Здравей Гост

За старите и младите души на земята...

• 249 Отговора
  • 49929 Прегледи
*

veshti4ka

Re: За старите и младите души на земята...
« Отговор #140 -: Март 30, 2009, 01:30:02 pm »
друго важно нещо по картите, което виждам е че много силно е застъпен ВОДОЛЕЯ - било чрез кардиналните оси, било чрез лични планети. и тук визирам и трите типа - индиго, кристални, стари души. този водолей освен, че им дава нестандартно мислене и нестандартни идеи, някак много тънко дава една самодостатъчност. това са хора, поне според мен, на които им стига и собствената им компания стига да правят това, което искат. може и да имат нужда от голяма любов, но не се стремят към нея на всяка цена...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Март 30, 2009, 01:48:33 pm »
не съм виждала други карти на такива деца и нямам наблюдения.не ,че мойте гарджета са най-черни ,но има неща ,които ме изумяват и притисняват.особенно малкия мук , които има обяснения и не употребява купешки фрази просто в пространството , а те са свсем на място и при това с логични обяснения....абе , по-особенна е.факт е ,че уран е на трон и сектила с хирон е факт. :)не може фастък на 9години да ти говори за енергий и психология. :-[ :-[ :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #142 -: Април 03, 2009, 01:27:50 pm »
Ето ги и двамата кандидат-индиго  ;D  Още в началото ми направи впечатление възрастта им,особено този Роберто за мен има излъчване на индиго-кристален,отделно и с тази негова невъзмутимост (или е от Телеца  ??? ),но ще видим.
Картите са без известен час на раждане-абстрахирайте се от домовете.Отговарят на много от условията за индиго, разбира се това не означава,че са такива със сигурност.Просто ми прави впечатление ,че това което ми мина през ума когато ги видях за 1ви път в картите им има данни за това. Да се има предвид възрастта им и че тепърва ще си изкарват потенциала навън  :)

Картата на Роберто отговаря на няколко от досега повтарящите се модели:

- струпване на планети в последен квадрант
5 планети + СЛВ
-висшите планети аспектират вътрешните  (предразполагат към лесен съзнателен достъп до техните енергии и интегрирането на качествата им като част от личността)
Слънце,Луна,Меркурий и Марс са всичките в някакъв аспект с Уран,Нептун и Плутон
Венера има точен секстил към Сатурн (разумното или практично състрадание ),управлява се от Нептун
Сега виждам и че Венера има аспект с Нептун,което е важно- квинтил
-възли в огън/въздух
СЛВ Водолей-ЮЛВ Лъв
-Хиронови аспекти
Хирон има много аспекти- по-важни са тези към Слънце,Меркурий и Марс (съвпада с Луната е под въпрос)
Повтаря се отново аспект на Хирон-Марс  (който освен арехтипа на Свещенния Воин засилва лечителските му способности,които са вече проявени освен ясновидските-за това и по го слагам към кристалните)

Управителите на възлите- Уран и Слънце са в аспект и то положителен- погледнато за пътя му,това ще даде добро осъзнаване от негова страна,ще има връзка между пътя на миналите животи и мисията в настоящият,има баланс.

В картата Луна,Венера,Юпитер,Сатурн и Плутон- имат специфични положения:
трон,екзалтация,екзалтация,трон и трон
Поради спецификата на планетите-дават му вътрешна устойчивост и същевременно мекост,идваща от вътрешната сигурност и стабилност.

В картата на Даниел се повтарят няколко от моделите(които се повтарят досега )

- Висшите планети аспектират вътрешните
- Хирон в аспект с Марс(+Слънце)
- Възлите не са във огън/въздух (което само го отбелязвам), но СЛВ е в съвпад с Уран/Нептун

Има интересна конфигурация Бисекстил- Космически Щит и модел на хороскопа Грозд-голяма събиране на енергията в едно място,при такива хора няма разпиляване -центрират се в една посока на действие.

Може и да не е индиго , но не се знае  ;) Все пак има повтарящи се акценти.В тази карта ако Луната е в Дева, няма да има грам огън и въздух.Иначе има данни за маг/екстрасенс определено.

В тези две карти освен често срещания аспект на Хирон с Марс се повтаря и съвпад на Лилит с Юнона  ???
Хм,странно- и аз го имам този съвпад (освен всички други показатели),той не че показва модел за индиго, но явно мъжете индиго(или просто такива с този аспект) няма и как да си падат по обикновени връзки или по-скоро самите връзки съдържат окултното и голяма доза чисти импулси/може и да означава че начина им на взаимодействие в тях е принципно дълбок и с много скрити процеси. Разбира се и още ,само отбелязвам  ::)

Едит: Чак сега видях,че те и двамата нямат планети в огън/въздух  :o  И в тези 2 карти учудващо липсват куинконси между планетите.Само Хирон прави куинконс към Уран във втората.
Няма и квадрати  :o Във втората карта Сатурн е на 8 градуса орбиса от квадрат със Слънцето- за мен това е не действащ квадрат.
Това ако не са кристални пък на  ;D-  и са след 1990-та година .Кристалните са много възприемчиви,индиго са буйнички като мен  :P
« Последна редакция: Април 03, 2009, 05:36:52 pm от Sinyhe »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Април 03, 2009, 01:42:45 pm »
В тези две карти освен често срещания аспект на Хирон с Марс се повтаря и съвпад на Лилит с Юнона  ???

