« Отговор #40 -: Март 20, 2009, 10:29:05 pm »
хахахааааа ама вие сте се подкарали вече а  ::)  я се запрете малко в стационарно състояние - сеира ще е утре нали  :P ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Март 20, 2009, 10:32:51 pm »
хахахааааа ама вие сте се подкарали вече а  ::)  я се запрете малко в стационарно състояние - сеира ще е утре нали  :P ;D ;D

Не забравяй,че Луната е от корпуса за бързо реагиране-не мое да стои на едно място и 1 час,пък ти искаш да се спрем.При Луната нивга няма ретро-пълен напред.  ;D

« Отговор #42 -: Март 20, 2009, 10:33:32 pm »
на първа пролет, вали сняг та не спира и глей ни сега саира
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #43 -: Март 20, 2009, 10:35:31 pm »
ще ви гледам аз сеира,
след малко като хванете баира  ;D
щото вече късно стана
и ще се пъхнете под юргана  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Март 20, 2009, 10:41:30 pm »
Продължавам в същия репертоар...

Наричат ме Кронос, Господар на Времето.
Свидетел съм на най-древните цивилизации - от първата искра живот до гибелта им.
Свързват ме със старостта, болестите и смъртта. Пораждам страх и неприязън у всички, правя живота в материята труден и изпълнен с кармични уроци. Уроците не ги създавам аз, аз само осигурявам необходимите предпоставки урокът да бъде научен. Да бъде научен добре! Целта е да осъзнаете Кои сте, Откъде идвате и Къде отивате. Пътуването никога не спира. Ако трябва, урокът ще се повтори, макар и при други, по-различни обстоятелства, но свързващата нишка не се губи. Не съм ви съдник, аз съм мълчалив свидетел. Не наказвам никой, просто наблюдавам. Сами достатъчно се наказвате един друг, та кой съм аз да се меся?! Аз съм Господарят на сенките. Лодкарят, който ви придружава по време на пътуването през реката на мъртвите в царството на Хадес... Аз съм сянката, която не спира да ви преследва, аз съм гласът на вашата съвест. Не можете да избягате от мен като ме отречете. Винаги ще съм със и във вас и ще ви напомням за себе си чрез поредица на пръв поглед несвързани помежду си събития. Аз съм нишката, която свързва минало и настояще, причина и следствие. Аз съм причината всички да сте ТУК.

Едит: Да бе, Сатурн - друг път! Пак реагирах марсово и в бързината забравих да добавя картинката!  :-[

« Последна редакция: Март 20, 2009, 10:45:56 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Март 20, 2009, 10:56:21 pm »
ще ви гледам аз сеира,
след малко като хванете баира  ;D
;D ;D ;D

Абе,баира не знам дали ще го хванем,но бира вече сме хванали.Действа ми приливно и действа добре на отделителната система на асцендента ми Везни,пък ме и успива.  :P ;D ;)

*

veshti4ka

« Отговор #46 -: Март 20, 2009, 11:05:33 pm »
ами че и аз да се включа по същество тогава, че сутринта докато се събудя и язък за бързата ми планета  ;D ;D ;D

Стани Меркурий, сложи си пера на сандалите
и литни като мисъл от тях към мен отново.
Шекспир, "Крал Джон"

Аз съм Меркурий. Символът на рационалната мисъл и усещането за духовна посока, а умът трябва да служи на целеустремеността. Когато се обединя с Луната получавам изключителен интелект...  Наричат ме и бога на крадците  ;D  Така е, защото човешкият интелект е аморален. Функцията му е изразена в рационалната мисъл и не е задължително да е обвързана с някакъв етичен код  ;) . Наричат ме още и патрон на търговците, но в този случай първи приятели ми са Юпитер и Слънцето. Аз съм и символа на младостта  ;D  - изискаността и бляскавото очарование на вечната младост са под моето покровителство... Когато търсите възхитата от блясъка на технологиите и новите пътища на мисълта - знайте, че съм се съюзил с Урана, защото той разбива всички препятствия към мисловния растеж. Уран е моят войн-пионер.  Движението и пътуванията са ми страст - днес съм тук, а утре ме няма  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #47 -: Март 21, 2009, 12:19:04 am »

