И аз имам много подчертан въздух в картата си и земята ми никак я няма(един Хирон ми е в земен знак) и също не смятам, че сме нестабилни. Променливи, търсещи и нуждаещи се от градивност - да, но нестабилни...

Напротив, в тази въртележка от новости някак съумяваме да различаваме цветовете и много стабилно да поддържаме идеите си, които са ни пленили.
И за страховете не съм съгласна. Аз с тази въздушност съм дори прекалено смела в мислите, мечтите, желанията, действията си и точно тази променливост/обогатяване/градивност ми дава усещането, че мога да се справя с всичко, да се впиша във всяка обстановка и вписването става с огромна лекота в емоционален, душевен план.
Не знам как е при другите хора с подчертан въздух, но при мен няма страх от промени - нито личностни/вътрешни, нито глобални. Има увереност и огромно спокойствие, че и в новата обстановка ще се впиша.

Промените(нестабилността) не ме докарват до вътрешни драми и дилеми. По-скоро ми се струва, че закотвените хора по-трудно изживяват предизвикателствата на новостите.

Не знам, аз не съм астролог, просто коментирам наблюденията си върху мен и околните на база елементарни познания(любопитство) по астрология.