Здравей Гост

Форумът

• 79 Отговора
  • 12677 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:Форумът
« Отговор #40 -: Април 07, 2009, 09:03:24 pm »
Сърч, това е просто игра на думи.
Слънчевият ти знак няма никакво значение.  :)

Ъпсолютно е така. Просто всеки мой отговор е наполовина заяждане. Затова гледам да не пиша много, че ще има после много сърдитко-петковци.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Април 07, 2009, 09:04:47 pm »
Ъпсолютно е така. Просто всеки мой отговор е наполовина заяждане. Затова гледам да не пиша много, че ще има после много сърдитко-петковци.  ;D

;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Април 07, 2009, 09:05:12 pm »
росто всеки мой отговор е наполовина заяждане.

Сигурно си от онези "докажете, че е вярна астрологията"? С тЕх що войни водихме у дира, но вече ме мързи и предпочитам да кротувам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #43 -: Април 07, 2009, 09:07:49 pm »
Ама аз не съм виновен От зодията е.  :'(

« Отговор #44 -: Април 07, 2009, 09:08:46 pm »
Със сайта слънцата са ни в опозиция, Луната му е в съвпад с моя ЮЛВ и Сатурн, Юпитера му с моята Луна, АС-то му опозиция на моя Марс  :-\

Слънцето му попада в моя 9-ти,

Картата е сменена.

АС-то му е в съвпад с моето Слънце и Уран ;D
« Последна редакция: Април 07, 2009, 09:15:53 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Април 07, 2009, 09:12:12 pm »
Картата е сменена. Много, много не ми се връзваше този Скорпионски асцендент. Така по-става с въздушен знак на Асцендента.

Искам да попитам, сайтът на един човек ли е (едноличен) или е на няколко човека (сдружение) ? Има значение в елективната астрология.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #46 -: Април 07, 2009, 09:21:27 pm »
Сайта се води на двама.

Ей, сига чувствам, че ще ме погнат данъчните, дето не си държах езика зад зъбите и ще ми конфискуват яхтата.  :'(

*

Skarlet

« Отговор #47 -: Април 07, 2009, 09:23:51 pm »
Ааааа,в този смисъл пък аз имам съвпад на целия парад в Рак с Луната и Юпитер на форума.  ;D  ;D

Хич да не се оплакваш! Цяла тема сме посветили на Слънцето ти  ;D, и то да беше само в този форум!  :P

Ма,как шъ съ оплаквам,Лили? То не бе его,то не бе чудо нашето!!! За другите форуми няма да коментирам,но незнайно как все изваждам някой "стабиляк" от емоционално равновесие.Пък после Раците били емоционално неуравновесени.   :P :P :P  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Април 08, 2009, 09:08:14 am от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Април 07, 2009, 09:43:26 pm »
Ей, сига чувствам, че ще ме погнат данъчните, дето не си държах езика зад зъбите и ще ми конфискуват яхтата.  :'(

Ама виж, не знаех, че сайтът печели милиони.  ;D
Все си мислех, че тук по-скоро сме благотворително дружество - искаш хороскоп, влизаш, получаваш.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #49 -: Април 07, 2009, 09:49:51 pm »
Не знам за какво точно се заядохте с Небесна, но аз също влизам от доста време тука. Небесна е доста лежерна в изказванията си и никога не е била нападателна, нито конфликтна. Не съм адвокат на никого, просто Джи Ки,  искам да погледнеш от друг ъгъл нещата. С интерес те чета. Личи си, че си добре подготвена по темите, за разлика от мен  ;D
Попитала те е за ник нейма, как да те нарича галено , ама ти го приемаш като заяждане. Ами недей.  :-[ Според мен, тълкуваш погрешно нещата. С времето ще разбереш всеки  :-*

Знаеш ли, лошото е, че понякога разбирам хората, по-добре от колкото се разбират те :). И за съжаление, никога не съм грешала в преценката си на хората и ситуациите :). Което обаче е добре за професията ми и за живота ми  ;) Ще видим. Като един асц. Скорпион не забравям и знам, че пак ще си говорим по темата :).