Специално за отбелязване на първото празнуване на астрологичния празник във форума и за да допринесе със своето участие за разбирането мистерията на вселената, Нептун напусна своите необятни и тайнствени,все още скрити и разпалващи въображението  покои и прие форма тук на Земята в часовете на нощта когато земните вибрации са най-хармонични и човечеството е потънало в неговото царство на сънищата-полунощ.Така той се чувстваше в свои води и лежерно отпуснат на големия стол в студиото започна неговото интервю.Не беше в идеален вид-с разчорлена дълга коса с цвят на океанско дъно, която просто не се беше сетил да среши,намъкнал робата си която беше сложил за пране и по обясними причини отново беше сложил в бързината да бъде точен за това събитие,някак си на магия взе,че пристигна навреме.Все още леко отнесен,с бавен и упойващ глас започна да отговаря на въпросите ни ,в мистичната аура на астралните отблясъци около неговото тяло.

1)Как се възприемате по принцип и напоследък ?

Много труден въпрос ми задавате.Цяла вечност се опитвам да си изясня как се възприемам и все не стигам до ясно разбиране,поне не и като образ-през всички измерения се изявявам в толкова форми,присъствам в колективното подсъзнание на толкова цивилизации,нося от всеки по нещо и ми е трудно да си събера безбройните парченца идентичност и отражения,когато се погледна виждам безкрайността в нейните невероятни комбинации . Иначе се възприемам като миролюбива планета-позволявам всичко да плува в моите космични течения,тъй като всичко е родено в божествените ми дълбини.Като принцип на висшата любов се възприемам като Космичната Майка.Не че се грижа за децата си-иначе ми се нарушава дълбоката медитация,просто ги оставям да се хранят с вибрациите, които излъчват и аз отразявам обратно към тях,многократно засилени.

Напоследък?Уф,пак ме поставяте пред труден отговор.Цялата вечност ми е свидетелка,колко трудно влизам в рамките на времето,дори и с богатото си въображение.Аааа…да.Сега ми изплува.Ясно.
На гости съм в дома на Уран( в една от паралелните вселени си имаме и персонификация като личности,е почти)-след като ме покани по едно време и отиде да прави кафето в кухнята,докато го чакам взех,че заспах-не съм много добър в задържането на будно състояние ,освен ако не мечтая.Обикновено е бърз,но този път взе,че се забави.Просто беше измайсторил някаква много сложна машина за кафе,която само той разбираше как работи,а тя изискваше повече загравяне.Колко съм спал не знам,събудих се и от него няма и следа.Включих на телепатия и го намерих-това ми приятелче,нали обича да прави изненади всякакви, веднъж се озарило,че в нас го чакало вдъхновението за новите му изобретения и  докато се бях пренесал в астрала,нашият взел ключовете за дома ми,заключил ме в неговия да не му преча докато си върше работата там и така временно пребивавам в знака на Водолея.
Тук в неговия дом навсякъде всичко силно свети и не мога да намеря ключовете за тока,вече толкова години,този Уран все едни ги измисля и само той си ги разбира,как се оправям в този дом питате ли ме? Оставете,че не обичам светлото-първо трудно заспивам от тази ярка светлина,а и после цялата къща е пълна с компютри-има 15 скайпа и на всеки един от тях по хиляда абоната,едва смогвам да им отговоря от състрадание, нищо че се преструвам на Уран.Добре,че мога да се мултиплицирам в много измерения на една и съща реалност-така успявам да обърна внимание на всички.За мен обаче време не остава- в този интернет има повече рибки и подводни течения отколкото в океана,много голяма работа ми се отвори.И ща не ща-и тук влизам в различни образи и разпостранявам законите ми за всеобщо разбирателство и любов,разкрих много от своите тайни именно тук.
Не се оплаквам много,просто спокойствието ми се наруши,чак мен започна да ме пере тока.Преди не бързах за никъде,а сега усещам,че всичко което трябва да го дам като свръхсетивност на хората и разбулване на мистериите свързани с човечеството,го давам бързо и май не винаги уцелвам момента дали хората са готови за това.Просто знам,че нещо ще има да се случва скоро ,но ми се губи паметта –бях си го записал у нас върху плочките на банята след една дълбока медитация докато си взимах ароматна вана.Но Уран като е във неговата си фаза,колкото и да му изпращам телепатични вълни,хич не ги и забелязва и не мога още да го накарам да дойде да ми отвори и да се прибера.Добре,че сме съседи и живеем един над друг та се чувствам
почти като у дома си.