О, да, несъмнено това е ключът от бараката!  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #144 -: Април 03, 2009, 01:44:33 pm »

умират за жената-Вамп  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  аз после ще ги погледна по-обстойно, че сега имам малък ангажимент към стомаха си  ;D

*

holanda

« Отговор #145 -: Април 03, 2009, 01:51:21 pm »
еииии,как правите номера с всички астероиди и др.на показ? ;)На мен не ми е ясно къде да бръкна за да ми излязат Лилит,Южен възел,Юнона и др. ,всички заедно в картата.И ми е много чудничко какво значи ''повечето планети са в последен квадрант''? ???

*

Синухе

• 4978
« Отговор #146 -: Април 03, 2009, 01:54:37 pm »

Стига се бъзика ! ;D  Съвсем ясно го казах че това не е от моделите на индиго  ;)

Но факта си е факт-повтаря се  :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #147 -: Април 03, 2009, 01:58:03 pm »

умират за жената-Вамп  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  аз после ще ги погледна по-обстойно, че сега имам малък ангажимент към стомаха си  ;D

Или по-скоро ще нахапят някоя като вампирчета  :P ;D Майтап няма,това Скорпиончето има вампирско излъчване  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #148 -: Април 03, 2009, 05:45:06 pm »
еииии,как правите номера с всички астероиди и др.на показ? ;)На мен не ми е ясно къде да бръкна за да ми излязат Лилит,Южен възел,Юнона и др. ,всички заедно в картата.И ми е много чудничко какво значи ''повечето планети са в последен квадрант''? ???

Преди да пуснеш картата ,по-долу има една табличка където са вмъкнати точки и астероидите- там с shift на клавиатурата отбелязваш кои да ти се покажат във картата 

Последен квадрант на зодиака-последните 4ри знака(от Стрелец до Риби).Квадрантите са 3-почвайки от кардинален Овен до кардинален Рак вкл,от фиксиран Лъв до фиксиран Скорпион и от подвижен Стрелец до подвижни Риби.

*

Nebesna

Re:За старите и младите души на земята...
« Отговор #149 -: Април 16, 2009, 10:22:46 pm »
Руски уеб-сайт, посветен на децата Индиго.

http://indigo.e-puzzle.ru/links.html
http://indigo.e-puzzle.ru/article091.htm

*

Синухе

• 4978
« Отговор #150 -: Април 17, 2009, 12:21:56 pm »
Ето карта на потенциално кристално дете-след запознанство онзи ден с една религиозна личност,в разговора ни самата тя повдигна темата за индиго и кристалните и още преди да кажа,че се интересувам и астрологически от това, подхвърли че смята племеницата си за такава.Слагам картата:

До сега повтарящите се модели се повтарят и тук ,отново.Висшите планети аспектират вътрешните;твърд аспект Хирон/Марс;възлите се квадратират от Уран.

От досега видяните карти на индиго и кристални ,ми прави впечатление че кристалните често имат натоварен 1ви и последен квадрант (като някакво равновесие явно),в смисъл почти винаги е така или има някаква друга форма на балансираност и това може да е една от астро разликите между двете групи.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #151 -: Май 19, 2009, 11:07:19 am »
Здравейте, за първи път пиша, досега само четях. Темата е много интересна и мога да добавя още нещо по нея след малко: някои показатели за звездните деца (така ги наричат някои, не само индигови и кристални) от д-р Инго Юнге (антропософски астролог) - една позната ми изпрати негова лекция и сега ще я потърся. Дотогава ще ви покажа и аз един натал, макар че жената там е по-стара от поколението на индиговите:

Възможно ли е това да е човек-индиго?
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 10:54:17 pm от Abrakadabra »

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #152 -: Май 19, 2009, 11:13:18 am »
Ето според този д-р Юнге за индиговите деца:

"Индигови деца
Има няколко специални градуса, които присъстват в рожденият им хороскоп:
Овен        9º   10º  14º
Телец           15º  19º  26º
Близнаци            3º    9º   16º   17º   20º
Рак               6º    7º   27º
Лъв               7º   18º  19º   21º
Дева        12º   23º
Везни        7º    11º  23º   28º
Скорпион       25º
Стрелец             12º
Козирог              2º   21º  22º  30º 
Водолей             15º
Риби                10º  17º  20º  27º"

Тъй като тази лекция не е писана от моята позната, а я е получила от друг, не можа да ми обясни по какъв начин са активни тези градуси, но е логично да става въпрос за позиция на планети и точки.