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #50 -: Април 07, 2009, 09:53:45 pm »
Ама виж, не знаех, че сайтът печели милиони.  ;D
Все си мислех, че тук по-скоро сме благотворително дружество - искаш хороскоп, влизаш, получаваш.  :-[

Перем пари от престъпен бизнес, затова можем да си позволим известна благотворителност.  :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Април 07, 2009, 09:57:15 pm »
И за съжаление, никога не съм грешала в преценката си на хората и ситуациите :).

Никога не казвай "никога". Животът е пълен с изненади.  :)
Знаеш ли, преди и аз си мислех, че трудно бих сгрешила в преценката си. В ситуации, в които се отдаваме на емоцията да ни води, ставаме по-малко обективни и податливи на влияния отвън.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Април 07, 2009, 10:00:44 pm »
Перем пари от престъпен бизнес, затова можем да си позволим известна благотворителност.  :D

Астрологията е само за камуфлаж, така ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #53 -: Април 07, 2009, 10:00:51 pm »
Картата на форума е интересна, ясно защо повечето хора с асц Везни или Скорпион тук.
Обаче ми се искаше Плутон да има малко повече аспекти към лични планети, за да се по-задълбочени темите....но ще се преживее това с Нептун в 4 дом. А защо има предимно жени ми е интересно, със Слънце в Овен....ама Луна в Рак в съвпад с Юпитер....

Лили, аз казах никога не съм грешала - в мин. време, не че няма да греша :)
« Последна редакция: Април 07, 2009, 10:07:22 pm от Jd_K »

« Отговор #54 -: Април 07, 2009, 10:08:46 pm »
Имам предложение да се заличи личната статистика за всеки от потребителите ако така ще се спре това фучене във форума . Кой от кого бил по-майстор или други подобни .
От последните ми наблюдения покрай цъкането в долната част на страницата на форума, май от там идва половината от проблема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Април 07, 2009, 10:13:44 pm »
А защо има предимно жени ми е интересно, със Слънце в Овен....ама Луна в Рак в съвпад с Юпитер....

Е, да не подценяваме влиянието на знака Везни на Асцендента и Венера на трон по знак и дом! Луна в Рак също дава афинитет към преобладаващо дамска аудитория, но пък съвпадът й с Юпитер, позициониран в кулминация в картата, хич не е за подценяване. И Юпитер, и Луната са с добър есенциален статус, съвпадът на екзалтиралия управител на МС с ДС дава диалогична насоченост, макар и леко по-импулсивна и спонтанна, типично по овенски... :)
Меркурий в Телец някак си не ми се връзва, но си има компенсаторни аспекти - секстил с Луна/Юпитер и квадрат с Нептун - добре е нещата, които се комуникират и споделят, да бъдат проверени и на практика (от чисто астрологична гледна точка).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Април 07, 2009, 10:16:23 pm »
Г-н Jinom,
Първо да ви обадя, че в елективната астрология се гледат само сходящите аспекти, а другите, дето са преминали вече, не се отчитат.

1 дом  показва членската маса, морала, мисията и имиджа на организацията. (хората създават имиджа). Намираме Везни на Асцендента - въздушен, комуникативен знак. Мисията на организацията ще е да  информира другите с такт и дипломатичност и ще залага на хармоничните взаимоотношения между нейните членове.  Господарката на Везните –Венера е в 7-ми дом, което още повече акцентира върху изброените качества. В 7-ми дом Венера е господарка. Тук ще се залага на сътрудничеството и партньорството. Нещо повече – членовете на организацията ще бъдат активната страна в общуването и създаването на партньорства. Венера е на трон в практичния, упорит и целенасочен Телец, който умее да съчетава работата с удоволствието. Обаче Венера прави квадрат с Уран – показател за неочаквани и непревидими обрати във взаимотношенията.