2)Кои са вашите най-силни желания?

Точно в момента най-силното ми желание е да се прибера в нас, имам толкова домашни любимци в къщи,а Уран кой знае с какво ги храни и дали въобще ги е забелязал.Надявам се като се прибера да не изпадна в някой шок,дори не искам и да си представя какво е направил с мебелите и декорацията…

Иначе основното ми желание отвъд времето и пространството е да бъда прегърнат в нежната прегръдка на неубословената любов, отразената вибрация на моето Аз ,заличаваща Аза ми или по-точно представата ми за Аз,тъй като и той като всичко е илюзия.

Тук Нептун леко се отвя,само за 15на минути остана с празен поглед виждащ отвъд пространството и времето,в момента на тази прегръдка, за която дори и на него му се налагаше да поизчака малко.

Сигурно щеше да си остане в такова състояние години,ако гласа на водещата не го върна обратно тук и сега,след 15 минути проявени от нея разбиране (все пак беше зодия Риби).

3)Кое беше последното хубаво нещо в живота ви на което се зарадвахте?

Последното ,е че откакто съм в дома на Уран хората започнаха най-накрая да ме разбират,е първо с висшия си ум,но и това е нещо.Когато мислят толкова много за мен,не само аз за тях,не се чувствам толкова самотен, аз-този който уж присъства във всичко.Просто е друго когато те усещат осъзнато.Това много ме радва.

4)Кое е последното нещо в живота ви което не бихте искали отново да ви се случва?

Последното лощо нещо което ми се случи беше преди около 2 години, когато от другата страна на улицата оня кисел Сатурн през терасата ме погледна така лошо за новото ми увлечение-виртуална любов, че известно време не можеше да ми става.И не само това-беше си цял кошмар-никакво въображение, никаква емоция,чак срам взе да ме хваща от мене си.Добре,че дъртака спря да се препича на Слънце на тази тераса с неговите ВИП черни очила и отиде да си гледа градината в двора и да скубе плевелите. Такова нещо не искам никога да ми се случва отново,чувството ми за вина не е в хармония с чувството ми за универсална любов.Ако се чувствам виновен,как ще проявявам любовта,а не гузността си?

5)С коя планета/божество бихте искали да имате по-близки взаимоотношения и защо ?

Венера-само тя споделя нуждата ми от музика и разпускане и е единствената,която не ме обвинява че мързелувам .С нея искам да се сближа максимално тъй като  комбинираме добре и различните измерения на любовта и така може да се научим взаимно в липсващите ни полюси в изкуството да обичаме.

6)Коя планета/божество според вас ви действа най-отблъскващо и защо?