*

veshti4ka

« Отговор #153 -: Май 19, 2009, 11:19:16 am »
хъммм кат гледам тази жена е май 74 набор евентуално  :P  /съдя от факта, че аз съм 74 и Плутон ми е на 6* във Везни/...

така - това което виждам не може да бъде индиго в никакъв случай. Хирон в първи дом и СЛВ в 8 дом ме навяват на мисълта, че тази личност има лечителски заложби, които трябва да развие в този живот и да се грижи за другите. не ме питай по какво съдя - като видя карта и казвам първото което ми мине през ума, напук на анализите  ;D 

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #154 -: Май 19, 2009, 11:24:50 am »
Този набор е, но аз скрих за непосветени годината, защото жената не иска да се вижда. Професията й е всързана с някакъв вид лечение.
А какво ще кажеш да "индиговите" градуси? Този астролог - Юнге - от много години се бил занимавал с тези деца.

*

veshti4ka

« Отговор #155 -: Май 19, 2009, 11:31:32 am »
ми честно казано в картите, които съм разглеждала не съм гледала градусите - в смисъл да съпоставям градуси. по скоро разглеждах аспекти, знаци и домове. пък и аз не съм астролог бре хора /астрологията не ми е първа константа, а един от многото ми интереси/  ;D ;D ;D ;D ;D  просто обичам да пощя и анализирам, за да си намирам дъвка за мозъка  :-[ 

а за жената - явно добре си отработва кармата в този живот  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #156 -: Май 19, 2009, 11:39:12 am »
абе хора аз ли изтрещявам или астрокома е изтрещял  :o :o :o

в тая карта виждам, че Хирон е на 22,21* в Овен, а Слънцето е на 18,55* във Везни - грубо 3* орбис, а за Слънцето не важи ли орбис от 8* в натала  ???  що не го отчита като опозиция да му се не види  >:(

а в мойта карта пък /онзи ден го забелязах/ астрокома отчита, че имам квадрат на Сатурн на 27,48* в Близнаци и Луна на 0,42* в Рак със Плутон на 6,06* във Везни  :o  бе то от Сатурна са 8* близо а от Луната 6* - прекалено голяма орбиса за отчитане - нали в натала за останалите планети е 5*  ???

да му се не види и няма опция за корекция на градусите пфууууууу

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #157 -: Май 19, 2009, 11:40:36 am »
Жената я остави вече :) По принцип питам за градусите, но досега не стана въпрос за тях, явно не сте стигнали до тяхното "нищене" в темата. Според вас примерно 7-ми градус от знак какво точно означава - от 6-ти градус до 7-ми, или от 7-ми до 8-ми? Според мен е от 6-ти до 7-ми.
Май не му е мястото тук, но не виждам къде другаде да напиша и опасните градуси според същия този астролог:

Опасни градуси
Овен        5º   18º  19º   20º  23º
Телец                7º   13º  18º   27º  29º
Близнаци    1º    22º  23º  29º  30º
Рак       4º    8º    22º
Лъв       5º   13º  20º   29º
Дева        1º    8º   16º   18º
Везни        1º    5º   12º  13º   14º  19º 30º
Скорпион        6º  12º  19º   22º   28º
Стрелец     8º   10º  13º   21º   27º   28º
Козирог           6º    8º   15º   19º    26º  28º    
Водолей    6º   18º   23º   24º   29º
Риби       9º   11º  13º   16º   23º  

Ако има планета в лош градус при раждането, човек е предупреден да бъде по-внимателен, по-въздържан. Периодично през 3-4 години се усъвършенстваме в тези познания и знаем в коя еволюция сме.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
« Отговор #158 -: Май 19, 2009, 11:43:25 am »
Вещичка, отчела го е като опозиция. Не гледай самата карта, а таблицата долу. Зависи какви настройки са зададени в астро.ком - има възможност да се показват всички аспекти, част от тях и т.н., така че като е правена, не се знае какво е било отметнато да се показва.

*

Skarlet

« Отговор #159 -: Май 19, 2009, 11:48:13 am »
Хирон в първи дом и СЛВ в 8 дом ме навяват на мисълта, че тази личност има лечителски заложби, които трябва да развие в този живот и да се грижи за другите. не ме питай по какво съдя - като видя карта и казвам първото което ми мине през ума, напук на анализите  ;D 

Тази личност има лечителски способности не само заради СЛВ в 8, и Хирон в 1. Има Луна в Дева в 6 дом и Юпитер в 12. Аз искам само да попитам,ако е удобно-тя хирург,анестезиолог или терапевт-гастроентеролог е. Или пък специалността е друга? С тази Луна в 6 в Дева ме насочва към гастроентерология,стелиума в 7 дом-към хирургия,а Нептун в 8-към анестезиология или рентгенология.