Г-н Jinom,
Първо да ви обадя, че в елективната астрология се гледат само сходящите аспекти, а другите, дето са преминали вече, не се отчитат.
1 дом показва членската маса, морала, мисията и имиджа на организацията. (хората създават имиджа). Намираме Везни на Асцендента - въздушен, комуникативен знак. Мисията на организацията ще е да информира другите с такт и дипломатичност и ще залага на хармоничните взаимоотношения между нейните членове. Господарката на Везните –Венера е в 7-ми дом, което още повече акцентира върху изброените качества. В 7-ми дом Венера е господарка. Тук ще се залага на сътрудничеството и партньорството. Нещо повече – членовете на организацията ще бъдат активната страна в общуването и създаването на партньорства. Венера е на трон в практичния, упорит и целенасочен Телец, който умее да съчетава работата с удоволствието. Обаче Венера прави квадрат с Уран – показател за неочаквани и непревидими обрати във взаимотношенията.
По 7-ми дом са връзките с други организации, конкуренти и тяхната дейност, съдебни процеси и правни действия. С Овен на върха на 7-ми дом вашите партньори ще бъдат инициативни, бързи, импулсивни, с пионерски качества.
2- дом е умението да се печелят пари, ценностна система – отношението към парите и инвестициите. Намираме Ретрограден Плутон във 2-ри дом –вие непрекъснато ще трансформирате ценностната си система и ще видоизменяте начините си за печелене на пари.
Марс е управител на дома и е позициониран в 8-ми дом – част от спечелените пари ще бъдат влагани в замразени капитали. С Марс в 8-ми, вие ще умеете да извличате полза от всяко партньорство и ще можете да разчитате на подкрепата на партньорите си. Марс е силно поставен(на трон) в 8-ми дом, така, че конкуренцията няма да ви плаши. 8-ми дом – намеква за ковчежника на организацията, приходи от инвестиции или замразени капитали. Със Сатурн в 8-ми дом в опозиция на Плутон във втори дом, Ви напомням да си платите данъците!!!