Марс.(Дълбока въздишка).Само като му чуя гласа и ми се нарушава хармонията-много вика и се кара,все бърза и като е до мен съм много неспокоен-толкова се фиксира върху целта и желанията си,че като иска нещо,го иска за вчера!Е чак такова бързане дори и моята мъдрост не може да разбере.Явно има какво още да уча,но с него доста ми убягва.
 А в определени положения дори аз се ядосвам .Стоя си аз обикновено потънал в трансценденталана медитация на върха на някоя скаличка сред океана слушащ омаята на сирените и вече почти навлязъл в дълбокото блаженство-някакви тежки вибрации ме застигат,викове, тропоти –нашият Марс пак си играе с хората на война.Е ,няма мира от него значи-от брега пожари, ,в океана ми се носят кораби с хорски викове ,разбулва войни и кавги и само ми трови океана с трупове и кървища,после защо супата ми от водорасли имала странен вкус.Е как да медитирам с това чудо на чудесата-като се развика го чувам от хиляди километри,имало е пъти по-цели нощи не мога да заспя,докато не си начеше крастата.И ако не си я начеше бързо ми омръзва да го чакам с тези кръгове под очите-заливам му бойните кораби, тука таме цунами и малко тишина да настава.
Сатурн може и да не ми е любимец, ама е мълчалив по природа и освен на моменти- в много големи пререкания и не започне да ми чете конско с желание да ме вкара в границите му,рядко ми пречи ей така като си живее.Къде ти е тази фурия Марс …

7)Какво мислите за хората ?

За хората мисля следното-особено ми са интересни напоследък,докато съм на гости в дома на Уран.Взеха да им светват лампичките и почнаха да се усещат какво е любов и какво е приятелство.Като едно време.Че и способностите си възвръщат с моя помощ и тази на Уран в дома ми-там се съдържа много магия и явно той е успял да я вкара и в науката си.
На хората обаче гледам мащабно-не като на индивиди и за това като преселвам масово души в селенията на незримото,другите страдат и не разбират,че давам ценни уроци по състрадание и любов.

8/ Според вас има ли полза от астрологията и каква е тя?

Разбира се,че има полза от тази древна колкото първият ми сън- нишка на божествената мисъл.Ако не беше тя сега нямаше да ви давам и на живо интервю.Възможностите и са големи и много,но за мен най са ценни тези които позволяват на душата да познае себе си и съвършенството на мирозданието.Заедно с Уран докато сме си на гости стигнахме до следното заключение : Този който вярва-знае,  и този който знае-вярва.Който е стигнал до истинската астрология -също.

9)От какво има най-голяма  нужда човечеството според вас?

Човечеството има нужда от обединение-първо от един идеал за Всемирно Братство,после от Вселенската Любов.Няма как да стигнат до второто без да минат през първото.Както винаги човечеството има нужда и от закрила,от божествена посока и ред,а той тепърва ще пренарежда тяхната реалност.Целта е да вървят успоредно с нея,за да не отидат в отвъдното преди да са готови или в капана на заблудата. Последната е моето наказание за тези,които не си отварят Окото за Пребъдното.

10)Ако можехте с една мисъл да промените света каква е тя и как той ще изглежда?

Мисълта е: Единение във Вечността.

Светът няма да съществува като такъв-това ще бъде една многоизмерна реалност в която всяко съзнание ще бъде цял свят,преплетен със световете на другите.Ще изглежда като водопад от звезди изгарящи условностите на формата.Енергия в енергията.Вибрация във вибрацията.

И какво се оказа-аз Нептун- докато ми водиха интервюто в друго измерение,за да мога поне веднъж да бъда точен,все пак рядко слизам на Земята в такава форма,се оказва че останалите Олимпийци пак са подхванали сиртакито преди да са чули празничния звън в настъпването на 21ви.  :-\
Ей на- какво ви говоря,повечето нямате фин усет за Музиката на Сферите,нищо че съм я измислил аз и други я чуват!

(Или и аз като Уран като измисля нещо минават хилядолетия докато се разбере  ??? )

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Март 21, 2009, 01:09:11 am »

Венера в Риби (АЗ)

На нощ и на мащерка
дъхат косите ти, моя любима!
Канелено щом ме погледнеш,
избухват в кръвта ми хиляда звезди.
За мене сияят гърдите ти -
лилии лунно свенливи.
Извиваш се гъвкаво - тънка лиана,
изплъзваш се - риба в подмол.
Надлъж и нашир аз преброждам
пак твоите пътища скрити:
оставам за теб, непристъпна и близка,
поклонникът странен и чужд...
Умирам от жажда
по твоите извори бистри, любима!
Изгубил и дъх, ненаситно ще пия!
За мен ти си смърт и живот.

