Аз съм Плутон, бога на смърта, Хадес , тъмнината, сенките, но без мен няма
как да усетите светлината на Слънцето и да оцените какво имате, обикновенно го оценявате , когато го загубите, а аз го отнемам, когато вие доброволно не вървите по пътя, който сами сте избрали, Сатурн издава присъдата, аз я изпълнявам ,няма връщане назад,това са Всемирните закони, не човешките, и се прилагат, когато се наруши равновесието и се включи принципа на махалото , то си е устоичиво в равновесната си точка, но ако някой му даде начално ускорение ,махалото ще отиде до едната крайност със страшна сила и без да се задържа дълго в едната крайност ще се върне и ще удари със същата сила и в другата крайност, т.е този който го е задвижил, ефекта е болката и за двете крайности докато не затихнат трептенията на махалото отново в равновесие ....Аз Плутон съм колективната ВОЛЯ, действам глобално,
променяйки първо конкретно индивидите, тяхната
индивидуалност / Слънцето/ чрез промяна в тяхното
мислене/Меркурий/ , целенасочени
действия / Марс/
навици, инстинкти , адаптивност,приспособимост / Луна/, техните чувства,
желания, искания да имат и да натрупват/ Венера/, в техният
мироглед, вяра, светоусещане, в търсеното на истината - "кой съм" " от къде идвам" и на къде отивам, "защо съм тук и сега " / Юпитер/
когато сме в опозиция със Сатурн се ражда диктатура, нацизъм, когато съм в Козирог - силна власт, послушни хора, неспособни да се възпротивят, докато Уран не влезе в Овен и не ме квадратира, действам бавно, тайно, скрито, руша всички структури, които пречат на развитието за да създам нови работещи, носещи прогрес, Козирогът са структурите и формите на управление , но те остаряват, техническият прогрес ги прави остарели,
пак тук се включва Уран, докато бях в Стрелец донесох на човечеството -ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА, НОВ СВЕТОВЕН РЕД,глобален контрол, аз съм хирург , отстранявам само туморите в обществото, някой казват, че съм техен създател може би , но те не виждат, че това е ПРОЦЕС , начин за трансформация и тя цели едно единствено нещо, човечеството да отцелее и ще дълбая до дъно за да го пречистя и обновя, за да се прероди в нещо ново и надявам се по- добро, ако ли не изходът е един....

макар, че те се опитват да бягат от реалността, чрез различни химерни мечти и фантазии, чрез сънища и утопии и идеално, справедливо общество, справедливо за кой за създателите на утопията или за човечеството- Нептун и си прави шеги с тях, той се прави на Бог, опивайки ги с разни развеселителни вещества -алкохол, наркотици , като ги кара да губят контрол , но моля, моля аз винаги имам последната дума и тя е вечността, други алтернативни бягства от реалността, от границите на Сатурн са новите технологии- създават разни глобални мрежи, интернет и виртуални реалности, матрици и се губят из тях, докато изгубят самите себе си, крайности,крайности, човешка суета, наивници никой не може да избяга от мен, всеки се завръща при първоисточника за да се прероди необременен и да тръгне по пътя начертан от Сатурн.... 8)всеки изпитва страх от контакта, срещата с мен ,изживява криза , но като я преживее се ползва от СИЛАТА, която му давам , когато се справи блестящо с трансформацията на причините за неговата болка....
Съжалявам, но не отговарям на интервюта, аз съм извън правилата и условностите, макар, че човечеството се опита да ми отнеме върховната власт, казвайки ,че не съм планета - заблуди,заблуди
човеци, всичко което ги плаши, казват, че не съществува, мислят се за безсмъртни , но часовникът цъка и отмерва времето , пространството също, а аз съм извън тях, аз съм вечността, кръговрата на живота съм .......