По 7-ми дом са връзките с други организации, конкуренти и тяхната дейност, съдебни процеси и правни действия. С Овен на върха на 7-ми дом вашите партньори ще бъдат инициативни, бързи, импулсивни, с пионерски качества.

2- дом е умението да се печелят пари, ценностна система – отношението към парите и инвестициите. Намираме Ретрограден Плутон във 2-ри дом –вие непрекъснато ще трансформирате ценностната си система и ще видоизменяте начините си за печелене на пари.

Марс е управител на дома и е позициониран в 8-ми дом – част от спечелените пари ще бъдат влагани в замразени капитали. С Марс в 8-ми, вие ще умеете да извличате полза от всяко партньорство и ще можете да разчитате на подкрепата на партньорите си. Марс е силно поставен(на трон) в 8-ми дом, така, че конкуренцията няма да ви плаши. 8-ми дом – намеква за ковчежника на организацията, приходи от инвестиции или замразени капитали. Със Сатурн в 8-ми дом  в опозиция на Плутон във втори дом, Ви напомням да си платите данъците!!!

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #57 -: Април 07, 2009, 10:17:34 pm »
Да и аз мислех за Везните, но все пак Везни е мъжки знак, дори и с Венера в Телец....но тук има и Телци или хора със силна Венера доста.
Обаче часът е подвластенна Меркурий :), това си е добре... ще се приказва, приказва....а денят на Юпитер:)
« Последна редакция: Април 07, 2009, 10:22:49 pm от Jd_K »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #58 -: Април 07, 2009, 10:21:22 pm »
Астрологията е само за камуфлаж, така ли?  ;D

Най-хубавите неща са и най-измамни или как беше в Дао:  "Красивите думи не са истинни." 8)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #59 -: Април 07, 2009, 10:37:07 pm »
Г-н Jinom,
Първо да ви обадя, че в елективната астрология се гледат само сходящите аспекти, а другите, дето са преминали вече, не се отчитат.

1 дом  показва членската маса, морала, мисията и имиджа на организацията. (хората създават имиджа). Намираме Везни на Асцендента - въздушен, комуникативен знак. Мисията на организацията ще е да  информира другите с такт и дипломатичност и ще залага на хармоничните взаимоотношения между нейните членове.  Господарката на Везните –Венера е в 7-ми дом, което още повече акцентира върху изброените качества. В 7-ми дом Венера е господарка. Тук ще се залага на сътрудничеството и партньорството. Нещо повече – членовете на организацията ще бъдат активната страна в общуването и създаването на партньорства. Венера е на трон в практичния, упорит и целенасочен Телец, който умее да съчетава работата с удоволствието. Обаче Венера прави квадрат с Уран – показател за неочаквани и непревидими обрати във взаимотношенията.

По 7-ми дом са връзките с други организации, конкуренти и тяхната дейност, съдебни процеси и правни действия. С Овен на върха на 7-ми дом вашите партньори ще бъдат инициативни, бързи, импулсивни, с пионерски качества.

2- дом е умението да се печелят пари, ценностна система – отношението към парите и инвестициите. Намираме Ретрограден Плутон във 2-ри дом –вие непрекъснато ще трансформирате ценностната си система и ще видоизменяте начините си за печелене на пари.

Марс е управител на дома и е позициониран в 8-ми дом – част от спечелените пари ще бъдат влагани в замразени капитали. С Марс в 8-ми, вие ще умеете да извличате полза от всяко партньорство и ще можете да разчитате на подкрепата на партньорите си. Марс е силно поставен(на трон) в 8-ми дом, така, че конкуренцията няма да ви плаши. 8-ми дом – намеква за ковчежника на организацията, приходи от инвестиции или замразени капитали. Със Сатурн в 8-ми дом  в опозиция на Плутон във втори дом, Ви напомням да си платите данъците!!!

Много добре. Благодаря за труда.  :)