Венера в Овен (Любимият)

На дъб и на кедър,
от слънцето стоплен, ухаеш, любими!
Потъвам в очите ти -
птица зареяна в синьо бездънно небе.
Почакай, не влизай със взлом ти
във моята тайна градина:
препускат нахъсано твоите пръсти -
табун подивели жребци.
Не сгазвай, не късай, помилвай
цветята на моята плахост -
сега кадифено разлистени,
мой покорителю нетърпелив!
От мен щом отпиеш,
по-жаден по мене ще бъдеш, любими!
За теб орхидеята тъмно разцъфва,
стаила и смърт, и живот.
« Последна редакция: Март 21, 2009, 01:33:22 am от Nebesna »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #49 -: Март 21, 2009, 01:45:33 am »
Венера,Венера ... :-[

С тези стихове ме накарахте да се смъкна още по-надолу,там където вълните се превръщат в пяна и се улавя аромата на земната изпълнена с божественост любов...

Ще остана там до изгрева,докато вълните на другата хармония не ме повикат в своята прегръдка...
« Последна редакция: Март 21, 2009, 02:02:32 am от Sinyhe »

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Март 21, 2009, 01:55:56 am »

Рисувам с музика челото ти,
очите,
устните
и тялото с ръцете тънки
и отпуснати като весла,
очакващи лодкаря.
Свещта,
изгряла в свещника върху пианото,
прилича на щастлив и предан фар.
Рисувам с музика душата ти.
Прозрачната й глъбина се смее
с цвета на детски сън,
потръпва от соленото пробуждане
на утринния бриз,
цъфти под слънцето,
гори
и хълмовете на вълните й
са видимите знаци само
на нейните движения неуловими.
Рисувам с музика живота ти.
Ръцете ми
като узряла мида се разтварят
и от гнездото им се раждаш ти,
високочела, бял и божествена.
С вълни от цветни думи
клавишите посипват твоя път,
за да преминеш хубава и съвършена
по неговия топъл пеещ риф.
Свещта,
изгряла в свещника върху пианото,
прилича на щастлив и предан фар.
Нощта мълчи
и слуша как рисувам.

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Март 21, 2009, 02:34:52 am »
Моята Венера по рождение е приласкана от Нептун. А в секса съм Марсианска Везна - Марс е под господството на Венера. .

"КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!"

Най- много се страхувам от Плутон. Той е подмолен, безмилостен, драматичен, безкомпромисен, понякога жесток. Ето няколко стиха, които дават кураж при транзити на Плутон. Аз им казвам "заклинания" или "молитви". Всичко, което действа успокояващо и умиротворяващо на психиката, наричам "молитва". Когато Хадес - Богът на подземното царство ме отвлече в покоите си, тези молитви ме направиха по-силна.

Когато си на дъното на пъкъла
Когато си най тъжен и злочест
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез
Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени
От всички свои пътища премазани
Нов път си направи и сам тръгни
Трънлив и зъл е на живота ребуса
На кръст разпъва нашите души
Загубил всичко, не загубвай себе си
Единствено така ще го решиш.

ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ НЕ ЗАГУБИХ СЕБЕ СИ, ДОКАТО ПЛУТОН ТРАНЗИТИРАШЕ ПРЕЗ МОЯ АСЦЕНДЕНТ.
« Последна редакция: Март 21, 2009, 03:20:20 am от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Март 21, 2009, 03:11:59 am »
Продължавам в същия репертоар...

Наричат ме Кронос, Господар на Времето.
Пораждам страх и неприязън у всички, правя живота в материята труден и изпълнен с кармични уроци. Уроците не ги създавам аз, аз само осигурявам необходимите предпоставки урокът да бъде научен. Да бъде научен добре! Целта е да осъзнаете Кои сте, Откъде идвате и Къде отивате. Пътуването никога не спира. Аз съм нишката, която свързва минало и настояще, причина и следствие. Аз съм причината всички да сте ТУК.

Едит: Да бе, Сатурн - друг път! Пак реагирах марсово и в бързината забравих да добавя картинката!  :-[

О, Кронос! Вярно е, че сме от една група. И двамата сме практични и привързани към земните блага, в съзвездията, в които сме в достойнство - Телец и Козирог, а ти екзалтираш в знака, в който аз съм поставена на трон (Везни). Когато се сблъсках с твоите уроци, поднесени с бащинска сериозност и строгост, аз осъзнах, че има и друг вид красота, освен външната. Ще се опитам да пресъздам разбирането си за твоите уроци с един откъс от Марджъри Уилямс:

"-Боли ли?-попита Зайчето.
-Понякога-отвърна Кончето, защото винаги говореше честно.
Когато си истински, за теб няма значение дали те боли.
-Изведнъж ли се случва, сякаш те раняват-питаше Зайчето,-или малко по малко?
-Не се случва изведнъж-обясни Кончето,-но ставаш Истински. Затова е нужно много време. То не се случва често на хора,които се чупят лесно, имат остри ръбове или трябва да се пазят много  внимателно.Общо взето, когато станеш Истински, козината ти се е проскубала, очите ти са изпадали, краката ти едва се държат за тялото. Но тези неща изобщо нямат значение, тъй като ти си Истински и не можеш да бъдеш грозен.....освен за хората, които не разбират."

*

veshti4ka

« Отговор #53 -: Март 21, 2009, 09:25:36 am »

Добро утро, Олимп! Какъв прекрасен ден а!  :P

Сега докато вие още се търкаляте из постелите, аз смятам да отида да поизпразня мазето на Дионис, че за днешният ни празник ще ни трябва доста Божествен Еликсир  ;D ;D ;D  Уране, приятелю я си отваряй очите и дай две-три шашки динамит, че Дионис се е оключил с няколко катинара  ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #54 -: Март 21, 2009, 09:44:49 am »
Ах , ти малки хитрецо !

-Как си позволяваш да отправяш такава молба към мен. Божествената амброзия не е предназначена за прахосване и забавление на боговете, ако Зевс научи за подмолния ти план нищо не би могло да те спаси от неговото наказание!

-  Но честно да ти призная малко ми е тъжно, грандиозен и величествен, проводник на божествения разум,аз се чувствам толкова самотен тук горе в небесата, само  Гея е моето утешение, толкова ми се иска да бъда фриволен, дързък, неукротим, като теб, да разчупя всички окови, и да се присъединя към празненството на всички Богове. Всички Вие осъзнавате колко са сте неповторими, и се радвате на да посрещнете живота с отворени обятия.

- Е, добре, малко хаос сред божествения порядък, няма да е излишен, а и щом всички отпият от Дионисиевият елексир, ще паднат всички задръжки, тогава всички ще бъдат себе си, без маски, без роли.

-Слушай, Хермес, аз ще поговоря с моя брат Нептун, да ми даде малко от елексира, ако не се съгласи , тогава ще измислим план, как да отмъкнем няколко шишенца.

« Последна редакция: Март 21, 2009, 10:24:07 am от Asaia »

*

veshti4ka

« Отговор #55 -: Март 21, 2009, 09:54:02 am »

Хехе, щял да моли Нептун - ами той Нептуна сигурно вече си е пресушил запасите отдавна  ;D ;D ;D  И не се безпокой за Зевс, аз единствен мога да минавам от нашия в долния свят и Хадес ще ме покрие за известно време ако трябва :P Пък и нали се сещаш, че си го заключил у вас и сигурно отдавна се е отнесъл някъде  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #56 -: Март 21, 2009, 09:55:22 am »
Добро утро :)
Лошо е като ме няма, нали?
Няма кой да ви стопли душицата,да ви стане ведро на душата.
Да ви се иска да запеете :) Еееее така е.Понякога и аз искам да съм в сянка,да събера енергия.....защото от нея имате нужда.Има нужда всяко живо същество на планетата земя.
И сега какво? Изпокрили сте се всички?
Скоро пак ще дойда,но тогава да не кажете "Горещо ми е,лошо ми е,климатици,вентилатори" ;D
Вие май не знаете какво искате???
Е хайде,помечтайте за мен.........чувствам се нагорещен и нажежен....и едвам се сдържам.

1)Как се възприемате по принцип и напоследък ?
Имам нужда от почивка,не мога да огрея навсякъде.

Да стопля и най-малката душица,най-щастливи и най-тъжни.Най-богати и най-бедни.

Да "зачервя",да "изпека" бузките на дечицата в градинките.

4)Кое е последното нещо в живота ви което не бихте искали отново да ви се случва?
Да предизвиквам катаклизми с огнената си мощ(пожари), и кожни изгаряния ;D

5)С коя планета/божество бихте искали да имате по-близки взаимоотношения и защо ?
Харесва ми Венера,Нептун....изобщо харесвам всички....защото са част от мен ;)

Няма

Хората са добри.Нуждаят се от мен,не могат да живеят без мен.Понякога ми обръщат гръб,но ги разбирам.

8Според вас има ли полза от астрологията и каква е тя?
Голяма.Учи хората да осъзнаят науката за вселената,за всички мои подчинени(звездите,планетите).Които от своя страна им се отблагодаряват,ако слушат.Ако не, уроците са безпощадни.

9)От какво има най-голяма  нужда човечеството според вас?
Любов,мир,духовност.....топлина.

10)Ако можехте с една мисъл да промените света каква е тя и как той ще изглежда?
Дарявайте любов всеки му,не пазете усмивките си само за най-близките,правете добро и не искайте отплата!
Светът ще изглежда като райска градина,като вечна пролет, с несекващите ми лъчи :)

Оооох,сега се уморих.
Отивам да поспя......ааааах(прозявка).
« Последна редакция: Март 21, 2009, 10:02:45 am от mamma_mia »

« Отговор #57 -: Март 21, 2009, 10:11:55 am »
Аз съм Плутон, бога на смърта, Хадес , тъмнината, сенките, но без мен няма
как да усетите светлината на Слънцето и да оцените какво имате, обикновенно го оценявате , когато го загубите, а аз го отнемам, когато вие доброволно не вървите по пътя, който сами сте избрали, Сатурн издава присъдата, аз я изпълнявам ,няма връщане назад,това са Всемирните  закони, не човешките, и се прилагат, когато се наруши равновесието и се включи принципа на махалото , то си е устоичиво в равновесната си точка, но ако някой му даде начално ускорение ,махалото ще отиде до едната крайност със страшна сила и без да се задържа дълго в едната крайност ще се върне и ще удари със същата сила и в другата крайност, т.е този който го е задвижил, ефекта е болката и за двете крайности докато не затихнат трептенията на махалото отново в равновесие ....

Аз Плутон съм колективната ВОЛЯ, действам глобално,
променяйки първо конкретно индивидите, тяхната индивидуалност / Слънцето/ чрез промяна в тяхното мислене/Меркурий/ , целенасочени действия / Марс/навици, инстинкти , адаптивност,приспособимост / Луна/, техните чувства, желания, искания да имат и да натрупват/ Венера/, в техният мироглед, вяра, светоусещане, в търсеното на истината - "кой съм" " от къде идвам" и на къде отивам, "защо съм тук и сега " / Юпитер/
когато  сме в опозиция със Сатурн се ражда диктатура, нацизъм, когато съм в Козирог - силна власт, послушни хора, неспособни да се възпротивят, докато Уран не влезе в Овен и не ме квадратира, действам бавно, тайно, скрито, руша всички структури, които пречат на развитието за да създам нови работещи, носещи прогрес, Козирогът са структурите и формите на управление , но те остаряват, техническият прогрес ги прави остарели,
пак тук се включва Уран, докато бях в Стрелец донесох на човечеството -ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА, НОВ СВЕТОВЕН РЕД,глобален контрол, аз съм хирург , отстранявам само туморите в обществото, някой казват, че съм техен създател може би , но те не виждат, че това е ПРОЦЕС , начин за трансформация и тя цели едно единствено нещо, човечеството да отцелее  и ще дълбая до дъно за да го пречистя и обновя,  за да се прероди в нещо ново и надявам се по- добро, ако ли не изходът е един.... 8) макар, че те се опитват да бягат от реалността, чрез различни химерни мечти и фантазии, чрез сънища и утопии и  идеално, справедливо общество, справедливо за кой за създателите на утопията или за човечеството- Нептун и си прави шеги с тях, той се прави на Бог, опивайки ги с разни развеселителни вещества -алкохол, наркотици , като ги кара да губят контрол , но моля, моля аз винаги имам последната дума и тя е вечността, други алтернативни бягства  от реалността, от границите на Сатурн са новите технологии-  създават разни глобални мрежи, интернет и виртуални реалности, матрици и се губят из тях, докато изгубят самите себе си, крайности,крайности, човешка суета, наивници никой не може да избяга от мен, всеки се завръща при  първоисточника за да се прероди необременен и да тръгне по пътя начертан от Сатурн.... 8)всеки изпитва страх от контакта, срещата с мен ,изживява криза , но като я преживее се ползва от СИЛАТА, която му давам , когато се справи блестящо с трансформацията на причините за неговата болка....

Съжалявам, но не отговарям на интервюта,  аз съм извън правилата и условностите, макар, че човечеството се опита да ми отнеме върховната власт, казвайки ,че не съм планета - заблуди,заблуди
човеци, всичко което ги плаши, казват, че не съществува, мислят се за безсмъртни , но часовникът цъка и отмерва времето , пространството също, а аз съм извън тях, аз съм вечността, кръговрата на живота съм .......
« Последна редакция: Март 21, 2009, 10:44:08 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #58 -: Март 21, 2009, 10:15:04 am »

ееех от да бързам, все забравям по нещо  ;D  та да пусна и аз интервюто си, та докато вие си четете - аз да мина да овършея избите на Дионис  :P

1)Как се възприемате по принцип и напоследък?
Хъммм откакто пътувам из Рибите, започнах да навявам доста дълбоки мисли на хората. Крайно време е да започнат да се осъзнават и да размърдат умовете си за нещо по-дълбоко.

Най-силното ми е желание човечеството да осъзнае потенциала на мислите и ума си. Да се научи да го използва в правилната посока  ;)

Ммм дааааа ... в момента много се радвам на срещата си с Уран. С него винаги е забавно и интересно  ;D

Всичко, което се случва - се случва с определена цел! Значи е правилно!

Ами със всички  ;D  Не мога да ги деля! Всяка една планета добавя отделен привкус на един безкраен ум и го насочва към определени мисли и теории. След като всички планети дават храна на ума, значи те са прекрасни спътници  ;D

Няма такава  :P

Хората са още деца на Вселената. Ние сме техните учители. Крайно време е да ги накараме да пораснат малко  ;D

Естествено, че има! Иначе не бих я измислил  :P  Ползата е за тези, които искат да пораснат!

9)От какво има най-голяма  нужда човечеството според вас?
Любов, а може би и огромни количества ум и съзнание  ::)

Вярвайте в магията на УМА! Той е най-великото творение на природата!

*

Инти

• 2068
« Отговор #59 -: Март 21, 2009, 10:57:56 am »

Естествено, че има! Иначе не бих я измислил  :P  

Хермес, дръз си езика зад зъбите, че такава светкавица ще ти перна по задника. Как така си присвояваш цяла наука, ти си мой ученик, нищо повече, моята нисша октава. Твоята роля е да разпространяваш знанията на хората, но аз съм този който те дарява с просветление и мъдрост. >:(